Christmasgift 2010


Your honey is so sweet

Egentligen är dessa bilder från 2009 när vi var här, men hotellet ser ungefär likadant ut nu. Ska jag vara ärlig tycker jag att det var mysigare förra gången menmen.. det är mycket fint nu också. Ska försöka knäppa några nya bilder inom kort och slänga upp.




He is a monster

Efter en förmiddag nere vid poolen/stranden i en stekhet sol har jag nu suttit på hotellrummet i drygt en timme med balsam i håret. Håret blir verkligen slitet av allt saltvatten.. känns som att frisören skulle klippa av det vid axlarna om hon så hade fått tillåtelse. Usch, måste köpa nån inpackning imorgon.


'


I'm done with the show

En kortfattad uppdatering av de senaste dagarna är väl, sol, bad, grillbuffé, thaimat, massage, (magkramper, som vanligt), manikyr och shopping! Har hittat ett par snygga skal till min kära iphone som sticker ut en "aning", i love it. Kanske kan slänga upp ett par bilder på dom inom någon dag eller så! Har även köpt mig min efterlängtade favoritdoft (parfym) Donna Karan, New York, Be Delicious!

Vi hörs när vi hörs, Puss!

You are too fine

En snabb uppdatering såhär på eftermiddagen här i Thailand! Ska alldeles strax föna håret och fixa mig lite lätt innan vi drar in till centrum för lite shopping och mat o.s.v.

Blev faktiskt lite förvånad över att jag redan efter första dagen fått färg på kroppen, det här kommer ju gå galant. Tjejer, hopp in i solariumet nu ;)

Ha det gött, hörs när vi hörs!
Puss


I've become what I can't be

Tänkte bara säga att flyget mot Thailand lyfter om sisådär 14 timmar, allt är nästan färdig packat och jag är sjukt nervös/taggad. Men har insett hur mycket jag verkligen kommer sakna mina tjejer! Men kan vara nyttigt att vara ifrån varandra också, att känna saknaden efter någon.

Ska alldeles strax sätta kamera och dator på laddning och samt lägga över lite musik och grejer till min iphone. Funderar på att bädda rent i sängen också!

Sen kommer min uppdatering vara väldigt dålig, vet inte hur hastigheten på internet är där borta och hur mycket tid jag kommer spendera vid det heller för den delen. Men vi hörs när vi hörs!

Puss

My game is really slick

Ojojoj! Bjuder verkligen på bilden nedan, men den visar blandade känslor vilket jag har nu faktiskt! Ska snart åka iväg till Thailand i drygt 3 veckor, längsta resan jag gjort.. vilket kommer kännas ovanligt. Kommer vara ifrån mina vänner i samma tillfälle som vi precis funnit våra platser och har riktigt kul ihop. Kommer sakna dom något enormt, tack gode gud att min macbook ska med mig och att hotellet har gratis surf (hur bra det funkar vet dock ingen människa). Men det ska bli jättekul att få komma iväg och bli brun och fräsch! Saknar Thailands kultur och allt det där så det ska bli mycket skönt att komma tillbaka, det är på tiden.. ca 2 år sen senast!

Nu ska jag ta bussen in till stan och sen vidare på bussen mot Kvänum, ska till Lina lite tidigare för att sedan ha en liten "avskedsfest" för moí med härligt folk när kvällen kommer..



'


If you doesn't like this...

Sitter i skolan och taggar tills imorgon, dags för "avskedningsfest" eftersom jag drar iväg på Måndag! Ska även ut och äta idag efter skolan och ha lite julklappsbyte vilket lär bli mysigt. Känns för övrigt väldigt skönt att jag är klar med alla skolarbeten för höstterminen, att slippa tänka på detta nu innan och under resan är ju underbart!

Vi hörs! Puss

Blame it on the heartbeat
















It's a liberty walk

Kom nyss hem med både ett nytt halsband, en ring och en BH, samt en julklapp! Inte så illa med andra ord. Nu är alld färdig köpt inför Thailand vilket betyder att det är dags att leta rätt på alla sommarkläder som jag någonstans lagt undan i huset (vet inte var) och sen sätta igång med packandet!

Ska försöka slänga upp bild på smyckerna senare.
Puss

'


Love is like a bomb


Happy birthday sister!

Vaknade upp runt fem tiden inatt av att jag frös nästan ännu mer än natten innan och jag hade ästan ännu ondare i huvudet/nacken också. Gick upp och värmde mig ett par riskuddar och tog en tablett för att sedan sjukanmäla mig och somna om.

Men måste ner till stan vid halv ett för att göra besök hos tandläkaren, sen vidare till skolan för ett omprov och efter det till frisören för att äntligen bli av med den äckliga utväxten! Jag får hoppas att jag klarar detta utan några större problem trots att mitt huvud knappt går att lyfta från kudden just nu, lycka till att räkna matte Ida!

Puss

U got the power, go insane

Har nu fixat mig, piggnat till? och städat i ordning lite lätt.. så nu väntas släktingar och god mat i ett par timmar framöver! Grattis i förskott syster Ellen som imorgon blir 16 år!

'


What do you wanna feel?

Huvudet dunkar, nacken värker och halsen är svullen, jo men jag mår bra! Har inte sovit alls bra inatt, har frysit som aldrig förr. Fick gå upp och sätta på mig min fleace morgonrock och dra på mig duntäcket men ändå frös jag. Hmm.. När klockan ringde vid nio så orkade jag inte ens lyfta huvudet. Så jag drog täcket över huvudet, somnade om och vaknade vid halv tolv igen. Har fortfarande väldigt ont men känner mig iallafall utvilad nu.

Vi hörs senare, Puss!

Now I'm feeling so fly

För en gång skull har jag tagit vara på min måndag rätt bra tycker jag. Tog en hyffsat tidig buss hem från skolan och lagade mig lite lunch och direkt efter det så tog jag tag i samhällen och blev faktiskt klar med den. Underbart! Skickade även in den sista fotouppgiften i Fotografisk bild A innan jag drar till Thailand, känns också mycket bra. Nu har jag bara ett matte omprov kvar på Onsdag och dokumentären i Rörlig bild A kvar.. phu!

Får ta igen mig genom att få besök av amanda senare, då det blir mysigt bak.

Puss

To my heart, I must be true





Right here, right now

Kom hem från en heldag (studieresa) i göteborg för ca 2 timmar sedan och fryser fortfarande om mina fossingar. Men fångade ett par kvällsbilder som jag tror kan ha blivit rätt bra, så det kanske var värt förfrusna fötter trots allt. Får väl se om jag slänger upp ett par här senare.

Nu är jag hur trött som helst och antar att jag kommer sova som ett litet barn inatt! Ska upp hyffsat tidigt imorn för att komma med en buss mot Kvänum, ska nämligen sova över hos Lina.

Vi hörs, puss!

Crazy beautiful life

Designen ändra, känns bra med förnyelser emellan åt! Den här lär nog stanna ett tag, hoppas jag.. kan inte låta bli alla finjusteringar så det får ni leva med.

Nu ska jag ha lite mini-manikyr hade jag tänkt mig och efter det ska jag försöka skriva lite mer på mitt andra samhällsarbete. Får önska mig själv lycka till, lär dock behöva mer en ett om jag ska komma någon vart över huvudtaget tror jag..

Fyndade två par örhängen och ett par armband för endast 30:- på H&M tidigare idag! Blir också asbra till Thailand, nu har jag allt en liten "garderob" med mig. Kanske slänger in en bild senare om jag orkar!

Puss så länge!

'


Do it well my baby

Äntligen hemma!!!! Jag är förfrusen... från topp till tå och jag skojar inte! Endast 10 dagar kvar till Thailand och när kylan är så här extrem blir man tokig av att tiden inte kan gå ännu lite snabbare.

Uppdragen på min "TO DO LIST" har minskat drastiskt den senaste tiden och det är så grymt skönt att kolla på den och se allt som är struket. Som idag, har kunnat stryka "matte omprov" och blev godkänd denna gången, det kändes mer än bra!

Drog en tur på stan efter skolan och med mig hem fick jag en mascara, en bh och ett saltvatten spray! Nu kurrar min mage, tur att det luktar mat från köket.. tror den börjar bli klar, mumma!

Puss

RSS 2.0