Ready to go


Always up with you

så grymt längesen jag skrev och uppdatera här.. faktiskt en aning pinsamt!

hade sleepover inatt med tjejerna hemma hos mig, mycket goooosigt! ikväll får jag se om jag traskar över till amandas place eller om jag kör på att ta det lugnt här hemma kanske. Var iallafall och hälsade på mormor och morfar en sväng tidigare idag, de har precis kommit hem från Thailand där de varit i två månader! DUNDERBART! Fick åtta par Ray-Ban glasögon som jag är totalt förälskad i just nu!

Puss


OMG you didn't



Haha! En superhärlig parodi på Ke$has låt/video Tik Tok, älskar hur dom har bytt ut texten m.m.


Time to play

I just don't get it, varför skickar sverige alltid en låt som troligen inte kommer ha en chans att vinna? Jag menar Anna är inte något igenkänd och hon har inte någon speciellt bra röst heller.. Sen är låten ganska tråkig om jag får säga vad jag tycker, inte någon som fastnar på hjärnan i varje fall. Enligt mig borde Salem al Fakir, Darin eller Eric Saade vunnit eftersom alla tre har låtar som verkligen är bra och sätter sig, man kommer ihåg de! Plus att Salems låt är väldigt speciell och bred, den skulle lätt gå hem internationellt! Darin är känd i Europa så hans chanser skulle också vara ganska bra plus att han hade en jättefin låt! Eric Saade hade garanterat den låt som sätter sig mest på hjärnan, bonus är att han är både ung och snygg, hade varit rätt kul att skicka en tjejfavorit...

Jaja, vi får väl hålla tummarna...

Puss

More than you believe

Förlåt, har varit hemsk på att uppdatera den senaste veckan.. men min blogglust har verkligen lagt sig och det är väl inget kul att läsa en blogg som inte har nån gnista? Jag bloggar för att jag tycker det är kul och just nu har jag inte så stort intresse, men det kommer tillbaka tro mig!  Vad jag menar är att förvänta er inte att jag kommer blogga varje dag..

Puss

Keep on walking

Satte igång min dator idag efter att ha fått tillbaka den från "reparationen" men den krånglar fortfarande en aning, vet inte riktigt vad det beror på men det är rätt så jobbigt faktiskt. Kan t.ex. inte tanka hem msn (!!) Får sitta inne på hotmail chatten, grymt irriterande!

Men jag har iallafall fått tag på alla mina bilder och har nu tillgång till photoshop igen, underbart!


In my head!

Hemskt dålig uppdatering, ursäktar för det.. har haft en del att göra o.s.v.

Trevlig kväll hemma hos nilla igår med elina och amanda + en hel del annat folk också.  Men innan det så hade vi fyra middag hemma hos amanda, mycket mysigt. Har inte alls fått mycket sömn i natt, sisådär 4 timmar ungefär och tänk då att sitta på en hård läktare i ca 3 timmar efter det, lite halvt segt kankse, jo tack! Syster spelade nämligen två matcher på raken i idrottenshus mitt emot nilla, tänkte jag kunde korsa vägen och se på detta.. men hann inte riktigt med att se bollen, hehe (trött)  



Jag & Amanda från igår


No way out

Åh jag är kär i dessa skor, det är ju ett måste nu i vår.. dock har jag inga pengar men jag är ändå tvungen att köpa ett par. Men jag kan inte se mig själv köpa ett par andra när dessa har mitt hjärta.. och ja man får vara djup när det gäller skor! Haha!


Move along


She can get it

Tog en tripp i staden med elina, amanda och pernilla förut och fick med mig detta hem. En lite längre blå-blommig blus/skjorta från Gina och en silver/grå/blå ring från H&M.

Strax ska jag lägga mig i soffan med datorn på magen och blega Summerland i några timmar! Är helt besatt om jag ska vara ärlig! Trots att serien är ganska gammal och kanske inte en av de bättre serierna om man jämför med vad som går på tv och är populära just nu, men jag tycker den är mysig och helt okej! Både hunken Zac Efron och Jesse McCartney är med, dock var de rätt små när serien spelades in..

 





(Förlåt för den hemskt dåliga kvalitén, men får använda mig av s.k. "B-program" nu när jag inte kommer åt photoshop, än en gång.. förlåt!)


RSS 2.0