30/9-11


29/9-11

Blev lite ändrade planer kring lagfotot. Ebba Lidholm som var sjuk vid tillfället saknas tyvärr på kortet. Rent designmässigt blev det inte snyggt att lägga in en extra bild i hörnet. Synd men det är bara att gilla läget. Snyggt är prio ett!

Imorgon kommer jag att färdigställa affischen samt broschyren. Kommer sedan lämna detta på ett USB minne till lagledaren Håkan Svensson. Han kommer sedan att lämna in affishen och broschyren på tryckeriet Just Nu.

28/9-11

Har idag fotat Ellen i fotostudion på De la Gardie. Det blev jättebra samt gick fort och smidigt så jag satte igång med affischen på en gång. Har nu ett utkast. Bara lite finjustering som saknas sedan ska den skickas in för tryck.

Har även kommit igång med informationsbroschyren.

Lagfotot är klart. Kommer ladda upp det samt ledarfotot och Emma Josefssons spelarfoto senare.

27/9-11

Har idag planerat att fota Ellen Svensson inför den första matchaffischen. Detta kommer ske imorgon i fotostudion på De la Gardie. Har som mål att använda mig av olika tjejer på varje affisch.

Lagfotot är även på gång att bli helt klart. Ska jobba på flitigt med det sista nu.

Sen håller jag även på att planera ett blad med information ang. lagets cupresa nästa sommar i Prag. Men prio ett just nu är affischen då matchen börjar närma sig och trycktiden kan ta tid.

14/9 - 11

Klockan 16.00 satte jag igång att fota laget samt ledarna i gruppfoton. Eftersom bakgrundsduken inte var så bred så blev det en liten annan modell på själva kortet. Egentligen hade jag tänkt mig den "vanliga" typen av lagfoto, precis som ett skolfoto brukar se ut. Men när alla tjejer var på plats insåg jag att jag var tvungen att tänka om. Jag ställde istället upp dem på tre rader istället för två samt målvakterna sittandes längst fram. Det fungerade bra det också. Men istället för ett liggande format kommer lagfotot bli i kvadratiskt. Lite nytt. Men det blir nog bra det också!

Ledarna fick ett eget gruppfoto.

Jag fotograferade även Emma Josefsson, tjejen som var sjuk senast. Så nu är alla spelarfoton klara.

Ebba Lidholm var tyvärr sjuk idag, så hon kommer få vara med på en infallsbild i nedre hörnet på lagfotot.

12/9 -11

Som det ser ut nu så kommer laget samt ledarna ta ett gruppfoto i stora fotostudion nu på onsdag, 14/9 kl 16.30. Vi kommer att samlas utanför den lilla fotostudion, alltså där vi ägde rum senast för att sedan gå ner tillsammans till källaren.

Tiden kan ändras beroende på om någon inte skulle hinna. Men datumet kommer inte ändras. Isåfall sätts spelarfotot in som en miniatyr i nedre hörnet. Precis som på skolfoton.

Förhoppningsvis och som det även ser ut, så kommer alla lyckas vara närvarande vid tillfället. Bra!

7/9 - 11


RSS 2.0