Jag är fortfarande vid liv!

Ja som sagt, jag ÄR faktiskt fortfarande vid liv.. dock är inte bloggen så livfull längre. Plugget, studenten, jobbet, körkortet, vädret & lusten är de 6 anledningarna till varför det blivit såhär. Ligger hellre ute på en handuk i solen än sitter här framför datorn. Planerar hellre min student än skriver om den här. Jobbar hellre och tjänar ihop pengar än att sitta här och gnälla över hur pank jag är. Som sagt, blogglust kommer och går. Tro mig, JAG VET... har ju bloggat i hur många år som helst.

Numera använder jag INSTAGRAM som min blogg. Hur simpelt som helst att posta en bild, liten text och en tagg. Så om ni sitter där hemma och irriterar er över hur död min blogg är... börja bli aktiva på instagram istället. Där uppdaterar jag fr. 1-5 ggr dagligen. SVENSSONIDA är mitt insta-namn. VI SES DÄR!

Två bikini rikare

Dessa två kom hem till mig idag, satt perfekt på och de är ju supersnygga för övrigt! Båda två är från H&M. Blir kanon nu i sommar då man vill kunna variera sig litegranna. Jag som är blond tycker att brunt är en toppen färg, speciellt när huden blir lite solkysst också. Ett bra köp med andra ord!!


Ni har väl inte glömt..?

Ni har väl inet glömt att ni kan följa min vardag på instagram? Om ni är en läsare och besviken på min bloggtorka så ska ni definitivt följa mig. svenssonida är mitt namn där, tveka inte. Appen finns ju dessutom till alla android nu också, perfekt eller hur?!

Spenderar & planerar

Cyklade ner till skolan vid elva för att ha en timmas urtråkig historialektion. Direkt där efter gick jag in till stan där jag justerade mina rayban som haft en tedens att kana ner lite på näsan, köpte mig ett solpuder och en mascara samt bokade en tid för slingor lagom innan studenten. Aldrig testat denna mascara men jag är student och söker det billigaste på marknaden, typ.. haha Dock är jag inte så kräsen så den ska nog funka bra! Pudret skiftar i tre olika nyanser, läckert!

Hade även en körlektion vid ett, gick superbra trots mitt uppehåll från körskolan nu på två veckor. Bokade in ett par lektioner frammåt och bokade även tid för risktvåan (halkkörning). Känns bra!!

Plugg, plugg och mer plugg

Okej, jag kan medge att jag ser lite glad ut på bilden men det beror endast på att två nationella är gjorda idag och det gick bra! Johannes kom även hit nyss och ikväll väntas det en supergod kycklingsallad. Men som sagt, två nationella avverkades idag. Började även skriva på ett historiaarbete som ska in om en vecka, phu!! Så himla tråkigt med historia och alla krig hit och dit. Efter att jag kom hem har jag hunnit städa och plugga en massa inför provet i Arb.miljö & säkerhet som äger rum nästa vecka. Har så sjukt mycket just nu i skolan, är näst in till superstressad... kaos i min hjärna!!

Frukost i solen

Har märkt att bloggen hamnat åt sidan lite, det är för att jag har så himla mycket runt mig just nu. Pojkvän, skolan, jobbet och studenten! Om ni vill ta del av min vardag så ska ni följa mig på instagram @ svenssonida.

Denna vecka har jag i alla fall jobbat två pass på skogshyddan, kanonväder båda dagarna vilket betytt att vi haft en hel del att göra. På tal om fint väder så har jag redan invigt att sola i bikini, gäller ju att passa på. Tog även en promenad in till skolan förut, varmt men nyttigt! Nu ska jag dyka ner i allt skolarbete igen..

RSS 2.0