En person som du saknar


I know the stars are holding you


My hopes is just about to crack open

Hann inte mer än komma hem från stan och knäppa ett par bilder på det nyinköpta förrän mamma serverar mig kycklingwook och pasta, MUMS! Jag som verkligen är jättehungrig ser fram emot att fåi mig detta goda nu. Som sagt, tog en tur i stan efter skolan och Amanda gjorde mig sällskap. Det var i hopp om att hitta något tills på Lördag vilket jag gjorde, en blus/skjorta samt ett halsband. Bilder lägger jag upp lite senare! Ska även plugga vidare sen, mycekt som ska bli klart inom snar framtid..

Vi hörs senare!

It's time to kill the lights


Rejoice and respect your youth

Startade dagen med en shake och stressade sedan igenom morgonen innan jag drog mig mot bussen som vanligtvis är fem minuter sen vilket leder till att jag får frysa i hela fem onödiga minuter. Detta resulterar i en dålig start på dagen. Iallafall, sitter på grafiska nu och ska fortsätta med min chokladask som jag är sjukt less på just nu. Är less på hela lektionen i stort sett!

Efter skolan drar jag ut på stan i förhoppning om att hitta något snyggt till helgens planer. Äntligen har jag fått lite pengar på kontot men frågan är hur länge de stannar där?! Aja, något nytt är prioritet ett nu i vilket fall som helst.

We can make some magic

Jag skrev tidigare idag att jag skulle stanna i soffan ett tag framöver, det tiden framöver visade sig bli hela dagen. Drog mig mot duschen vid halv nio ungefär efter att ha legat där och pluggat timme efter timme. Har nu skrivit halva svenska arbetet, fått en uppfriskning om vad engelska boken handlar om och skrivit klart nästan hela psykologi hemuppgiften. Svenskan är nog en av de tråkigaste uppgifterna jag någonsin gjort kan jag ju passa på att säga! Ska låtsas att jag är en tonåring som lever i en riddarborg under medeltiden som skriver dagbok om sina dagshändelser och levnadsförhållanden. Aja känns otroligt bra nu i efterhand iallafall, även om hela min söndag ägnades åt skolan..

Nu intagit en plats under täcket istället för soffan tillsammans med lite daimglass. Tänkte runda av min söndagskväll med ett par avsnitt Glee.

En bild som du aldrig lagt upp



'


Don't hide yourself in regret

Efter en lång natt med rejäl sömn tog jag tag i pluggandet de första jag gjorde, läste nämligen hela två kapitel i engelska boken liggandes i sängen. Har dock ett par kvar som jag måste läsa senare idag! Kändes även rätt skönt att ha börjat på svenska arbetet igårkväll, trots att det var lördag så satt jag hemma och pluggade, det låter en aning skrämmande faktiskt. Men känns rätt skönt nu i efterhand, ska fortsätta i samma spår idag hade jag tänkt.

Har nu gjort mig en lätt frukost bestående av en shake och ska inta favoritplatsen i nya soffan tillsammans med den och där tänker jag allt stanna ett tag framöver.

En gammal bild på dig själv


'


En bild på dig och en vän du inte varit med på länge




You & me in a secret affair

Är du singel? Ja.

Är du kär i någon? Nej.

Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek? Händer att det blir så ja. Dock inget jag gör medvetet.

Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? ”Mjuka”

Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? Det är olika, men dras i första hand till brunhåriga.

Saknar du en kille just nu? Ja, på ett konstigt sätt.

Saknar du en tjej just nu ? Ja!

Vad är ditt favoritnummer? Har inget favorit nummer. Men jag gillar udda nummer.

Favoritfärg/färger? Svart, vitt, grått och liknande mörka färger.

Hatade färg/färger? Turkos, orange, rött - starka/klara färger alltså.

Är du nöjd med ditt liv just nu? Just nu? Jo men det är jag! En del saker kunde väl varit lite bättre dock.

Vart önskar du att du var nu? Jag trivs bra där jag är, i soffan med en filt. Annars på en klippa en sen sommarkväll!

Vad borde du göra just nu? Plugga, plugga och plugga!

Vad drack du senast? Vatten!

Vem pratade du senast i telefon med? Eric Spännare.

Är du glad? Jo men det är jag väl.

Är du piercad någonstans? Bortsett från öronen, nej.

Vad har du för planer för ikväll? En kväll i mitt rum med ljus, musik och den senaste filmen med Zac Efron.

Hatar du folk som ljuger? Om jag gör!

Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? Inte vad jag kan komma på.

Har du någonsin velat ha något som du vetat att du aldrig kan få? Klart!

Hur är det mellan dig och dina föräldrar? Det är väl bra.

Tycker du om ditt liv? Ja det gör jag, trots alla ups & downs. Hade dock gillat det mer om jag varit någon storlek mindre.

Vad tycker du mest om i ditt utseende? Mitt hår och mina ögon.

Förlåter du eller glömmer du? Förlåter. Glömmer aldrig saker som en gång sårat mig. Det finns alltid kvar där i baktanken.

Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? Blandat. Men kompisar jag umgås med på fritiden, tjejer!

Vad är du rädd för? Bli lämnad och ensam. Samt döden, faktiskt. Att ett liv kan ta slut så fort.

Har någon försvunnit ur ditt liv? Japp, två stycken.

Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? Någon? Några!

Önskar du att du var en av motsatt kön? Nej, tjejer verkar ha roligare. Trots alla omständigheter.

När grät du senast? Vet inte riktigt.



When I'm singing myself to sleep

Har intagit en plats i soffan med Lina och en skål med godis, skön start på en lugn Lördag. Fast dock måste jag plugga häcken av mig idag då jag blev underkänd på matteprovet igår igen. Annars står inte så mycket på schemat idag, ska se till att vila ut mig ordentligt och ta vara på ledigheten innan en skolvecka full av plugg drar igång igen.

Jag glömde slänga upp en "Vem är Ida?" igår så det kommer publiceras två sådana idag.
Vi hörs senare!

Come on and light me up


'


When everything is right

Har precis dragit på mig idrottskläderna och fått på mig en liten lätt sminkning! Även två mackor fick jag i mig, så om ungefär tio minuter drar jag mig mot bussen/skolan. Som sagt har jag jag omprov i matte efter idrotten och jag hoppas verkligen på ett G den här gången. Om inte så får det väl bli ännu ett omprov på onsdag..

Får se om jag hinner slänga upp något mer inlägg senare idag, har rätt spikat schema i eftermiddag. Planerna ser ut som så här, förfest hos Amanda och sedan födelsedagsfest inne i stan. Det ska nog bli trevligt!

En bild på en konstig tid i ditt liv


Tell the world I'm coming home

Jag har märkt att det är rätt många bloggare som tipsar om att potatismjöl ska fixa volymen i ditt hår precis som alla "Dust It" pulver gör. Jag vet faktiskt inte om detta stämmer? Jag har däremot använt potatismjöl för att snabbt bli av med finnar!

Jag fick lära mig detta knep av min farmor faktiskt och det funkar, iallafall för mig. Finnen blir betydligt mindre synlig direkt efter att potatismjölet har torkats upp av din hud. Mjölet torkar nämligen ut området och därmed torkar finnen. Finns ju så många olika produkter nu som sägs ska ta bort finnen på endast 4 timmar osv. men det är ju inte vanligt att det där funkar så jag satsar på farmors gamla råd istället!



I'm flying across the floor

Har kollat över statistiken lite på omröstningen jag hade igår och de kategorierna som leder är Citat & tankar samt Ida tipsar så jag kanske får ta och satsa lite mer på dessa då. Citat och tankar har jag en hel uppsjö av så det ska väl inte vara några större problem att slänga upp iallafall ett om dagen.

Nu har jag förövrigt fått i mig lite mellanmål samtidigt som jag lagt upp en plan för helgen. Tänkte köra på utgång i morgon med Amanda och Lina för att sedan ha en mysig hemmakväll på Lördag med en film eller två. Vår nya soffa kom idag och att inviga den är ju ett måste.

Nu ska jag städa upp lite i köket och göra mamma glad! Efter det ska jag ta tag i matten, siktar på ett G denna gången!
Vi hörs, Puss!

I'm on the right track baby

Stressad som vanligt ska jag nu ta och dricka upp min shake och vitamindryck innan jag snörar på mig conversen och slänger på mig jackan för att dra ut och bli upphämtad av Amanda. Har en tre timmars lektion framför mig, rörlig bild, säger inte jippi till det precis. Vad jag fått höra ska vi se på en film som vi sen ska göra en analys på och eftersom jag inte gjort de två tidigare analyserna måste jag göra den här. Ber till gud att det är en enkel film för jag suger bokstavligt talat på sånt här. Aja vi hörs senare under dagen, som sagt är en aning stressad!

En bild på någon i din familj


Vilken kategori är din favorit?

webvoter-omröstning
Favorit kategori?

Allmänt
Citat & tankar
Dagens outfit
Foto/bilder
Ida shoppar
Ida tipsar
Mat & dryck
Vem är Ida?

Se resultat

I should walk before I run

Har nu intagit en plats i huset för mig själv, tänkte passa på att räkna lite matte nu när jag är ensam hemma. Som jag skrev tidigare idag, hade jag matteprov för några timmar sedan och det gick ju som förväntat - ig. Men nu vet jag vad det är jag behöver jobba extra mycket på så satsar vi på att göra ett omprov nu på fredag. Jag ska klara den här kursen! Utöver matten har jag en hel hög full av andra uppgifter och inlämningar som ska göras tills nästa vecka, detta är inget bra alltså..

'


An angel gonna smile at me

Då har man anlänt till skolan och sitter just nu på mediakunskapen och försöker planera en hemsida. Känner fortfarande att mitt huvud inte är helt bra ännu men tillräckligt för att orka pallra sig till skolan iallafall. Ska göra ett matteprov senare under dagen vilket jag verkligen inte ser fram emot, satsar på ett omprov nästa vecka!

Dags att jobba vidare!

En bild på dig själv


I'm happy and I can thank myself

Nu drar jag strax in till stan med mamma och evelina trots min huvudvärk, vi möter sen upp Ellen också. Födelsedagsmiddag står på schemat och lillan ska även ta ett andra hål i det ena örat. Lär väl komma hem tomhänt eftersom jag verkligen inte har några pengar just nu. Men en tripp på stan är inte så fel ändå! Kan passa på att säga grattis till min yngsta lillasyster här också då, som inte är så liten längre ioförsig, hon är en av oss nu, tonåring!



I got a question for you!



Det gäller att bjuda på sig själv här i livet!

And I still want to believe..

Trots att jag somnade vid tolv igår, vilket är tidigast på väldigt länge så var jag mer död än vanligt när larmet ringde vid sex. Huvudet dunkade och kroppen typ skakade, kunde inte resa mig upp så det var bara att luta huvudet tillbaka igen och somna om. Vaknade sedan runt tio igen, har fortfarande ont i huvudet men inte lika mycket. Tror jag har fått för lite sömn de senaste dagarna, som jag sa i ett tidigare inlägg, har slarvat med sömnen!

Nu ska jag försöka ta och fixa mig någon liten frukost, om jag får för Daisy rättare sagt som just nu har lagt sig mitt på min bröstkorg, gosigt men lite för mycket hår i ansiktet..

'


You beat my drum hard

Har precis ätit en god middag tillsammans med hela familjen, vi firade Evelina lite granna då hon fyller 13 imorgon. Hon fick bl.a. tre nya spel till sitt Wii så det lär väl bli ett hej dundrande liv där ute snart. Vilken tur då att jag, finurlig som jag är, kom på att jag borde byta ut mina högtalare i mitt rum till de vi har ute i tv-rummet som vi ändå skulle ta bort snart. Så nu äntligen kommer jag få ett bättre ljudsystem än det innan! Ska alldeles strax återgå till allt sladd-arbete, rena rama ormboet av sladdar, trassel.

Lina hängde med hit en snabbis efter skolan och vi fick då gjort en powerpoint presentation bara sådär! Det kändes sjukt gött att äntligen bli klar med ett skolarbete som hängt i så länge nu. Dock är det bara att gå på nästa senare ikväll.

Någon du umgås väldigt mycket med


Lina Persson

Hush, don't say one more word!

Trots minusgraderna och snön drog jag på mig mina favoritskor, converse! Tummen upp för dem, passar i alla väder enligt mig. Sitter just nu på grafiska lektionen med Lina och ska försöka illustrera klart min chokladask, haha! Kände mig halft död imorses när larmet ringde vid sex tiden men det fanns ju inte så mycket mer till alternativ än att dra mig uppåt. Som man bäddar får man ligga helt enkelt!

Nä för lite verkstad, dags att sätta igång!

Mitt liv i 30 bilder

Då sätter vi igång med bilddagarna, kommer pågå i 30 dagar framöver med start imorgon!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
6e bilden: En gammal bild på dig själv.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En tokig bild.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

I won't tell you what I'm thinking

Det blev en lång dag idag med tanke på att jag knappt fick några timmar sömn innan det var dags att pallra sig upp och iväg till Skövde med familjen. Men det var en mysig tripp, längesen hela familjen gjorde något ihop. Vi åkte som sagt dit för att kolla på en ny soffa och kan man tänka sig, vi beställde en! Leverans denna vecka också vilket ska bli grymt kul.. älskar förnyingar och speciellt inom inredning. Mamma har kommit in i nån slags period nu och har fått för sig att göra om i hela teverummet, toppen säger jag!

Har nu gjort mig en ost- & skinksallad med vitlöksdressing samt ett stort glas vatten. Bäddade även rent i sängen innan så det ska bli riktigt skönt att krypa ner i den sen. Hoppas på mer timmars sömn inatt. It's time for school tomorrow! Det är man ju måttligt beredd på..

You got some kind of mess

Nu drar jag alldeles strax till Skövde med familjen för att kika på en nya soffa till vardagsrummet. Efter detta blir det att åka till farmor och farfar för att fira farfar på sin födelsedag. Det ska bli trevligt att träffa kusinerna och bli bjuden på god mat/fika. För det är ju något av det godaste som finns, farmormat vill säga! Vi får väl se vad det bjuds på idag. Nu ska jag fixa det sista och sen slänga mig i bilen.

Vi hörs senare!

You're the one that makes me believe

Nu så kör mamma mig till Lina i jung där jag ska spendera kvällen tillsammans med henne! Det blir film och massa mysprat, standard med andra ord! Vi kanske hörs senare. Ha en bra kväll!

Filmengänget


To get a little high on life

En halvvaken Ida har fått i sig sin vitamindryck och en shake nu men magen skriker fortfarande på mat! Tänkte ta och fixa något till mig och Ellen om en stund. Resterande av familjen är i Mariestad och kollar på en ny soffa så det är rätt lugnt här hemma nu. Tänkte inta en plats i soffan istället och slå på Glee. Måste även ta tag i engelska boken idag känner jag!

Nä men jag ska väl försöka pallra mig upp ur sängen nu och vårda mitt onda huvud med lite Glee som sagt. Att somna runt 6 när man varit ute hela kvällen/natten är ju inte jättesnällt mot huvudet sitt.

I like the way this people moving me

Nu sticker jag iväg till Amanda för att tagga upp inför en kommande festkväll! Slänger upp ett par bilder nedan så ni ser mit outfit. Har ettt par dekorerade svarta tights till detta!

Ha en bra fredagskväll!

'


You need love and light to grow

Vaknade för sisådär en timme sedan och har nu vaknat tillräckligt för att dra mig ut mot köket och fixa ihop lite frukost. Ikväll väntas det fest i Majåker tillsammans med Amanda och jag som alltid är ute i sista sekund med klädval m.m. tänkte försöka ta tag i detta direkt efter frukosten. Men först blir det lite skönhetsfix!

I have now let my heart out forever


Baby I was born this way

Nu tänkte jag sätta mig själv och min mamma i arbete med muffins bakning. Det blir Dumle & chokladmuffins, aldrig bakat det förut så vi får väl se hur detta kommer smaka. Kan även passa på att nämna att "30 dagars listan" är slutförd, så tänkte börja med en annan slags lista där jag ska beskriva med bilder istället. Det kan nog bli intressant, haha!

Born This Way - Lady Gaga

Vad är vänskap?

Vänskap är något av det dyrbaraste som finns, man måste vårda den ömt annars kan den gå i 1000 bitar. Man ska aldrig ta en vänskap för given men känner man att man har en väldigt stark vänskap med någon ska man heller inte behöva oroa sig för att den ska gå i kras. Det man alltid måste ha i baktanken är "Hur skulle jag reagera om min vän behandlade mig såhär?" Du måste tänka mellan dina egna viljor, hur ska jag behandla min vän på bästa sätt. Ibland när man bryr sig om någon måste man tänka på den före sig själv man kan inte alltid sätta sig själv i centrum. Det är din vän som ska se till att sätta dig i centrum, det är inte din uppgift att göra det själv.

Vänskap är alltså för mig när man ger och tar, det ska alltid gå jämt upp. Får man inte tillräckligt uppmärksamhet av sin vän så är det ingen vänskap utan en ensidig relation. Vänskap är alltså något man bygger upp tillsammans och går igenom tillsammans. Den ska innehålla en massa småsaker vilket alltid uppskattas mer än de stora sakerna. Så tänk på allt smått ni skulle kunna göra för era vänner! Släng iväg ett godnatt sms eller varför inte ett godmorgon sms? Bjud på en fika, glass, dricka, bio? Vad som helst.. visa att du bryr dig på ett eller annat sätt! Och glöm inte att alltid försvara din vän, det har en stor betydelse i tilliten hos en vän. Försvar och uppriktighet!

In the end everyone ends up alone

Har precis gjort mig lite frukost bestående av mammas nybakade bröd, mums! När jag fått i mig detta ska jag dra på mig kläder och sedan försöka få gjort lite matte. Måste ta tag i den nu eftersom jag har prov efter lovet! Har ju som sagt även engelska som ska vara gjord innan lovet är slut och det är lite tight om tid nu känner jag. De närmsta dagarna är i princip redan uppbokade. Vart tog lovet vägen?

I did my time
 of this cold case love

Jag beslutade mig för att dra med mamma, pappa och Ellen till Skara och det blev donkenglass på vägen tillbaka. Åkte direkt till Amanda för lite "catch-up talk", blev ingen promenad som planerat utan vi sköt upp den tills imorgon istället. Har nu ätit en god middag med familjen och ikväll väntas en lugn kväll framför datorn/teven.

Frågan är när jag ska tag i allt plugg egentligen? Har massa matte att göra, även ett svenska arbete och en hel del engelska. Blir så trött på att inlämningar och arbeten ska läggas under lov, då går man bara och bekymrar sig om det när man egentligen ska ha ledigt, koppla av och roa sig..

I'm melting, oh yes I'm melting

Då var den nya designen klar, ska bara ändra porträtt bilden under Info. Säg gärna vad ni tycker om headern. Nu ska jag ta tag i dagen och det gör jag genom att klura ut om jag ska med till Skara en sväng eller inte! Väntar även på att Amanda ska höra av sig när det passar att ta en promenix för det står på schemat senare i eftermiddag. Dags att ta tag i vanorna nu igen, har blivit mycket slarv de senaste dagarna, både med matvanor och sömnvanorna.

Vi hörs senare!


Det här saknar jag

Alla små sommaräventyr! Att kunna ta cykeln till kiosken, ligga ute i solen med favoritmusiken, bada med sina vänner, sena kvällspromenader, grillning vid vattnet, Öland, Göteborg, shopping.. vad mer behöver jag säga? Det här är det jag saknar som mest just nu. Snö, kyla, slask och grått väder är ingen höjdare och definitivt inte längre!

It started with a simple touch


'


Dagens dresscode nr. 5


That booty bounce

Vaknade runt halv två idag med en sovandes Lina vid min sida. Har fortfarande inte kommit upp ur sängen men det är ju lov? Så skitsamma tänker jag. Ikväll blir det troligen lite fest så är väl så illa tvungen att dra mig upp snart för en dusch och annat fix. Blir nog inte så mycket bloggande idag så jag önskar er en bra tisdag!

Min favoritplats

Helt klart i mitt rum! Liggandes/sittandes i sängen med min macbook och sjukt bra musik ur högtalarna på hög volym. Sälskap kan även uppskattas i vissa tillfällen!

Kept us awake with wolves teeth

Skit, skit, skit... jag har fått tillbaka mina magkrämpor! Åh! Om ni inte visste det så hade jag kramp i magen titt som tätt som pågick i 4 veckor innan jag åkte till Thailand, alltså i höstas. Det gick sedan över andra veckan när jag var i Thailand och det var såå skönt! Men nu verkar den ha kommit tillbaka igen. Det gör jätteont! Tjejer om ni tänker på den värsta mensvärken som går att få plus lite värre, ungefär så känns det. Det hugger till i magen helt utan förvarning och så varar det i ca 5 sekunder sen är det över osv. osv. Hoppas inte det håller i sig i 5 veckor igen bara!

Håller på att jobba på en ny header dessutom, så håll utkik!

You gotta think big to be big

Åh jag är helt fäst vid dessa kors. Det har ju blivit en trend nu som jag verkligen har hakat på. Så fort jag får pengar så ska jag klicka hem ett par, har redan hittat mina favoriter här.

Your love was breaking the law

En relativt nyvaken Ida har gjort sig en kopp te i hopp om att det ska lindra halsen lite. Musiken hörs ur högtalarna och tankarna snurrar i huvudet. Vet inte riktigt hur jag ska spendera dagen, funderade på att fota lite. Ikväll kommer Lina hit och blir min valentine, middag, choklad, geléhallon & levande ljus står på schemat.

Nej nu ska jag ta och dricka upp mitt te och sen hoppa in i duschen!

We were strangers in the night

Har slagit på mys-mode nu genom att ha tänt 7 levande ljus och släckt ner i rummet samt satt myslistan på repeat. Känner att jag börjar få ont i halsen vilket definitivt inte kommer lägligt nu! Men jag ska allt klara av mitt sportlov ändå, trots förkyldning! Snart kommer mamma hem från jobbet samt Ica med en massa godis så blir väl antingen att se någon film ihop eller så lägger jag mig till rätta i mitt mysrum och slår på Glee! Har inte kommit någon vart med det ännu..

Bjuder iallafall på en bild på en osminkad Ida i ett rum fullt av levande ljus.
Ha en bra söndagskväl! Puss

Mina ambitioner

Är att bosätta mig Thailand i ca ett halvår och sedan jobba ett halvår innan jag tänkte ta och börja plugga igen. Även att ha en lägenhet inne i stan nu inom snar framtid tillsammans med min syster. Detta är mina främsta ambitioner just nu. Vill även gå ner i vikt & få längre hår!

You've gotta give for what you take


This is the curse of having

Har nu intagit min säng denna lördagskväll tillsammans med Lina efter att ha kikat drygt en timme på bandy samt vräkt i oss en pizza! Framför oss väntas grillchips, holiday dipp, cola och marabou. Det kommer bli en lång kväll detta. Skiter fullständigt i att jag har en fettodag idag, vissa dagar ska man unna sig här i livet och jag tar tillfället i akt denna lördagskväll.

Ha en bra kväll!
Puss

En första..

..resa.

Minns som om det vore igår jag skulle flyga för första gången, besöka ett land för första gången, åka utomlands över huvudtaget för första gången. Detta inträffade den 31 Januari 2009 - 18 februari 2009 men som sagt, det känns inte alls som det var så länge sedan. Det var familjen som åkte tillsammans med farmor, farfar, mormor och morfar. Vi bodde på hotellet Nern Chalet medans de äldre bodde i mormor & morfars lägenhet. Vi var i Hua Hin i 2 veckor och i Bangkok i 2 dagar. Vi fick kontakter med personalen och vi trivdes sjukt bra. Detta ledde till att vi valde att åka hit nu i vintras också. Vi besökte ett av världens finaste hotell när vi var i Bangkok vilket var en upplevelse. Vi var även i ett av världens största tempel, Grand Palace, där det var sjukt strikta regler osv. Men självklart stod även sol, bad & shopping högt upp på upplevelselistan också. Haha!

Inte så jätteintressant. Men lite smått iallafall om "En första..."

Lets just stare for a while

&l

Längd: 1.75

Piercingar? None. Bara i öronen.

Tatueringar: None.

Hårfärg: Mellanblond. (Grått inslag)

Fräknar? Nej.

Kär? Nej.

Önskar du att du bodde någon annan stans? Nej inte direkt. Kanske närmare stan isåfall.

Tycker du att du är attraktiv? Haha vilken fråga. Svårt att tänka från en killes perspektiv.

Röker du? Nej.

Vilket schampoo använder du ? Det som finns i duschen. Inget speciellt med andra ord. Men oftast volymschampoo.

Vilken parfym änvänder du? DKNY, Kenzo, Hilary Duff (båda sorterna), Alyssa Ashley Vanilla m.m.

Vad är du rädd för? Enorma saker.

Gillar du berg-&dalbanor? Ja, till viss del. Oftast!

Vad har du gjort idag? Har vaknat upp i Linas säng. Ätit chips och lyssnat på musik.

Brukar du svära mycket? Nej, svär inte.

När stiger du upp på morgonen? Vardag - runt 6. Helg - runt 11.

Vad har du på dig? Hotpants & sovtröja.

Vad ska du göra ikväll? Lina ska med mig hem, så vi får se vad vi hittar på. t;/span>

Vad är du allergisk mot? Lite småkänslig mot mjölk.

Använder du hårspray? Ja, ibland.

Kan du stå på händer? Nej.

Gillar du ketchup? Ja.

Är du glad nu? Ja, det är jag väl.

Var du glad igår? Både och.

Vad dansar du till? All musik i mina spotifylistor.

Stockholm är? En stad som jag besökt endast 2 ggr i mitt liv.

Kan du sjunga? Nej.. men älskar att göra det.

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti.

Land du vill besöka? Usa, Grekland, Thailand och Italien.

SENASTE

Filmen du hyrde? The Backup Plan.

Filmen du köpte? Knight and Day.

Låten du hörde? Mine - Tyler Ward

Låten du laddade ner? Har jag inte lagt på minnet.

Personen du ringde? Amanda Sörensen

Personen som ringde dig? Lina Persson

Boken du läste? Huset På Hope Street

Personen du fick e-mail av? Amanda Sörensen

Personen du fick brev av? Olivia Davidsson

Personen du fick sms av? Wiktor Edvinsson

Hela familjen åt tillsammans? Minns inte.

Saken du köpte? Ett par tights.

FAVORIT

Låt: The Fray - Never Say Never, White Flag - Far*east Movement m.m.

Sak att göra: Ta det lugnt framför datorn med sjukt bra musik. Roa sig med vännerna.

Kläder: Mjukisbyxor & adidaströja. Jeans och ”lager på lager” överdelar. Tights med ”tunika”.


HAR DU NÅGONSIN

Gråtit över en pojke? Ja.

Gråtit över en flicka? Nej, inte vad jag kan minnas.

Ljugit för någon? Ja.

Varit i slagsmål? Nej.

Blivit arresterad? Nej.

Träffat någon från internet IRL? Ja.


ANTAL

Gånger ditt hjärta brustit? 2-3

Hjärtat brustet på grund av dig? Inte en aning!

Personer från grundskolan som du fortfarande har kontakt med? 5-10

Gånger ditt namn har varit med i tidningen? 1-2


'


Dagens dresscode nr. 4


Idasvfoto


You sometimes need a push

Såhär blev resultatet efter ca 2 timmar i frisörstolen. Vi mixtrade med tre olika nyanser och överhåret blev lite ljusare än resterande. Jag vet dock inte om jag är helt nöjd. Saknar min helt blonda färg. Men som sagt, jag låter det va ett par dagar och sen får jag ringa och be dom lägga i lite ljusare slingor på längderna om det skulle vara så. Nu ska jag ta mig något att äta och sen hoppa in i duschen. Ska nämligen till Jung senare för att spendera kvällen och natten hos Lina!


'


The love you seek and more..

Slutade som sagt vid 11 idag och min lärare tyckte att jag hade fått ihop ett rätt lyckat manus ändå vilket gjorde mig på bättre humör! Och som planerat drog jag och Lina till thairestaurangen för att luncha, thaimat är aldrig fel!

Hittade även ett par skitsnygga tights och en vit blus/skjorta på Gina Tricot som jag la undan tills imorgon. Får se om jag har några pengar över till detta efter att jag slingat håret. Vilket jag för övrigt ser fram emot så enormt mycket!! Halv nio imorgonbitti har jag tid bokat. Yay!

Det här får mig att må bättre

Jag antar att jag ska förklara vad som får mig att må bättre när jag är på dåligt humör och det är när jag umgås med de som betyder mycket för mig. Att bara visa att man bryr sig kan få mig att må så mycket bättre och det kan vara genom ett sms, ett samtal, face to face, en överaskning, i stort sett vad som helst men att man verkligen visar medlidande på ett eller annat sätt. Även om du kan tänka "Jag kanske inte ska lägga mig i" så snälla, gör det. Hellre att du visar det än inte.

Musik gör mig även på bra humör, alltid! Att relatera till texter som förklarar precis hur man känner sig är nog den bästa peppningen enligt mig. Då känner man att det finns fler än bara sig själv som känner just såhär. 

Klart. Slut.

There's really nothing left to lose

Äntligen!!!! Äntligen är manuset klart, åh vad skönt.. detta var då verkligen inte en av mina starkas sidor så det lär bli en hel del finjusteringar, men på en 3 timmar lång lektion så ska det väl inte vara några större problem att fixa till! Ännu bättre är att jag slutar redan klockan 11 och då är en lunch med Lina inbokad. Cuz it's time for some "catch up" talk.

Nu ska jag inta en plats i sängen framför Glee!


'


Det här upprör mig

Har typ 2 saker som upprör mig så tänker faktiskt ta upp båda två.

1. Folk som inte kan erkänna sina brister/fel/handlingar samt vara ärliga utan förnekar istället. Om någon talar om för dig att du gjort något som är fel så är det värsta du kan göra att förneka det när båda egentligen vet om att det är sant. Det finns ingen mening med det liksom, det är endast skrattretande. Ärlighet varar längst, acceptera sanningen om du gör som du gör, även om den sårar så har du iallafall sagt det uppriktigt vilket är 1000 gånger bättre än att det ska komma fram i efterhand och att du sedan ska förneka den eller komma på bortförklaringar.

Så till er som brukar ljuga folk rätt upp i ansiktet för att ni inte vill erkänna vad ni egentligen kände/gjorde kan ju dra någonstans. Förneka aldrig något när bevis och sanningen redan kommit fram. Det är bara urlöjligt och ni förlorar bara på det.

2. Folk som kräver uppmärksamhet. Det är något av det jobbigaste och störigaste som finns, helt uppriktigt. Det sägs att dom som vill ha mycket uppmärksamhet är de som är osäkra och som vill ha bekräftelser hela tiden. Men jag tycker inte att det stämmer. Ni som hela tiden vill vara bättre, snyggare, högre rankade osv. är nog inte så osäkra som det sägs. Jag har varit jätteosäker hela min uppväxt i stort sett och är fortfarande det och inte sitter jag och försöker dra åt mig någon uppmärksamhet för det. Den tanken har aldrig flygit mig in. Komplimanger och beröm ska komma automatiskt, det är då man uppskattar den som mest hur sjukt låter det inte att förvänta sig komplimanger och uppmärksamhet? De som gör det är bara stora egoister som inte inser att alla är lika mycket värda oavsett om vissa ser bättre ut än andra. Om du har så stor självkänsla att du kan med att säga vad du vill och höra hur snygg/bra du är hela tiden utan att uppskatta den så kanske det är på tiden att du får dig en verklighetsuppfattning! Dränk dig inte i din egen egoism.. aldrig hört talas om uttrycket  "Du var snygg tills din personlighet gjorde dig ful" ?

It's like chasing the very last train

Hemkommen från en skön skoldag bortsett från den fruktansvärda huvudvärken som kom senare framåt dagen. Det var en s.k. "tema-dag" med temat "Don't drink and drive" så det var filmvisning i aulan samt klassdiskussioner efteråt, på engelska eftersom vi fått en utbytesstudent från Australien som ska stanna i ett år. Frågan  är ju då om alla lektioner kommer vara på engelska i fortsättningen? Typ ib nästa... Fick iallafall lite matte gjort innan jag åkte hem, trots min huvudvärk, stolt över mig själv faktiskt! Har nu gjort mig en smörgås (har inte ätit bröd sen vi kom hem från Thailand, typ) med skinka, keso & purjolök och den lär sitta bra i magen för den skriker just nu efter mat!

I'm gonna hit the highway

Direkt när jag kom hem från skolan tog jag tag i att städa upp i rummet mitt och kom då på att ni inte har en aning om vart jag befinner mig i princip varje gång jag bloggar. Det passade ju så bra då att knäppa ett par bilder ifrån olika vinklar när jag ändå höll på att få det lite mysigt inför kvällen! All engelska blev gjord idag och även fast jag inte var så förberedd så fick jag VG vilket kändes illgött. Har nu ett manus kvar att skriva denna veckan samt en svenska uppgift. Tänkte försöka att få lite gjort på någon av de och sedan tror jag att jag ska starta första avsnittet av Glee, har övervägt och jag ger det en chans!


Den här månaden

Vad jag har varit med om: Thailunch med farmor,  världens sämsta "Västtrafik-upplevelse", träffat en kille, firat pappa, fiasko"fest" och födelsedag!

Vad jag ska göra: Slinga håret, ha myskväll med Lina, fira min lillasyster & farfars födelsedag, göra en bloggdesign, fota, framkalla bilder, sova (lov).

Vad jag hoppas göra: Festa! (grästorp)

Now I'm gonna get myself happy

Har precis anlänt till skolan efter en rejält stressig morgon! Har nu psykolgoi och det är meningen att jag ska jobba med Ondskan istället hamnar jag på facebook. Men, uppgiften är tills efter lovet så jag skjuter lite på den. Tänkte istället försöka ta och läsa klart de sista kapitlena ur engelska boken eftersom jag inte orkade göra det igårkväll.

Talk to you later!


I've got to think twice

Har nu läst 2/4 kapitel i engelska boken, kan sammanfatta det med 3 ord - fattar typ inget! Tänkte ta tag i glosorna nu och se om jag förstår mer efter att jag lärt mig de. Ska även måla naglarna i det nya nagellacket som jag köpte idag samt fläta håret och välja ut en outfit för morgondagen. Stressade nämligen en aning för mycket imorses p.g.a. att klädvalet inte var helt bestämt igårkväll. Fullkomligt hatar klädångest, den kommer alltid så himla olägligt också!

Iallafall, ska försöka komma i sängs ännu tidigare idag. Känner redan nu att jag skulle kunna somna för natten men jag har ju ungefär 1000 saker som ska göras innan det så klockan hinner väl bli tolv, halv ett som vanligt..
Mönstrade tights - Åhléns 119:- • Mascara, Loreal Paris - H&M 70:- Nagellack, Mavala - Lindex 35:-

I think I better leave right now

Har precis lagat lite mat som ska mätta min skrikande mage (thaimat, ofcourse). Efter detta ska jag ta tag i engelskan som ska vara gjord tills imorgon, utan undantag eftersom vi redan fått en extra vecka på oss men glömsk som jag är glömde jag av den helt istället. Tänkte även slänga upp en bild senare på lite nytt jag köpte mig idag, men först engelska!

'


Dagens dresscode nr. 3


Don't charge me for the crime

Har nu firat pappa lite tillsammans med familjen samt semlor & choklad eftersom han fyller 42 år idag! Det blev lite prat om lägenheter och 18 årsfirande och vad det innebär o.s.v. Verkar alltså inte som att jag kommer få något plugg gjort ikväll heller. Har nu istället intagit sängen med en chipspåse och en (väldigt stark) dipp till det. Har även skruvat upp volymen och ur högtalaren hörs gamla godingar från Jonas Brothers.

Men ska faktiskt försöka somna i hyffsad tid idag, innan tolv vill säga. Önska mig lycka till med det, haha!

Puss

Ain’t got the patience for the pain

Passade på att ta mig en liten bit när syster bakade en god kladdkaka! Nu är min mage mätt och belåten så tänkte dra mig mot duschen och sedan försöka ta tag i ytterligare lite plugg. Känns som jag försöker göra det varje dag, men det är inte ofta jag får något gjort för att vara ärlig. Måste skärpa mig, har väldigt mycket nu de närmsta dagarna. Längtar så enormt till lovet!

I Keep forgetting to forget you


Detta ångrar jag

Jag ångrar att jag inte stod på mig mer i min uppväxt. Jag lät folk bestämma och köra med mig hur som helst. Jag vågade aldrig säga mina egna åsikter utan höll alltid med alla andra för att bli omtyckt. Från första klass upp till nian var jag den blyga snälla tjejen som inte pratade i onödan, visst med mina vänner gjorde jag det men inte inför folk jag inte kände, inte ens inför min egna klass. Så fort någon visade minsta lilla tecken på att de var sura över något/på mig blev jag jätteorolig och trodde att jag skulle bli lämnad, därav bad jag alltid om förlåtelse och folk (mina vänner) började ta mig för givet. De kunde säga och göra vad de ville för de visste att de skulle få som de ville till slut. Mitt självförtroende fanns nästan inte ens. Jag hade ett fåtal vänner som jag umgicks med väldigt mycket på fritiden men jag träffade inget nytt folk eller gick ut på helger o.s.v.

Nu på gymnasiet har verkligen allt förändrats, jag träffar nytt folk, är ute och roar mig, har börjat stå på mig mer, fått nya vänner m.m.

Vad jag ångrar är alltså att jag inte tog mig ur detta tidigare, att jag ens lät det ske!

What I hoped would be impossible

Två taggade brudar som hade en grym(?) kväll framför sig!
Två inte lika taggade brudar efter en inte lika grym kväll!

Min favoritfödelsedag

Oj, för att vara ärlig minns jag ingen speciell födelsedag. Kommer bara ihåg när jag var yngre och fick ett The Sims spel som jag önskat mig, då blev jag jätteglad! Kommer även ihåg när jag fick min filmkamera för ca 2 år sen. Annars har det inte hänt så mycket märkvärdigt som jag kan minnas. Usch vad tråkigt info.. Haha!

Turn it around with another round

Vaknade runt halv tolv tiden, gjorde mig en frukost bestående av lite keso, skinka och purjolök samt min vitamindryck. Till efterrätt blev det ännu lite Ben & Jerry's, mums. Idag står det firande av pappa på schemat men även lite kull med mina vänner. Farmor och farfar kommer dock inte hit förrän runt sex tiden så innan det ska jag ta det riktigt lugnt. Kanske ta tag i lite plugg, får se. Funderar även starkt på om serien Glee kan var något för mig. Ellen har precis sett klart på första säsongen, frågan är om inte jag också ska ta och se den.. har ju inte så mycket annat för mig.
Tror ni den är något att ha?

Mitt favoritminne

Har många underbara minnen och kan inte direkt säga att jag har ett favoritminne. Men en upplevelse som jag alltid kommer minnas är när jag för första gången åkte ensam till Öland med mina kompisar. Det var i somras och jag åkte dit med Amanda och Sebastian. Det var verkligen jättekul att uppleva. Vi grillade på Raukarna, spelade minigolf, hyrde trampebil, "lärde känna nytt folk" och hade det allmänt kul helt enkelt.
Jag hoppas även på att få åka dit ensam i sommar igen tillsammans med mina tjejkompisar. Vilket skulle bli ett nytt minne för livet.

'



Lately they're not making any sense..

Drar en mycket god Ben & Jerry's såhär på fredags eftermiddagen med Samra. Senare ikväll får jag besök, ska bli intressant. Vi hörs när vi hörs. Ha en grym kväll!

A bit naive with my heart

Har precis tagit mig en dusch, kletat in lite hårmouss i håret, fått i mig en shake samt dragit på mig kläderna. Ger mig av mot bussen om sisådär 40 minuter, känns som jag gick upp lite tidigt idag.. Kort skoldag, endast idrott & matte, känns rätt skönt samtidigt som lektionerna i sig kan ta och dö. Blä! Nej nu ska jag dra på mig lite smink, talk to you later!

And now I aint too pretty


To the stars if you really want it

Intog köket det första jag gjorde när jag kom hem från skolan, magen fullkomligt skrek efter föda. Det blev en vegitarisk nudelrätt, thai. När den är uppäten ska jag fixa i ordning lite i mitt rum, en storstädning fast ändå inte. Ska skruva upp volymen till bott också hade jag tänkt. Äntligen är veckans uppgifter klara så det är rätt lugnt på skolfronten ikväll vilket betyder att jag kan njuta av min torsdags eftermiddag!


I wonder how i really feel

&lJag har insett att min senaste kyss - Är något jag helst inte vill bli påmind om. 
Jag saknar - Thailand! Kort och gott.

Jag pratar - Helst inte med nytt folk. Om jag gör det så är det oftast något helt random/ologiskt som ploppar ut.
Jag skrattar - Hysteriskt och galet tillsammans med mina vänner. Speciellt med Lina.

t;strong style="padding: 0px; margin: 0px; border: 0px initial initial;">Jag tycker om - När folk verkligen bryr sig om insidan och sina meriter/talanger. Samt att få beröm.
Jag avskyr när folk - Är dryga och har för mycket självkänsla. Föredrar er som är osäkra och blyga/tysta.
Mina närmaste vänner är - Helt fantastiska, guld värda! De är varandras motsatser och alla har sina speciella brister och fördelar.

Min första vän hette - Hanna
Kärlek är - När man inte kan leva utan en viss person utan att känna sig ensam. Man ger och ger utan kräva nåt tillbaks.
Min favoritfilm är - Seventeen Again, The Blindside, The Holiday, Hairspray m.m.

När jag borstar tänderna - Så undrar jag alltid hur jag kommer se ut när tandställningen är borta. (ca 1 månad kvar)
När jag lagar mat - Trivs jag samt tänker "Gud vad jag vill bli bättre på det här!" 
Jag är rädd för - Att bli dömd efter min storlek.
Jag önskade - Att jag hade en bättre tid i grundskolan, det hade stärkt mig och mitt självförtroende idag.
Den värsta känslan är - När man precis fått kritik, blivit rättad eller är nervös inför något.
Den bästa känslan är - När man får beröm eller får sina känslor besvarade.
Jag vill - Ha gott om pengar, kunna köpa mig precis vad jag vill och åka vart jag vill. Bli smalare. Bli modigare.
Jag är bäst på - Att överreagera, analysera minsta detalj och oroa mig i onödan. 
Jag är sämst på - Att våga att ta chansen.
Jag kommer alltid att vara - Beroende av Thailand på ett eller annat sätt.

Det finaste som finns - Är när personer du verkligen gillar gör oförberedda tjänster eller små överraskningar för dig. 
I sommar - Hoppas jag få sommarjobba, spendera dagar på Öland & kusten. Sola, sola och njuta.
Sist jag grät var - 13 november. 
Jag kan - Inte leva utan facebook.

Min mobiltelefon är - En Iphone 3GS vit 16 GB.

När jag vaknar på morgonen - Snoozar jag alltid i 10 minuter med täcker upp över huvududet/Drar mig i 10-20 min.
Innan jag somnar - Lyssnar jag på musik och tänker över mina känslor och viljor.
Just nu tänker jag på att - Jag borde ta tag i saker och ting innan det är för sent.
Bebisar är - Jobbiga och gulliga, men mest jobbiga.  
Det fulaste som finns är - Streetskor, "Hiphop keps", gummistövlar, löshår samt manchester byxor m.m. 
Jag har aldrig - Rökt, så äckligt och onödigt.

Idag har jag - Vaknat upp av ett alldeles för tidigt alarm, fått skjuts till skolan av pappa, genomlidit en lång skoldag.
På gymnasiet - Har jag fått ett självförtroende, en egen vilja, uppmärksamhet och nya vänner som jag älskar.
Jag vill verkligen - Lyckas och bli omtyckt.

Evelina Svensson


Min första kyss

Min första kyss var på fest, betydde ingenting.
That's it. Kort & gott.

A moment that is mine

Har nu gjort mig en shake med smak av jordgubb samt hittat till min sköna säng. Myslistan rullar på spotify och jag kan äntligen koppla av! Lämnade in analysen idag samt tog tag i det nya arbetet med detsamma. Redigerade även klart alla bilderna nu i eftermiddags, 223 stycken.. Så det känns som jag ligger i fas nu (och då är matten ett stort fett undantag)


'


I'm about to blow your cover

Har precis gjort mig lite mellis bestående av en skinksallad och ett stort glas vatten, samt min vitamindryck. När magen är belåten ska jag fortsätta redigeringen av Thailandsbilderna och sen försöka ta tag i lite plugg.


Dagens dresscode nr. 2


If I said my heart was beating loud

Efter 3 timmars pluggande och en dusch har jag nu tagit en shake och lagt mig till rätta i sängen. Kom på att jag har en och en halv timmes sovmorgon imorn, känns rätt gött! Lika gött att veta att webanalysen samt powerpointen är helt klar. Ett mindre arbete som ska vara klart i veckan, check!

Fick ett erbjudande ikväll också från ett par killar om jag kunde designa en header åt deras filmblogg. Vilket jag tog på mig med villkoret att jag gör det när jag har tid. Alltså kan inte ens mitt största intresse få mig att koppla av, åh blir galen på allt som måste göras hela tiden..


Min dröm

Min största dröm just nu är att efter sommaren 2012, alltså efter att jag tagit studenten, åka till Thailand och bo där i ca 6 månader. Samtidigt som detta är en dröm är det även min framtidsplan. Drömmen delar jag tillsammans med Amanda Sörensen, sedan drygt ett år tillbaks. Mormor & morfar har nämligen en lägenhet i en stad som heter Hua Hin sedan 25 år tillbaks (om jag minns rätt) och det är här vi hoppas kunna bo under vår vistelse, vilket självklart skulle underlätta en hel del. Kontakter där nere är redan klart och sparandet har börjat starta lite smått..

Som Nick Jonas en gång sa "Dreams are reality waiting to happen" vilket detta precis är!

Hole in the head

Blir så sjukt irriterad på stadstrafiken här i Lidköping alltså! Jag har alltid tyckt att den vart idiotisk rent ut sagt. Och dyr (!!), svindyr. Men nu när dom ändrat linje 2 (den jag åker med) så har den verkligen nått botten. För de första har dom ändrat linjen så den går bara en sträcka fram och tillbaka, missar alltså hälften av alla hållplatser från förr, (min en av dom). De har även ändrat så den ska gå 3 gånger i timmen, var 20:e minut vill säga, vilket betyder en extra buss. Det går alltså två bussar hela tiden som möter varandra här och var, beroende på förseningar och grejen är att vägen är så smal så det går inte mötas. Istället får den ena bussen köra in på en annan gata eller i vissa fall backa, denna process pågår i drygt 2-3 minuter.. varje gång!

Den är också mycket sämre på att passa tiderna nu, dels pga. att busschaufförerna ska byta skift mitt under turen (linje 2 kör förbi bussgaraget) och denna processen tar sisådär 3-6 minuter, vilket är helt sjukt. Detta leder till att den är 3-6 minuter sen på alla resterande hållplatser.. (min en av dom)

Sedan ska den även gå ut till de nybyggda området ute på Sjölunda som är så nybyggt att det kanske bara bor ca. 3 familjer (om ens det) där ute mitt i skogen. Det är den nya ändstationen, alltså ska den stå där i 10 minuter och bara glo. Känns ju så enormt värt, eller hur.. har aldrig varit med om att en enda individ har gått på där eller hoppat av! Sen har den enligt tidtabellen tre minuter på sig att från denna skogsdunge ta sig till min nya hållplats vilket i verklig tid blir ca 5-7 minuter, varje gång, eftersom det är en kringelikrok väg plus att typ 10-15 pers ska på på bara de 3 hållplatserna som är emellan. Jag får alltså alltid stå och vänta i 5-7 minuter på att bussen ska komma. (BYT TIDERNA I TABELLEN OM NI INTE HINNER HÅLLA DOM)

07.33 bussen som är den man måste ta till skolan ifrån min nya hållplats kan man utesluta på en gång. Den kommer alltid 7.40 och kommer inte där ifrån förrän 7.45, då är den redan 1 minut försenad från att redan ska ha varit inne i stan på hållplatsen man ska av på för att komma till skolan. Istället är den i stan vid 7.55.. visst låter detta bra västtrafik? Sedan är bussen helt full av skolungdomar när den kommer till min hållplats. Folk står i gångarna och tränger och sen skriker chaufförerna att vi ska sluta trycka på stop knappen om ingen ska av. Men hallå eller, är dom helt dumma i huvudet.. tror dom helt seriöst vi gör det med flit när vi är på väg att bli försenade till första lektionen redan? Det är ju inte helt lätt att stå som packade sillar och inte råka trycka på knapparna. Förstår inte varför dom inte sätter in en större buss till just denna tiden, en landsbygdsbuss skulle lätt bli full på en gång! Blir så sjukt less på detta...

Stor fet tumme ner på Västtrafiks nya stadsbuss linje och tänkande!!

B-b-base down low, drop it

Nu tar jag bussen in till stan och möter upp farmor utanför thai restaurangen. MUMS! När jag kommer hem måste jag ta tag i min powerpoint presentation/webanalys, kul! Känns gött att vara ledig iallafall även om nattvandringen igår var en riktig pina.

Talk to you later!

RSS 2.0