Like a sweet collection.



Getting used to this guy.

Vaknade tidigare än vad jag trodde jag skulle göra idag faktiskt.. men har ändå sovit ut och det känns skönt. Dock är jag fortfarande rätt seg och har inte nån större ork till något faktiskt. Har ändå redan hunnit vara nere i stan med mamma och kollat på innebandy. Lillasyster som spelade och det blev vinst med 11-1!

Sitter nu och funderar på om jag ska läsa lite i engelska boken som ska vara utläst efter lovet eller om jag ska bädda sängen först och sen fundera på om jag ska läsa eller kolla på en film. Hmm, egentligen skulle jag ju kunna göra allt..?

Puss

You know we're superstars

Sitter med macen i knät ute i vardagsrummet med mamma, pappa och ellen samt farmor & farfar. Båda kissarna också kanske man ska nämna. Fotbollen är på, godiset är framme och humöret är på topp.. kanske inte från mitt håll då jag är något sjukt trött. Somnade i ett par timmar förut, så välbehövligt efter natten! Vet en som kommer sova riktigt skönt i natt och den saken är säker.

Tänkte passa på att tipsa om Ke$has nya singel, älskar den!

Ke$ha - We R who we R

Even for one night!

Gårkvällen/natten spenderade jag i kvänum med pernilla och samra samt en hel del annat folk, trevligt! Har inte fått mig alls mycket sömn idag så därför valde jag att stanna hemma och vila/städa medan resten av familjen drar till skövde för lite shopping.

Ja som sagt kommer dagen spenderas hemma antagligen framför datorn och teven, funderar på att baka nåt riktigt gott ikväll också.. bara frossa! Sista helgen nu.. mamma har beställt ett redigt lager med goda shakes osv. samt förbränningstabletter och ska även ta tag i träningen/promenader och det känns riktigt bra faktiskt. Med start på måndag.

Puss

'


All the right moves

Har precis vilat en stund i soffan och försöker nu pigga upp mig lite genom att ha skruvat upp volymen lite granna och satt mig här istället. Ska strax måla naglarna och sen välja ut kläder tills imorn. Ska kolla över matten lite till också eftersom jag har prov imorn, lär inte gå bra alls.. sjukt svårt! Måste även försöka somna innan tolv idag, helst innan 11 faktiskt! Har blivit närmare halv två de senaste 5 skoldagarna, inte bra!!

Puss

Celebrate life..




You take me up, up, up!

Jag är så enormt trött alltså, räknade ut tidigare idag att jag sovit ca 17 timmar sammanlagt på tre nätter. Det är inte så bra faktiskt, inte undra på att jag är trött. Ska iallafall ta tag i lite matte snart, har prov på onsdag och det kommer inte gå bra.. inte alls bra. Sen kommer amanda om en stund också, ska plugga lite med henne och mysa med chips & dip.

Nej nu ska jag fixa mig något att äta, see you!

Puss

In your atmosphere

Hade en riktig mysig dag igår med några av de finaste tjejerna som finns! Blev en jättegod tacoskväll och efter det film/chips/choklad/cola och massa film då även Marcus och Eric gjorde oss sälskap.
Samra stannade kvar och sov över, har blivit en riktig sällskaps helg faktiskt. Åkte och åt middag hos farmor och farfar förut också, där ser man vad jag har fullt upp!  Har inte tid för att uppdatera känns det som..

Nu ska jag gå ut till köket och hälla upp ett stort glas cola och ta fram chipspåsen och krypa i sängs med min mac. Känner att jag kommer somna inom snar framtid då iförsig, men det är värt det.

Talk to you later.




























The tide is high

Ligger fortfarande i sängen med Samra, sjukt trötta och ont i hela kroppen har vo efter gårkvällens dansande. Men det är sånt man får ta, grymt kul kväll o.s.v.

Väntar nu på att Amanda ska höra av sig så ska vi in till ica och handla inför en myskväll med tacos, chips, godis och läsk! Sånt får man unna sig med emellanåt faktiskt. Men bruden är så otroligt seg som vanligt.

Hoppas ni får en bra lördagskväll!
Puss

The way you make me feel

Slänger upp ett par bilder från middagen igår, sedan kom folket och det blev ett riktigt birthday party!

Everybody gone mad!

Kommer nog inte hinna blogga efter skolan så jag slänger upp ett snabbt inlägg nu. Sitter i skolan och väntar tills klockan ska bli halv två då vi ska på en teater om kongo. Direkt efter drar vi till bussen och skyndar oss hem för att slutställa de sista förberedelserna inför ikväll! Kommer bli sjukt grymt ikväll och vi brudar har nog aldrig varit såhär taggade innan. Festhumöret är på topp!

Hoppas ni får en toppengo fredagskväll allihopa!
Puss

'


Such a backstabber

Kom precis hem från skolan/frisören! Hade tid direkt efter att jag slutat så kom inte hem förrän nu. Om ni undrar vad jag gjort där så har jag slingat i min utväxt, mycket skönt! Sjukt billigt jämfört med de tidigare ställena.. ibland kanske det gamla vanliga ändå är bäst! (Gick till min gamla frisör) kanske slänger upp en bild imorn när jag stylat det själv.

Just nu sitter jag och äter en smörgås och lyssnar på "öva" listan på spotify! Låtar som jag ska försöka lära mig tills "birthday-partyt" på fredag.. det är hela 35 låtar! Phu.. dock har Samra och Amanda det lite värre då dom har över 50 låtar!

Puss

Everywhere to me

Ber än en gång om ursäkt för dålig uppdatering! Jag ska verkligen bättra mig, men jag har så fullt upp denna veckan så det är svårt att hinna med ibland. Tog en tur i stan efter skolan och hittade faktiskt två skitsnygga plagg och en ring. Kanske slänger in bild imorgon, får se. Det var en mossgrön oversize kofta/tunika och en jättesnygg svart sidenskjorta. Tänkte använda denna skjorta på födelsedagsfesten på fredag! Kommer bli riktigt bra. Köpte iallafall båda plaggen på Åhléns, 199:- styck.

Följde sen med amanda hem där det serverades thaimat och planer inför festen spikades, samt ljudanläggningen. Kom hem runt halv elva så nu försöker jag koppla av och ska alldeles strax falla i sömn.

Vill även passa på att säga stort grattis till min vän Samra som fyller 17 idag, GRATTIS!

Puss

'


Waiting in the line

Som vanligt bestod måndagen av en grafisk illustration lektion och sedan ett par timmar som spenderades på bild & form kursen med mina kära clasmates. Efter att jag väntat in lektionens slut drog jag och Amanda till Kopparsalongen där jag bokade slingtid till mig på onsdag 16.15! Nu ska den äckliga utväxten bort, lagom till Amanda & Samras birthday party på fredag. Vi gick sedan och åt thaimat som smakade mycket bra! Har lärt mig att tycka om det mer och mer faktiskt. När jag var i Thailand tyckte jag inte om det alls men jag gör framsteg, dock tar jag typ alltid samma maträtt men jaja ;)

Efter detta goda drog vi oss mot stadsbiblioteket och räknade matte. Älskar matte, verkligen, det förgyller min dag så mycket! Eller så gör det mig sjukt deprimerad! Känner att jag verkligen inte kommer klara provet på onsdag. Har även ca 50 sidor i en engelska bok att läsa tills imorn. Way to go Ida!

Talk to you later!
Puss

I can feel your heartbeat


Got nothing to fear!

Var som sagt på bosnisk fest igår och om jag ska vara ärlig tror jag att man hade haft lite roligare om man hade vart bosnisk faktiskt. Jag och Lina kände oss lite felplacerade där mitt bland alla bosnier och deras kultur men det var kul att se ändå hur olika kulturer kan vara. Lina sov sedan över och vi pratade bort hela natten, lampan släcktes vid fem och tändes sedan vid elva igen.

Denna fina söndag har jag spenderat inne istan, jag och Lina drog en lunch på Rhodos först och efter det drog vi oss mot idrottens hus tillsammans med Amanda för att se Filip spela match. Han hängde sen med oss på ett donken besök och ännu en match. Därav den dåliga uppdateringen idag, jag ber om ursäkt för det!

Hoppas ni haft en bra söndag!
Puss

Man I really hope

Sticker in till stan och möter upp Samra och Lina sen blir det en sväng till den stora bosniska festen inne istan! Efter detta får vi se vad som händer. Att Lina ska sova över är en sak som är säker iallafall.

Hoppas ni får en bra lördagskväll!

Puss


Stand up to cancer!


In the shadows

Godermorgon! Fick äntligen sova ut på ungefär 2 veckor.. vaknade vid tolv tiden och tog mig lite frukost med detsamma. Har nu även duschat och ska strax föna håret, efter det ska jag damsuga rummet samt bädda sängen. Har lite att pyssla med den närmsta tiden alltså, bäst att sätta igång!

Puss

I've got you

Ett ord (namn), Daniel!! Släng iväg en röst på denna kille och ni blir väldigt uppskattade från min sida. Har själv lagt röster på honom varje gång.. dyrt i längden men nog är det värt det. Gillade även Linnéa ikväll, supergo. Gillar dock inte Linda och Alice.. skulle inte ha något emot om någon av dessa två tjejor får lämna. Men detta återstår ju att se..

Planerna för imorn är spikade och jag ser framemot en lördagskväll med Lina & Samra!

Puss

'


Looking better

Hemkommen från skolan och har precis fått i mig lite mellis (mellanmål)! Fryser en aning så har dragit på mig min jättegosiga morgonrock, det ni. Skoldagen har vart rätt slapp ändå (som vanligt, hehe) så jag är inte direkt trött.. borde vara det med tanke på vad lite sömn jag fått den senaste veckan! Vi får väl se hur länge till jag känner mig "vaken"..

Haha fikastunden blev mycket mysig faktiskt.. sex söta mediaelever och en snygg byggare blev vi. Så undertiden våran foto-film låg i process i framkallnings-rummet passade vi på att gotta oss! Slänger upp en mysig bild på fyra av oss. Slänger även upp från motioneringen i spåret på idrotten.







(Dålig och varierande kvalité - mobilkamera)

Goodnight boys & girls

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


So what if it hurts me

Sitter och slickar skålen, som man säger... har precis bakat hallonmuffins och åh så farlig god smeten är! Haha! Hoppas muffinsen blir lika goda bara. Har även städat upp i rummet så jag har gjort en massa nytta idag faktiskt. Tidig morgon väntar, klockan lär ringa runt sex skulle jag tro.. mörkt och kallt!

Puss

You take me higher

Drog en väldigt snabb fika på stan med Rebecca efter skolan som jag inte träffat sen innan sommarlovet. Helt ofattbart egentligen, vi har ju iochförsig träffat på varandra och hälsat men det var verkligen länge sen jag snackade med henne. Det var trevligt och nu har vi bestämt oss för att försöka bli lite bättre! Direkt efter skyndade jag mig iväg till Patriks Optik där jag gjorde en snabb synundersökning, något som behövdes för att få tillstånd att övningsköra. Gick galant.

Nu har jag hamnat här igen, men ska faktiskt röra på mig.. ska städa mitt rum så det är blir jättemysigt tills ikväll och sen ska jag även baka hallonmuffins! MUMMA! Jag och Samra ska ha "knytkalas" i skolan imorn. Haha..

Puss

Make it realistic!


A thousand miles

Sitter på  min kära datastol och funderar på hur jag ska fördriva kvällen! Antingen så ska jag städa upp i rummet och verkligen planera hur jag ska ha det plus checka av med mamma när jag får min nya säng. Eller så stannar jag här framför datorn.. inte riktigt lika kreativt men det är inte alls dumt ändå. Trivs rätt bra här.. socialt och intressant.. för det mesta..

Nej, jag ska försöka satsa på alternativ 1! Måste ju göra någon nytta..




Must be dreamin

Sitter just nu i medias studielandskap och har studiepass dock borde denna lektion döpas om till facebookpass... Om inte lärarna redan har insett att alla egentligen sitter vid facebook när de säger att de jobbar med något arbete så är det nog dags för dom att gå i någon slags "gör mig smart" kurs. Lektionen håller på i en timme till och jag har redan tröttnat på facebook.. och jag hittar inte något jag kan jobba med, matte är ett alternativ men två lektioner av det på en dag räcker redan gott och väl!

Direkt efter studiepasset drar jag och mina kära vänner och äter thai mat! Mums, jag har något att se fram emot! ♥

Puss

'


The ghost of you and I

JAAA! Ni vet mitt senaste svenska arbete, om antiken, som jag verkligen hade svårt med och som jag hoppades på att få godkänt... jag fick MVG! Det är helt ofattbart, trodde verkligen inte det. Jag som sa till mamma att jag struntar i vad jag får för betyg för mitt senste arbete antagligen kan väga upp eftersom jag fick MVG då men hoppsan, ibland dömer man hårdare än lärarna. Så jag kan andas ut nu, alltid kul när man blir positivt överraskad av något. Behöver ju inte handla om betyg. Jag blev t.ex. både positivt och negativt överraskad igår om två helt olika saker som jag dock inte orkar gå in på just nu, anyway..

Känner att jag behöver ta tag i mitt rum nu. Nästa löning (när den nu är) har mamma lovat att köpa en ny säng till mig som jag nämnt tidigare men då måste jag först planera hur jag ska ha det här inne. Mycket svårt kan jag säga. Tänker ju så det knakar ändå händer ingenting..

Puss

Find it in you!

Som ni märker har jag ändrat designen ända från grunden nu! Orkar inte rabbla upp alla ändringar men de är iallafall rätt drastiska. Dock har jag har inte hunnit ändra storleken på alla bilder ännu men det kommer göras, finjusteringar med andra ord. Finns ju alltid saker att bättra på.

För övrigt har jag precis fått in kakan i ugnen, ville göra ett nytt försök på silviakakan.. den blev okej sist men nu ska den bli perfekt! Tänkte bjuda Amanda när hon kommer hit om ca 30 minuter. Då ska alla bilder sen i lördags upp på facebook, kanske även slänger upp ett par här.. det märker ni senare isåfall. Har också lovat Samra att jag ska ta med mig en bit till henne i skolan imorn. Mums, skolfika!

Puss

Mr. Magic


No regrets, just love!

Dålig uppdatering p.g.a att jag vart upptagen! Igår tog jag en tidig buss in till stan och mötte upp Samra vi spenderade sedan halva dagen hemma hos mig med vårat lilla "mini-lan" samt kladdkaka-bakning! Mot kvällen stack vi till Amanda och käkade pizza/kom igång inför kvällen, även filip var med då. Sedan spenderades resten av kvällen och natten på fest ute på Kålland. Trevligt!

Nu sitter jag halvt död i mitt rum, har knappt fått någon sömn inatt så känner att jag kanske borde lägga mig en stund...

Puss

She will be loved!

Sticker iväg på kalaset nu, puss!


Here, inside us all...

Har precis fått i mig två mackor och en liten bit kaka från igår efter att ha tagit bussen hem ifrån skolan/stan. Sitter just nu och lyssnar på mina favoritlåtar från Story Of The Year, njutbart! Slänger in en här under så även ni kan få njuta lite innan fredagskvällen tar över.

På tal om fredagskväll, min kusin Gustav blir tonåring idag så ska iväg på lite kalasfirande där runt sju tiden. Men har mobilen nära till hands så är det något så är jag kontaktbar. Vet dock inte vad jag ska ha på mig eller vad jag ska göra med mitt hår.. behöver egentligen duscha håret men orkar inte. Är så lat på fredagar!

The Antidote - Story Of The Year

Every rose has its thorn

Har precis bakat en kaka som står i ugnen nu, ska strax gå och koka ihop glasyren! Min farmor kommer nämligen på besök senare och kände för att baka något gott. Testade något helt nytt idag så vi får väl se hur resultatet blir. Det är en så kallad Silviakaka om ni hört talas om det, den är jättegod.. dock vet jag inte om min är lika god. Detta återstår att se.

Puss

'


Stop and stare..

I'm done! Svenskan är färdig, åh vad skönt! Dock är den jätte B, känns som jag bara slängt ihop något men jag orkar inte faktiskt. Detta är en av de få uppfigter (hoppas jag) som jag verkligen inte förstår. Så jag får satsa på nästa arbetsuppgift istället. Huvudsaken är att jag fått ihop något över huvudtaget. Stolt över mig själv faktiskt. Undra hur jag ska belöna mig själv på bästa sätt...?

Puss

It's getting heavy!

Kom hem från skolan för ca två timmar sen och har inte alls hunnit göra mycket på denna tiden. Vad jag har hunnit är att hjälpa mamma med maten lite, kyckling & kantarell gryta samt bandspaghetti - inga fel! Efter att jag ätit måste jag verkligen ta tag i min svenska, känner att jag får skärpa mig nu. Jag har bara skrivit en kort inledning och det är en bra bit kvar tills jag är klar. Suck.

Fick även reda på att mammas kompis, Ann-Sofi kommer hit en sväng ikväll för hon var i stan och jobbade. Egentligen bor hon i Uppsala så det är väldigt, väldigt sällan som vi träffar henne. Ska bli trevligt.

Puss

All we need is a reason!





This world is cruel..

Nu tänker jag vara jätteonyttig och ställa mig och göra egen varm chokladsås, skiva ett par bananer, ta fram stora skålen + skeden och skapa ett glassberg. Det lät inte allt för dumt.. attans att det ska vara så onyttigt bara. Men man lever bara en gång och blir man riktigt sugen på något så ska man bannemej unna sig det.

Ciao!

Like a strobelight!

Är så sjukt trött och otaggad på plugg så det är inte sant! Har ett skriftligt arbete i svenska tills på fredag som jag inte ens börjat med. Jag har inte ens förstått vad det är jag ska göra än och det är inte bra. Jag vet att det har om antiken att göra och det är ju superduper kul... verkligen...

Vad jag egentligen vill göra är att planera hur jag vill ha det i mitt rum. Har funderingar på att göra om lite granna, ska nämligen få en ny säng också, 1.20 bred så det är ju ganska nice! Jag håller på att överväga om en tv är nödvändigt eller inte.. film går ju att kolla på i dataskärmen, som ändå är större än tv:en för den delen. Men jag vet inte.. en tv kanske kan va bra att ha också? Hm..

You're my favourite song..




First one I fell for..

Kanelbullens dag till ära så serverade de bullar i skolans matsal, tror det uppskattades rejält! Som vanligt var det en hyffsat kort skoldag, eller egentligen en väldigt mycket kort som alltid ändå slutar med "hyffsat", blev lite krånligt där men ni hängde nog med. Har iallafall precis tillagat mig lite thaimat och tänkte strax ta tag i lite av allt pluggande. Sen ikväll blir det möjligtvis en promenad med Amanda.

Puss

'


Make a start or an ending

Har inte gjort mycket idag, följde Samra till bussen tidigare idag eftersom hon sov över här inatt efter en lång kväll i Tidaholm tillsammans med Amanda och Pernilla. Har även jobbat lite med en uppgift i "Grafisk Illustration" kände att det var lika bra att ta tag i det. Har även fått i ordning lite på mitt rum och jag har hunnit chilla en hel del!

Hade hoppats på att alla Idol repriser skulle gå idag men det gjorde dom ju inte. Inte va jag vet iallafall. Kollade lite förut men jag tror inte alla visades. Satt och väntade på det programmet då Daniel uppträdde för blev helt såld när han sjöng. Ville även se gårdagens program då jag missade det. Men viktigast är ändå att Daniel gick vidare. Go!

'


RSS 2.0