When words are not enough.Sista den i juni börjar lida mot sitt slut, endast ca 3 timmar återstår innan vi går in på juli månad. En månad som kommer vara så somrig som möjligt för min del. Jag ska hinna med drygt en vecka på Öland, massor utav jobb och en hel drös med grillkvällar med gott folk får man hoppas på! Kommer nog även bli en hel del shopping i ett flertal städer, efter att lönen trillat in sista veckan där. Eller jag hoppas på detta iallafall, med tanke på att man har införskaffat sig ett fritidskort så ska det väl inte vara några större problem inte!

Helgen som vi nu har lämnat bakom oss i väntan på vår kommande, spenderade jag på Tjörn som ligger på Västkusten för er som inte har så bra koll på det där. Var iväg med amanda och hennes pojkvän samt hans kompis över ett dygn och sen stannade jag och bruden kvar ännu ett för att verkligen njuta av nuet. :)

Det var allt för den här gången, jag ska skärpa mig med mitt bloggande.
Börjar verkligen tappa kollen, igen. Not good.

Puss

I want some of thatBilderna är tagna ifrån Prylkoll.se & Cyberphoto.se


Har nu hittat mina nya investeringar, lättnad! Jag kikade runt lite efter en bra kamera med en rätt hög kvalitét och kom fram till den ovan, Canon EOS 500D. Ska även försöka att köpa in objektivet ovan, Canon EF 50/1,8 II.

Objektivet ska tydligen vara en riktig bästsäljare. Det är kompakt och har hög prestationsförmåga. Det ger hög skärpa av motiv på alla avstånd. Brännvidden tillsammans med ljusstyrkan 1,8 passar utmärkt för bland annat porträttfotografering. Ett av de mest prisvärda objektiven!

Här är ett exempel på ett resultat med objektivet Canon EF 50/1,8 II

Detta kommer jag att införskaffa mig så fort den fetare lönen kommer och det blir väl tyvärr efter sommaren. Jag får se fram emot att fånga en hel del vackra höstbilder istället ;)

Puss

Erase and rewind

Klockan har inte ens hunnit bli elva men jag är ändå vaken - nästan, påklädd och klar. Var nämligen på personalmöte vid nio tiden som tog ca 60 min men jag är fortfarande lika trött som jag var när jag vaknade upp i morses. Jag hade tänkt att installera The Sims 3 på min dator igen, det var så länge sen jag spelade och har inte direkt något bättre att fördriva min tid med idag men självklart så ska det inte gå att starta spelet när jag äntligen är klar med installationen. Alltså, måste jag lämna in min dator snarast för nu orkar jag inte mer! Kan i princip inte göra annat än att vara ute på internet på den. Jag som har kort stubin eller med andra ord litet tålamod klarar inte sånt här under en längre tid, jag får panik..som nu...

Sen hjälper det inte att solen skiner idag för det är fortfarande ingen värme ute. Åh, svensk sommar alltså! Ska bli otroligt gött när Thailandsresan är bokad och klar... då man kan längta till något underbart och saknat.

Puss

There is no escape.

Skolavslutningen ägde rum i fredags så därmed var lovet inviget! Det kunde ju dock ha börjat bättre på olika vis, t.ex. vädret.. det känns som typ höst när man kollar ut, blött, kallt och rätt öde. Vi får hoppas enormt på att solen kommer att titta fram imorgon och hålla i sig resten av veckan, resten av sommaren vore också rätt gött! Men första veckan är ledig från jobbet för mig och jag känner inte för att fördriva den tiden inne under en filt eller ute under ett paraply.

Om lite mindre än 1½ timme så börjar jag jobba.. har dock ett kort pass idag och det är superskönt om jag får säga det själv. Endast 4½ timme,  kommer alltså hem strax efter nio - kan inte bli så mycket bättre ju. Efter jobbet ska jag nog ta det allmänt lugnt och försöka komma i säng i ganska hyfsad tid eftersom jag ska upp till personalmöte imorn kl 9.00!

Jag ska även försöka bli bättre med bilder till min blogg. Nu är det väldigt mycket text och väldigt lite foto, jag hoppas att vädret blir bättre snart så min inspiration och ork kommer tillbaka, den är väderberoende, tror jag. Jag och min kamera kommer inte så bra överens nu för tiden, jag har försökt att återställa och ställa in nya inställningar med icke sa nicke, den vill inte som jag vill. Vi får väl se om jag investerar en ny när den feta lönen kommer in.

Puss

Dancing on my own

Musiken flödar ur mina högtalare och jag stortrivs för tillfället! Fick slutbetyg i svenska A idag och jag fick mitt MVG, så det känns mer än great! "Skoldagen" var för övrigt väldigt kort idag, fick endast reda på ett betyg i stort sätt, nu i efterhand kan det kännas rätt ovärt att jag ändå stannade kvar så länge som jag gjorde, men äh!

Nu hoppas jag så innerligt på att vädret vänder igen så vi kan få lite sol på avslutningsdagen! Väderprognoserna visar tvärt emot mina förhoppningar. Attans. Jag vill kunna använda min vita spetskjol och jeansjacka.. Klassen har ju även planerat grillning vid småbåt direkt efter, hmm.. låt det inte bli regn!

Vi hörs!
Puss


Getting Over - David Guetta


I wanna rock that now..

Kom nyss in efter ha legat ute i solen i ca 2 timmar, resultatet är lite "brunare" än innan. Som sagt, jag jobbar på att bli brun och fräch!

Införskaffade mig iallafall spotify premium igår, tänkte att det kunde vara härligt att ha med sig sin favoritmusik även i iphonen i sommar. Tog ett tag att skapa en bra lista igårkväll eftersom jag skapade ett nytt konto, tänkte det var smidigast så syrran kunde ta över mitt gamla free-konto. Men nu har jag en skaplig lista som spelas ur högtalarna hela tiden.

Om drygt 3 timmar börjar jag jobba, så kom och köp glass på skogshyddan i detta underbara väder så kanske ni har chans(?) att se en skymt av mig. Det är ju nationaldagen idag så det lär nog bli en del att göra. phu..

Puss

We are going out tonight.

Då var en uppdatering på designen fixad, kände att det var dags nu. Har inte blivit så mycket bloggande på den sista tiden och jag tror det beror en hel del på vädret om jag ska vara ärlig. Har spenderat den mesta delen av min fritid ute i solen, jag gör som alla andra.. nämligen jobbar på brännan!

Sitter iallafall och spelar The Kooks på högsta volym för tillfället! Och jag överdriver inte, tror att jag har volymen i bott nu. Mina grannar kan inte vara så glada, jag har ju t.o.m. fönstret öppet upptäckte jag nu.  Haha!

Puss

Lindex favoriter!


RSS 2.0