Beautiful liar

Sitter i ett nystädat rum och musiken är hög, mjukisarna är på och jag njuter av en fredagskväll framför teven. Har (äntligen) kollat klart hela serien, sex and the city, ett ord: GRYM! Verkligen värd alla 100000000000000 minuter jag lagt på det och ikväll blir det att se första filmen då jag tänker vänta med att se andra på bio (troligtvis) med amanda.

För övrigt kommer amanda hem imorn efter att ha varit borta i Italien en vecka!! Känns konstigt att man verkligen inte kunnat nå henne på något sätt. När man vanligtvis har dagskontakt med någon och ibland kan slänga sig på cykeln "mitt i natten", trampa i 1 min och sen gå en kvällspromenad även kallad snackrunda så blir det en stor omväxling när man helt plötsligt inte har någon att göra detta med. Det kan vara vilken småsak som helst men man vill ändå dela den på stört med denna person, och denna person är Amanda för mig och det har nu gått en hel vecka utan hennes närvaro...

Iallafall, jag jobbar imorgon och på söndag och sen har jag en hel veckas ledighet med en hel massa kul som väntar. Smögen? Grebbestad? Grillkväll? och ÖLAND!

Turn it up, Crank it up

Miley Cyrus - Every Rose Has Its Thorn

Love the way you lie

Nyss urkommen från duschen tänker jag bege mig till köket och koka upp lite chokladsås och ta fram vaniljglassen ur frysen tänker sedan gå in i mitt rum, lägga mig till rätta i sängen och dra ett par Sex And The City avsnitt! Har inte många kvar nu, är inne på säsong sex (sista) och kan bara säga att jag älskar (!!) det.

Puss




































How I look now, nyduschad och osminkad!

Won't let you go..

Måste säga att jag längtar lite smått till hösten nu, känns konstigt att det egentligen nästan är halva sommaren som återstår! Kollar man ut och har gjort de senaste dagarna så har inte vädret varit på topp, höstkänslorna är väldigt nära nu. Får väl även erkänna att det ska bli rätt skönt när rutinerna kommer tillbaka också. MEN först ska jag till öland igen, nästa vecka bär vi av och är det inte fint väder där heller vet jag inte vad jag gör? Jag har känslan av att vi inte kommer få mer sommarväder? Kommer den känslan att besvaras tro?..

Puss

You're a user..

Hem från Trollhättan kom jag med både skor, byxor och en jättesöt ljus kofta (se bild), koftan är köpt på HM för endast 199:- Blev även tre par örhängen varav två faktiskt var på rean och det ena paret betalade jag endast 12:- för. Så efter tre hela dagar av shopping i tre olika städer så är det dags att städa ur garderoben och flytta in det nya!

Puss


Two more lonely people

Klockan slår snart tolv och slår då även över till Lördag- då jag drar till Trollhättan i förhoppning om att komma hem med lite nytt till garderoben! Akut just nu är nya gladiator skor eftersom mina tragiskt nog gick sönder i Göteborg, frågan är bara om man vågar ställa in sig på att man kommer komma hem med ett par. Efter (nästan) en hel dag i Lidköpings centrum kom jag ändå hem utan så hoppet börjar mörkna.. 

Har iallafall jobbat i fem timmar idag, känns bra nu när pengarna börjat rulla in och man äntligen kan få ut nåt av allt hårt arbete! För tro mig, att jobba på café ingår nog i de jobb som tär på en mest.

Jaja, nu ska jag kila mig till sängen och fördriva ett par timmar med Sex And The City!

Puss

I'm easily pleased

Efter två dagar i Göteborg och en dag i stadens lilla shopping-centrum har jag en hel del nya plagg m.m. Koftan på bilderna här nedan är ett av dem, köpt på Åhlens för 299:-

Bilderna är tagna med min nya kamera, MEN jag har inte lärt mig den riktigt än plus att ta kort i spegel resulterar inte i en skitsnygg bild. Där är min ursäkt till varför de inte är så bra, alltså inga fel på min lilla proffskamera. ;)

Puss


Oh yes, I got it now..

Ni vet kameran jag berättade om i ett tidigare inlägg... den är min nu!!!! Helt spontant åkte jag och pappa ner till stan och köpte med oss den hem, så perfekt. Det ingick även en bra väska och ett minneskort, inte helt fel. Nu hoppas jag verkligen att min fotoinspiration kommer tillbaka och att det kommer dyka upp en del vacka bilder här också.

Men det lär nog dröja ett litet tag, min dator är nämligen inlämnad (vet inte om jag nämnt det tidigare) så har endast tillgång till pappas dator, väldigt få tillfällen dock, och min iphone.. den duger att surfa på iallafall.

Ha det toppen allihop!
Puss

Get hit by the music


What did you say?

Haha, jag skulle börja skärpa mig? Jo det gick ju bra.. får försöka göra en nystart när skolan drar igång för att blogga på sommaren var nog inte riktigt min grej.  I allafall så har jag hunnit vara på Liseberg sedan mitt förra inlägg samt vart iväg i drygt en vecka på underbara Öland. Jag har även jobbat en del och därmed dragit en slant. Jag har också kvar en väldigt mycket jobb resten av sommaren.. Men jag har inte slutat att planera den för det, jag har nämligen ett par dagar på Öland (igen) att se fram emot och denna gången med Amanda och hennes pojkvän Sebastian. Sen ska jag till göteborg/liseberg igen med mamma och systrarna samt mormor & morfar, håller även på att kolla tåg och grejer så min syssling Olivia ifrån Linköping kan komma hit i ett par dagar.

Nu ska jag ta och laga mig lite mat tror jag, ikväll så blir det kusinkalas.

Puss

RSS 2.0