Studying=student dying

Sitter och försöker plugga lite matte samtidigt som jag spelar random listan på repeat. Känner att sötsug är på väg och funderar på om jag ska värma ett par kanelbullar, be syster baka en kladdkaka eller om jag ska ställa mig och baka hallonmuffins. Svåra val då allt är i princip lika gott... hm. Får träna lite extra ikväll efter sockerbomben! Nu ska jag återgå till matteboken och sedan engelska boken. It's killing me.


Dresscode for the day.


Please don't forget!

Åkte till skolan lite tidigare idag för att göra Samra sälskap tills vår lektion börja, känner mig lite extra snäll. Tog en tripp på stan efter skolan med mamma, dock varade den inte alls länge då jag tröttnade ganska snabbt konstigt nog. Åkte därför till farmor lite tidigare än planerat där jag dels hjälpte henne med deras nya dator, lämnade av ett par tunikor hon ska försöka sy om, lagade mat och sedan kollade på idol.. mysigt må jag säga.

Ska nu försöka börja leta upp lite svar till ett par av provfrågorna, har nämligen prov på antiken på fredag i svenska och jag har inte hunnit öva något ännu. Har inte gjort uppgiften till Fotografisk bild heller.. fy skäms!

Puss

Into something new..










Every boy is the same..

Nyss hemkommen från thai restaurangen inne i centrum, eller ja, från den bästa. Vi har ju fler än  en.. I alla fall, innan dess har jag spenderat hela min dag i göteborg tillsammans med amanda! Tog tåget vid 9 tiden i morses och tåget hem vid 5. Blev en del kassar, en del inköp, en del kvitton och två nöjda tjejer tillslut. Som belöningen åt vi då thai, underbart. Senare ska vi nog dra oss in mot stan med sebastian och mikael. Tills dess ska jag njuta av musik tillsammans med mina nya inköp. Kanske slänger upp ett par bilder senare.

Puss

Photo of your memory


Keep on running!

En skoldag som bestått av magont och trötthet men ändå en del skratt och händelser.. typ. Har så sjukt ont i mina tänder (fortfarande) och det tar ju typ kål på en. Kan knappt vänta tills jag får ta ur den och jag har snygga/raka tänder! Kan inte vara mer än ett halvår kvar nu tror jag, har då haft den i 2 år vilket är en normal tidsperiod. Så till våren hoppas vi på viktminskning samt ett snyggt leende och ett plus är ifall självförtroendet även blivit en aning bättre. Menmen, jag lever i nuet och det går mycket bra med mitt "nya liv" som jag startade för några veckor sen.. så ännu en klapp på axeln till mig.

Puss

Ready for the "take over"

Jag har så sjukt ont i mina tänder p.g.a. att jag var hos tandregleringen tidigt i morses där de spände rälsen. Har ioförsig inte tagit någon tablett för att lindra smärtan men det gör så ont! Kan inte bita ihop.. och det gör att jag måste spänna käken hela tiden så det är skitjobbigt i längden ska jag säga er! Hoppas det är bättre imorn.

Har jobbat lite med politik idag faktiskt, skulle ta upp 5 frågor som varit viktiga i valet och mina egna åsikter kring dem. Är dock inte klar ännu men gjorde mer än halva uppgiften så känner mig rätt så nöjd iallafall. Klapp på axeln. Ska försöka komma i sängs lite tidigare idag, har hänt en del de senaste kvällarna som håller mig vaken.. nu ska jag försöka få en natt bestående av djup sömn.

Puss

Good to bad & bad to good...

 

 

HAHA, gud vad jag älskar denna! Skrattar lika mycket varje gång. Allvarligt.


Get into my... head

Min första och enda lektion för dagen inställd, typ, hade iallafall ingen lärare så det enda vi skulle göra var att lämna in våra uppgifter från förra lektionen i hennes arbetsrum. Kändes ju oerhört bra att åka till skolan för detta! Stannade kvar i skolan bara för att ändå, hade ingenting att göra förutom att vara social med mina klasskamrater under en kurs som jag inte ens har, uppenbarligen eftersom jag slutar 9.20 egentligen. Tog bussen hem för en timme sen ungefär så ja, nu har jag en hel måndag framför mig igen och verkligen ingenting att fylla den med...

Puss

Are you feeling it?

Kvällen igår blev grymt lyckad! Jag och Amanda fick med oss både Filip och Lina till Grästorp, dit vi kom runt halv nio tiden ungefär och hemma i lidköping var vi vid fyra tiden igen då vi tog oss ett stopp på vägen för lite mat i magen. Slänger upp en bild som visar viss glädje från gårkvällen..

Puss


Dresscode last night


Love kills

Jag är fullt medveten om att jag ser ut som "hej kom och hjälp mig" på bilderna... men det är så jag ser ut just nu. Ny duschad och helt ofixad, endast håret som är fönat. Tänkte vänta med att fixa iordning mig lite, typ tills innan vi drar oss mot grästorp. Samra har hoppat av och samma gäller Robin och David, hm vi får hoppas på Lina nu då, annars blir det kanske bara jag och amanda.... äh det ska funka det med!

Puss så länge!




Dance in the dark

Finns inte så mycket mer att säga än att jag är sjukt mycket förkyld och känner mig som ett vrak. Hoppas att den har lagt sig lite tills imorgon för då drar jag och mina kära vänner till Grästorp på fest och vill helst inte gå omkring snuvig och hostig då, har knappt någon röst heller! Snart väntas det mat och idol, sen blir det nog natti natti ganska så tidigt skulle jag tro. Vi hörs när vi hörs söta bloggläsare!

Puss

Handsome is a fact.







bilder hämtade från zefron.com

Right up under my arm!

Nu är det såhär att jag har gått och blivit jätteförkyld.. den kom väldigt plötsligt så jag hoppas att den försvinner i samma hastighet! Skoldagen har endast bestått utav facebook och skolfotografering och ja, du läste rätt. Första tre timmarna spenderades i en soffa i skolans kanske lugnaste del med macbooken i knäet. De fyra kommande timmarna som egentligen skulle bestå utav multimedia och fotografisk bild blev till facebook-pass och skolfotografering (läraren var sjuk).

Direkt efter skolan drog jag, Amanda och Samra till Rhodos och käkade för att sen vid fem tiden dra på invigningsspex för ettorna. Personligen tycker jag att det var mycket bättre förra året! Inte riktigt värt 60:- med andra ord.. jag, till skillnad från många andra, skippade dock discot som börjar om 5 minuter för att vara exakt! Kände inte riktigt för det plus att det kostar 120:-......... plus att jag är förkyld. Nja.

Talk to you later!
Puss

Remember my name!


Kallar på dig!

Drog upp mig själv från sängen vid 6.20 idag.. vanliga tiden för väckarklockan att ringa på då vi börjar kl 8.00, jobbigt läge varje gång! Fick i alla fall skjuts av pappa idag så slapp ta mig till bussen trött som jag var. Min första och som vanligt enda lektion på måndags morgonen var/är Grafisk Illustration, den dög idag faktiskt annars har den hittils inte fångat mitt intresse som jag trodde den skulle göra. Vad jag försöker komma till är att jag sedan, efter denna lektionen.. alltså kl 9.20 hade håltimme ändå fram till kl 13.00 då det var debatt i aulan, obligatorisk givetvis annars hade jag ju inte stannat kvar.. åh.. fick huvudvärk.

Skolval på torsdag och jag har inte en aning om vad man ska rösta på och inte.. fattar verkligen inte politik eller så är det att jag har så sjukt blandade åsikter bara. Men debatten tidigare idag hjälpte inte så mycket. Förstår fortfarande inte. Jaja.. blir väl en blank röst eller nåt?

Puss

Oh, snap!






Set you free.

Har percis kollat på filmen Fullt Hus 2 som gick på trean, var ett bra tag sen jag såg den! En av mina favoriter är ju ett av alla barnen, Hilary Duff. Men gud vad mager hon var då! Måste vart under den perioden som hon nästan hade anorexi, ätstörningar hade hon ju i varje fall men usch... det var nästan hemskt att se. Tur nog lyckades ju hon dra sig ur denna "sak" till skillnad från många andra.

Funderar på att dra ännu en film, kollade aldrig klart Remember Me med amanda här om dagen så jag överväger att göra det sen! Men jag vet inte om jag orkar.. sömn kanske lockar lite mer ändå? Hmm..

Puss

I am a misery

Klockan är halv fyra och min mage kurrar högt! Fick i mig en fralla tidigare i dag men det står man sig inte så länge på nej.. vilken tur att vi alldeles strax ska bege oss till mormor och morfar på middag. Då lär jag i vilket fall som helst bli mätt och belåten. Har de senaste timmarna spelat musik för hela området (öppet fönster & högre volym än vanligt) Men så blir det när man är själv hemma, dock var lillasyster hemma nu men hon stog nog ut ;) Jag menar, musik står väl de flesta ut med? Jag klarar inte en dag utan! Det var skälet till varför jag skaffade mig Spotify Premium, så jag bär med mig min favoritmusik överallt - iphone. 

Puss

Repeat it


Are you brave enough?

Ca 20 minuter återstår på svenska lektionen, dagens sista lektion. Ska sedan raka vägen och ta ut en ganska stor summa pengar åt mina föräldrar.. det är så det ligger till när man köper sig en egen kamera på avbetalning hos föräldrarna. haha!

Har annars ingenting på schemat för denna fredag! Antar att det blir att ha en sån där riktigt slapp och mysig hemmakväll. Tänkte slå på filmen Remember Me efter idol som jag först hade tänkt kolla på. Okej, lite på schemat hade jag visst.. men ingenting som inte går att ändra iallafall, ganska öppen för förslag alltså!
Kan ju nämna att jag är frisk nu iallfall, har bara liiite halsont kvar.. men inte så farligt! Känns som en hel del har drabbats av feber/huvudvärk/halsont, får hoppas att det inte är något återkommande.
Puss

Make some wishes..

Ligger hemma i soffan och mår inte alls på topp kan jag lova! Febern börjar iallafall gå ur mig nu, är sååå varm.. Men min huvudvärk samt halsont håller i sig, usch! Men ska försöka få i mig något att äta och sen ta mig en dusch och hoppas att jag känner mig lite piggare. Hade nämligen planerat att gå på "filmkväll" i skolan ikväll och det är fortfarande något jag känner för, vi får väl se hur jag mår..

Vad ska man ta sig att äta då...? Ska man unna sig och be pappa köpa med sig donken-mat eller ska man vara nyttig även när man är sjuk? Svårt där... känner att jag inte orkar ställa mig och laga någon mat nu, men samtidigt är jag så hungrig att jag inte orkar vänta på pappa. Hmm...
Talk to you later!
Puss

Put on a happyface

Sitter i skolan och väntar på att mina kära vänner ska sluta sin lektion, börjar egentligen 11.50 på onsdagar men eftersom ingen bra buss går tills dess åker jag ner drygt en timme innan för att dra en lunch tsm med dom och idag fyller Lina år så vi tänkte luncha på stan.

Förövrigt har jag inte sovit någonting i natt, fick feber igårkväll och tror fortfarande att den sitter i för jag mår verkligen inte bra! Men ska försöka göra det bästa av situationen. En sak som är säker i alla fall är att jag tror jag behöver köpa mig en ny säng, får så sjukt ont i ryggen helt plötsligt av den..
Vi hörs senare!
Puss

Don't ever look back to long..

 

 


If I don't now what to say..



Bilden är från igårkväll, en bild brukar väl säga mer än tusen ord..
Jag & Robin iallafal

Living a teenage dream

Har legat inne och slappat i soffan med macbooken på magen och mtv/punk'd på tv hela dagen. Tror att jag sticker ut på en långpromenad lite senare. Känner att jag behöver röra lite på mig efter helgens alla frestelser.

Talk to you later!
Puss

Look over here baby!

Har precis plattat håret och troligen valt ut kvällens outfit.. Nu ska jag bara vänta på att klockan ska ticka iväg lite så jag kan lägga på sminket också. Amanda är just nu i göteborg och ska ta tåget hem om ca en timme. Alltså händer inget speciellt förrän hon är hemma och det vill säga blir väl vid sju tiden någon gång. 

Världens kanske tråkigaste inlägg, men jag får skylla på att jag är grymt uttråkad just nu. Katy Perry's nya album har stått på repeat hela dagen och samma gäller Punk'd på mtv.. behöver en omväxling!

Puss

So paperthin...

Såhär kul kan man ha på svenska lektionerna nu för tiden! Tänk vad mycket roligare man får helt enkelt, okej det kanske inte alltid kommer vara nåt positivt. Speciellt inte om roandet i photo both går före skolarbetet.. undra om man kommer hamna där någon gång? Än så länge används väl datorerna mest i ett roande syfte i skolan kan jag tänka mig. Tror inte alls många har satt igång att arbeta på dom ännu, en svår process som jag knappt ens förstår mig på. Haha!

Puss


Take a look at yourself

Jag är nu en stolt macbook pro ägare! Dock kommer vi inte riktigt överrens då jag inte förstår alls mycket.. hoppas det kommer med tiden, antagligen gör det väl det. Har precis ätit två mackor, mamma har bakat någon sort som tydligen skulle vara mycket nyttig.. gott var det också! Förövrigt går det utmärkt med mitt "nya liv", äter bara ett "vanligt" mål om dagen och det är i skolan (därav " tecken) så det går framåt!

Om någon timme drar jag ut på en promenad med amanda, oerhört skönt! Sen blir det nog en lång varm dusch skulle jag tro!

Puss

RSS 2.0