One step at the time..


Not afraid to take a step..

Blev inget Jung idag så istället sticker jag snart in till stan med mamma och mina systrar! Hoppas komma hem med ett par nya converse samt ett par jeans. Senare ikväll drar jag ut på en promenix med kära amanda.

Catch up later, puss

That's just a dream

Nyss hemkommen från fem timmar på jobbet med goa tjejer. Har så ont i mina fötter nu så jag vet inte vad, mina converse åker nog i soporna vilken dag som helst! Måste köpa mig ett par nya för nu ramlar dom nästan isär, inte bra, inte bra! Har även väldigt ont i nacken av någon mysko anledning..

Imorgon börjar jag med Grafisk illustration kl 8.00 - 9.20 och that's it, så här ser mina måndagar ut framöver. Vet inte om jag ska se det som nåt positivt eller ej, kanske måste känna på det innan jag avgör det. Ska sedan in till stan/skolan igen med amanda vid halv fyra/fyra för att hänga med Lina hem, trevligt!

Vi höres!
Puss

Why you trippin like that?

Nu har jag tagit tag i "mitt nya liv", känns oerhört bra! Nu vill vi se lite förändring..

Igår hade jag en mycked lyckad kväll i Skövde med mina närmsta kompisar, goa brudar det där! Om ca nån timme är det dags att hoppa på cykeln till jobbet igen, näst sista passet nu! Det allra sista gör jag på tisdag även sista dagen då fiket har öppet i år.

Talk to you later!
Puss
To feel a wibe

you’re a cold blooded murderer
baby never did I think you could be such a cold blooded murderer
you’re a lovekiller you’re a murderer

I see your strategy, I bet you’ve been here before
you won’t stop until you’re victims crawl
just like a criminal, you’ve stolen love away from me
it’s so clear to me...


U don't love me, u don't care
Deeper then it seems

Nyligen hemkommen från Göteborg med farmor & kusin Lisa. Vi hade väldigt tur med vädret, en riktig sommardag. Fick med mig ett volym/torrschampo i från Björn Axén samt en blommig sjal och svarta tights ifrån Indiska. Vi åkte även upp till Johanneberg för att se på Lisas "studentlägenhet" som hon ska flytta in till nästa vecka. En mycket trevlig dagstur är sammanfattningen iallafall!

Nu ska jag varva ner, vänta in mörkret, tända upp ett par doftljus och troligen slå på en film om inte planerna blir ändrade. Är i vilket fall som helst super trött så ska försöka komma i sängs i hyffsad tid! Ska upp och klippa/slinga håret imorgon vid elva tiden också, kan inte vänta längre på att få bort den äckliga utväxt som tittat fram. Blä.

Puss

Click, Click, Snap..


It's such a wonderful life..

Nu var det ett tag sen jag skrev ett par rader här, jag ber om ursäkt. Men sedan jag kom hem från Öland för snart en vecka sedan så har jag haft en hel del jobb så har inte riktigt haft tiden till att slå mig ner här. Iallafall så var Öland toppen härligt, trots det tråkiga väder som vi lyckades få! Första och sista dagen, vilka bara var några timmar att spendera, var vädret toppen och de tre dagarna där i mellan var det moln, regn och blåst.. Så Öland visade sig inte från sin bästa sida, men vi hade det trevligt ändå.

Idag var det tänkt att dra till Liseberg med ett gäng, men blev icke så. Istället ska jag dra in till stan senare med amanda för lite bowling och thaimat med sebastian och mikael. 


Jag & Amanda ca kl sex på morgonen i tåget mot Öland, härligt...


Solnedgången vid Raukarna, första kvällen..


Amanda & Sebastian..


Jag & Amanda i väntan på tåget hem..

Wanna go stronger, better...

Imorgon drar jag, Amanda och Sebastian till Öland! Tåget går kl 06.22, väldigt tidigt.. får se hur pigg jag är på det då, just nu är jag väldigt taggad iaf! Vi är framme i Löttorp vid ungefär 15.30 så vi har flera timmar även där att fördriva tiden med. Hade tänkt ta med mina kära vänner till Raukarna, där det är verkligen jättefint på kvällarna när solen går ner i vattnet.. blir troligen en cykeltur dit med en engångsgrill! Fem dagar stannar vi, vilket betyder att jag är hemma igen på Tisdag kväll, rätt sent.. och sen väntar det jobb igen, jippi!

Puss

Breathing your love

En superduper seg men glad ida här, klockan är ca halv tolv och det är onsdag! Amanda var här förut och hämtade min gamla mobil som hon ska få låna tills hon köper en ny, hennes nuvarande, iphone, lever ett eget dampliv rent ut sagt... hoppas inte min kommer komma in i den perioden någon gång.. hatar hennes mobil! Vi bokade iallfall biobiljetter till Knight and Day kl 20.30 imorn, mysigt. Sen drar vi till Öland vid sex tiden på fredag, underbart! :)

Nu ska jag nog snart dra mig mot sängen faktiskt. Ha det gott!

Puss

I can't be blamed..


I'm your no. 1

Bianca


Cortina


Daisy


RSS 2.0