Digital love

Söndag och jag är för en gång skull smått sugen på skolan imorgon, kanske inte så konstigt eftersom jag har varit ifrån den i drygt 2 ½ vecka nu! Blev ju så eftersom jag var sjuk innan lovet och sen kom ju ledigheten pga av snön, blir ju lite smått segt att sitta hemma när man egentlligen inte ska. Ska bli rätt skönt att komma igång igen och vända tillbaka dygnet och sådära..

Idag ska jag försöka få iordning lite på mitt rum och sen får vi se vad som händer under dagen, ingenting tror jag dock. Stannar nog framför datorn, kan va skönt ibland. Haha!



Keep your faith

Kul gårkväll & natt med roligt folk, det tackar vi för.. har mest sovit/slappat bort dagen idag, bara en snabb tur ner till city för att köpa hem lite gott tills kvällen som ska tillbringas med amanda, får bli en chill filmkväll här uppe i stenhammar, mysigt!

Keep on forgetting

Hej alla glada! Min dator är nu inlämnad och jag hoppas verkligen att den går att rädda utan att allt innehåll försvinner, det vore hemskt isåfall.. :(

Men idag är det fredag, inga sura miner då inte! Kvällen spenderas med Elina och Amanda, får se vad vi hittar på för något roligt. Vi tar det som det kommer helt enkelt! Jag vaknade upp rätt tidigt idag, rättare sagt jag väcktes ganska tidigt idag utav Ellen, runt 11 tiden redan. Så nu går ju tiden såå segt, usch! Men jag ska nog ta och laga mig nåt att äta strax, eller så tar jag och gör i ordning mig först.. för att ta död på lite tid. Smart, I know.

Talk to you later!
Puss


The city, here we come

Åker strax in till stan med Amanda, dags för en fika och lite tid för oss själva.. det var länge sen nu. Bir väl på vårat vanliga fikarställe, 3B, där vi trivs som bäst! Trots att jag inga pengar har så tackar jag inte nej till en liten fika där tillsammans med tjejen jag verkligen inte klarar mig utan.. tummen upp för det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






























Dresscode;
stora lockar, svart långärmad top, gråa jeans & en rosa sjal.
Till detta blir det antagligen den tunna höstjackan och ett par sneakers, trots snön!



Shine like a superstar

Sitter nu och lyssnar på Tata Young och äter mango sorbet glass, mmm så gott! Får mig bara att längta ännu mer efter sommaren dock men skit sak samma! Sen har jag super goda nyheter, skolan är stängd imorn också och troligen veckan ut, min mentor ringde förut, ibland är livet underbart!

Puss

 


It's perfect..

Äntligen gör snön oss rättvisa, tre hela dagar exta ledighet eftersom skolan är inställd pga risken för snöras! De hoppas kunna öppna skolan igen på torsdag, det är ju bara för bra...

Kom nyss hem från Pernilla, sov där inatt med amanda, elina och lina, kul men trångt. Orkar inte berätta mer om kvällen, är verkligen så trött nu! Stack iallafall in på hemköp en snabbis innan vi åkte hem där jag köpte mig en mango sorbet glass, ska allt mysa i soffan med den sen.. skruva upp volymen och bara njuta av ledigheten!

Puss


Happy birthday!

Så skönt med en extra day-off, enligt kommunens hemsida är det inte klart när De la Gardie öppnar igen så kanske kan det bli ännu en ledig dag? Fy vad gött! Sitter nu i soffan och spelar Kevin Rudolf på högsta volym! Gosh vad han är bra, har inte riktigt lyssnat på honom innan, förutom låten Let It Rock då med Lil Wayne.

Om drygt en timme kommer resten av familjen hem och då vi ska fira lillasyster som fyller 12 år idag. Grattis!


Puss

 


No school tomorrow

Äntligen något positivt med all denna snö! De la Gardies typ huvudbyggnad är stängd imorgon pga av risk för snöras! Ännu en dag att återhämta sig på, toppen..

Igår fyllde ju farfar år så ikväll blir det kalas, kul att träffa dom och kusinerna en sväng! Sen imorgon fyller min lillasyster 12 år också. Fullt upp!

Hörs senare
Puss

Lazy saturday!

Tänker inte göra ännu ett inlägg där jag klagar, har gjort det för mycket nu.. förlåt! Ska försöka vara positiv nu! Planerna inför kvällen blev ju iallafall totalt ändrade. Ska ligga inne i soffan hela kvällen framför melodifestivalen, inget godis har jag dock eftersom man inte kommer utanför dörren.. eller jo föresten, har ju lite nötter kvar sen bion i torsdags! Gött

Nu bjussar jag på ett live-framträdande av Tata Young (thailändsk sångerska)
Jag är faktiskt imponerad av hennes uttal, speciellt när det är live också. Tror inte det är så vanligt att thailändare kan så bra engelska..


Vi är alla trötta på snö nu!

Åå vad jag är irriterad på snön nu, den har gjort så att planerna för kvällen/natten med elina, amanda, pernilla och lina har gått i kras! Lina är fast i Jung, Amanda och pernilla är fast i falköping.. dock försöker amanda nu ta sig där i från på något möjligt sätt, inte för att det kommer bli så lätt då de flesta linjer är inställda pga av dåligt väglag! Men vi får väl se.. stackarna! :(

Jag uppdaterar senare när jag vet mer om hur min kväll kommer se ut, just nu är allt bara rörigt och jag har inte en aning om vad som kommer hända eller inte.. funderar på att gå ut och knäppa några bilder och sedan skicka ner dom till personalen i thailand? Sen funkar inte min dator heller, kommer inte in på den.. kul... den var bara ett par månader :O

Puss

"I always play a bit bitchy"

åh jag har sån huvudvärk att jag tror jag smäller av.. allvarligt talat! Somnade inte förrän vid 4 inatt, eftersom den här så sjukt fiffiga uppfinning (datorn) håller en vaken och sen fryser man fötterna av sig för att det är typ 20- ute! Tycker det kan ta och bli vår.. NU på störten, vill börja använda mina snygga sunglasses och slippa tänka på att frisyren frissar sig elle att sminket ser ojämnt ut (eftersom att det lätt gör de på vintern)

Jo iallfall, fick ingen sovmorgon heller för den delen, pappa hade bokat bowling för familjen kl 11! Efter det blev det käk ute på restaurang, det är ju ändå inte var dag man äter ute, right?

18 års firande!

Strax tar jag bussen in till stan med amanda där vi möter upp terese och lina! Det är dags för bio, Valentines Day, den verkar väldigt bra då det är ovanligt många kända skådisar med.. Efter bion blir det god mat på restaurang italia! Detta kan inte bli annat än toppen ju?!


Dagens outfit, rätt simpel.. luggen uppsatt med ett strasspänne annars är håret helt ostylat, till det stora "diamant" örhängen, armband och en ring. Fick bli en enkel svart längre tunika/kofta och ett par gråa jeanstights.


You can watch me on your...

Kan passa på att säga att planerna för kvällen är helt ändrade, ligger nu istället hemma i soffan med en filt och bärbara datorn på magen samt dunkar grym musik! Inte illa det heller..

Bara jag som tänkt på att musikvideos (s.k. MV's) nu för tiden bara blir konstigare och konstigare & jag gillar det faktikst! Man kan tycka till en början "Oh snap, hur ser hon ut och vad gör dom?" Men efter en stund så diggar man det ju, så är det iallafall för min del.. nedan följer en "udda & märklig, men supergrym" MV!

 


Your love is my drug

Hm.. helt ändrade planer för dagen/kvällen/natten faktiskt! Från början var det sagt att jag, amanda, elina och pernilla skulle ha filmmarathon hemma hos mig men sen bangade elina då hon skulle till götet. Då blev vi en man kort alltså och sen fick pernilla typ migrän elle nåt så hon bangade också.. kvar blir ju bara jag och amanda. Anyway så gör nog lina oss sälskap istället, blir fortfarande ett filmmarathon så det lär ju bli kanon!

Slänger kanske in en dresscode senare innan jag sticker in till stan..

See you later!

In love with a song..

Åå jag tycker att den här låten är så fin... samt sorglig! Orginalet är med på deras (Jonas Brothers) album som kom ut 2008 men nu har den yngsta medlemmen gjort den mer akustisk och jag älskar den verkligen! Till en början tänkte jag "Men nej, vad har dom gjort? Orginalet är mycket bättre" Men nu tvivlar jag på om inte den nya varianten är bättre..

 


My mission is you..

Sa ju igår att jag va öppen för förslag eftersom jag inte hade något särskilt planerat, helt plötsligt hade jag fullt upp.. Tog bussen in till stan med amanda vid sex tiden då vi tog en tripp till ICA, skulle nämligen köpa mig lite gott och göra en smaskig sallad till kvällen och amanda skulle köpa sig lite godis. Mitt upp i allt frågar robin oss om vi vill med ut till kålland och givetvis var det bara att stressa hem och följa med han och elina dit ut! Blev alltså ännu en "night out"... underbart!

Men idag har jag dock inget planerat och kommer nog inte planera något heller, rätt skönt ändå! Imorn så kör vi igen, ännu en gång med Elina, Pernilla och Amanda. Tummen upp!

Ha det bra
Kram Ida

G.N.O (girls night out)

Det blev en galet bra kväll hemma hos pernilla igår, det tackar vi för!
Nu får vi se vad dagen har att erbjuda, är öppen för förslag..


Utgång

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Alla ♥ dag

Kom ut ur duschen för en stund sen och sitter nu med en handduk på huvudet. Har försökt trappa ner på att blåsa håret eftersom det sliter så, samma gäller plattång och locktång har lagt dessa grejer på hyllan nu får väl se hur länge de gör de, kör nu istället på den naturliga looken! haha

Kvällen ska jag iallfall spendera med Pernilla, Amanda och Elina och de kommer bli galet bra tror jag! Ni får ha en super alla hjärtans dag vad ni nu hittat på att göra! Slänger kanske in en dresscode senare..

Kram Ida


Det där med horoskop..

Ni kanske inte visste om detta men jag tror på horoskop, japp det är säkert! Blev helt fäst vid det nu i höstas när allt var nytt på gymnasiet och det hände en massa saker i mitt huvud/liv.

Förr har jag aldrig lagt ner så mycket tid på det, t.ex. i tjejtidningar m.m. det blev mest att man läste igenom det lite snabbt och rykte på axlarna. Men nu är det helt annourlunda, jag har lärt mig att man måste läsa mellan raderna och dra slutsatser/liknelser och det är först då man verkligen inser att det mesta stämmer in på en!

Detta är mitt horoskop för dagen, gå in här och få reda på ditt dagliga horoskop du också!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


My heartstrings...

Jag som hade tänkt att fixa i ordning min design på hemsida idag så den kunde likna bloggen någolunda, aja det får vänta eftersom webs krånglar galet för stunden! Ni har kanske sett att designen har ändrats och att den ser väldigt "rörig" (ful) ut nu och det håller jag med er om, jag har redan haft mina små utbrott här pga av det..

Just det, igår så la jag märke till att Tata Young's senaste album Ready for love har kommit ut på Spotify! Så nu kör jag albumet på repeat. Hon kanske inte är något speciellt men jag påminns så galet mycket om Thailand när jag hör henne och hon har fina texter.

 






Fredagsmys på ingång!

Åh äntligen ser bloggen bra ut! Tänk att det bara tog 2 timmar ändå, det var ju inte så farligt eller?

I allafall ikväll får jag sällskap av amanda som även hon legat hemma och varit en sjukling nu i några dagar. Vi ska ha en sån där typisk slapp hemmakväll framför en film och bara gotta oss med godis och annat gott. Blir även varsin pizza, mumma!

Ha en mysig fredagskväll!
Kram ida


Info/kontakt



RSS 2.0