A center full of miracle

Inviger mina nyinköpta saker för att om ett tag bli upphämtad av ett par personer, Daniel bl.a. Hjulafton inne i stan vilket betyder mycket folk och när vädret är så här underbart vill man ju gärna ta vara på kvällen. Annars har jag inte gjort mycket idag, mer än att ligga i solen och pressa samt en tripp i stan med mamma och Ellen. Var en sväng hos Amanda också och fick säsong 4 av Gossip Girl, grymt! Mormor, morfar, farmor och farfar kom förbi en snabbis efteråt och mormor bjöd på en god jordgubbstårta! Ha en fin kväll allihopa, Puss!

'


Take a look in my eyes


Hold on tight it's a roller coaster ride

Hittade ett sätt att fördriva tiden denna kväll. Ganska kul var det också, ett billigare alternativ dessutom!

Dessa kommer definitivt pryda mina öron flitigt i sommar!

Make me move like a freek


I catch a glimpse of heaven

Kom hem från ett 7 timmars pass för ungefär 40 minuter sedan nu. Har hunnit sätta mig tillrätta ute på altanen i en av våra nya solstolar, i skuggan då jag har sällskap av min mac och skön sommarmusik. Rätt go inledning på mina tre veckors ledighet - sommarlov!! Var massor att göra idag och kön var säkert 10 meter lång, säkert 35° i köket och med mensvärk samt huvudvärk på det gör att man är halvt död vid passets slut. Men nu ska jag verkligen vila upp mig och njuta av sommaren! Troligtvis startar jag med en promenad ikväll tillsammans med Amanda. Eller iallafall förhoppningsvis, får väl se vad jag får för svar på min förfrågan.
När pengarna börjar rulla in växer shoppingsuget till det dubbla!



'


I can reach my tomorrow

Du heter: Ida Maria Svensson


En låt som när du är ledsen sörjer till: När jag är ledsen eller på dåligt humör brukar jag föredra att lyssna på glad musik eller favoritmusiken för tillfället. Har  nog ingen speciell depplåt.


En låt som alltid rycker upp dig och gör dig lycklig: Navigate me - Cute Is What We Aim For, Party Rock Anthem - LMFAO, Overprotected - Britney Spears


Beroende av:
Min iPhone, smycken, spotify, pengar, vita converse, foundation/concealer m.m.

Vad tror folk om dig?
Jag tror att folk från mitt förflutna alltid ansåg mig som väldigt blyg och osäker. Konflikträdd och tråkig. Vad jag har hört nu så anser folk mig som ordentlig och hyffsat smart. Ganska framåt. Anses även som prydd av vissa och en del tycker jag verkar säker medan andra anser mig som försiktig.


Stämmer det?
Det där med förflutna stämmer till viss del, jag var sådan som person då om man inte lärde känna mig. Men numera är jag inte sån alls så de personerna har fel uppfattning. Men nytt folk tror väl ganska rätt. Dock är jag varken särskilt säker eller framåt. Det kommer ju mer man lära känna mig.

Något som får dig att må riktigt bra?
Vänner, komplimanger, musik, när folk oväntat hör av sig, pengar, närhet m.m.

Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt hår,  även brösten ibland.

Hur imponerar man på dig?
Visa intresse och närhet. Var glad och öppen för förslag. 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
”Hej min mobil är trasig så jag har detta nummer tills vidare :) / Gabbe”

Var bor du?
5 minuter utanför Lidköping centrum.

Trivs du där?
Jag trivs bra, det är lugnt och snyggt. Lagom avstånd till centrum osv.

Hur känner du dig nu?
Utmattad och trött men ändå glad.

Vanligaste färg på dina kläder:
Svart, vitt, beige - ljusa/mörka färger. Inget fan av starka färger.

Vad tycker du om fötter?
Har ingen åsikt om fötter. Så länge dom är fräscha och välvårdade.

Vad saknar du i denna stund?
Sällskap av vissa personer.

Hade du en bra kväll igår?
Hade en rätt tråkig kväll igår. Åt, duschade, gjorde inpackning, fixade naglarna, sov.

Är du blyg?
Hamnar jag i en folksamling där jag inte direkt känner någon så blir jag osäker och blyg. Kan även vara blyg inför folk som jag egentligen vill vara hur framåt inför som helst. Det blir som en spärr. Men om man lär känna mig och får mig att känna mig bekväm så är jag inte blyg det minsta.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jag tror att man kan få känslor och ett intresse vid första ögonkastet. Inte kärlek.

Är du nöjd med ditt liv?
Nu är jag nöjd med mitt liv. Mitt självförtroende har vuxit och är hyffsat bra. Jag har fått nya vänner som jag verkligen tycker om. Det går bra på typ alla frontar så jämfört med för några år sen så har jag verkligen åstadkommit något med min livsstil.

Är du bortskämd?
Jag har aldrig sett mig själv som bortskämd, finns massa andra som är mer bortskämda än mig. Men jag har det bra. Det finns de som har det mycket sämre ställt än mig också. Jag vill inte anse mig som bortskämd och jag tar faktiskt illa upp när folk säger att jag är det. Ni kan inte döma efter vad ni vet att jag får.. allt jag inte får/får hjälp med kan inte bara uteslutas.

Vad gör du imorgon?
Imorgon ska jag jobba 9-16 och sen tar jag ledigt i 3 veckor framåt!


Vad är det värsta du vet? Falska personer. Folk som vänder ryggen till. Folk som slutar bry sig utan anledning. Folk som slänger ut meningslösa och elaka kommentarer om meningslösa saker. Dryga personer samt kommentarer är också något jag inte tål. Även folk som tror att de är så perfekta och duktiga och som inte har det minsta emot att visa det. Men folk/vänner som är ointresserade är något av det allra värsta.


Har du bra vänner och äkta vänskap?
Jag har ett gäng bra vänner och jag har en speciell vän vid namn Amanda som jag känt i ca 5 år. Vi har verkligen haft upp- och nedgångar i vår vänskap. Den största nedgången varade i ca ett halvår för drygt två år sedan men efter att vi löste den har vi varit oskiljaktiga. Älskar alla mina vänner, utan dem hade jag inte stått där jag står idag.

Du samlar på:
Minnen.

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Amanda. Berättar precis allt för henne.

När grät du senast?
Oj, minns faktiskt inte.

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Jag skulle dra med mina kompisar på en resa och ha det hur kul som helst. Skulle även shoppa allt jag någonsin önskat mig i kläd- och smyckesväg samt köpa svindyra och bra produkter till ansikte och hår.

Är du musikalisk?
Jag kan inte spela något sorts instrument men jag lyssnar på och sjunger till musik dagligen.

Vad dricker du helst när du är törstig?
Vatten! Ibland ett glas med kall mjölk.

Har du någon gång gråtit dig till sömns?
Ja, när jag var yngre.

Biter du på naglarna?
Nej.


The end of the rainbow

Skulle jobbat från 9-17.30 idag men än en gång var vi för många anställda så fick gå hem vid 13.30. Tur att vädret är så fint och varmt som det är annars hade jag allt blivit lite sur. Men åkte hem och gjorde mig en hamburgare som jag sedan åt i solen innan jag drog på bikinin och la mig ner en timme. Känner mig helt rödmosig om kinderna nu och brännan har bättrats på lite smått. Har precis röjt upp i rummet lite granna och det var verkligen på tiden då det låg kläder och annat överallt. Eftersom jag jobbat och haft så mycket för mig de senaste dagarna så har jag knappt hunnit tillbringa någon annan tid än sömnen i mitt rum. Men nu gör jag sista passet imorn innan jag tar ca 3 veckors ledigt, Alanya i en vecka är inräknat där! Ska bli riktigt skönt att få känna av att det är sommarlov, långa sovmorgonar, sol & bad, kompisar, glass, fest & grill och allt annat det innebär.

Nu ska jag sticka ut i köket och fixa mig lite hallonsorbét och choklad/kokos glass, mums!
Ha det gött i solen, Puss!

The heart is always searching


'


I keep repeating, repeat


All day, all night

Tog som sagt tåget från Grästorp i Fredags vid två tiden för att bege mig mot Smögen tillsammans med Amanda. Där väntade resten av våra vänner. Planerat skulle vi stanna tills Söndag (idag) men vi bestämde oss hastit och lustigt på fredag natt att dra hem redan på Lördags morgonen med Johan. Olika anledningar men en av de var att camping inte var vår grej helt enkelt. Min madrass gick inte att pumpa upp heller så jag sov på marken, typ. Hälften av mina grejer hade hamnat utanför tältet och i passande tid då ösregnet kom. Det var rätt överskattat hela smögen grejen dessutom, enligt mig.

Kom hem framåt sex tiden igårkväll efter en lång roadtrip med Amanda och Johan då jag gick raka vägen till badrummet för att fräscha upp mig och packa upp all packning. Vi drog sedan in till stan igen för att äta fint och mysigt på Bakgår'n innan vi gjorde ett litet besök hos Pernilla. Nu har jag vaknat till, fått lite mat i magen och ska alldeles strax sätta igång med lite självvård. Ska verkligen fräscha upp mig från topp till tå och efter det ska jag belöna mig med en hallon-cheesecake! Puss

'


From tip to toe


Stars shine so bright

Amanda sov här i natt så jag slapp sova alldeles ensam då resten av min familj sov i Göteborg för att vara med på Ellens läger. Det blev tacos till kvällsmat och sen lite planering inför helgen då vi våldgästar smögen. Vi kollade sedan på filmen Easy A, helt okej och Penn Badgely är helt okej snygg alltså! Somnade runt halv tre för att sen gå upp vid halv åtta igen - jobb. Den här veckan har varit en av de stressigaste i mitt liv, utan tvekan. Har hållt igång från åtta till tolv varje dag och jag har knappt varit hemma något under denna tiden. Har bara tillbringat tid i min säng här hemma den här veckan kan man säga. Detta har verkligen satt sina spår, är helt slut i hela kroppen, min hals har börjat värka och jag har magont i mellanåt. Slutade därför två timmar tidigare idag.

Men nu stickar jag alldeles strax in till stan i hopp om att hitta något att ha på mig imorn på midsommar. Har inte så stora krav så vad som helst i stort sett, som är i en bra prisklass och som är somrigt! Puss

The golden age

Dålig uppdatering och den kommer hålla i sig! Har jobbat i två dagar nu och idag drog jag till Göteborg med familjen direkt efter för att kolla på Ellens träningsmatch. Hon är nämligen på innebandyläger. Jobbar även imorn, torsdag och några timmar på fredag. Imorn har jag planer med Amanda bl.a. tacomys & övernattning. På torsdag ska jag försöka dra in till stan direkt efter jobbet och kolla/hitta något fint till midsommar. Sen på fredag sticker jag och Amanda till Grästorp direkt efter att jag slutat för att träffa Lina och sen ta tåget och bussen vidare mot Smögen där jag kommer tillbringa hela helgen. Sen är det tre dagars jobb igen innan jag har ca tre veckor ledighet. Så de kommande dagarna kommer jag knappt ha tid att uppdatera bloggen. Så ha det bra tills vi hörs igen och om vi inte gör det innan helgen så önskar jag en supergrym midsommar!

'


Flashes of light

Sticker alldeles strax in till stan med pappa för att handla lite gott tills ikväll. Men först ska jag ut i köket och kolla vad som behövs inhandlas. Ska nämligen göra en liten mini thai-buffé ikväll då farmor och farfar kommer på besök. I detta tråkiga väder finns inte mycket annat bättre att göra. Så jag ska ta vara på kvällen för sen väntas en vecka full av jobb innan den väntade helgen äger rum. Men nu väntas papper och penna, inköpslista ska skrivas. Ha en mysig kväll, puss!

Don't play around cause I'm for real


Makes you larger than life

Kom nyligen hem efter en fika på Skogshyddan med Lina. Vi planerade lite mer kring midsommar som vi ska fira på Smögen och vi ringde även till en camping för att checka av lite nogrannare. Det lär bli en dyr helg så det gäller att göra den till en grym tripp med mina vänner! Eftersom det inte blev något med Öland i år så får Smögen ersätta. Nu ska vi alldeles strax sätta på en film och hälla upp godsakerna, ha det gött!

Underneath the blue sky

Vaknade strax efter 11 av att Daniel ringde och eftersom jag har svårt för att somna om när jag väl vaknat bestämde jag mig för att göra frukost. Drog sedan ett GG avsnitt och röjde upp i rummet för att därefter ta en rask långpromenad, igen. Känner mig alltid lika duktig efteråt! Nu har mamma och pappa åkt iväg till Göteborg för att skjutsa Ellen till ett innebandyläger i en vecka. Så just nu är det bara jag och Evelina hemma fram tills nio-tiden ikväll. Ska nog alldeles strax ställa mig i köket och tillaga något att äta och troligtvis så blir det thaimat. MUMS!

Bilder från weheartit

Just want the world to dance

Skolavslutning imorses, den sista någonsin.. nästa gång är det student för min del! Skönt men ändå lite sorgligt. Stack direkt efter iväg på studentfirande i Skara med Amanda, grattis igen Sofia! Blev även middag hemma hos henne senare. Nu sitter jag i sängen och väntar på att Amanda ska komma då vi ska inviga sommarlovet med en rejäl chillkväll tillsammans med pizza och film! Ha en grym fredagskväll allihop. Puss

'


Without light on my side

Penn Badgely ♥ (Dan Humphrey - Gossip Girl)

From my waist to my head

Ligger i sängen och är fullkomligt utmattad just nu. Vaknade runt elva då jag gjorde mig en riktigt nyttig frukost samt kollade på Gossip Girl. Efter det tog jag fram locktången och fördrev de kommande timmarna tillsammans med den innan det var dags att ta bussen in till stan och möta upp Lina. Eleverna på De la Gardie tog studenten och det var ett riktigt stohej kan jag meddela. Alla fina klänningar, all musik och all glädje.. blev så oerhört sugen på att släppa loss att det är sjukt. Ungefär en vecka kvar och sen väntas en sjukt bra midsommarafton i Smögen! På tal om Smögen fick jag reda på att Johan får ta emot besök vilket underlättar en del nu i sommar. Iallafall, när jag kom hem så snörade jag på mig mina skor och satte hörlurarna i öronen och begav mig sedan ut på en rask långpromenad ute i Sjölunda på ca 50 min, sååå skönt. Nu lär jag sova skönt sen!

Imorgon väntas jobb 15.00-22.00 och innan det en lång sovmorgon. Får se om det blir någon uppdatering med andra ord. Om inte så ha det asbra tills vi hörs, Puss!

What we dream is all that matter

Såhär blev resultatet på mitt illustrations-tryck jag jobbat med i Grafisk Illustration.
"Girls don't dress for boys. If they did they would just go around naked."

Var nere i stan en sväng tidigare, mötte upp Daniel bl.a. tog sedan fästingsprutan med familjen direkt efter. 350:- per person för att vaccinera sig mot något är väldigt dyrt insåg jag också. Jag och min syster intalade iallafall mamma att åka och köpa "skräpmat" så nu blir det kebab för fulla rullar (Ellen beställde faktiskt en rulle, hihi) Ikväll ska jag ta en långpromenad med min vän Amanda. Ska ta tag i både matvanor och motioneringsvanorna fr.o.m. idag eller ja, fr.o.m. efter kebaben vill säga. Ha det bra!

I'm diving in



The king of excuses



Tidigaste morgonen på länge, alarmet stod på strax efter sex då en lång dusch väntade. Första lektionen var sista Grafiska lektionen någonsin. Vi redovisade våra tryck som vi hållit på med under ett par veckor nu. Jag tryckte mitt på både ett linne och en påse, tänker lägga upp bild på det imorn tror jag. Sedan höll hela media programmet till nere i Röda kvarn för att se på varandras foton/filmer. Då min och Amandas överskottsenergi användes slutade det med två frusna tjejer som led av huvudvärk och hunger!

Eftermiddagen har jag spenderat hemma med Gossip Girl men har även varit ute en sväng och fotat. Vill lära mig det här med panorama. Tycker det är sjukt snyggt och jag fick MVG på min panorama-uppgift i höstas vilket gör mig motiverad. Tänkte slänga upp ett senare, dock blev det inte tillräckligt stor vinkel så det är inte ett så tydligt panorama. Men övning ger färdighet.. Nu ska jag dra ett till Gossip Girl avsnitt och sen kryper jag ner i sängen. Känns oerhört skönt att veta att mitt sommarlov börjat redan nu i stort sett. Ledig resten av veckan!

Wanna whisper in your ear


If I just could say my heart's beating loud and if we just could escape the crowd somehow!
If I said I want your body now, would you hold it against me then?

'


Once your'e gone

Fick hem blekningstandkrämet igår på posten som jag vann i en tävling för ett tag sen. Vi får väl hoppas att man märker något resutat eftet ett par användningar, det vore kul! Har inte gjort allt för mycket idag, tiden har sprungit iväg riktigt ordentligt. Har till mestadels bara legat i sängen och tänkt, lyssnat på musik, tänkt, kollat på bilder, tänkt, kollat ett GG avsnitt, tänkt osv. mycket tänkande med andra ord.. Ikväll hade jag tänkt att stanna hemma och ta det lugnt med GG och massa gott. Min hals har blivit krasslig igen vilket inte är så populärt. Men ni som är friska får ha en grym Lördagskväll! Puss

You never gonna chase us down

Hade en superbra dag igår, började med att jag, Amanda och Lina tog bussen till Grästorp runt tio tiden för att sedan åka till Trollhättan med Elin och Daniel. Där väntades bl.a. utspring för Johan tog studenten! Senare blev det god middag hos Johan med hans släkt osv. På kvällen drog jag, Amanda, Elin och Frida till stadt vilket verkligen var askul men dyrt dock. Första utgången för min del.

Här är ett par av bilderna från igår!

All that changed baby when I met you


Fall like dominoes


Turn it inside out

Drog till skolan i morses i hellregn och åska, fotosafarit på Kinnekulle blev inställt så det var bara att dra hem igen. Dock svängde jag och Amanda in på hemköp innan och köpte oss varsin sallad som jag nu ska mumsa i mig. Har även städat rummet och bäddat rent i sängen. Outfit för imorgon är också helt klart nu vilket känns jätteskönt. Det blir en svart klänning, blå jeansjacka, mina nya skor och sen en massa smycken och ett lockigt svall på det. Ska försöka hinna slänga upp en outfit bild imorn innan jag drar mig. Jag, Amanda och Lina ska nämligen på Johans utspring och middag, student med andra ord. Ska bli riktigt kul!

Nu ska jag ta mig an Gossip Girl säsong 2 och njuta av min lediga dag. Puss!

I know it for real

Skorna jag köpte i Måndags, 299:-

Addicted and just can't get enough

Bild från igår, jag, Mikael, Amanda och Lina.

Ingen uppdatering igår p.g.a. att hela dagen ägnades åt förberedelser inför karnevalen. Vår klass var typ något "Fever Ray" nästan ingen fattade vad vi var och som sagt, det var knappt att jag heller gjorde det. Jag hade iallafall till största del en riktigt kul kväll med härligt folk. Kom hem runt halv ett inatt och sov djupt fram till halv elva i morses.

Den här dagen har spenderats en snabbis in till stan först för att göra ett prov men det krångla med läraren och grejer så det drogs ut jättelångt. Tillslut hittade vi läraren och fick provet överstökat. Idrottsprov lär ju inte vara nåt på min starka sida iallafall... Åkte sen hem en snabbis för att fylla magen och sen ner till frisören på en gång igen. Så nu är håret nyslingat och fräscht, lagom inför student, skolavslutning, midsommar m.m. Kanske slänger upp en bild senare, annars.. vi hörs!

Who am I to judge?

Hade en jättetrevlig gårkväll med fina vänner och massa annat bra! Idag drog jag spontant till Skövde med min familj och fick med mig ett par skor hem. Kanske slänger upp en bild på dem ikväll eller imorn eller kanske t.o.m. på onsdag. Har så mycket planer den här veckan att det kommer troligen gå ut en hel del över bloggen! Kan ju meddela att nu i sommartider kommer jag inte vara lika engagerad här, tror jag. Eller den kommer inte hamna i prioritet.. men lägga ner helt kommer jag inte göra. Men det kanske bara blir 1-2 inlägg per dag.. osv.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sen ska jag test-sminka mig inför karnevalen imorn. Hoppas det blir någolunda snyggt iallafall! Sen ska jag ta en lång dusch och därefter krypa ner i sängen framför Gossip Girls. Ha det bra!

I will not sit, I came up


The man on the moon

Alarmet ringde vid halv tio och jag pallrade mig upp för att sedan sätta mig på cykeln som tog mig till jobbet. Hann bara jobba 1 1/2 timme innan jag och en till anställd var tvugna att åka hem igen. Det fanns nämligen inte alls mycket att göra. Förvånande med tanke på det soliga vädret. Synd att tappa 3 1/2 timmar men vad gör man? Jo jag cyklade hem och la mig i solen på en gång tillsammans med min syster. Har nu gått in för en Gossip Girl paus! Ska sen ut en sväng till innan jag hoppar in i duschen och fräschar upp mig. Får se vad kvällen och mina vänner har att erbjuda sen. See you!

Playing sweet

Två urdåliga cambilder, men nu sticker jag alldeles strax in mot stan. Det blev cruising med andra ord! Så där har ni dresscode och facelook i nuvarande bästa kvalité, älskar när batteriet i kameran är dött. Aja, ha en bra lördagskväll allihop, Puss!

Blowing the whistle

Bild sen thaimaten i torsdags, älskar den nya appen "Instagram".

Kom hem från jobbet för ca en timme sen och har nu hunnit varva ner ute i solen. Var kaos och massor av göra idag så jag körde verkligen slut på mig själv. Jag är ju inte helt frisk heller vilket gjorde allt ännu jobbigare. Sov knappt något inatt pga. att jag inte kunde hitta nässprayet. För övrigt så ändrades mina planer igår hastigt och lustigt en gång till! Fick ett samtal av Daniel och vips satt jag i bilen tillsammans med honom, Elin, Natalie och Daniels kompis Johan. Det blev ett besök på donken m.m.

Ikväll får jag se vad som händer, vi snackade om att dra på cruisingen ikväll i Elins saab. Något vill man iallafall hitta på i detta fina väder! Men vi får se, kanske blir det en innekväll framför Gossip Girl? Puss!

With my hands above my head

Eftersom planerna hastigt och lustigt i sista minuten blev ändrade så bestämde jag mig för att unna mig själv en massa godheter. Åkte med familjen in till stan istället och köpte ansiktsfärg, godis, chips och hyrde en film. Vi köpte även räkor och massa goda tillbehör så kvällen blev iallafall räddad tillslut. Nu ska jag alldeles strax kila ut i köket och hjälpa mamma med maten och sedan tänker jag bänka mig framför filmen och sedan ett par avsnitt Gossip Girl. Ha en härlig fredagskväll allihopa, puss!

Shine like the stars in heaven

Mums säger jag, vispad grädde blandad med frysta mosade bär (hallon & björnbär) en finnemang kombo såhär på en solig fredag. Satt ute i ca 30 min innan det blev alldeles för varmt. Har även hunnit dra de två första avsnitten på Gossip Girl nyvaken i sängen. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och småfixa lite innan det blir grillning med familjen. Därefter tar jag bussen in till stan för att fixa ansiktsfärg till karnevalen som äger rum på tisdag klockan 18.00 inne i stan. Ska även fixa något att ge till ett par gamla klasskompisar som fyller 18 idag, tänkte dra förbi och säga grattis till dom med Lina och kanske även Daniel och hans kompis. Men det återstår att se. Dagen är iallafall lagom planerad än så länge! Kanske slänger upp en outfit bild senare, annars hörs vi när vi hörs!

I'll make you bloom like a flower

Hoppar alldeles strax på cykeln och trampar mig in mot stan där jag ska träffa upp Lina. Det blir thaimat i det fina vädret, om restaurangen är öppen vill säga, annars blir det troligtvis donken istället. Annars är jag typ sjuk idag kan jag ju passa på att meddela. Har nysit säkert 30 ggr sammanlagt, då jag alltid nyser minst 3 ggr på raken. Har även fruktansvärt ont i min hals och även i huvudet. Har tagit flera powernaps och alvedon men inget hjälper. Snyft. Därför ska jag trösta mig själv med en vän och god mat! Ha en bra kväll allihopa, puss!

Didn't mean to lay him down

Läste en artikel förut på expressen om den här videon. I början av den skjuter hon ner en mörk man i bakhuvudet mitt i en folksamling och strax där efter sjunger hon "I didn't mean to end his life, I know it wasn't right. I cant eat or sleep at night, cant get it off my mind". I slutet av videon så får man se när hon blir misshandlad av samma mörka man kvällen innan.

Det är nu kaos i USA ang videon och faktumet att Rihanna tycker det är okej att ta livet av våltäcktsmän. Det spektuleras även att hon riktar videon mot sitt ex Chris Brown som även han är en mörk man och misshandlat henne. Rihanna sa till den brittiska tidningen The Sun "You remember it all the time, wheter you like it or not."

Personligen tycker jag att det bara är en massa överreaktioner kring detta. De flesta artister skriver texter om händelser och situationer från deras egna liv. Rihannas råkar bara vara en smula grövre men hon har fortfarande samma rätt att uttrycka sina känslor tycker jag. Som ett ex. på en mildare pik, låten "Gypsy Woman" med Hiary Duff är riktad mot Joel Madden när han dumpade Hilary för att inleda ett förhållande med Nicole Richie.

'


Be my sweetie tonight

Jag är så glad just nu! Fick mvg som slutbetyg i både Multimedia A och Samhällskunskap A idag och som grädde på moset KLARADE jag matteprovet! Så nu kommer jag aldrig mer i hela mitt liv behöva röra vid en mattebok eller lösa ett matte-tal om jag inte vill (vilket jag inte vill). Långhelgen började asbra med andra ord! Nu ska jag alldeles strax sätta igång med en header åt en tjej som mejlat och bett om min hjälp. Får väl se om jag lyckas få till något snyggt.

Fick igår första säsongen av Gossip Girl av min kära vän Amanda så får väl se om jag kanske börjar titta på det ikväll. Har inte direkt planerat något annat så antar att det får bli så. Fram tills dess ska jag njuta vidare av min turdag och skruva upp volymen!

This emergency brought you to me

JAAA, jag fick mvg som slutbetyg i Multimedia A! Känns skitbra med tanke på att jag ska läsa Multimedia B nästa år. Drog direkt till matsalen efter beskedet med Lina och Amanda, vi drog sen vidare mot Ica för att köpa oss varsin glass att njuta av i solen. Har nu studiepass och ska alldeles strax sätta igång med matten. Ska ju göra prov senare så det skadar ju inte att fräscha upp minnet lite. Sen tar jag helg, lååååånghelg t.o.m. känns superskönt! Har ingenting planerat för ikväll så vi får se vad som händer. Dags att fatta pennan & öppna boken! Vi hörs!

RSS 2.0