Be my lover

Dagen började med strålande solsken och under dagen var det riktigt skönt i solen men så fort jag drog på mig bikinin och tog min iphone (som för övrigt behöver uppdateras i musikväg.. gammal utsliten musik för tillfället) - så började det spöregna. Jag som ville jobba på min bränna, just nu är det inte ens värt att kalla den bränna.. haha!

Jag uppdaterar kanske senare igen, det här inlägget kändes mer än ovärt. Men nu vet ni åtminstone att jag lever.

Peace out!
Puss

Make something useful

Är du sugen på gratis spotify premium? Jag är själv väldigt sugen och blev tipsad av en vän på hur man kan skaffa sig en. Allt du behöver göra är att bli medlem här och delta i en gratis undersökning. Om du inte är över 18 så behöver du antingen nån av dina föräldrars personnummer eller någon annan vuxens. Sedan ska du även värva 6 personer.. inte så jobbigt va? 

Det är allt värt väntan också.. om du har klarat dig med gratis versionen änsålänge så kan du ju lika gärna sätta igång en process vid sidan om eller hur? ;)

Klicka här för att gå till sidan!

Puss

Trust is a thing you must earn



Gina tricot 199:- styck,
Köpte dessa två tillsammans med syster! Ett smart sätt att spara pengar på helt enkelt.



Lindex 349:-

JC 249:-, köpte dock inte denna färg utan en vit! Man ser inte spetsen på samma sätt här på bilden, mycket sötare på..


The love is bigger

Hemma igen! Åkte till skolan vid åtta för att göra nationella provet i matte som gick ruskigt dåligt. Jag är så irriterad just nu p.g.a. det.. ååh sånt här drar verkligen ner mitt humör. Iallafall, var "klar" efter en timme då jag gick till bussen mot stenhammar. Börjar nämligen inte förän kl ett med nästa lektion, mediakommunikation.

Ska väl strax antingen krypa ner i sängen eller dra mig mot teven med något gott tilltugg.. får se vart jag hamnar. :) Kan passa på att tipsa om Miley Cyrus nya singel som faktiskt var väldigt bra!! Ta en titt på videon...


Save a moment








If loving you is a crime..

Sitter åter igen uppe i medias studielandskap och gör absolut ingenting p.g.a. att vår datakunskap ÅTER IGEN var inställd! Vad händer egentligen, det är typ 3:e gången som den är det..!
Har i alla fall skrivit klart min naturuppgift nu, ett mindre arbete att få klart alltså. Men jag har kvar ett rätt stort arbete i median nu innan slutet, ska nämligen göra min egna filmaffisch vilket jag tycker är jättekul men det går ganska trögt på den fronten just nu.. hmm
Vi hörs, ha det bra!
Puss

Call my name, say my name..

Kom hem från jobbet för drygt 30 minuter sedan efter att ha jobbat i 4 långsamma timmar utan kunder i princip. Men att tjäna några slantar är inte tokigt så ja ja.. Nu är jag väldigt trött och känslan av att veta om att man inte börjar förän vid 13.00 imorn är underbar! Ska nog dra mig mot soffan och en varm filt snart, slå på en hyfsat bra kanal och njuta av en Ben & Jerrys, låter inte helt fel i mina öron iallafall.

Tidigare idag var jag uppe på kinnekulle med familj, kusiner och mormor & morfar för ett 70-årsfirande. Morfar fyllde nämligen år den första maj. Det var väldigt god mat och även trevligt!

Vi hörs imorn, Puss!

The day I making...

Ett ord (namn), Joshua Radin! Är helt förälskad i hans röst och vackra texter, hissar honom nåt enormt!

För övrigt har jag både varit på personalmöte och stolpskottet idag. Vädret har hållt sig mulet vilket betyder att vi slapp regnet, tur var väl det! Att sitta och kolla på fotboll i regn är väl inte så jättemysigt skulle jag tro. Hade sälskap av amanda och vi tog oss även en tripp till mcdonalds för att få lite mat i magen..

Kvällen återstår att se vad den bjuder på, ha det gott!

Puss


Moving on..

Funderar över om man ska ta tag i läxorna en onsdagskväll som denna eller om man kanske ska ta och fixa sig något gott i köket istället? Det är frågan.. kanske kan man slå två flugor i en smäll ikväll? Jag gjorde ju aldrig klart min natur tidigare idag så tänkte att jag kunde fortsätta på den nu ikväll, förhoppningsvis få till ett hyfsat utkast också om jag har turen på min sida vill säga. 

Men först blir det en titt i skafferien tippar jag på, Puss!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


When love takes over

Sitter just nu och har studiepass, meningen är att jag ska jobba men eftersom de mesta vi har kvar att göra nu innan avslutningen är i behov av datorhjälp som word, photoshop, indesign samt illustrator och det kräver en hel del tid och jag känner inte att jag har det på dessa pass. Men jag ska försöka att hitta lite fakta och information till mitt natur-lexikon innan den här lektionen är slut.

Puss

Joshua Radin - Winter

Your number one

Kom precis hem från niornas slutkonsert och har även hunnit få i mig lite kvällsmat så att säga. Åkte ner med Amanda och träffade sedan upp Hanna och Wiktor också. Konserten var bra och det finns en del talanger i klassen faktiskt! :)

Jag har även hunnit skriva klart min analys jag gjorde av en låttext idag. Valde låten "This is me" av Demi Lovato eftersom den har en väldigt personlig anknytning till mig. Så vi får väl hoppas på det bästa nu. Jag har kommit på att jag har en hel del att göra nu innan avslutningen och det är bara ett fåtal veckor kvar, jag börjar känna pressen. Kul att den kommer när det är som knappast med tid, kunde den inte kommit i vintras eller kanske redan i höstas? Det är nu jag fått min ork att anstränga mig och lägga ned tiden på arbeterna och uppgifterna vi får också.. antar att det är för att man ser alvaret närma sig mer och mer?

Jaja, nu ska jag inte tjata här mer.. ha en fin kväll! :)

Puss

I hear it every day

Solen skiner men kunde dock varit bättre väder och tider ändå.. Jobbet börjar kl fem och innan dess ska jag försöka få iordning på mitt rum en aning samt fixa ett par bilder i photoshop tills imorn. Känns som jag koncentrerar mig bättre om jag  skulle göra det hemma än om jag skulle göra det på mediakommunikationen imorn. Jaja ni kan ju hälsa på mig ikväll om ni inte har något bättre för er, ni hittar mig på skogshyddan i vilket fall som helst. Nu ska jag dammsuga.... hehe

Puss


What is happening..

"I like to get to know you baby
touch me, touching you
if thats what you wanna do
you have to touch me, touching you
...
you still a stranger to me baby -
touch number one and the stranger is gone"

/alphabeat


You turn me upside down.

Då har man införskaffat sig en bikini, har alltid haft en fördom om att jag inte skulle kunna ha just den här modellen som det nu blev men det funkade faktiskt. Tummen upp! Dock blev det inte den blåa utan det blev en svart, går minst lika bra enligt mig.


Kvällen sen förövrigt lugn ut, ska inte göra ett skit rent ut sagt. Så vi får väl se, har vi tur kanske det kommer upp ännu ett inlägg?


This world is bleeding

Vilken härlig dag måste jag påstå.. har hållt hus i arenan från 8.30 - 14.30 där det var nån slags föreläsning med bl.a. Laila Bagge och Mårten Andersson, rätt underhållande emellanåt faktiskt. Efter detta drog jag och Pernilla och köpte glass som vi sedan myste med i vårsolen inne i stan vid lidan. Väl hemma fixade jag mig käk tillsammans med syster och vi tog sedan en tur ner till klipporna vid sjön där vi njöt i solen samt hade en liten picknick. Man kan ju inte direkt klaga på min dag inte.. tummen upp! :)






The same old story..

Nu har min halsont varat i över en vecka och det mycket konstiga är att den bara blir värre och värre för varje dag. Jag kanske får ta och kolla upp detta snart, känns inte så jättekul att knappt kunna svälja/prata. Poor me..

I alla fall så sitter jag i skolan nu, kändes lite ovärt att komma hit har jag och amanda kommit fram till nu eftersom vi har datakunskap nu och vi är bara 5 stycken här och vi gör inte något särskilt viktigt - hade vi gjort hade jag ju inte suttit här och skrivit, så nogon logik måste ju finnas i det. Sen slutar denna lektionen om en halvtimme och då har vi håltimme till kl 12, i drygt 2½ timme alltså.. jippie!

Åh vilket nedvärderande inlägg detta blev haha, förlåt mig för det och ni är söta. Jag ska gottgöra er med ett förhoppningsvis lite mer roande inlägg senare idag.

Puss

My darling..

Ååh vilket tråkigt väder, rena rama hösten ute ju.. om det inte vore för de gröna knopparna på träden då. Anyway, mår inte så jätte bra.. är sjuk och massa annat jobbigt just nu. Jag har idag tröstat mig själv med matlagning med syster, hembakta kanelbullar & mjölk i soffan samt lyssnat på Mikeyla. Jag tror inte många vet vem hon är dock. Jag vet faktiskt inte heller så mycket om henne mer än att hon är svensk, tror jag.. har även för mig att hon har varit med i Fame Factory en gång i tiden. Iallafall så får jag så många flashbacks sedan 2007/2008 när jag lyssnar på henne, tiden då man inte hade en aning vad man skulle ge sig in på senare i livet helt enkelt.. ååh! Jaja, jag får se om jag tar mig en promenix också eller om jag stannar inne under en varm filt.

Puss

Is it all or nothing?

Sitter just nu uppe i medias landskap, isolerad i ett s.k. vilorum med amanda samt två snygga macdatorer! Har egentligen medialektion nere i källaren men vi fick i uppgift att skapa framsidan till vår tidning och det gör vi bäst ostört ;) Förövrigt så känner jag mig väldigt trött och sliten för stunden, min hals har fortfarande inte blivit bättre och nu börjar snuvan komma också! Detta kan inte sluta med annat än en rejäl förkyldning.. *suck*
Talk to you later!
Puss

Start of something new

Då var man hemma efter en skoldag m.m. och nu ska jag ta tag i min naturuppgift innan amanda kommer hit och gör mig sälskap. Jag har nämligen satt igång att gå in för skolan nu, känns som jag är lite sent ute och jag må vara det också.. men bättre sent än aldrig. Önska mig lycka till!

Puss




















Sweet sunday

Vaknade upp för inte så länge sen med en fruktansvärd halsont, jag undrar hur detta kommer sluta egentligen? Halsen har värkt från och till i snart en vecka.. Iallafall så släpade jag mig upp ur sängen, drog åt mig datorn och gick ut i solen, där jag nu sitter. Men vädret lurade mig lite, trodde allt att det skulle vara något varmare än såhär. Jag var ju tvungen artt gå in och haffa mig en tröja samt filt också efter att ha känt på "värmen".

Senare idag ska jag jobba, börjar kl 17, är inte det minsta motiverad. Men jag behöver ett cash flow snarast så jag antar att jag får göra vad som krävs. Vi hörs!

Puss

Excusez moi

Jag ursäktar den hemskt dåliga uppdateringen som är på en månad. Men jag har inte trivts med min gamla design och jag har inte haft tid att fixa någon ny förrän nu. Alltså hoppas jag att med den här nya designen kunna få tillbaka min blogginspiration något! Vi hörs.

Puss

RSS 2.0