You're irreplaceable

Efter att ha varit mitt ute i ingenstans och fotat hela förmiddagen med Amanda belönade vi oss själva med varsitt fett hamburgemål på Sibylla. Nu inväntar vi engelskan och sedan ska jag tillbringa tre timmar i en fotostudio, ytterligare foto. Ikväll ska J komma hem till mig, det kommer bli mysigt. Vi hörs senare ikväll om inte så hörs vi imorgon. Puss!

Days upon days


Drop it like it's hot

Nu pyser jag iväg till skolan, lång dag väntar.. och senare ska jag även jobba. Faktiskt mitt sista pass den här säsongen. Kan nog bli lite vemodigt, men samtidigt skönt att jag kan lägga det bakom mig nu och satsa på skolan och allt vad hösten har att erbjuda. Vilket troligen lär bli mycket party då min bästa vän Amanda fyller 18år i oktober. Det ser vi fram emot mycket! Fram tills dess gäller det att hålla i pengarna. Nej nu ser jag att klockan tickar, vi hörs PUSS!

Just shoot for the stars

Godkväll sötisar! Jag myser, vad gör ni? Den här typen av mys är nästan det bästa jag vet. Kan ju specificera den här typen av mys lite nogrannare kanske, tända ljus, skön musik och liggandes antingen i sängen eller i soffan. Annars så gjorde jag precis klart min engelska läxa och innan det var jag ute och körde med pappa i någon timme. Spenderade hela eftermiddagen i min säng framför Sex And The City så kände för lite variation nu. Är redan helt fast! Så jag hamnade framför kulturnyheterna faktiskt, haha.. men fick reda på en kul grej. Beyoncé väntar barn med Jay Z! Fick även syn på en avhämtningsmeny från en av stans pizzerior och självklart slängde jag iväg ett sms till pappa på direkten. Nu håller jag och min lillasyster tummarna på att han kommer hem med något gott inom en snar framtid. Ha en mysig måndagskväll ♥

All I do is lose my place

Kom hem ca 30 minuter sedan och titta vilken goding jag hittade i stående i kylen när jag kom hem. Chokladmousse och ett par marabou rutor samt ett glas mjölk får slinka ner i min mage nu samtidigt som jag sätter igång SATC. Puss!

Just to feel seen

Godmorgon, nu sticker jag alldeles strax iväg till bussen. Har endast en lektion idag, ni har hört det förut men nu säger jag det igen.. jag älskar min måndag. En timmes historia mellan 11.15-12.15 och that's it. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på senare idag. Troligtvis drar jag ut med pappa och kör lite, vi får se. Vi hörs senare, puss!

Kick it in the backseat

Kände att det var dags för ett rejölt röj i min byrå. Sommarens ska ut och höstens ska in! Musiken är på hög nivå samt rensningen. Efteråt tänker jag belöna mig själv med lite cola samt chips & dipp. Tänkte även dra igång första avsnitten av SATC. Ni får mer än gärna vara sociala med mig ikväll då jag saknar umgänge. Ha det mys, puss!

Into your loving arms

Tidsfördriften samt drogen i höst kommer vara SATC för min del. Nu när jag lagt Gossip Girl bakom mig går vi på nästa. Kollade dock på hela serien förra sommaren men vad gör det? Älskar den! Får tacka Amanda för att hon är så gullig och lånar ut boxen. Puss ♥

I'm really feeling this song

I'm back! Har haft fullt upp de två senaste dagarna därav hamnade bloggen åt sidan. Men nu är jag tillbaka som sagt!

I fredags åkte jag och Amanda in till stan framåt eftermiddagen för att äta sushi tillsammans med Sofie men självklart så var restaurangen stängd. Så det blev en kebabrulle på Milano istället. Efter detta drog vi vidare till Pernilla för att sätta igång förfesten och dit kom även Caroline efter en stund. Sen hade vi en kväll i Skövde framför oss, bussen dit var packad och nu syftar jag på båda betydelserna av det ordet. Haha! Hade en helt okej kväll, kunde varit roligare men kunde också varit sämre. Var väl inte riktigt det draget vi hade hoppats på men vi träffade en del skönt folk och karusellerna var inte alls tokiga. Kvällen slutade med att J kom och hämtade upp mig, jag tillbringade även natten och halva gårdagen hos honom.

Igår vaknade jag som sagt upp hos J, mysigt. Vi gjorde inte så mycket mer än att ta det lugnt och äta hos honom innan vi åkte hem till mig för lite fix och trix. Sedan kom Daniel, Johan och Frida hit och tillsammans så satte vi oss och åt allihop innan vi gick iväg till Amanda & Caroline där en kväll med krök, spel och singstar väntade. Skitkul! Och gårkvällen slutade med att J sov hos mig.

Nu har jag hela dagen framför mig och jag har inte en aning om vad jag ska hitta på. J åkte nyss hem och jag har hunnit röja upp lite i rummet samt få i mig lite "frukost". Vi hörs senare sötisar, puss!

Make it eternity

Precis anlänt till skolan och nu har jag 1 h 50 min historia framför mig. Sjukt lång lektion. Får väl se hur länge jag står ut. Sedan väntas Arbetsmiljö & Säkerhet, ska försöka fixa mig en APU plats då. Eller åtminstone börja kolla runt lite. Så himla skönt är det iallafall att jag slutar 12.15 varje fredag! Har hela eftermiddagen på mig åt fix och trix. Superduper. Ikväll väntas först sushi för första gången i mitt liv, spännande och sedan drar vi vidare mot Skövde där festival väntas. Vad ska ni göra idag?

Attracted like a magnet

Kul att man kom till skolan vid halv elva och att man då får reda på att lektionen är inställd. Börjar dagen med två timmar hål med andra ord. Men den ska vi fördriva bra jag och Amanda och troligen Sofie. Vi ska nämligen dra och tjocka oss på Läckögrillen. I eftermiddag väntas jobb mellan 16.00-22.00 så vi hörs väl inte förrän mycket senare antar jag. Ha en bra torsdag sötisar. Puss

Now I found it wasn't meant to last

Lindex 249:-

I promise you the night of your life

Sitter i skolan just nu, varje onsdag fr.o.m. nu har jag Foto B kl 08.00-11.30 så det är väl bara att börja gå in för den här kursen antar jag. Blev en mjukstart idag med idéer och planer, därför jag hamnade här. Inte bra. En timme återstår och sedan väntas lunch och lite annat fix och trix. Daniel kommer och gör oss sällskap också. Direkt efter skolan sticker jag in till stan en snabbis med mamma. Snäll som hon är ska hon köpa en BH åt mig och jag ska köpa nya nylånstrumpbyxor. Sedan bär det av mot jobbet, där jag kommer befinna mig 17.00-22.00. Ses vi på en kvällsfika? Puss

'


You're in a great confusion

Klockan 13.00 var det aulasamling i skolan för alla sistaårselever. Känns faktiskt väldigt konstigt att redan vara äldst. Dessa två år har gått så otroligt snabbt, helt sjukt. Schemat var lite för bra för att vara sant, men som tur är kommer jag ha kvar min måndag som den ser ut. Helt kär i den är jag! Direkt efter skolan drog jag och Amanda till Lai Thai, min fina vän skulle bjuda mig som återbetalning av lite saker. Mycket gott och mysigt i solen. Blev sedan en tripp i stan och med mig hem fick jag en grå stickad tröja, en ring och en bh. Kanske lägger upp bild senare ikväll för nu ska jag sätta igång ett röj i mitt rum och om jag orkar blir det även ett i garderoben. Puss

You and me counting the butterflies

Vill avsluta min fina och händelserika sommar i en massa bilder. Minnen som kommer vara ett bra tag framöver. Mina supersöta vänner & min familj gjorde min sommar till den bästa. ♥ Nu hälsar vi hösten välkommen!

I feel your vibe, it feel so right

Sitter just nu och väntar på att Daniel ska komma förbi sedan drar vi till Amanda där vi ska spendera ett par kvällstimmar tillsammans med våra vänner. Bra avslut på sommarlovet med andra ord för imorgon är jag tillbaka i plugget. Klockan ett däremot så jag får ju mig en rejält go sovmorgon! Har verkligen bestämt mig för att försöka gå in mer för skolan det här sista året så vi får se hur mycket uppdatering det blir per dag. Men jag älskar både er och att blogga så jag ska försöka göra en minimal förändring ang. den. Ni får ha en riktigt fin sista sommarlovskväll allihop och till er som redan börjat plugget hoppas jag hade en bra skolstart! Puss

I'm really down for the chase

Såhär ska tydligen mitt schema se ut i höst, om det nu stämmer. Hörde att det krånglat väldigt mycket med allas schema pga. att den tidigare schemaläggaren dog förra läsåret. Så vi får väl se om ändringar kommer göras eller ej. Jag älskar iallafall min måndag, älskar!

Put it down like new york city

Min mage skriker verkligen efter mat, hjälp, jättelänge sedan jag var såhär hungrig faktiskt. Jag som ändå åt en matig frukost samt lunch på jobbet vid ett. Som tur är och till min glädje så väntar bakpotatis samt räkor och skagenröra på mig. Mumsigt! Troligen blir det en slapp hemmakväll för mig. Är ledig imorn, sista dagen på sommarlovet dessutom. Ett sommarlov som bara sprang iväg hur fort som helst.. blåste bort kanske man ska säga istället. Eftersom det varit mulet och blåsigt den största delen av det. Menmen, nu är det bara att ta sig an hösten och allt som den har att erbjuda. Den mysiga hösten så att säga. Puss

Cause I'm whacked-out sleepwalking


We're still nowhere at all

Nu sticker en oseriös och glad Ida till jobbet och avverkar 5,5 timmar. Vädret är soligt så jag gissar på att det kommer vara en del att göra. Ni får ha en bra lördags eftermiddag samt kväll så hörs vi kanske senare. Har nämligen ingenting planerat ikväll. Blir troligtvis en myskväll på rummet med levande ljus och bra musik om inget annat dyker upp i min väg. Puss!

Tripp all over my heart

Jättedålig bild men den får ni stå ut med. Jag, Johan, Amanda och Daniel blev upphämtade av Elin strax innan sex igår för att sedan bege oss in mot stan/till Sofia. Blev en kväll med krök och September samt med ett avslut på Donken. Sedan blev jag & Amanda upphämtade av J, där jag även spenderade natten. Nu har jag dock kommit hem och har precis fått i mig en tekaka och näst på tur står chokladmousse.. åh det vattnas i munnen, så himla gott! Om en stund ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite innan jag gör iordning en matlåda som ska med mig till jobbet. Jobbar nämligen 15.30 - 21.00 idag, money, money, money!

Walking these streets again

Hej "nattugglor", lite tidigt att säga så kanske.. men ni är på god väg att bli ett par. Själv kom man hem från jobbet för drygt en timme sedan. Var sjukt mycket att göra idag och det var bara jag och min syster själva som stängde, därför tog det extra lång tid. Men passet gick riktigt fort. Dagen spenderade jag inne i stan med Daniel och Johan, även Sofie en liten sväng. Därför det inte blivit någon uppdatering förrän nu. Hoppas ni inte blev allt för besvikna, hihi. Imorn väntas jobb mellan 11.00-16.00 och sedan en kväll tillsammans med mina fina vänner. Det blir September i stadsträdgården och sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda mig. Vi får se om vi hinner höras något imorn. Puss

Touched down pretty much all

Vill bara tacka till alla er som överaskar mig med såhär söta och uppmuntrande kommentarer varje dag. Det betyder jättemycket och det är jättekul att ni gillar det jag designar. Tack så jättemycket, ni är bäst!

I can feel your power


webvoter-omröstning


Ja
Nej

Se resultat

Leaving all of my conscious behind

I'm home! Efter en heldag i Göteborg med min älskade vän Amanda är jag tillslut hemma. Det blev en massa skvaller som vi kallar det för och en god lunch på världens bästa thai restaurang Lai Thai. Vi avslutade med varsin glass på McDonalds i nordstan. För tillfället är jag ensam hemma vilket innebär att volymen dras upp. Ska sjunga ut alla mina känslor och bara va. Ska även försöka göra ett röj i mitt rum. En myskväll full av egen tid väntas och då ska mysfaktorn vara på topp, vilket först ikräver lite städning & plock. Puss

Right between my eyes


I shut the world outside

Ingen bra uppdatering idag heller, men idag hade jag ingen inspiration alls. Därför hamnade bloggen åt sidan. Spenderade eftermiddagen/kvällen på jobbet vilket var skönt. Att komma ifrån saker och ting ett tag. Åkte sedan till donken med Daniel och Filip var även med och gjorde oss sällskap. Nu har jag iallafall kommit in, blev precis hemskjutsad och ska alldeles strax inta toan för avsminkning och tandborstning. Imorn väntas en heldag i Göteborg tillsammans med Amanda, mysigt och skönt att komma iväg! Ni får sova så gott, puss!

This love of ours

Hejsan hoppsan! Här sitter jag i min säng och försöker piggna till med hjälp av favoritlåtarna från Ashley Tisdale. Somnade runt tre i natt och vaknade första gången runt halv åtta då Sofie skulle sticka till praktiken. Somnade sedan om och vaknade vid halv elva. Om någon timme ska jag inta köket och fritera flötiga strips tänkte jag. Ska sedan dränka dom i kebabsås, japp så mycket ska jag tjocka idag. Tycker ändå jag är värd lite onyttigheter. Ska faktiskt jobba i eftermiddag/kväll också. Så jag hoppas vi syns ute på Skogshyddan?! Puss

I'm tripping & slipping

Utgång med bästa Sofie nu, vi hörs imorn igen. Ha en bra måndag! PUSS

Even if I knew my place

Höst, höst, kära höstmode! Är så sjukt sugen på att ha en bunt med feta cash i handen och en hel dag fylld av shopping just nu. Jag och Amanda planerar att ta en heldag i Göteborg inkl. övernattning i slutet av September men det är ju ett tag kvar dit dock.

Nu ska jag hoppa upp från sängen och fixa till mig lite lätt. Sen beger jag mig in mot stan för att slinga om mitt hår eftersom det blev kasst sist. Hoppas verkligen på bättre resultat nu. Sen kommer Sofie hit innan vi drar vidare till Grästorp för att förfesta och ha skitkul. Sen blir det Måndax, ses vi tro?

With every step I'm taking

Idag har min uppdatering blivit lidande pga att jag fick ett litet uppdrag. Min syster skulle byta bloggportal och ville ha en ny design och självklart tog jag åt mig uppgiften. Timmarna bara flög iväg och vips så var det kväll. Designen är helt klar men jag lägger inte upp någon länk förrän hon kommit igång med sin uppdatering, precis som hon önskade. Sen var Daniel här ikväll och åt med mig och mina systrar också, kebab stod på menyn! Efter det låg vi bara och snackade i min säng resten av tiden och nu har han lämnat mig här helt ensam och uttråkad. Är knappt det minsta trött heller. Men som tur är så är jag ledig imorn, känns underbart. Ska först in till stan och slinga om mitt hår vid två tiden och senare blir det troligtvis utgång med Sofie, det är dags för MÅNDAX! Men ni får sova så sött, puss!

'


Aim for my heart if you feel

Ställde mig och gjorde amerikanska pannkakor åt mig själv och mina småsystrar. Inte varje dag man lyxar till frukosten såhär mycket. MUMSIGT!

Dance where you can find romance

Bioduken ser pytteliten ut, men vi satt en bra bit ifrån.. tro mig, den var stor!

Hade en toppenkväll igår, verkligen! Jag kan verkligen skratta ut och må bra tillsammans med mina vänner. Är jätte tacksam över er allihop. Vet ni, jag såg ett stjärnfall helt plötsligt där vi satt och myste under filtarna, kan tyvärr inte nämna vad jag önskade då det inte kommer gå i uppfyllelse då.. men en önskning fick jag iallafall till. Det var för övrigt jättemysigt med utebio. Det var typ som en enda stor familj som satt hemma en fredagskväll i soffan liskom. Dock tror jag inte familjen var så glad på oss, vi var nog en aningen högljuda. Men jag hade kul, skitkul!

Nu ska jag strax pallra mig upp från sängen och njuta av min lediga dag. Har ingenting på schemat vilket känns oerhört skönt.
Vad ska ni hitta på idag?

Tried to keep it cool as ice

Nu ska jag platta igenom håret lite snabbt, fixa frissan och sedan slänga på mig kvällens kläder. Sedan intar jag köket där jag ska tillaga lite nachos åt mig och mina vänner. Har till halv åtta på mig och sedan är folket här. Kommer bli urmysigt, hoppas jag på iallafall. Senare drar vi in till stan, stadsträdgården, för att kolla på Grease. Mysigt med utebio, har aldrig varit på en faktiskt. Gäller nog att klä på sig ordentligt bara, det är ju inte direkt några varma sommarkvällar längre. Ni får ha en mysig kväll allihop. PUSS

Our lives are a greatest art

Rise and shine! Idag tog det emot riktigt ordentligt när klockan ringde vid nio. Hade tänkt att gå upp och göra amerikanska pannkakor då men jag valde istället att snooza 30 minuter. Och nu om ungefär 30 minuter så börjar jag promenera mot jobbet där jag tänker stanna till 16.30 då mamma hämtar upp mig. Ska nämligen in till ICA och köpa maten tills ikväll. Får se lite om jag hinner slänga upp något inlägg innan mina vänner kommer. Ska försöka. Puss!

When it's all said and done

Kom hem från jobbet för snart en timme sedan. Fick jobba över ca 10 minuter då jag klantade mig fem minuter innan jag skulle kila ner och byta om. Skulle tömma kaffemaskinenen men helt plötsligt har jag ingne uppsikt på den längre så det forsade över och vips så var det kaffe i hela entrén. Fick mig iallafall ett gott skratt samtidigt, kan inte fatta att man kan vara så klantig!? Iallafall så har jag fräschat till mig nu i väntan på att Daniel och Johan K ska komma förbi ett par timmar. I brist på annat vill säga. Jobbar även imorgon, börjar klockan 11 så det blir ingen jättelång sovmorgon inte. Men jag klarar mig, har kvällen att se fram emot! Har även denna kvällen att se fram emot nu, ha det mysigt allihop. Puss

Time keep slipping by

Nu sticker jag alldeles strax iväg till jobbet där jag kommer befinna mig i ett par timmar framöver. Blev ingen solning för min del idag. Istället har jag storstädat mitt rum med allt det innebär. Fönsterputsning, dammsugning m.m. så nu lär jag sova gott inatt. Hoppas ni får en bra kväll! Bor ni i Lidköping kanske ni ska in till stadsträdgården och kolla på utebion Spiderman? Själv ska jag kika på den imorgon, fast då Grease. Ska även ha en mysig middag för mina vänner innan är det tänkt. Urbra. Puss på er!

Like the stars hold the moon

Godmorgon sömntutor! Solen skiner ute idag och himlen är blå, underbart. Dock blåser det en del men om man ligger stilla så borde man inte ha ont av lite vind. Funderar nämligen på att dra på mig bikinin och inta en plats i solstolen i en timme fr.o.m. nu tillsammans med lite Miley Cyrus ur högtalarna. Har fastnat för henne nu, en slags liten period eller något. Speciellt har jag fastnat för låten The Driveway, sjukt bra.

Klockan 16.00 börjar jag jobba i eftermiddag och slutar 21.00, ser faktiskt fram emot att åka till jobbet idag. Plus att jag är så sugen på pengar just nu! Ungdomskväll är det där ute idag också, har aldrig jobbat på en sådan den här sommaren så vi får väl se hur det går. Ska bli kul iallafall. Förhoppningsvis kommer Daniel & Sofie förbi en sväng och gör mig lite sällskap också. Kan ju inte bli bättre isåfall. Puss

The thought you've dreamed

Elin med sin Bettan & Sofie med sin Göran.

Nu har jag äntligen fått krypa ner i min säng efter en toppendag! Började mycket fint med farmor och mumsig thaibuffé och avslutades hemma hos Simon med Amanda, Sofie, Elin, Frida och Filip samt en påse chips. Där emellan har vi tjejer fyllt timmarna med bl.a. ett besök på Skogshyddan. Vi hoppade badet då det blåste något enormt. Vi åkte istället hem till mig direkt och fixade till oss lite snabbt innan vi intog centrum & lite affärer. Därefter drog vi varsin pizza för att sedan bege oss mot stadsträdgården och lyssna på Erik Hassle men till vår besvikelse var det Patrik Isaksson istället. Så vi satte kurs mot McDonalds där vi avnjöt strips och glass. Ni förstår att vi har spenderat dagen väl va? Jösses. Iallfall, sen åkte vi till Ica och köpte chips och därefter hamnade vi hemma hos Simon. Mat och platsvariation har dagen bestått av för det mesta. Puss

Always gonna be an uphill battle

Nu tar jag bussen in till stan för att sedan möta upp farmor utanför Lai Thai, dags för lunchbuffé på Lidköpings godaste thairestaurang. Sedan väntar en härlig eftermiddag nere vid sjön tillsammans med Amanda, Elin och Sofie som sagt. Det blir troligtivs en massa skratt, prat, musik, bad och sol. Senare ikväll gör vi ett besök på Tofta Pizzeria, evigheter sen jag åt där. Inte varje dag man lyxar till det och äter ute både till lunch och middag!? Sen är ju Erik Hassle på besök i Lidköping ikväll och intar Dina Scenen, men någon tur dit har vi inte planerat.. kanske blir spontant istället? Vi får väl se om jag hinner slänga upp ett inlägg ikväll när mina fina vänner åkt hem eller om vi hörs mer imorn. PUSS

All that matters are the steps you take


Såhär söt är jag på jobbet, samt en röd fin t-shirt med trycket Skogshyddan och samt ett svart förkläde.

Kom hem från jobbet för drygt en timme sen, jag och min kära kusin Josef var extra snabba idag tillsammans med extra hjälpen vi hade från våra frivilliga. Kändes skönt att komma hem strax efter halv tio. Hoppade in i en varm dusch med detsamma då jag fick cykla hem i kallt spöregn. Nu har jag iallafall lagt mig till rätta i sängen och varvar ner med lite lugna favoriter från Miley Cyrus. Imorn väntas en fullspäckad dag! Halv tolv är det thailunch med min älskade farmor och efter det väntas en eftermiddag med Amanda, Elin och Sofie. Känns superbra att jag har fullt upp nu ett tag framöver, behöver komma på andra tankar/hållas sysselsatt. Mitt förra inlägg fick bli en avskrivning, kände bara hur jag var tvungen att få ur mig orden jag hade inom mig. Men nu är jag tillbaka! Puss

There's no guarantee that this life is easy

Har ni någonsin hamnat i situationen där ingenting går ihop samtidigt som alla pusselbitar faller på plats? När man inte kan koppla verkligheten med sina inre bilder och förhoppningar? Du har något på känn men när verkligheten kommer ikapp så inser du att du inte var beredd på aningarna? Du vill äta kakan men ändå ha den kvar. Du har dubbelmoral. Tankarna sprudlar iväg och du har ingen koll på vad som är bäst och inte. Hjärtat säger varken bu eller bä och du vet att situationen behöver både hjärtat & hjärnan. Vad gör man när båda har slutat fungera?

När vet man att tiden för ärlighet är rätt? Är inte ärlighet alltid det rätta? Visst finns det djupa hemligheter som man över allt annat inte vill dela med sig av men när det längre inte är någon hemlighet, varför då dölja ärligheten när det bara är en tidsfråga tills den ska springa ikapp resten av oss? Jag kan inte förstå, hur kan man utesluta kanske den viktigaste biten för den kanske viktigaste personen. Den personen som hade aningar, personen som känt sig halvt överkörd, men personen som samtidigt lagt ner både omtanke & respekt. Vad gör man när man inser att verkligheten är mitt framför näsan på en? Att inget, inget, kommer bli som förr även om det finns ett ynka litet hopp om detta långt inne i sin själ. Men det ynka hoppet hade blivit mindre p.g.a. förutsättningarnaEtt hopp byggdes upp. Ett hopp om att börja om, ett hopp om en nystart. Ett hopp som bröts ner när verkligheten kom ikapp... Hur ska dom agera? Hur ska han agera? Hur ska jag agera?

At the bottom of the ocean


It burned too hot to survive

Tidigt idag åkte familjen Svensson till Smögen för att njuta av det soliga vädret. Vi hade både fika och lunch med oss, mycket mysigt. Dock var det lite jobbigt då jag fortfarande är väldigt förkyld men jag klarade det. Det blev visserligen inget dopp i havet men jag överlever för det. Ellen fick ur sig förslaget om att åka till Nordens Ark så efter ett par timmar gick vi in genom entrén till en djurpark. Tänka sig vad planer kan ändras snabbt. Det var iallafall en mysig dag tillsammans med min familj. Som avslutades med ett spontant besök på Cubus i Överby på vägen hem, med mig ut fick jag en längre stickad kofta.

Nu ska jag ut till köket och göra kvällsmat med mamma, kycklingspett står på menyn! Sen tar jag med mig filmen "You Again", som jag inte hann se på igår, och cyklar mot Amanda där en myskväll väntas. Puss!

Silly of me to keep holding on

Min kväll är räddad! En massa mediciner och annat bra för både min näsa, hals och kropp just nu. Samt världens bästa chips + dipp. Även två bra filmer, eller den ena "You Again" har jaq dock inte sett men den verkar bra. Enda minus är att det är orginal Coca Cola då jag har en förkärlek till Coca Cola zero. Men detta duger gott och väl!

Bytte mitt pass med Jesper så jag slipper jobba imorn också, jobbar istället hans pass nästa Tisdag. Känns jätteskönt. Beroende på hur stark jag är imorn så kanske jag följer med familjen till Smögen under dagen. Har inte hittat på så mycket med dom i sommar så kan vara kul. Men som sagt, bara om jag mår bättre.

Your presence still lingers here

Jag har fått väldigt många komplimanger och kommentarer ang. mitt hår genom åren och även här på bloggen. För någon dag sedan fick jag en kommentar som ställde frågorna "Vad använder du för locktång?" och "Hur gör du för att få just sånna här lockar?" Därför tänkte jag förklara det lite snabbt nu, väldigt busenkelt.

Jag använder mig av en helt vanlig locktång, den vanligaste modellen. Jag lockar alltid hela håret, börjar med underhåret och går sedan uppåt. När jag fått till en lock så drar jag alltid igenom fingrarna lite snabbt en gång för att fördela den lite. När hela håret är lockat brukar det vara rätt tjock och fluffigt. Oftast slutar lockarna strax över öronen också om håret inte är uppklippt vill säga. Därför, för att få jämna lockar utan den skarpa kanten så drar jag alltid igenom plattången några lösa drag när jag är klar. Lockarna blir därmed utdragna och håret ser längre och naturligare ut. Hoppas ni fick svar på era funderingar!

Your sight come flashing by

Godmorgon, jag vet att klockan är strax halv ett men jag vaknade faktiskt inte för så länge sedan. Sa precis till min mamma att jag tror inte jag har sovit såhär länge någon dag än i sommar. Känns lite konstigt. Men å andra sidan mår jag sämre idag så jag behövde nog den sömnen. Har verkligen drabbats av en dunderförkylning. Därför fick jag sjukanmäla mig idag, inte kul att tappa timmar/pengar. Men så är det.

Nu ska jag dricka upp mitt gröna te. Tänkte vara lite extra snäll mot min hals nämligen. Egentligen är jag bara förtjust i lukten av te och inte smaken. Men nu ska det ner. Puss

Couldn't escape the past

Ååh, jag blir galen. Har blivit jätteförkyld pga. att jag gick med linne hela kvällen/natten igår + att jag & Amanda sov med öppet fönster hela natten. Har jätteont i halsen, har massa snuva och ögonen har börjat rinna. Det var precis att jag klarade hela passet idag, började ta emot framåt slutet så vi får väl se om jag väljer att sjukanmäla mig imorn eller ej.

Ovan är iallafall ett par bilder från gårkvällen som då spenderades i Grästorp med kära vänner. Vi var först hemma hos Elin där vi festade tillsammans med hennes mamma samt hennes arbetskamrater innan vi drog ut på stan. Var faktiskt riktigt kul att se äldre släppa lös, hade en jättekul kväll! Nu ska jag alldeles strax leta rätt på ett nässpray och därefter tänker jag krypa ner i sängen. Sov sött, puss!

You make it so hard to do

Trash, trash, trash.. Kände mig som ett pack idag när vi skulle ta oss från Johan till stationen i Grästorp. Iklädd mina rosa flodhästbyxor, rött linne och Johans gula hoodtröja med gråa ränder. Jag var en färgpalett helt enkelt. Mamma hämtade mig, Amanda och Daniel på resecentrum i stan vid halv tolv för att sedan dra förbi drive in på donken. Mums! Vi var sedan iväg i Levene för att lämna av Daniel så det blev en liten roadtrip så här dagen efter. Nu är jag helt slut och jag har gått och blivit sjuk under natten som grädde på moset. Har världens halsont och snuva och jag som ska jobba hela veckan med start i eftermiddag. Bra jobbat Ida!

Funderar väldigt starkt på att ta en powernap nu. Fryser något otroligt så att krypa ner under täcket vore inte helt fel. Vi kanske hörs innan jag sticker och jobbar. Annars får ni ha en mysig Söndag. Puss

Such a hot mess with you

Nu sticker jag ner till resecentrum med Amanda för att hoppa på bussen som tar oss mot Grästorp. Sedan väntar en kväll fylld av skratt, sång, dans och festande. Sedan slaggar vi hos Johan så jag kommer inte komma hem förrän imorn någon gång. Ni får därmed ha en asbra Lördagskväll! Fest, mys, vad som helst.. ha det toppen vare sig vad du än tänkt att hitta på. Puss!

Got my back against the wall


Det är några av er som har frågat väldigt mycket ang. det här med bredden på bloggen/inläggen så det går att ladda upp bredare bilder. Jag försökte förklara i ett tidigare inlägg men tydligen så räckte inte det ändra fram. Jag är inte så bra på att förklara och speciellt inte när det är något som jag själv tycker är väldigt lätt. Jag typ låser mig då. Men jag ska försöka en gång till och förstår ni inte nu så får ni tyvärr be om hjälp på annat håll.

Inläggen kallas för "#content" i stilmallen och menyn kallas för "#side" tillsammans kallas de för "#wrapper" och det är själva bredden på hela bloggen. Content och Side delar alltså på bloggbredden. Därför måste du ändra båda dessa om det ska fungera.

Nu vet inte jag vilka mått du vill ha så därför säger jag mina så får du själv räkna ut hur du ska dela upp det. Min Wrapper är 1000px, min Side är 200px och min Content är 750px. Vart de 50px som blir över har tagit vägen kan jag faktiskt inte svara på. Men jag hoppas att ni förstod nu!

Stealing all my love back

Godmorgon, vet ni vad.. jag sov jättebra inatt! Är så glad nu. Jag drömde inte om personerna heller för den delen. Istället drömde jag om ett gäng 94:or från stan, det var lite märkligt. Men oj så skönt det var att verkligen få sova ut i ro.

Min gårkväll blev helt ändrad faktiskt. Jag fick slita av mig mina rosa flodhäst mjukisar och byta ut dom mot ett par jeans istället. Johan och Robin kom nämligen förbi runt halv tio. Vi åt pizza, kollade på tv och spelade monopol innan vi hämtade upp Amanda vid ett för att dra in till stan/donken.

Nej nu ska jag pallra mig upp ur sängen och inta köket. Senare idag, vid fem ska jag iväg till Grästorp med Amanda. Det är festival där ikväll vilket innebär fest med vännerna. Vi hörs senare, puss!

California wishing on these stars

Har gått i mina rosa flodhäst mjukisar hela dagen och bara tagit det allmänt lugnt på alla fronter. Har fördrivit ca en timme i telefonen med Amanda också. Gjorde även våfflor, så smaskigt! Och nu ska jag alldeles strax fatta micken och sätta igång Singstar. Tänkte spendera lite tid med min lillasyster Evelina nämligen. Får väl se hur det går och om mina "dolda" sångtalanger vill visa sig eller inte, haha! Ha en mysig kväll allihop, bor ni i samma stad som mig så får ni mysa lite extra i det ruggiga vädret tycker jag. Puss!

We wait for it, even if it's gone

Detta är från början två t-shirtar som jag försökt att klippa till linnen på datorn lite hastigt och lustigt. Därav det ojämna och halvdana resultatet. Men huvudsaken är ju att ni fattar vinken. Älskar texten och jag blev jättenöjd med mitt Converse linne som jag klippte själv. Känner för att göra något liknande. Finns ju massor av hemsidor på internet där man kan göra sina egna kläder med tryck och text. Den här kommer dock gå på mellan 250-300:- så jag håller på och överväger om det är värt det eller inte. Vad tror ni?

Finally I can see you crystal clear

Rise and shine alla söta läsare! Hoppas ni har sovit gott? Jag som vanligt vaknade upp med ett ryck runt halv tio tiden. Drömde även om samma person inatt igen. Längtar så mycket efter den natten & morgonen då jag kan känna mig lättad och befriad, då jag har sovit gott. Hoppas att detta inträffar snart!

Nu ska jag iallafall få i mig den här frukosten innan jag bestämmer hur resten av dagen ska se ut. Det regnar och är grått ute idag, till min besvikelse. Har ni något förslag på vad man kan hitta på i sånt här väder?

'


Every little bit and piece unfit

Har tillbringat hela eftermiddagen nere vid vattnet med Amanda. Sol, bad, musik, skratt och en massa prat fyllde vi timmarna med. Älskar den tjejen så otroligt mycket, är superglad att jag har henne vid min sida. Nu när vi båda har det tufft så behövs vi mer än nånsin för varandra och det känns så bra! Nu har jag iallafall kommit hem och duschat av mig, håret skrek efter en rejäl inpackning vilket det nu har fått. På onsdag nästa vecka har jag fått en ny tid hos min frisör eftersom jag inte blev nöjd med resultatet, vill känna den där känslan av att man är nöjd med något nu.. och speciellt med mitt hår som jag alltid brukar lägga ner mycket tid på. Så nu ska det bli bra på onsdag!

Nu ska jag, pappa och Evelina sticka in till stan och köpa hem mat. Jag väljer självklart thaimat, kan inte tröttna. Åt det nämligen igår med Amanda men det hindrar mig inte från att äta det ikväll igen. MUMS!

There's no way to hold it in

Godmorgon sötnosar! Vaknade för ungefär en timme sen av en klump i magen. Vet inte varför men jag sover så dåligt nu för tiden. Drömmer jätteverkliga drömmar om personer jag inte borde drömma om, vaknar jättetidigt och alltid på ett dåligt sätt, typ med ett ryck. Såhär har det varit sen jag kom hem från Turkiet, alltså i två veckor nu. Hoppas verkligen att det försvinner inom snar framtid, saknar min skönhetssömn.

Iallafall så skiner solen ute idag så jag tänkte alldeles strax dra på mig bikinin och gå ut i solen en stund. Vill även få med mig Amanda ner till stranden sen också men vi får väl se vad jag får för respons på det. Känner bara att jag vill ta vara på alla fina dagar nu och fylla dom med sommarsaker! Vad ska ni hitta på idag?

He showing me off the note

SVAR PÅ TAL
Gå in på redigera stilmall, sedan under stycket wrapper så ändrar du width till 900px. Sedan får du även ändra width till 900px under stycket header. Du kan även ändra bredden på själva menyn och det gör du under stycket side. Mina mått är 1000px och 200px och jag kan ladda upp 700px bilder.

Typsnitten jag använder mig av heter Throw My Hands Up in the Air, Zapfino, Trajan pro, Times New Roman och Verdana.

A fire starting in my heart

Är nu hemma igen efter två jättehärliga dagar på Tjörn med mina vänner Amanda, Johan, Sofie, Daniel, Johan, Elin och Robin! Vädret var på topp och även humöret var för det mesta på topp. Skratt, tårar, fjanterier, bad, sol, grill, dryck, spel och tjat har vi fyllt dessa dagar av och jag hade det både kul och bra trots omständigheterna som var och fortfarande är. Men saker och ting läker oftast med tiden vilket jag försöker inse och tro på. På ett sätt kändes denna trippen som ett avslut på något, kanske på sommaren? Men det återstår faktiskt en knapp sommarmånad till och några veckor är allt kvar på lovet så än är inte sommaren -11 över, men fort går det och det gör mig på ännu deppigare humör. Har haft en så sjukt bra vår/sommar och jag vill inte att de ljusa tiderna ska försvinna och gå över till en mörk deppig höst.. ska därför försöka ta vara på ALLA dagar som är kvar nu!
Lånade ett par av bilderna från Johan då jag bara lyckades ta två själv.

RSS 2.0