25/10-11

Har idag bestämt med Calle att jag ska fota nästa tjej till kommande matchaffisch imorgon vid 15 tiden. Affischerna kommer alltid gå i samma tema, alltså svart bakgrund och röda matchställ samt uppsatt hår. Antingen kommer klubba, boll eller hjälm finnas med i arrangemanget också. Modell för den här gången blir Sanna Siljebäck.

Den här gånen är jag ute väldigt sent med att informera både Sanna och boka studion. Beror på att jag var inte uppmärksam om att det är lov nästa vecka = har inte tillgång till studion då. Affischerna ska helst vara uppsatta måndagen efter lovet, den 7/11 med andra ord så därför blev det lite hastigt och lustigt påkommet nu. Men allt löste sig så imorgon fotas det till nästa affisch!

22/10-11

Bilder från dagens match. Alltså första hemmapremiären!!


17/10-11

Idag kommer jag att åka ner till De la Gardie med tre affischer i hopp om att jag får tillåtelse att sätta upp dem på anslagstavlorna. Om jag så får det kommer nog det vara det största sättet att ragga till sig uppmärksamhet och publik på. Håll tummarna!

16/10 - 11

Har idag skapat ett evenemang inför lördagens hemmapremiär på Facebook. Det är ett öppet evenemang så vem som helst kan söka och gå med.

RSS 2.0