If you are amazed

Har precis kommit in från att ha legat i solen i drygt en timme, fick lite färg faktiskt får tacka Thailand för det! Dock är den lite röd/brun men skitsamma. Ska alldeles strax sätta igång att locka håret inför ikväll. Ska fira valborg med grill/förfest och sedan får vi se vad kvällen bjuder vidare på. Gör detta tillsammans med ett par goa vänner iallafall så inte mycket kan gå fel! Förhoppningsvis tas det en del bilder som jag kan lägga upp här imorgon. Kanske slänger upp en outfit bild senare. Önskar er nu en toppen valborg i ett toppenväder! Puss

'


Coming down to fix this

Har nu målat mina naglar i denna färg samt ätit en god kvällsmat med min familj. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och njuta av värmen då jag fryser något kopiöst just nu. Hade tänkt att lägga mig i tid idag då det lär bli väldigt sent imorgon men tror inte jag kommer hålla mig till den planen iallafall. Har nämligen siktat in mig på att dra ett par The Hills avsnitt innan jag somnar samtidigt som jag ska smaska daimglass, favoriten där!

Har förövrigt bestämt outfit och smycken inför morgondagen och det blir nog perfekt. Toppen jag köpte idag ska jag dock lämna tillbaka då jag inte är helt nöjd med den. Så de där 400:- kan jag lägga på annat känner jag!

What you give me is priceless

Välditg kort och skön skoldag, endast en idrottslektion som bestod av tennis för min och Amandas del då vi vägrade brännbollen. Cyklade sedan in mot stan och köpte med mig en blus hem som jag strax ska testa. Vet inte om jag ska behålla den dock. Vi tog även en glass på torget och solade en sväng i stadsparken med Adam. Nu ska jag ta och röja upp i rummet och rensa allt påskgodis samt alla kläder som ligger överallt. Har som sagt beslutsångest inför imorn vilket har resulterat i ett stökigt rum! Vi hörs

'


Through strength I found love

Kom precis hem från ett personalmöte som tog ungefär en och en halv timme. Innan mötet och efter skolan tog jag en tur i stan (igen) för att hitta något att ha under blusen men gjorde inte det.. attans bananer! La dock undan två toppar på B Young så ska testa de imorn, får hoppas på det bästa. Ikväll blir det till att testa outfits alltså med andra ord. Funderar på mina ljusa jeans och en kavaj samt med någon vårfin topp under. Funderar även på om jag ska lämna tillbaka blusen om jag inte löser problemet innan imorgon, hm..

Nu kurrar min mage väldigt högt så jag hoppas att min mamma & pappa kommer hem och lagar mat snart. Tills dess ska jag umgås med min vän Facebook. Puss

Surround me


Gotta step on the gas

Har precis fått i mig lite fruktsallad och ska snart hoppa in i duschen. Ligger för tillfället i sängen och försöker varva ner. Är så trött hela tiden, vet inte vad det beror på. Hade tänkt att göra ett engelska prov idag som jag inte gjort än, flera veckor gammalt men då fick jag inte tag på läraren så det sket ju sig. Åh! Gick iallafall till H&M efter att jag slutat och hittade den söta blusen nedan. Det är en kortkort blus som var jättesöt på. Dock ska jag strax testa den tillsammans med lite annat för att se om den kommer användas på valborg eller ej.

Tvättade mina converse förut, stod och skrubba i säkert 30 minuter och de har nu stått på tork i ca 3 timmar. De blev verkligen jättevita och rena.. tummen upp på det! Vet inte riktigt hur mycket jag har spenderat på converse de senaste 5 åren men har haft minst 7 par. Älskar converse!

You just fill me up with doubt


'


These words won't bring me down


Just wanna make the world dance


Har nu ändrat designen här lite och det är på prov, får se om jag ångrar mig och byter tillbaka. Men kände för en ljusare och fräschare look nu till våren. Har spenderat eftermiddagen med detta samt med att måla mina naglar i dessa två färger också. Det glittriga fick jag av Sebastian och Mikael i fredags, sött. Ska alldeles strax ta och göra mig en shake och sedan lägga mig till rätta i sängen och avverka några The Hills avsnitt. Lär nog somna rätt tidigt idag också då jag är fruktansvärt trött och förkyld.. blä!

Men lämna gärna en kommentar om designen ifall ni känner för det. Puss

Push the button & let me know before


Vill bara påminna om bloggens facebooksida. Är du en flitig läsare, en läsare som tittar in då och då eller kanske är du inne för första gången men gillar vad du ser/läser så tycker jag att du ska klicka på bilden och gilla min blogg offentligt. Tänk på att du hjälper mig att synas samtidigt som du tipsar dina egna vänner. Det går jämt upp vill säga, med endast två klick!

'


You're so racy, you're my favorite guy

Back to school! Tog cykeln till skolan idag då vädret tillät det samt för att jag hade sovmorgon. Är jättenervös inför mitt engelska prov som jag har senare idag eftersom jag inte förstod vad jag skulle öva på. Är superstressad och superförkyld. Har genomgång inom språkhistoria i svenskan nu och jag förstår knappt ett ord. Hårdstart efter lovet är inget för mig, nej. Näsan och ögonen rinner nu.. åh, jag vill sova!

Don't hind it, keep fight it

Efter en dag som bokstavligt talat rusade förbi ska jag alldeles strax tvätta bort sminket och krypa ner under täcket. Har känt mig konstig hela dagen och har en rejäl förkylning på det också så jag vet inte riktigt hur jag kommer må imorgon. Just nu känner jag att det är meningslöst att gå till skolan men måste få det här engelska provet gjort. Måste kämpa mig igenom den här kursen, även fast jag inte vill något hellre än bara ge upp just nu. Men som sagt, ska krypa ner under täcket och starta The Hills nu.. slappna av lite med andra ord. Natti!

Till I can't take it anymore


I want all of you tonight

Sticker alldeles strax iväg på påskmiddag hos farmor & farfar i detta ljuvliga väder. Helt underbart att det har varit strålande sol under hela lovet. Dock har jag inte haft någon tid över för att jobba på brännan men lika glad är jag ändå. Det är som sagt sista dagen på lovet idag och jag har inget speciellt planerat. Har ett engelska prov imorgon men jag förstår inte riktigt hur jag ska öva inför det så jag får se hur jag löser det problemet. Känns ju superkul att man har ett prov det första när man kommer tillbaka, yay vilken start!

Nu måste jag snabba mig, vi hörs senare!
Puss

'


Show the world what life's about

Bloggen har legat "nere" i ca 2 dagar nu pga. att jag verkligen har haft fullt upp. Har inte haft någon tid alls över till bloggen och det resulterade i ingen uppdatering över huvudtaget. Börjar skolan igen på tisdag och hoppas komma in i den vanliga rutinen då igen. Fram tills dess har jag en hel del av greja med. Har ett engelskaprov som väntas på tisdag och som grädde på moset ska jag på påskmiddag imorn. Så jag har lite tid och mycket att göra med andra ord!

Har drabbads av en förkylning igen också vilket verkligen suger! Blir väl så när man sitter ute hela kvällen/natten, bara mig själv att skylla. Har iallafall haft en jättebra helg full med massa kul saker som 18års firande, tivoli, grillning och massor av skratt!
Bjussar på en av många bilder sen i fredags!
Har en hel hög av bra vänner som verkligen gjorde en kväll helt grym.
Tack för umgänget och alla presenter & blommor!

'


Don't let it go to your head

Igår avslutades "25 dagar med musik" så nu gäller det att hålla uppdateringen uppe istället. Tänkte satsa lite mer på citat och tankar då det har kommit i skuggan den senaste tiden. Förövrigt har jag städat hela huset idag! Passade på när jag var ensam hemma, så duktigt av mig. Nu är det snyggt inför imorgon iallafall och ljudet är fixat. Ringde nyss och kollade om min klocka var klar vilket den var så sticker alldeles strax in till stan och hämtar ut den samt handlar inför middagen imorgon. Vi hörs!

En av dina favoritlåtar just nu


You're so damn pretty

Fick med mig sakerna på bilden nedan hem från stan och även två bar strumbyxor. Tänkte ta och kolla outfiten ikväll, vet nämligen inte riktigt än vad jag ska ha på mig bortsett från kavajen då. Fick en berlock till mitt Thomas Sabo armband av mina systrar när jag kom hem också, det tackar jag för. Lämnade in min klocka idag också, ni vet den som jag råkade spräcka glaset på. Hade jag tur skulle den vara klar redan imorn så det hoppas jag verkligen på nu! Min eftermiddag har jag spenderat med min kamera och photoshop för övrigt. Sitter just nu och målar mina ringar med glanslack, ett tips om ni inte vill att dom ska rosta/skavas. Vi hörs!

When everything works out fine


Till they handle love

Nu sticker jag alldeles strax in till stan för att bli av med min utväxt. Ska sedan köpa lite småsaker och luncha thai med mina systrar och mamma. Inte jätteglad över mitt födelsedagsväder, hoppas verkligen att det klarnar upp senare. Vi hörs, puss!

Din favoritlåt vid denna tid förra året


Her heart will mend

Har spenderat hela dagen i Skövde tillsammans med Lina därav sen uppdatering. Var på jakt efter en kavaj och vad hittade jag? Jo en kavaj! Hittade även två snygga ringar som kommer piffa upp min outfit lite extra på Fredag. Så fort jag kom hem tog jag ett rejält röj i rummet, kände att det kunde behövas på sina håll. Tog sedan en liten fika med mamma och pappa då jag fick en massa pengar, det tackar jag väldigt mycket för då jag är/var pank. Nu kan jag lägga till resterande på mina presentkort och köpa mig parfymen jag vill ha! Nu ska jag strax ta mig en dusch och sedan krypa ner i min nybäddade säng framför The Hills. Ska upp tidigt imorn för att ta bussen till frisören, yay!

Own it feel it and believe it


En låt från din barndom


We can see the sunrise

Nu sticker jag ner till stan alldeles strax med pappa och ellen för ett ärende på banken. Ska sedan ta en glass med lina i sommarsolen innan vi drar oss till Ica och möter upp resten. Det blir thaimat och jordgubbstårta med Amanda, Johan och Daniel i eftermiddag/kväll. Nu måste jag kila och snöra på mig mina converse! Och för övrigt, är det nya locktången jag använt mig av idag. Blev jättenöjd med resultatet dock tog det ca 2 timmar. Men bråttom, bråttom.. Puss!

For the touch of your hands

Klockan ringde vid halv tio cirka då jag gick upp för att ringa Kopparsalongen. Fick ju en slingtid igår av farmor och farfar, dock var den bokad samma dag (imorn) som jag och Lina hade planerat shopping i Skövde. Men som tur var så fanns det en tid på min födelsedag, onsdag med andra ord. Så klockan 10.15 sitter jag i frisörstolen på onsdag, härligt!

Nu har jag avverkat de 2 sista The Hills avsnitten på säsong 1 och går därmed på säsong 2. Ska sedan upp och göra mig en shake samtidigt som jag ska testa den nya vågtången! Solen skiner även idag vilket gör mig på toppenhumör. Vi hörs senare!

En låt som får dig att känna dig skyldig


My precious secrets

Nöjd tjej är glad och gör tummen upp! Fick ett stativ, en vågtång, 300:- i presentkort på Kicks och en slingtid, allt jag önskat mig med andra ord. Behöver helst en fjärrutlösare till kameran och lite mer i presentkort på kicks då jag kan köpa min efterlängtade parfym, mumma. Nu ska jag spendera min kväll i antingen soffan eller sängen framför The hills tillsammans med en chipspåse och en skål med dipp. Hoppas ni får en lika mysig söndagskväll som jag hade tänkt att göra min till! Puss

Escape this town for a little while

Godmorgon på er! Nu har jag fått i mig två smörgåsar och ett glas vatten. Har även vaknat till lite i soffan tillsammans med go musik. Ska alldeles strax förflytta mig till köket och börja baka chokladbollar. Det mesta inför släktkalaset som börjar vid fyra tiden är fixat och klart nu. Ska bara bestämma vad jag ska klä mig i och hur jag ska göra med mitt hår som just nu inte är i sina bästa dagar. Utväxten är enorm och det leder till att jag inte har någon lust att styla det. Solen skiner iallafall och det får mig på bättre humör, tack solen! Vi hörs senare.

En låt som får dig att skratta


Everybody put their hands in the air

Ändrade planer, det löste sig med skjutsen så nu sticker jag alldeles strax till Lina och tillbringar min Lördagskväll där. Det blir glass i stora lass och en massa skoj som vanligt. Jag önskar er en fin lördagskväll så hörs vi. Puss

Just carry on with the smiling

Efter att ha hjälpt mamma att städa huset lite granna samt röjt upp i mitt rum beger jag mig ut mot solen. En härlig dag som denna går inte att missa. Med lite härlig musik i öronen lär jag stanna där ute ett tag. Ikväll hade jag planerat att träffa Lina men det verkar köra i hop sig med skjutsen så antar att det blir ännu en hemmakväll. Har ioförsig en chipspåse och dipp som väntar på att bli använd, den lär komma bra till användning ikväll med andra ord. Vi hörs kanske senare igen! Puss

It is bangin out the place


En låt som du lyssnar på när du är ledsen


I can feel your passion

Precis hemkommen från Ica med mamma och Ellen, köpte på oss massor av gott tills ikväll och även lite annat smått och gott. Nu har jag intagit en plats i soffan men tänkte vara snäll och förflytta mig till köket och hjälpa mamma lite. Bakpotatis, räkor, revben och smögenröra står på matsedeln! Förövrigt har lovet officielt dragit igång nu och jag är mer taggad än någonsin. Har i princip varje dag planerad och de är fyllda med roliga saker så att säga. Söndag - släktkalas, måndag - thaimatlagning med ett par goa personer, tisdag - skövde med Lina, onsdag - min födelsedag, fredag - firande! Den här veckan lär gå fort med andra ord. Nu vill jag önska er en bra fredagskväll, puss!

'

i fancy you.

Like reflections on my shades

Sticker alldeles strax ner till skolan för att avverka en idrottslektion och sedan en mattelektion. Magen är bättre idag bortsett från att jag har en fruktansvärd mensvärk istället men den kan jag leva med. Har ingenting planerat för eftermiddagen samt kvällen så vi får se vad jag hittar på. Antar att det blir en film i soffan, inleder påsklovet lite mysigt med andra ord. Nu ska jag snöra på mig skorna och slänga på mig jackan. Vi hörs!

En låt som du lyssnar på när du är glad


Baby by now you should know

Tänkte ta och tipsa om denna läcka plattången nu. Jag äger en precis likadan sen drygt ett år tillbaka och den är rent ut sagt toppen! Den har en slät och len yta så håret inte slits lika lätt och ytorna slits faktiskt ingenting. Den värms upp till önskad temperatur på bara ett par sekunder och kyls ner i ganska snabb fart också. Jag har haft ett par olika plattänger innan den här men har aldrig fastnat för någon så mycket som jag gjort för den här från Jaguar. Dessutom håller sig håret platt mycket längre tycker jag! Så om ni ska köpa en ny plattång tycker jag att ni ska satsa på den här, dyr men prisvärd..


Bild hämtad från:
Vecorevyn Jaguar Pink paradise

You know that I make you say..

Langar gammal bild.

Hemma efter ett par timmar i skolan där jag har skannat in alla gamla foton som jag hämtade hos farmor för några veckor sen om ni minns? Har även ätit påskgodis och gjort ett ekonomiprov. Provet gick inget vidare alls, är beredd på det värsta men hoppas på det bästa så att säga. Har även lidit av en enorm magont hela dagen, blev värre efter lunch dock. Känns som permanenta kramper och för att beskriva exakt hur det känns så är det som att ha håll fast på olika ställen i magen. Det är verkligen en hemsk känsla! Har fått i mig lite mat nu och har ett stort glas med kallt vatten bredvid mig som jag även ska försöka få i mig.

Senare kommer Amanda, Simon och Filip över en sväng då vi ska testa att koppla in datorn till teven för att få skärmen i teveskärmen. Men nu måste jag städa mitt rum som bokstavligen ser ut som ett bombnedslag.. ligger kläder precis överallt och har sett en och annan dammråtta (USCH IDA)

'


En låt som du lyssnar på när du är arg


The night falls, my heart calls

Dålig uppdatering även idag, bloggen har hamnat lite åt sidan känns det som just för att jag har så sjukt mycket för mig hela tiden nu känns det som. Direkt efter skolan hängde Lina med mig hem och vi pysslade med lite småsaker innan vi hoppade på bussen in mot stan för att se ett projektarbete i aulan. Rätt grymt var det faktiskt. En kille mimade och dansade till en uppsättning av Michael Jackson låtar. Nu ska jag sätta mig med samhällen en stund och försöka nöta in all denna ekonomifakta innan Daniel kommer och hämtar upp mig. Han ville ha sällskap på donken och det är vad han får för jag har inga pengar.. buhu. Ha en fin kväll!

It got us falling in love again


En låt från ditt favorit album


Just another chapter in the past

Har inte kunnat blogga idag p.g.a. att vårat internet har legat nere i princip hela dagen. Inte bara vårat utan i hela Stenhammar tydligen. Det funkar fortfarande inte så jag kör genom min iphone vilket går sjukt segt.. har kämpat med detta inlägget i minst 20 minuter. Har iallafall varit på möte med mitt jobb idag och det gick riktigt bra. Börjar 1:a maj och det känns riktigt skönt! Eftersom inte internet har funkat ikväll så blev det att hela familjen hamnade i soffan framför filmen Min stora feta grekiska semester. Inte jättebra film om du frågar mig, men helt okej tidsfördrift! Nu ska jag skriva ut mitt provunderlag till samhällsprovet och sedan tvätta bort sminket. Sen hade jag tänkt att krypa ner under täcket.. Godnatt!

I bet you wish you could do it

Nu snörar jag alldeles strax på mig mina converse och hoppar in i bilen. Ska ner till fotostudion med Ellen och fixa id-kort, som jag sagt förut.. är vi sega på den fronten. Ska sedan till skolan en sväng för att genomföra en snabb redovisning tillsammans med Amanda. Känns som nästan alla andra är lediga idag.. så motivationen att behöva gå dit för att redovisa i ca 5 minuter är inte stor alls! Nu måste jag skynda mig, vi hörs senare!

'


En låt som du önskar att du hörde på radion


Still inside a whisper to a liar

Efter drygt en timme i solen hoppar jag nu på cykeln tillsammans med Ellen. Vi ska trampa oss ner mot Ica och köpa med oss lite gott hem. Vi ska göra vår egna jordnötssås är det tänkt och vi ska även baka oss en morotskaka lite senare. Mums! Måste även plugga järnet idag på min samhällsekonomi och mamma har lovat att hjälpa mig med detta. Mindre kul dock. Ha en fortsatt bra dag! Puss

Under the sun we're buzzing energy

Har hittat en plats i solen tillsammans med min syster och med en shake i min hand. Musiken hörs ur högtalarna och jag njuter av värmen samtidigt som jag jobbar på brännan! Då jag fortfarande har en liten bränna kvar sedan Thailand så ska det framkalla en ny lite lättare, vi får väl se. Gör som jag och inta en plats i solen!

We can barely make it

Nu sticker jag in till stan med Amanda, det är dags för lite thaimat! Det var ett tag sen och bara tanken gör att det vattnas i munnen. Har försökt att plugga lite nu på kvällskvisten också men det gick verkligen inget vidare då mina ögonlock hade en tedens att åka ner hela tiden. Hoppas jag blir lite piggare och gladare när jag träffar Amanda snart så jag förhoppningsvis kan få något gjort senare när jag kommit hem. Nu skriker min mage efter mat och likaså gör jag. Ha en mysig söndagskväll! Puss

En av dina favoritlåtar just nu


The smile that only heaven can make

Hemkommen från Grästorp och jag är helt slut. Inte mycket sömn inatt och kvällen var inte så lyckad. Nu blickar jag framåt istället och ser fram emot min 18års dag osv. Solen skiner och graderna har stigit sig rätt högt idag faktiskt. Innan vi lämnade Grästorp så tog vi oss varsin glass jag och Lina i solen, härligaste på länge. Försöker komma på något som jag kan tillbringa min dag med idag.. känner mig som sagt sliten och helt slut så blir nog att ta det väldigt lugnt. Är ledig imorn vilket är en stor lättnad, hade aldrig orkat mig upp klockan sex! Vi hörs senare.

'


We party like animal

Drar alldeles strax iväg till Lina där vi slutför det sista som smink osv. innan vi drar vidare på pyjamasparty i Grästorp. Ni ser en skymt av pyjamasbyxorna på nedersta bilden. Rosa med flodhästar, ytterst gulligt. Dock märkte jag att de var trasiga nertill inte så kul när man lagt pengar på de. Menmen.. vi får hoppas på att kvällen blir lyckad så hörs vi mer imorn. Ha en bra kväll!

En låt som du brukade gilla


You taste good to me

Spontant drog jag ner till Nilla sent igårkväll och dit kom även Amanda lite senare. Vi snackade och hade det allmänt kul tills vi drog utåt för att se vad "nattlivet" hade att erbjuda. Slutade med att vi hamnade på en liten efterfest. Skjutsen hem började dock krångla så det blev inte att vi kom hem förrän vid halv fem cirka. Så inte överdrivet mycket sömn har det blivit och ikväll vankas det lite mer party så det är väl dags att piggna till nu antar jag!

Nu ska jag iallafall slänga mig på cykeln och trampa mig mot busskuren. Ska möta Samra på resecentrum och få mitt fritidskort. Vi hörs senare!

'


En låt som beskriver dig


The affliction of the feeling

Ännu en dag med sen första uppdatering, ber även om ursäkt ännu en gång! Men det var lite stressigt imorses så hann inte starta datorn. Har iallafall hunnit komma hem från skolan samt tagit en lång och varm dusch! Sitter nu och funderar på om jag ska föna håret eller om jag ska göra en inbakad fläta som då får sitta i tills imorn. Svårt val.. När jag väl bestämt mig så ska jag städa upp i rummet, ligger kläder överallt! Men med massor av go musik på hög volym så ska det väl inte vara några större problem. Vi hörs senare! Puss

Makin' these kids go party

Hemma efter en supermysig kväll på finrestaurangen Italia med Amanda och Pernilla. Lär sova riktigt gott efter att ha fått i sig god mat i magen och med känslan i kroppen av att man har en lång och skön sovmorgon till 11.20. Föreläsningarna idag var faktiskt intressanta och jag hade kul hela dagen igenom! Nu ska jag alldeles strax kila in på toaletten och tvätta av mig sminket och sedan krypa ner under täcket. Sov gott, Puss!

'


En låt som ingen skulle förvänta dig att gilla


Lickin my lips im in the zone

Med en shake i den ena handen och vitamindrycken i den andra sitter jag i soffan och myser lite framför MTV innan jag drar in till stan/arenan på föreläsning. Gick upp sisådär 30 min för tidigt idag, det är/var ju kul! Skulle egentligen simma med Amanda efter att vi varit i arenan men det blir troligen inte så nu. Får se fram emot kvällen istället då vi ska ut och äta med Pernilla som fyllde 18 i tisdags. Inte långt kvar tills jag själv fyller 18 nu! 13 dagar för att vara exakt. Nej nu ska jag dricka upp och sedan fixa de sista detaljerna. Puss

My day is looking pretty up


Langar en gammal men söt bild på mig och Daisy.

Okej, jag ber om ursäkt för den grymt dåliga uppdateringen idag. Men hann inte mer än att komma hem från skolan och fixa mellis innan det är planerat att Lina ska tillbaka till stan för att sedan dra till grästorp med mig. Har spenderat hela kvällen ute i Grästorp alltså, är nu smått köldskadad så ska bli riktigt skönt att stänga igen locket på macbook'n nu och sova i ett par timmar innan man ska upp igen. Dock ingen vanlig skoldag imorgon vilket känns skönt. Blir föreläsning i arenan hela dagen med både De la Gardie gymnasiet och Portalen, kul med lite ändring i vardagen sådär. Nej nu har jag gäspat alldeles för mycket de senaste minuterna! Dags att blunda, godnatt!

En låt som är ”guilty pleasure”


Girls like you make history

Kom precis till skolan efter ett tandläkarbesök där jag inte fick positiva nyheter. Ville ju som sagt få bort tandställningen innan den 22:e men det fanns inga tider innan det så den 4:e maj är datumet att se fram emot. Nu har jag multimedia och borde därmed sätta igång med min hemsida. Vi hörs senare!

En låt från ett av dina favoritband


One-way ticket to the dancefloor

Kom nyss hem från Skövde, med tomma händer dock. Drog dit en sväng direkt efter skolan med pappa och mina systrar. Ellen ska på 70-/80-tals parketten på fredag och hade tydligen hittat något där som hon skulle köpa. Undertiden hon fixade det kollade jag och Evelina efter bikinis och jeans men hittade inget. Efteråt möttes vi upp och tog en mysig fika. Nu har jag hamnat i soffan och ska alldeles strax fixa någon form av kvällsmat innan jag hoppar in i duschen. Har egentligen sovmorgon till 9.45 imorn men har en tandläkartid kl 9.20. Hoppas på väldigt goda nyheter där!! Vill helst av allt just nu att tandställningen är ur innan min 18års dag den 20:e!


'


Cause you got all eyes on you


En låt som får dig att somna



You're all I really need

Känner att jag har varit ovanligt nyttig och hälsosam idag! Sov hyfsat många timmar inatt, han dock inte äta någon frukost men var inte speciellt hungrig heller för den delen så jag väntade till lunchen i skolan där min tallrik bestod av sallad och kött. Sedan drog jag och Lina till gymmet som sagt och körde skiten ur oss. Tog sedan en shake när jag kom hem vid tre och nu har jag precis fått i mig lite klyftpotatis och sallad. Tänkte köra lite hårdare på detta sunda nu ett tag framöver faktiskt så får vi se hur det går! På torsdag väntas det simning igen, så full rulle var det här!

Testade även några bikinis på H&M idag och hittade en modell som passade bra. Det var nr 3 i tidigare inlägg. Dock fanns inte den ljusa korallen inne i butik så jag ska klicka hem den istället men det tar dock ett par veckor. Tänkte även klicka hem nr 1 så får vi se hur den är i verklig skepnad också.


Boy you know you get me high


Hold me back and I explode

Ännu en gång sitter jag på grafiska lektionen och vill inget hellre än här ifrån. Spyr verkligen på den här lektionen. Ska tills imorgon illustrera en rubrik till en nyhetsartikel, vad är det om eller?! Antar att jag får göra denna uppgift hemma för här tänker jag då inte sätta mig ner och göra något. Inte med en massa ugglor som vakar över en och vad man gör. Nejnejnej. Fryser gör jag nu också. Har inte ätit någon frukost heller! Ska nämligen gymma med Lina senare om hon kommer in till skolan vill säga och detta går ju inte göra på tom mage. Skulle egentligen passa på att ta ID-kort också på håltimmen eftersom jag fortfarande inte har gjort det. Jag vet att jag är seg och efter på den fronten men så är det ibland med tråkiga grejer. Men dock ville inte vädret att jag ska göra detta idag då mitt hår ser ut som hej kom och hjälp mig, bokstavligt talat. Hörs senare!

En låt som får dig på danshumör



You know you get me high

Har nu suttit och pluggat klart alla de engelska uppgifterna som jag låg efter med. Känns skönt för då behöver jag inte tänka på det imorn. Fick lite hjälp av Daisy som vi ser här ovan, dock somnade hon en liten stund senare och då fick istället lite choklad hjälpa mig. Nu väntar jag på att resterande av familjen ska komma hem då mamma ska baka bröd till kvällsmaten. Tror att jag hoppar in i duschen under tiden jag väntar, lär bli en lång och varm idag!

Tack så mycket för alla era åsikter i föregående inlägg. Det var rätt blandade åsikter dock! Får nog ta en tur till H&M och testa dem innan jag bestämmer mig helt. Vem vet, kanske inte alls är snygga på..?

I systematically move every bone

Rösta på vilken bikini ni tycker att jag borde införskaffa mig.
Är i behov av en ny då min gick sönder i Thailand och jag har stor beslutsångest.

So hot you're burnin' up the dancefloor

Vaknade upp för drygt en timme sedan efter att ha sovit enda sedan klockan var runt ett tiden natt. Hade ont i magen och hade inget att sysselsätta mig med så jag välkomnade sömnen lite tidigare än vanligt. Magonten kom efter att jag råkade slänga en blick mot läxhögen. Det är speciellt engelskan som är jobbig nu, känner att pressen är för hög och likaså tempot, jag hänger inte med! Har även ett svenskaprov och ekonomiprov inom den närmsta tiden och jag kan ingenting. Måste ta tag i detta så fort som möjligt och då menar jag redan idag. Vad annars har vi söndagarna till? (Plugga, Deppa, Äta, Sova)

Vi hörs senare!

'


En låt som du kan utantill


If you gotta get yourself free

Kom hem från Skövde för en ca halvtimme sedan och har nu hunnit fixa upp mig lite. Kom iallafall hem med en pyjamas vilket kändes bra, då var det till någon nytta denna lilla utflykt. Vi drog även en donk innan vi tog bussen hem. Vi passade även på att plocka fram barnet i oss när vi tog det lilla "shoppingtåget" igenom stan för att fördriva tiden. Nu väntar vi in lite besök av göteborgskusinerna och sedan står det lugn hemmakväll på mitt schema. Later!

You're so good for everybody else

Godmorgon på er! Alldeles strax drar jag och Lina till bussen som först tar oss till resecentrum och sen vidare till Skövde. Vi är på jakt efter en pyjamas till ett kommande pyjamasparty. Mamma var gullig och gav mig 200 till detta så jag behöver inte känna mig ruinerad när jag är på väg hem. Vi hörs senare när jag kommit hem! Puss

Baby this is your moment

Har nu slappat i drygt en timme i soffan efter att ha kommit hem från skolan. Blev godkänd på omprovet vilket kändes jätteskönt. Nu har jag äntligen lyckats komma ikapp och är på samma kapitel som mina klasskompisar men jag ligger fortfarande efter. Kvällen kommer spenderas med trevligt sällskap och bl.a. tacos! Det ska bli överdrivet mycket gott och detta ser vi fram emot. Lina stannar även under natten då vi ska bege oss till Skövde imorgon i förväntan om att hitta en pyjamas. Men nu ska jag alldeles strax resa mig upp och platta igenom håret lite. Jag hoppas ni får en trevlig kväll, Puss!

En låt som påminner dig om en viss händelse


I fly away on a trip to your heart

Sticker alldeles strax iväg till skolan, dags för en timmes gym och sedan en timmes hål och därefter drygt en timmes mattelektion. Ska göra omprov idag också och jag hoppas på att de där två ynka poängen står på min sida denna gången. Har en hel drös med muffins med mig också sen igår som säkerligen blir uppskattade. Dags att snöra på sig skorna och packa ner det sista i väskan. Vi hörs senare!

En låt som påminner dig om en plats


You touch me and it's breaking me down

Dålig uppdatering idag, men var verkligen haft fullt upp. Drog och simmade efter skolan med amanda, 1000 meter tog ca 30 minuter och visst det kändes men vi klarade det utan gnäll iallafall. Vi får se om vi ska göra detta till en vana. Det kändes rätt gött efteråt även om det ledde till att man blev rätt seg. Kvällen spenderade vi tillsammans med Johan och Daniel. Det blev som sagt muffinsbakning och film! Tog mig ca 30 min att diska upp och göra det snyggt i köket efter oss men det uppskattades av min pappa. Nu ska jag kila in på toan och göra mig redo för natten. Har en mycket skön sovmorgon imorn då jag inte börjar förrän 11.20. Godnatt på er!

RSS 2.0