'


People got me all tied up

Snörar alldeles strax på mig skorna och hoppar in i bilen. Pappa var så snäll som kunde ställa upp och köra mig och Ellen till skolan. Gick upp sisådär 20 minuter för tidigt idag, fattar inte hur jag kan variera så i min "snabbhet" på morgonen. Anyway. Direkt efter skolan drar jag och Amanda till badhuset och kompleterar de badlektioner vi missat genom att simma 1000m. Sägs att det inte alls ska vara något ansträngande men jag har då ingen verklighetsuppfattning och då menar jag om det är långt eller ej. Det märker vi senare idag och vi hörs även senare idag! So long!

It's hot and heavy

Har precis tagit mig en varm dusch samtidigt som jag rakade benen. Smörjde sedan in mig med min härliga kokos-lotion. Lite själv-ompyssling är aldrig fel! Myser nu till det i soffan framför Off the map. Börjar klockan åtta imorn med en tre timmars lång fotolektion vilket betyder att alarmet står på 06.00. Jag säger iallafall godnatt tills vidare, puss!

'


En låt som påminner dig om någon


I can't take no more

Kom nyss hem från en skoldag full av verkstad och tro det eller ej men det är sant. Färdigställde två arbeten och lämnade in tre. Gjorde även matteprovet och fick bara två ynka poäng ifrån godkänt så det blir att göra omprov nu på fredag och då ska jag allt spika det. Märkte nu när jag kom hem att min tandläkartid som jag trodde var imorgon egentligen var idag. Så där rök ju 200 spänn, kul! Tur i oturen var att jag fick en ny tid redan nästa onsdag och inte om flera veckor som jag nästan ställde in mig på. Åå.. irriterande iallafall!

You're only a danger to me


En låt som gör dig ledsen


You miss me like a hole in the head

Åh vad jag älskade denna dagen, har verkligen känt hur lång den har varit och jag har fått gjort så mycket. Har både hunnit med att fixa lite med bloggen, matte och grovstädning av rummet. Tänkte snart göra mig shake och fortsätta lite med matten innan jag intar sängen. Som sagt sover jag för lite och tänkte därför försöka somna lite tidigare idag. Har en liten sovmorgon imorn också vilket blir som en liten bonus. Jag funderar även på om jag ska göra matteprovet imorn och om det behövs, ett omprov på fredag. Puss!

Rocking your system when it pounds


My speech start slowing

Har fått i mig lite lunch i magen nu bestående av toast och sallad, mums! Fy skäms på mig dock att jag fortfarande inte har öppnat matteboken. Men jag orkar inte resa mig ur soffan, det är för bekvämt för att ge upp för en massa tal och ekvationer. Antar att jag lär skjuta upp det ytterligare någon timme eller två. Har även ett rum som återigen behöver ett rejält röj i sig. Att jag aldrig kan hålla det snyggt...

Even brighter than the moon

Valde att stanna hemma från skolan idag för att komma ikapp matten lite. Och när jag beslutade mig för detta så skulle jag ju självklart få ont i huvudet bara för det. Tog mig en shake och la mig i soffan där jag somnade med detsamma. Nu har jag dock vaknat och huvudet är mycket bättre, tror det beror på att jag sover för lite då jag aldrig kommer i säng om kvällarna. Nej nu ska jag dra mig en liten stund innan jag tar mig an matteboken! Puss

You've gotta a lotta nerve

Känner att jag har tappat gnistan i mina inlägg den sista tiden och det är förmodligen för att jag hinner inte med. Har så mycket runt om mig just nu så jag har inte samma tid som förut. Jag ska verkligen försöka att bättra mig och komma in på samma bana igen men det kanske tar ett litet tag innan jag är helt på spåret igen. Tillsvidare får ni nöja er med halvdana inlägg osv.

Tog en bullfika i solen efter skolan tillsammans med Lina efter att vi hade kikat istan en snabbis. Robin och David gjorde oss sällskap en liten stund också. Så fort man kom hem innanför dörren så sprang kvällstimmarna iväg och vips, här sitter jag nu och klockan närmar sig tio. Har iallafall hunnit färdigställa min grafiska uppgift som blev så himla misslyckad så det är inte sant. Mycket som går emot mig för tillfället och jag är en aning kluven/förvirrad dessutom över vissa saker...

'


En låt som gör dig glad


If you feel it, let it happen

Sitter på grafiska och har precis kopierat mina skisser så tänkte ta och börja lägga på färg på dessa. Dags för lite experiment! Det kändes tungt att se sin klocka stå på fem när klockan ringde vid sex i morses. Hade nämligen inte dragit fram den än. Så jag var väldigt nära att gå tillbaka till sängen men hann komma på tanken att det var sommartid och att den gick enligt vintertid.  Jaja, nog med babbel.. nu ska jag kila iväg och hämta akvarell färgerna.

Vi hörs senare!

En av dina favoritlåtar just nu


25 dagar med musik!

Dag 01 - En av dina favoritlåtar just nu

Dag 02 - En låt som gör dig glad

Dag 03 - En låt som gör dig ledsen

Dag 04 - En låt som påminner dig om någon

Dag 05 - En låt som påminner dig om en plats

Dag 06 - En låt som påminner dig om en viss händelse

Dag 07 - En låt som du kan utantill

Dag 08 - En låt som får dig på danshumör

Dag 09 - En låt som får dig att somna

Dag 10 - En låt från ett av dina favoritband

Dag 11 - En låt som är ”guilty pleasure”

Dag 12 - En låt som ingen skulle förvänta dig att gilla

Dag 13 - En låt som beskriver dig

Dag 14 - En låt som du brukade gilla

Dag 15 - En av dina favoritlåtar just nu

Dag 16 - En låt som du önskar att du hörde på radion

Dag 17 - En låt från ditt favorit album

Dag 18 - En låt som du lyssnar på när du är arg

Dag 19 - En låt som du lyssnar på när du är glad

Dag 20 - En låt som du lyssnar på när du är ledsen

Dag 21 - En låt som får dig att skratta

Dag 22 - En låt som får dig att känna dig skyldig

Dag 23 - En låt från din barndom

Dag 24 - Din favoritlåt vid denna tid förra året

Dag 25 - En av dina favoritlåtar just nu


You brought me to life


'


Can't you see that you're fading?

Kom precis hem från Jung efter att ha spenderat gårkvällen och natten där tillsammans med Lina, Daniel, Johan och Robin. Nu sitter jag med en chips och dipp skål i knät i soffan. Har även rotat fram skissblocket och pennorna, måste sätta igång med den nya uppgiften i grafiska.. vilket uttråkar mig något enormt. Hörde något om att mormor och morfar bjuder på thailunch idag vilket låter både gott och mysigt. Annars blir det som sagt bara en massa plugg denna söndagen.
Vi hörs senare!

You're a diamond in the rough

Spontant drar jag till Jung och träffar Lina och kanske Daniel. Allt för att fördriva dötiden ikväll. Fröst blir det en sväng förbi Ica, måste ju packa på sig en massa godsaker först. Hoppas ni får en kanon lördagskväll allihopa så hörs vi när jag har tid.

The beauty that's within

Vaknade för ca en timme sen och har nu fått i mig en shake och min vitamindryck. Ligger fortfarande och drar mig dock men tänkte sluta med det inom en väldigt snar framtid. Känner för att knäppa ett par nya bilder idag nämligen så det är väl bara att pallra sig upp och slänga på sig sminket och inta en position framför kameran.

Vädret visar fortfarande upp sin bästa sida och man kan se hur snön sakta men säkert smälter bort. Och ja, vi har fortfarande snö uppe i Stenhammar, dock börjar den smälta bort nu som sagt. Tur är det!

'


All it took, was one look..

Får be om ursäkt för den grymt dåliga uppdateringen som har varit idag. Till mitt försvar har jag att jag inte har haft tillgång till datorn. Drog en runda på stan direkt efter skolan och fick med mig tre överdelar hem, en söt top, en rosa blus/skjorta och en snygg blus (Bilder i föregående inlägg). När jag väl kom hem väntade först middag och sedan en lång dusch för att sedan dra in till stan igen och kika på innebandy i några timmar. Nu är jag i alla fall hemma igen och tänkte faktiskt ta tag i mitt rum som verkligen behöver röjas upp i. Sedan ska jag luta mig tillbaka i soffan och ta död på kvällstimmarna!
Bjuder på den extremt oseriösa bilden i brist på andra bilder osv. Skyller även på att jag är stressad!

And now looking in your eyes


Infect me with your love

Sticker alldeles strax iväg till gymmet med Amanda för att avverka en idrottslektion. Ska först göra mig en shake lite snabbt (om jag hinner) sedan åker solbrillorna på! Vädret visar verkligen upp sin bästa sida idag, perfekt då jag ska kika i stan efter skolan och förhoppningsvis kommer jag hem med något nytt. Har rotat fram varenda rabattkupong vi hade här hemma, man får ju inte vara dum liksom.

Vi hörs senare!

'


Just for a little romance


He allegedly fell for me

Sitter just nu på samhällslektionen, vi jobbar med ekonomi och att bli utlärda detta på skånska är inte en jättebra kombo alltså. Det återstår iallafall 40 minuter av lektionen och sedan bär det av hemmåt tillsammans med Amanda. Det är nämligen dags för muffinsbakning och sedan en liten fikastund i vårsolen. Älskar att mina torsdagar har kortats ner med ca 2 timmar, får ut så mycket mer av dagen då! Känns ju extra bra nu när vädret visar sin bästa sida också! Nu ska jag försöka hänga med på resterande tid av lektionen, dock hör jag bara var tredje ord han säger.. åh!


I might be dumb, but I'm not stupid


Put your lights up in the air

Hade som deadline att byta/ändra designen lite den 1:a april, men råkade börja pilla på detta idag och glömde helt av det. Så nu är den redan uppdaterad! Dock är mitt typsnitt i rubriken nedladdat från dafont.com och därav kommer ni som inte har laddat ner det inte kunna se det. Ni kommer istället se mitt andravaltypsnitt.. eller kanske t.o.m. mitt tredjeval.
Om ni vill se min design så som den ska vara, bör ni ladda ner typsnittet  HÄR
(Det tar bara några sekunder & är helt riskfritt)

There's always time for other dreams


If the music drowns you out

Jag har tänkt på en sak.. ang 2 låtar/musikvideos som är väldigt populära just nu. Nämligen Born this way - Lady Gaga och Firework - Katy Perry. Båda låtarna har ett gemensamt budskap och det är uppenbarligen att alla är likvärdiga och man ska stå för den man är. Vilket är ett bra budskap och låtarna är jättebra i sig MEN nu över till det jag har reagerat på. Katys musikvideo speglar verkligen detta buskapet, den är glad och man förstår budskapet mycket tydligt bara av att se på själva vidon. Tillskillnad från Firework så har Born this way videon inget av detta. Lady Gaga dansar runt i trosor och BH som vanligt och med sitt vanliga sjuka upplägg. Vad jag menar är att hennes video inte har något med hennes låt/budskap att göra vilket blir helt fel tycker jag. Att hon som är pinnsmal ska dansa runt i underkläder och visa upp sig speglar väl inte alls att alla är likvärdiga. Sen de scenerna när hon är ett skelett/döskaalle/döing får jag inte ihop över huvudtaget. Låten hade varit mycket mer trovärdig ifall hon också hade kört på samma spår. Alla musikvideor baserar ju sin video på sin låt/text.. oftast iallafall och eftersom den här texten är så uppenbar reagerar man tydligare på att hon valt att inte göra det vilket är synd tycker jag. Lady Gaga är Lady Gaga, men väljer hon att göra en sån här låt borde hon ändå kunna förmedla budskapet och inte bara hur hon själv är om person.




You know the difference it makes

Efter en natt med ca 12 timmars sömn har jag nu gjort mig en chokladshake och intagit en plats i soffan. Hade hoppats på att vädret skulle vara lika fint som igår så man hade kunnat tagit sig en promenad men det sviker mig tydligen. Tänkte istället ta tag i matten, vill försöka få klart andra delen av provet redan på fredag men har en del kvar av kapitlet att göra först.

Och förövrigt fungerar internet galant igen, låg nere från ca halv sex igårkväll och sen resterande timmar som återstod av kvällen. Blev så sjukt irriterad för hela fastbit låg ju nere så teven fungerade ju inte heller. Det var tydligen någon omläggning i stan så alla som har fastbit påverkades tydligen. Jaja, nu är det igång igen!

She was brought into this world


I will hang my head low

Har nu vaknat upp efter att ha sovit i dryga timman, eftersom att internet la av och fortfarande ligger nere. Tror det gör det i hela stan, lät så iallafall när mamma ringde och kollade läget. Använder mig nu av internet via min iphone som är otroligt segt så vi får väl se hur lång tid det tar att ladda upp själva inlägget. Sitter nu med teoriboken, vilken jag lovade att ta tag i. Hade även tänkt att börja skissa på nästa uppgift i grafiska men tror inte jag orkar det, kanske kör lite matte senare istället. Förövrigt känns det superskönt att vara ledig imorn, att kunna få sova ut vilket är absolut det bästa!

Har även bestämt mig för att pengarna denna månaden ska läggas på kläder och lunch/fika med vänner. Insåg detta efter att ha kollat vidare i eftermiddags på olika hemsidor och verkligen blivit inspirerad. Nu vill jag inte se skymten av en enda snöflinga till, sol, sol, SOL!

Things happen in a blink of an eye

Hittade dessa jättesöta blusar/toppar från H&M och kände verkligen hur shoppinglusten sakta men säkert börjar ta livet av mig. Får pengar på fredag och suget av att lägga de på kläder denna månaden lockar inte lite just nu. Känner för att slänga ut mer än hälften av allt som fyller min byrå idag till fräscha & söta vårkläder.


Here's the keys to my world

Somnade som en stock igårkväll så fort jag släckte lampan efter att ha läst ett par sidor i teoriboken. Vaknade dock upp vid tre av att jag törstade ihjäl mig så fick dra mig ut till köket ofrivilligt. Nu har jag precis avklarat en psykologi lektion och svenska står på tur. Har en del att prata om idag med olika lärare osv. dags att ta tag i detta med en gång. Vi hörs senare!

'


This is the story of us all


You put a sparkle in my eye

Kom hem för inte så länge sedan och har hunnit slappna av lite i soffan också. Fick med mig en hel del med foton hem från farmor, jättefina. Det var ett par jättemysiga timmar som jag hade med henne förövrigt. Har nu också klurat ut lite vad jag tänkte göra för något med dessa foton vilket känns superskönt. Har även kommit på hur jag ska tillbringa min eftermiddag samt kväll och det blir först till att skriva klart engelska uppgiften och sedan slutföra min chokladkartong i grafisk llustration. Tänkte även ta tag i det här med övningskörning osv. inom snar framtid också. Har inte fått tummen ur att göra det än, men hade som mål att göra det så fort gatorna blev torra.. vilket de är nu. Tänkte ta och börja läsa i teoriboken åtminstone, kanske redan ikväll!?

My weakness caused you pain

Sticker iväg till skolan när som helst med Amanda och Ellen, en timmes samhällslektion väntar och sedan 4 timmar lång håltimme som sagt. Den tänker jag spendera tillsammans med farmor då vi första ska äta en ljuvlig thaibuffé och sedan vidare hem till henne för att kolla igenom massa gamla foton. Har nämligen detta i uppgift i fotografisk bild B. Nu ska jag snabbt göra mig en macka och sedan pysa iväg till bussen.

Hörs senare!

I've been crushed, beaten down

Har inte nämnt det här på bloggen än men i fredags när vi var ute och partajjade så blev det nog lite väl hårt där ett tag. Min klocka, ja min favorit klocka som jag använder dagligen fick en stor spricka i glaset och även min hand har fått en liten spricka i sig. Jag råkade slå i mig på dansgolvet och det gjorde så otroligt ont, smärtan typ ilade upp i hela armen.. tänkte inte så mycket mer på det mer än att den svullnade upp rätt snabbt där efter. Dagen efter, alltså i lördags kunde jag knappt använda den. Känns ju mindre bra att det är min höger hand också. Men idag är den lite bättre som tur är, funderar på att kolla med skolsyster imorn vad hon tycker om den, det kan ju bara vara ett rejält blåmärke eller något annat...

Nu sitter jag och filar naglarna och lyssnar på lite skön musik. Ska strax dra på baslacket och därefter ett nougat färgat lack över. Imorn har jag 4 timmars håltimme som jag ska spendera med min farmor, blir lunch på thairestaurangen först och sen hem till henne och kolla igenom gamla fotoalbum. Sedan väntar två arbeten att ta tag i efter skolan som ska vara klara redan på tisdag. That's the price to pay, när man skjuter upp allt till sista sekund!

'


Now is a white light moment

Känner mig lite extra duktig som städade upp i utegården och släppte ut kissarna på deras första vistelse utomhus för i år. Som vanligt är det alltid lika intressant för dem!

And I wanna leave but I'm lost

Eftersom jag inte somnade förrän vid halv fyra igår vaknade jag alldeles för sent, halv ett. Det positiva är ju att jag är utvilad nu men där försvann ju ett antal timmar i ett svep. Funderar på att ta vara på de kommande lite bättre, vädret är ju strålande idag också så en promenad kanske vore något? Har även lite skolarbeten att fixa. Pappa bad mig röja upp i kattgården och släppa ut kissemissarna senare, då slår jag ju två flugor i en smäll. Kan njuta av vädret samtidigt som jag gör något vettigt!

Sitter för tillfället och njuter av en keso/kräft-smörgås, mammas nybakta bröd. Mums!

'


A different lover is not a sin

Har varit en lugn och slapp dag med lunch i stan, tittande på den nya bilen som vi väntar på att få och lite matshopping på Ica. Nu har jag intagit soffan med en stor skål sourcreme & sweet chili chips, holiday dipp och ett glas cola zero. Resterande av familjen gör mig sällskap och min pussgurka Daisy finns tätt intill.


That extra mile for you

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? - 91:a
Hur många har du varit riktigt kär i? - 1, dock är det inget ex.
Vad tycker du om kärlek? - Jadu, jag gillar bra kärlek och hatar krånglig kärlek.
När kramade du någon sist? - I gårkväll.
Saknar du någon speciell person? - Ja det är klart. Saknar alltid någon.
Har du svårt för att bli kär? - Riktigt kär, ja! Men att få intresse av personer har jag inte så svårt för.
När kysste/hånglade du med någon sist? - Igår.
Ångrar du det? - Nejdå.
När fick du senast en komplimang? - Igår.
Har du hånglat med någon av samma kön? - Ja.

Vilka kläder sover du i? - Antingen trosor & sov-tshirt eller hotpants & sov-tshirt.
Vad hatar du verkligen? - Förhastade slutsatser, när folk tror dom förstår och folk som lägger sig i.

Är du ensam nu? - Ja.
Vill du gifta dig? - Ja. 
Vill du ha barn? -  Ja.


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: -  Om man kan räkna en avsvimning som medvetslös så, ja.
Hånglat med nån riktigt ful: - Ja.
Hånglat med fler än 50 pers: - Nej det har jag inte.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Ja.
Gjort något riktigt dumt? - Det har jag säkert gjort.
Gjort något du verkligen ångrar? - Samma som föregående svar.

Varit nykter på nyårsafton? - Ja.
Åkt ambulans? - Nej.
Gjort nåt olagligt? - Det mesta man gör nuförtiden har ju lagar så händer väl titt som tätt att man bryter nån av dessa.

Blivit polisanmäld? - Nej.
Fått din mamma att gråta? -  Nej inte vad jag vet.

Skämts över dig själv? - Ja flera gånger i veckan.
Sagt jag älskar dig och menat det? - Ja.
Tagit droger? - Nej.

Varit kär? - Ja.
Varit kär i någon du inte haft chans på? - Ja troligen.


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - Lina.
Såg dig gråta? - Inte en aning faktiskt. Minns inte riktigt senast jag grät. 
Fick dig att gråta? - Tänker jag inte nämna här.

Du delade en drink med? - Amanda.

Du gick på bio med? - Lina, Amanda, Johan & Daniel.
Skällde på dig? - Hm, mamma/pappa typ.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Nej.
Kramat någon? - Ja.
Pussat någon? - Ja.
Köpt någonting? - Ja.
Sjungit? - Gör jag väldigt ofta så, ja.
Saknat någon? - Ja.


I wanna walk on your wave

Är så sjukt seg att det knappt är sant, blev att vi slagga hos Eric i natt och jag sover inte jättebra borta.. frågan är om nån gör det? Tog bussen till Stenhammar vid nio iallafall och så fort vi kom innanför dörren blev det att göra sig ett par mackor för att sedan inta sängen igen med Lina. Efter ett par timmar vila kom mormor och morfar förbi, de kom hem från Thailand för några dagar sen. Har alltså inte träffat dom sen i början av Januari, de bruna pepparkakorna så att säga.

Nu ska jag äta upp min kladdkaka och sedan fräscha upp mig litegranna för att sedan dra in till stan med familjen och luncha lite. Vi hörs senare!


'


The way that I trust in you

Efter en superskön sovmorgon är jag nu utvilad och redo för att pysa ner till skolan. Har klätt mig i lite extra vårfina kläder idag bara för att vädret gjorde mig så deprimerad när jag kollade ut.  Blä! Hör nu att mamma fixar en shake åt mig ute i köket och hör även att min mage kurrar, perfekt tajming. Vi hörs senare!


The darkness makes my joy

Känns oerhört skönt med en superlång sovmorgon imorn, alarmet ringer inte förrän 9.40 och sen 10 minuter snooze på det.. underbart! Har som vanligt bara två lektioner, idrott & matte. Idrotten hade jag tänkt att skippa imorn, har vart med tre veckor i sträck nu plus att det är i nån av idrottshallarna nu, hat på det! Har därför "håltimme" till 13.30 då matten drar igång, känns ju någolunda värt.. menmen!

Planerna för morgondagen ser ut som så att jag ska hem och dusha/fixa med lite skönheter efter skolan och sedan dra till Amanda framåt kvällen där vi värmer upp med en liten förfest vi tjejer. Sedan beger vi oss mot Gillstad där det vankas fest. Får hoppas på en lyckad kväll! Kommer nog vara lite halvkass uppdatering här imorn, men det får ni stå ut med.

Nu säger jag & min gussgurka godnatt!

His love has made a way

Enligt schema slutar jag vid två på Torsdagar, undantag idag dock när det var en musikal som låg mellan 13-15 i aulan. Det var "High School Musical" och kan ju passa på att säga att den var absolut ingen höjdare. Filmerna fick ju defintivt inget bra rykte nu efter detta. Mikrofonerna funkade knappt vilket ledde till att man hörde var tredje ord om inte ännu  mindre plus att de sjöng falskt. Endast ett fåtal kunde sjunga rent. Dansa kunde däremot alla, plus på det!

Har iallafall inte gjort något vettigt under eftermiddagen och kvällen mer än att kolla runt efter lite nya typsnitt osv. till uppdateringen av min design som kommer i april. Ellen bakade dock en kladdkaka förut som jag njöt av i ett par minuter.. Nu är jag fullt upp i att planera morgondagen med mina vänner, vi får se vad som händer!

Lose myself inside your mouth

Tänkte tipsa om mina iphone appar.. Jag är dock inte den som har flera 1000000 appar utan håller mig till de jag använder flitigast och det är inte överdrivet många. Kanske får ni ett tipps eller två, dela gärna med er om ni har någon app som ni bara älskar som jag har råkat missa!


The heart beats racing


To be warm and welcome

Har inte nämnt detta än men igår när jag hade lagt mig i sängen och skulle koppla av så börjar jag lägga märke till att det tjuter i mitt högra öra. Först tänkte jag att jag bara inbillade mig men det höll på i i typ 2 minuter så jag testade att hålla för öronen men jag hörde tjutet ändå och där började paniken komma! Kollade runt med lite olika folk och fick reda på att kan vara en varning till tinnitus men det kunde lika gärna vara en tillfällig tinnitus eftersom jag hade lyssnat på musik väldigt högt hela kvällen men det kan också vara permanent ifall det återkommer. Jag googlade även och det som beskrevs stämde in precis på mig.. råden var att vila, äta rätt och undvika hög musik/prat i ett par dagar framöver. Detta tjutet pågick iallafall i två timmar, från att det började till att jag somnade. Vaknade som tur var inte upp med det, då hade jag verkligen fått panik. Vågade inte ens ha i min ena hörlur i detta örat på hela denna dagen och har inte lyssnat på musik sen jag kom hem från skolan heller, att jag klarar detta är helt otroligt egentligen...

Jag vill bara påminna er om att vara försiktiga med er hörsel. Redan efter en halvtimme tillsammans med detta tjut tänkte jag "Ska jag ha det såhär hela mitt liv? Det kommer jag aldrig klara.." Jag fick mig en liten tankeställare iallafall!

Förövrigt säger jag godnatt nu, efter en kväll i soffan tillsammans med matteboken är jag helt slut i huvudet. Föröstod iallafall det jag gjorde vilket nu gjort mig ännu mer motiverad. Positiv tjej, hej!


'


To be held in shelter..

Hade matteprov i geometri idag och jag klarade det, känns så sjukt bra just nu. Det var ett rätt kort kapitel och jag gjorde klart det under en lektion därav kunde jag göra provet redan idag. Nästa kapitel är om Andragradsekvationer och jag tror att det kommer vara riktigt svårt eftersom jag fått IG på vanliga ekvations kapitlet.. men eftersom jag är någolunda motiverad nu efter dagens framgång tänkte jag börja kolla på det redan idag. Har inte nämnt det men det är längre inte säkert att jag kommer kunna ansöka om förlängd kurs, bra när det velas fram och tillbaka tycker jag.. så jag är lite smått stressad över att försöka hinna klart innan sommaren nu. Bara jag blir godkänd i ekvationer så finns det ett hopp, men det IG släpar bara med mig...

Jaja, nu tänkte jag fokusera på matteboken iallafall!


I’m coming on too strong

Kom nyss till skolan med vårkänsla i kroppen, solen skiner nämligen idag och byxorna är uppkavlade. Har bestämt att från och med första april ska jag ändra färg på min design till en lite mer vårig och gullig men som sagt, inte förrän första april är det tänkt. På tal om design så sitter jag på multimedian och har webdesign nu och där gäller det att hänga med, koder hit och koder dit klockan tio på morgonen är inget att leka med.

Vi hörs senare!

'


I know your kingdom awaits

Har inte haft så mycket tid över till bloggen idag, långt uppehåll sen senaste inlägget därav. Har inte hänt så mycket intressant idag förutom att jag verkligen tappat respekt för stor del av mina klasskompisar nu. Förstår mig verkligen inte på den här stora "gruppen" och hur de kan med att behandla folk som de gör och lärarna verkar inte inse hur mycket detta påverkar mig och ett par andra utan de enda de gör är att förvärra det när de tror att de löser det? Ibland är det verkligen inte lätt att sätta ord på hur man känner innerst inne och uppenbarligen är det inte lätt att inte sätta ord på vad man känner för vissa...

Tänkte iallafall göra mig en shake snart och tvätta bort sminket. Har en liten sovmorgon imorn vilket känns rätt skönt även om den inte är jättelång. Ska ändå försöka somna innan tolv slaget då det inte hänt på ett tag.


Just hang around, you'll see

Tänkte ta och tipsa om min senaste playlist Best of BRITNEY "Brittan" SPEARS som spelas väldigt flitigt. Jag kan garantera att du lär få flashbacks från din barndom. Hennes texter är riktigt fina om man, enkla men fina. Det är sånt man inte tänkte på som barn men som man nu verkligen antyder på. Även om du nu vanligtvis inte gillar Britney Spears så lovar jag att någon/några låtar faller dig i smak, kanske just pga. att du lyssnade på de som liten.

Klicka på bilden för att komma till playlisten.

'


Why do tears come at night...?


Believe in taking chances

Känns underbart att kunna dra från skolan redan vid elva idag utan bekymmer! Har fått det nya schemat nu för vårterminen och det ser rätt bra ut ändå, lite jobbigt att ha en 4 timmar håltimme dock på måndagar (nu) men slutar ca två timmar tidigare på torsdagar istället vilket känns skönt. Ingen mer rörlig bild heller det känns oerhört skönt! Fick en bra lärare i Fotografisk bild B nu också och gruppen kan bli bra om Amanda får möjlighet att byta över vilket det var stor chans till att hon skulle få.

Sitter iallafall hemma i mitt rum nu och försöker koppla av, känner att jag börjar bli sjukare då jag fortfarande är helt svullen runt ögonen och det gör jätteont när jag tar/kliar i dom. Fick ett sug på att spela The Sims 3 bara sådär och eftersom syrran är sjuk har hon nog inget emot att jag lånar det ett litet tag. Ibland kommer barnet fram ur en som sagt...


Take your pretty eyes away from me

Åh var näst intill död i morses och är fortfarande. Mina ögon är helt svullna och jag är jättesnuvig. Men eftersom jag inte varit på den grafiska lektionen på flera veckor så fanns det inte så mycket annat att göra än att motvilligt pallra sig upp. Som sagt har jag grafiska nu och försöker jobba på min chokladkartong i illustrator som går väldigt segt och inte bra alls. Det är tydligen redovisning imorn men det kan vi ju glömma...

'


Lost in an image, in a dream

Har tillbringat hela dagen än så länge till att ligga i soffan och kolla på Life of Ryan. Har även hunnit redigera engelska uppgiften och skickat in den på nytt. Hittade en färdigblandad dipp, en chips skål och en marabou kaka i köket också som nu gör mig sällskap. Detta kan man kalla skön söndag, precis som det ska vara!
Manikyrset från Thailand, pryder mina naglar fint.

The voice of reason I forgot

Vaknade upp med värre halsont än på länge, frågan är när detta ska gå över alltså. Äter halstabletter som godis just nu och nässprayet är min bästa vän. Hade i alla fall trevligt igår, bion var sjukt rolig/bra så den rekommenderar jag verkligen. Efter detta drog vi hem till mig där det blev ett par timmars Wii, Mario Kart spelande.

Idag har jag ingenting planerat så jag får se vad jag sysselsätter mig med. Att kolla över matten skulle kunna vara ett alternativ då jag ska försöka göra ett nytt kapitelprov på onsdag. Om jag väljer bort detta förslaget så blir det antagligen att jag agerar soffpotatis dagen ut.

'


It's like me against the beat

Sticker strax in till stan med Amanda för att möta upp Lina, dags för thaimat. Sedan är det bio som står på tur och där möter vi upp killarna. Vi hörs mycket senare när jag kommit hem och mitt sällskap har pyst hem till sitt. Ha en bra lördagskväll allihopa!

I fall without my wings

Kom precis hem från Lina och har nu bänkat mig i soffan, ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen locka håret eftersom jag aldrig orkade göra det igårkväll. Senare idag kommer Lina hit igen och det blir bio tillsammans med henne, Johan och Daniel, Amanda kanske även hänger på där. Det är filmen Min Låtsasfru som biljetterna är bokade till, får hoppas att den är bra. Mitt rum har inte städats på över en vecka så det måste jag ta tag i innan Lina kommer hit också, ett rejält röj väntas. Får göra detta samtidigt som jag lyssnar på min nya spotify playlist som jag skapade igår - Britney Spears hits genom tiderna, typ.

Vi hörs senare!

Like I never been hurt before

Har nu degat i sängen hos Lina i ett antal timmar med musik, hallonsoda och chips. Vi tänkte nu förflytta oss till köket för att göra lite chokladmousse och sedan inta soffan framför filmen Charlie st. Cloud. Har haft filmen på datorn i ett par veckor och sagt till mig själv att jag ska se på den men det har aldrig blivit att jag gjort det, även om det är Zac Efron som spelar huvudperson så har det av någon konstig anledning inte lockat mig mer. Den verkar i alla fall sjukt bra.

Kan även glädja er med en nyhet som gjorde min dag hur mycket bättre som helst, fick VG i slutbetyg i Rörlig bild och MVG i Fotografisk bild. Känns sjukt bra nu, skulle bara försöka fokusera lite mindre på facebook och snacket runt om mig. Får jobba på detta i B kurserna nu till våren då.

Vi hörs i morgon, önska mig gärna lycka till då jag ska sova en natt utan näspray, yay.


It's dancing on my soul

Dagens låt: I want your sex (Remastered version part 1 & 2) - George Michael

Dagens frisyr: Flätor i början av dagen, sedan utsläppt och nu uppsatt.
Dagens smink: Founddation, rouge & mascara.
Dagens klädsel: Ljusa jeans och adidas tjock tröja.
Dagens planer: Har inte så mycket mer planerat än att se på film idag.
Dagens saknad: Cola zero och ferrari bilar med cola smak!
Dagens drog: Mat i olika former! hahaha
Dagens tråkigaste: Väntan på bussen typ.
Dagens kram: Har inte kramat någon idag.
Dagens mående: Nästan på topp bortsett från förkylningen.
Dagens borde: Locka håret (bättre lockar imorgon då de är utdragna)

Dagens bästa: Mina slutbetyg i Rörlig och Fotografisk bild!
Dagens längtan: Tandställning: OFF.

Dagens fundering: Hur ska jag klara matte B om jag inte får förlängd kurs?
Dagens önskan: Att min förkylning ska gå över.


'


Sooner than it seems, life turns

Sticker alldeles strax iväg mot isstadion och möter upp resterande klass där. Det är dags för skridskor och jag tackar gud för det fina vädret. Hade ju inte varit allt för kul om vädret hade sett ut som igår menar jag. Efter skridsko-åkningen är det matte som väntar och sen ska jag med Lina hem till Jung som sagt.

Vi får se lite hur uppdateringen kommer se ut idag, ska försöka slänga upp ett inlägg då och då.
Annars önskar jag er en fortsatt bra fredag! Puss

Just gimme freakin’ hot addiction

Ligger ihopkrupen under en filt i soffan nu och försöker få upp den normala kroppstemperaturen igen. Tillbringade två timmar i en ishall tidigare ikväll och känner nu av att det kanske inte var jättesnällt gjort mot min kropp. Iallafall bär det av mot isen imorgonbitti igen då det är skridskor med klassen, ska ändå bli rätt kul att se en hel media klass agera bambi på hal is! Drar med Lina hem direkt efter skolan också och där får vi se vad som väntas.

Nu ska jag fortsätta att värma mig och sedan ska jag dra mig mot sängen för en natt fylld av mycket sömn. Alarmet står på 9.45, sjukt härligt med denna sovmorgon varje fredag må jag säga. Godnatt på er!

'


You make the girls go "ah"

Nu sticker jag till bussen in till stan och möter upp Lina för att dra en pizza. Känner att jag behöver komma ut och få lite frisk luft. Blir även bandy senare ikväll. Vi hörs när jag kommit hem. Puss så länge!

Before those memories fade

Äntligen en natt utan feber, hade lite när jag skulle lägga mig men den verkade försvinna lika snabbt som jag somnade. Halsonten var lite bättre i morses också om man jämför med tidigare morgonar. Dock börjar jag bli riktigt förkyld nu vilket inte är så kull. Men som sagt, det verkar gå åt rätt håll nu.. sakta men säkert.

Nu ska jag ta och fixa mig lite frukost samtidigt som jag ska kolla vidare på MTV. Snart kommer mamma hem hem från stan och jag kan hoppas på att hon har med sig lite B-vitamin hem som sägs ska stärka håret och skynda på tillväxten.

Vi hörs senare!

Might be everything I've waited for

Avbryter den där 30 dagar listan pga. att jag har brist på fantasi och bilder just nu. Kanske startar en ny inom några veckor/månader men det märker vi då. Tänkte istället fokusera på att berätta mer om min vardag i text och bilder samt att lägga upp mer citat och tankar. Så fort våren är kommen och man inte fryser häcken av sig så fort man går utanför dörren så ska jag bättra på min "Foto/bilder" kategori också.

En bild på dig själv


Want you to see all of the lights

Skulle lämna in mina dokumentärfoton förut på läroplattformen då jag upptäckte att jag fått mvg i de senaste uppgifterna i både svenska B, fotografisk bild A och multimedia A. Fatta vilken motivation jag fick utav detta! Hoppas på mvg på dokumentärfotona nu också så kanske det kan bli ett riktigt bra slutbetyg i kursen (som avslutas imorgon) På tal om morgondagen kommer jag få stanna hemma även då om jag inte blir bättre innan kvällen. Har bokat in morgonkvällen i arenan tillsammans med Lina och Amanda, det är nämligen bandy som står på schemat. Tänker inte missa detta vare sig jag är sjuk eller inte så att vara hemma och vila upp sig känns som ett bra förslag. Har skridskor på fredag på idrotten vilket jag också ser fram emot och inte heller tänker missa.

We are in perfect harmony

Ännu en natt med dålig sömn pga feber och en morgon då man vaknar upp men värre halsont än dagen innan. Vart är detta på väg egentligen? Har haft halsont sedan Söndag nu men inget mer verkar hända? Hade lite hosta i Måndags men den försvann ju under natten till Tisdag. Jag hoppas inte att halsonten blir värre än såhär iallafall för den tar nästan livet på mig nu! Jag måste försöka pallra mig till skolan imorn, två kurser avslutas och jag känner att jag behöver gå då..

Nu ska jag ta och göra mig lite frukost innan jag intar en plats i soffan där jag lär stanna ännu en hel dag.
Vi hörs senare!

En person som du vill vara med



Vill vara med allt omtänksamt folk från Thailand. Saknar dem något enormt!

'


You’re really just a joke

Tråkiga nyheter, min hals har blivit värre men dock har hostan typ försvunnit vilket är en lättnad. Ligger nu i soffan tillsammans med Evelina som också är hemma från skolan men i feber. Hon startade precis wii så får väl se om jag gör henne sällskap eller om jag ska ligga här och lata mig vidare. Framför mig ser jag iallafall ett riktigt härligt vårväder! Kan riktigt se hur snön droppar ner från taket och katterna sitter på fönsterbrädan och solar sig. Äntligen säger jag!

You've come to rescue me

Åh snälla ge mig pengar någon, känner att jag är i stort behov av att förnya min garderob.
Bilderna är från weheartit

I've been calling for years and years

Har legat i soffan i princip hela dagen och spenderat tiden med teven, engelska, musik och datorn. Engelskan blev klar och inskickad tillslut vilket känns otroligt skönt nu. Det betyder att jag är typ pluggfri denna veckan, om man bortser från 5 dokumentärfoton jag måste lämna in innan torsdag. Men ingen teori iallafall!

Halsonten och hostan har hållit i sig hela dagen och den irriterar mig fortfarande. Tänker därför stanna hemma imorgon också för att vila upp mig. Känner att jag inte hinner slappna av och ta det lugnt på dagarna längre, inte för att det är anledningen till varför jag hostar nu men ändå. Anledningen till det är för att jag var ute utan jacka och skor i Lördags under festen dum som jag är. Men som man bäddar får man ligga!

På tal om bädda och ligga så tror jag att jag ska krypa ner under täcket lite tidigare än vanligt idag. Tog mig en lång varm dusch för drygt en timme sedan och den duschen inkluderade en hårinpackning så nu är mitt hår fräschare än det varit på länge. Smörjde sedan in mig i min kokos body butter från Thailand, en klar favorit! Vad jag ville få sagt med denna infon var att det gjorde mig riktigt trött och därav den tidiga läggdagsen. Känner att jag får nog sluta skriva nu för annars kan detta inlägg bli riktigt långt. Aja, jag säger i allafall godnatt nu!



En tokig bild


Then you took me by surprise




Teenage Dream (Katy Perry cover)

Mine (Taylor Swift cover)


Enligt mig är denna killen sjukt duktig på sin sak och vet precis hur man ska förnya en låt som börjat förknippas med "för spelade låtar". Han har gjort en hel drös med olika covers av artister som Bruno Mars, Katy Perry, The Script, Taio Cruz m.m. Teenage Dream är en av mina favoriter, lika så E.T vilket också är en av låtarna på Katy Perrys senaste album.
Klicka här för att komma till min Tyler Ward spotify playlist.

'


All the bitterness hasn't passed

Har så lidande ont i halsen att det är sjukt och inatt har det utvecklats till en hosta också.. kan ju inte bli så mycket värre nu! Hatar nämligen hosta. Detta ledde till att jag stannade hemma från skolan idag i hopp om att jag ska må bättre tills imorgon då jag har engelska prov på boken, som jag för övrigt inte har läst klart än. Lyckades iallafall kämpa mig igenom 2 kapitel i morses! Ligger nu och latar mig i soffan och kollar på Ellen Degeneres show som alltid medför ett gott skratt. Egentligen borde jag läsa klart de 3 kapitel som återstår så jag får det överstökat...

Vi hörs senare!

'


Du och någon klasskompis


Steal it quick on the floor

Min dag nere på idrottenshus förlängdes med timme efter timme, fick nämligen reda på efter Ellens match att Evelina skulle ha match två timmar senare så det var bara att åka hem och få lite käk i magen innan det var dags att stötta andra systern. Föresten så vann Ellens lag vilket betyder att dom vann sin serie, grattis till dom! Under Evelinas match blev Ellen förfrågad om hon ville spela med killarna för de saknade spelare så då blev det ännu en match!

Nu har jag iallafall myst i soffan i drygt en timme med lite chokladmousse och väntar nu på att pappa ska komma hem med pizza, mums på det! Ska försöka plugga lite senare med en kopp te då min hals inte alls mår bra efter gårdagen.


You better shape up

Lördagskvällens outfit.

You looking for tears in my eyes

Efter en bra kväll igår med en hemkomst vid halv fyra så var det dags att pallra sig upp igen vid halv nio. Sitter nu i soffan och försöker vakna till lite men det känns omöjligt. Min hals värker jättemycket och mina ögon svider! Anledningen till att jag är uppe nu är att jag, mamma och Evelina strax ska in till stan/idrottenshus för att se när Ellen tar hem en serieseger.

Gårdagen var i alla fall bra, hade det trevligt! Slänger upp någon bild senare hur jag såg ut innan jag drog iväg.

En bild på din vardag

Facebook, sängen, plugg, iphone & att spendera pengar.. det beskriver min vardag i stora drag!

You're raping me of my pride

Har nu legat vaken i sängen i ca två timmar och ätit frukost samt kollat på Glee, första säsongen är nu avklarad. Vaknade upp med en fruktansvärd huvudvärk och alvedon tycks inte hjälpa vilket suger en aning då jag ser fram emot kvällen något enormt. Längesen man var festsugen och allt var spikat och klart så det enda man kunde fokusera på var hur kul man hade tänkt att göra kvällen. Där är vi nu, det enda vi fokuserar på nu är att ha en otroligt bra kväll med folk vi inte träffat på evigheter.

Ska sträcka på mig lite till nu och sedan dra mig uppåt för att förbereda mig inför ikväll. Ska troligen fixa lösnaglarna ifrån Thailand och det lär väl ta ett tag för mig!

Vi hörs!

Dreamers don't care if it's right

Har spenderat hela kvällen i soffan tillsammans med Glee och facebook! Otroligt bra tidsfördrift det där må jag säga. Tråkigt nog så har jag bara ett par avsnitt kvar av första säsongen, får ta och skaffa den andra sen! Har nu nyss tagit mig en lång dusch och ska alldeles strax krypa ner i sängen och inta en djup sömn för att vakna upp imorgon mer taggad än aldrig förr.

Så en nyduschad Ida gör tummen upp för att krypa ner under täcket nu!
Godnatt på er!

En person du kan berätta allt för


Following the power lines

Dagens låt: Silvia (Robotberget remix) - Miike Snow

Dagens frisyr: En s.k. hästsvans/cheerleader tofs
Dagens smink: Täckstift, rouge & mascara
Dagens klädsel: Svarta jeans, svart linne & vit stickad tröja
Dagens planer: Myskväll/hemmakväll
Dagens saknad: Gemenskap
Dagens drog: Musik
Dagens tråkigaste: Idrottslektionen!
Dagens kram: Har inte kramat någon idag
Dagens mående: Nästan på topp!
Dagens borde: Testa outfiten, städa rummet, inpackning i håret osv.
Dagens bästa: Amanda
Dagens längtan: Lördag!
Dagens fundering: Vad som pågår runt om en.
Dagens önskan: Att helgen vore längre!


'


My body rocks a rhythm

Har inte hunnit blogga något idag tyvärr får gottgöra det nu ikväll! Kom nyss hem från skolan och sitter nu och äter lite rester, tacos. Min fredagkväll blir en mycket lugn hemmakväll med mys i soffan samt godis och film. Bara försöka slappna av och tagga upp inför morgondagen som kommer spenderas med en massa kul och ny outfit/smycken. Nu ska jag äta upp innan det kallnar så hörs vi senare!

Puss så länge

Någon du tycker är väldigt snäll


'


Gonna let the light shine on me

Efter att ha fått ett litet raseri utbrott på lärarna på media drog jag och Amanda till Läckögrillen och unnade oss en hamburgetallrik var. Anledningen till att vi blev förbannade var för att vi fick vänta i 40 minuter på våran lärare som inte kom till lektionen. Vi var de enda som satt i klassrummet och sen visar det sig att läraren sitter och fikar i cafét.. där var liksom botten nådd. Åh blir så irriterad på att sånt här alltid ska inträffa! Så ja min replik till läraren när hon kommer upp och möter oss i ytterkläder och väskan på axeln blev "That's the price to pay!" kände mig inte dugg för kaxig, mitt humör var verkligen på botten som sagt och min mage skrek efter mat!

Fick även en anhållan om förlängd kurs i matte B så detta kanske löser sig tillslut trots allt. Skulle vara otroligt skönt isåfall. Nu ska jag ta tag i en bloggdesign och efter det lite plugg.

Vi hörs!

Trade love for a little romance

Gick upp sisådär 30 minuter för tidigt idag, har aldrig hänt förut.. jag som ändå tog mig 20 minuters extra sovmorgon medvetet. Orkade inte fixa så mycket med håret idag så kan ju vara den tiden jag sparade. Satt nämligen i lite vågor från igår som jag bara drog fingrarna i genom och spraya lite granna på.

Rätt lång skoldag idag, slutar runt fyra och då ska jag hem och plugga vidare antar jag. Måste läsa klart den här boken och få klart alla uppgifter i engelskan innan Tisdag och helgen är redan uppbokad. Ser för övrigt fram emot helgen något enormt!

Nu ska jag fortsätta att vänta ut tiden i soffan.
Vi hörs senare under dagen. Puss

Can feel the lightness inside of me

Efter en rätt kort skoldag bestående av multimedia och starten av ett studiepass drog jag mig mot tandregleringen där jag fick veta att i mitten av april kommer jag få ta ur skroten ur munnen. Känns skönt att det bara är drygt en månad kvar även om datumet har flyttats fram ännu några veckor. Men har man stått ut i 2 år så kan man stå ut i någon vecka extra också! Den ska iallafall vara borta innan den 20 april, min 18års dag, det är en sak som är säker!

Eftermiddagen har jag spenderat i soffan samt sängen med glee och en bok. Har börjat få koll på mina skolarbeten nu, äntligen! Bara matten kvar som ska lösas och sen ligger jag i någolunda fas. Rundar nu av kvällen med ännu ett avsnitt eller två av glee!

Godnatt på er!

Någon i din släkt

Farmor, jag vet att du läser detta: Jag älskar dig och hälsa farfar att jag älskar honom också! ♥

We lost our way - took this too far


'


Had him locked on in my sight

Härlig sovmorgon så passade på att locka håret idag vilket var ett bra tag sen senast. Hade ingen shake mugg idag så det fick bli en smörgås istället, inte jättebra men men! Sitter just nu på multimedian och ska planera vidare min hemsida och tillverka knappar till menyn så än en gång tror jag att det är dags att lämna bloggen och fokusera lite mer på vad som egentligen ska göras.

Vi hörs!

En bild på en person som du saknar

Saknar mina tre sysslingar från Ljungsbro som jag inte träffat på åratal känns det som och det är ju denna bild ett bevis på. Tagen sommaren 2006!

Reach the city steps tonight

"hur kan skolan förstöra din framtid? skolan är din framtid! hur skulle du klara dig utan den? tror du någon skulle vilja anställa dig utan utbildning? tänk på det."
- anonym


För det första hade det varit kul om du skrev vem du var men tänkte iallafall svara på din kommentar.

Det är så att jag valde att läsa Matte B för att man måste typ göra det för att komma in på högskola och grejen är att jag har planerat att läsa på högskola i framtiden. Men mina framtidsplaner verkar inte riktigt bli som jag tänkt mig nu när jag insett att Matte B är för svårt för mig. Jag klarar inte kursen hur mycket jag än försöker så just nu funderar jag på att ge upp. Jag var lite väl upprörd i mitt förra inlägg vilket jag är medveten om nu. Mor min ska prata med min mentor och mattelärare så får vi se vad vi kan komma fram till. Skolan är jättebra och en utbildning är nödvändig så det ifrågasätter jag verkligen inte! Hoppas du förstår vad jag menade nu.

'


We might find our place someday

Mitt humör är på botten just nu och därför lockas det en aning att dra med syrran och mina föräldrar till Göteborg/Ikea. Det ska köpas ett nytt soffbord och en ny bänk till vardagsrummet och jag älskar Ikea så varför skulle jag inte hänga med liksom? Lite magont hindrar inte mig.. Det minsta jag vill göra nu är att tänka på skolan som bara förstör min framtid och fritid framförallt så jag säger hejdå till läxhögen och drar mig mot bilen.

I can't get away from you

Efter en natt med lite sömn p.g.a. magont valde jag att stanna hemma från skolan idag och plugga med matte istället. Jag pallrade mig upp runt tio tiden och gjorde mig en rejäl frukost och intog sedan en plats i soffan med matteboken. Jag kom sedan på, efter ca 2 timmar pluggande att Matte B är en kurs som jag kommer gå ut med IG i. Man säger ju alltid "Ååh det är så svårt jag fattar inte. Jag kommer få IG på detta" och så får man alltid som svar "Nej, bara du kämpar så går det!" Men så är det inte för mig nu. Jag vet flera som har svårt för vissa ämnen och jag är en av de som har sjukt svårt för Matte B. Jag får verkligen inte in det, det går bara inte! Efter att ha suttit i två timmar med samma uppgifter och ändå inte fått rätt på de hur mycket jag än försökt så är det något som inte stämmer. Jag är en tjej som inte kan sin matte B...

Dock finns det inget jag kan ersätta kursen med just nu så det får väl bli att gå ut med ett IG och sen läsa upp efter gymnasiet isåfall. För jag kan inte hålla på såhär längre, kämpa och kämpa utan resultat och istället kommer jag i ofas i andra  ämnen. Nu sätter jag stopp för matten och kämpar istället i de andra ämnena där det ger resultat.

RSS 2.0