This place about to blow

Kom nyss hem från stan/skolan som egentligen bara bestod av en vettig sak, engelska nationella. De två tidigare delarna, Skriftligt/uppsats och muntligt gick bra men dessa två delarna läs- & hörförståelse gick inget vidare alls. Men nu är det i alla fall gjort och det känns enormt skönt! Med mig hem från stan fick jag en vit t-shirt med tryck på ifrån Gina Tricot. Kände att jag behövde något nytt inför Thailand och denna fick duga. Känner att den kan passa bra till ett par jeans shorts och ett par converse, t.e.x.

Nej nu ska jag nog ta tag i matten, känner att jag måste ta tag i den nu. SKA ha gjort omprovet innan jag drar mig till Thailand. Alltså har jag en vecka på mig. Det ska jag klara!


Little time, much to do

Efter en dag bestående av både ett ärende ner på stan och plugg så har jag krypit ner i sängen och dragit igång en film, Dear John. Känns väldigt skönt att jag färdigställt två skolarbeten idag iallafall, så nu kan jag somna skönt men först ska jag stryka två saker på min "Things do to" lista!

Godnatt!

'


Glitter all over the room

Besöket på UM tog ca 5 minuter, kändes inte allt för värt att ha tvingats upp trots huvudvärk. Menmen, drog en thai-lunch direkt efter med Ellen och sen tänkte jag inte mer på det. Har sen jag kom hem hunnit göra klart nästan hela svenska arbetet och ska snart skriva klart samhällsuppgiften tänkte jag..

Funderar på att byta ut bilderna på moi i headern också, får se om jag gör detta senare.

Puss

Louder than words

Har precis fått i mig lite frukost och ska strax klä på mig och fixa iordning mig lite lätt innan jag drar mig mot UM med Ellen. Hade sjukt ont i huvudet när jag vaknade upp runt sex tiden i morses så jag drog täcket över huvudet och somnade om igen. Har ju bara en lektion på måndagar så missar ju inte sådär jättemycket ändå.

Vi hörs när vi hörs!

Puss

Can't buy my own brain



















Feeling a moment

Efter en kväll med besök av sex killar chillar vi galet på golvet tvättstugan jag och lina (skype), vill ju inte väcka hela huset. Samra sitter dock kvar i min säng då hon skyller på rumpvärk från stengolvet... hon har ganska så rätt den tjejen. Även vi ska nog snart dra oss mot sängen för att inleda en lååång skönhetssömn.

Godnatt så hörs vi när vi hörs!

Puss

Loca, Loca, Loca


I eat you up

Hemkommen från De la Gardie Open och har även hunnit städa rummet samt få i mig lite thaimat. Ska snart ge mig på efterrätten vilket består av en apelsin. Har blivit aldeles för mycket onyttigheter den senaste tiden, måste skärpa mig!

Väldigt många som klagar på snön men jag har faktiskt inte gjort det så mycket än, känner att det är ganska mysigt ändå. Visst är det jobbigt med alla förseningar och så men att stanna inne när mörkret och snön faller är inte så dumt. Är jätteglad över att det är snö nu innan jag åker också, så man verkligen får vara med om väderskillnaden!

Nej nu ska jag in på toan och tvätta av sminket och sen ska jag kryap ner i sängen med apelsinen och macbook'n.

Puss

The shine in the dark

Efter att ha suttit i skype tilsammans med Samra och annat trevligt folk i sisådär 6 timmar så känner jag att jag kan behöva några låånga timmar sömn! Känns ganska bra att inte börja förän kl 18 imorn då det är DLG open. Ska sitta och arbeta med min och amandas film och representera mediaprogrammet och se extra intresserad ut.. får väl dock se om vi kommer kunna ta oss in till stan i detta snökaos som är nu. Det är för övrigt anledningen till varför samra sover över, hennes buss var inställd så hon kom inte hem.. inte bra västtrafik!

Godnatt, puss

'


You looking good today

Brr, tror jag tar tillbaka det där om att jag kanske inte ska klaga på snön! Det är svinkallt, massa snö och halt överallt.. höll på att bryta benen ett antal gånger, tog ca 25 minuter att ta sig till rese från skolan och bussen var 10 minuter sen. Wonderful winter time.


You are fading away

Drog mig in till stan en snabbis med mamma och fick med mig dessa boots hem! Äntligen har jag skaffat ett par skor som går att använda, nu lägger vi undan mina favorit converse i 20 dagar då dom får följa med till andra sidan jorden. Ska försöka klämma in skövde med mamma någon dag i veckan, hittade en hyffsat snygg jacka på H&M men självklart inte i min storlek.. så förhippningsvis finns den på H&M i skövde!

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, har inte ätit något på hela dagen och det börjar jag känna av nu.

Puss



http://www.skoplejset.se/online.asp?WCI=Generell&ID=2899

I just shot a man down.

Har insett att det bara är 20 dagar kvar tills jag sitter på flyget mot Thailand där jag tänker spendera 3 ½ underbara veckor. Jag längtar massor just nu så därför känner jag inte att det är så farligt med snöovädret nu. Jag försöker tänka positivt i alla fall, klart jag hatar kylan men ändå.. synd om dom som måste stå ut med den i 3 ½ veckor extra! Brr...
Puss

'


Make it last all night

Har precis städat upp i rummet efter en natt fylld av chips, skratt, täcken, kuddar, glas, läsk, kläder och självklart tre galna tjejer. Samra och Lina sov över efter att vi hade varit på både restaurang- & biobesök tidigare igår kväll. Nu är rummet iallafall ordnat igen och jag har lagt mig till rätta i den nybäddade sängen med datorn i knäet. Tänkte försöka jobba lite med samhällen nu när jag ändå bara väntar på att klockan ska ticka iväg. Ikväll är det nämligen fest hos Filip och det kommer bli mycket kul.. hoppas jag.

Kanske slänger upp en outfit senare.

Puss

It's written in sky

Sitter i skolan och har precis avklarat det första nationella provet i engelska. Min magkänsla säger att det gick rätt bra men vågar ändå inte hoppas på något. Nu börjar nästa lektion om ca två timmar så får se om det ens kommer at hända något under denna tiden eller om det blir att kika runt på datorn, som vanligt. Har så ont i magen så är inte så jättesugen på att strosa omkring heller..

Vi hörs senare!
Puss

You can't run over me

Vill tipsa om en utav Rihannas låtar från hennes senaste album. Jag har fastnat för det, redan... det blir bättre ju mer man lyssnar och ett par av låtarna har satt sig lite extra. Har valt ut en låt samt musikvideon till den.
.

You're so complicated

Har precis krypit ner i sängen och kände nu att jag inte har någon känsel i mina fötter. Dom är som isklumpar och det är bara för att jag har spenderat två timmar i arenan med Pernilla och Amanda ikväll. Villa J18 spelade hemmamatch så vi passade på att kika lite samt dra lite gott inne på donken innan.

Nu ska jag försöka få lite sömn innan ännu en skoldag väntar. Känns som jag inte får alls mycket sömn längre och det ger resultat, dåliga resultat.

Puss

Be careful amigos

Känner mig rätt så duktig nu efter att ha städat i köket inkl. plockat ner i diskmaskinen. Med favoritmusiken ur högtalarna så fungerar det mesta faktiskt till och med att städa ett jättestökigt kök! Rihannas nya album har kommit upp på spotify så tänkte nöta in det idag.. lyssnade igenom det tidigare idag och det lät riktigt bra. Hennes förra album som kom ut strax innan vintern förra året förknippar jag endast med förra vintern så det passar ju bra nu när jag får ett nytt att förknippa årets vinter med.

3 timmar spenderade jag i skolan idag, varav en utav dessa var lektion. Lärarna är mycket bra på det där med att berätta vilka tider som faktiskt stämmer, samma visa varje gång! Tog sen en snabb tur in på Åhléns och fick med mig ett svart rosett-diadem samt ett barbie-rosa nagellack ut, ca 90:- ett sådant där litet impulsköp ni vet.

Puss

'


The shit we do..

Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har hänt lite grejer i helgen plus att jag varit upptagen och haft massa för mig. Men ska försöka komma igång nu igen att uppdatera dagligen.

Känns ju inte allt för roligt att i stort sett hela skolan är lediga imorgon men min klass/grupp ska vara i skolan kl 9 för att jobba ikapp en kurs som har varit inställd i ca 5 veckor. Förhoppningsvis så skulle vi få sluta runt 12 och då ska jag troligtvis spendera eftermiddagen med Amanda och Hanna.

Puss

'


I need your loving hands


Gonna wright a lovesong

Kakan är bakad, väskan är packad, mackan är i magen, håret är flätat.. perfekt! Ska bara tvätta bort sminket och dra på mig pjamaströjan så är jag redo för ännu en skoldag och sedan en natt hos Samra i Kvänum och en lördag med Adis. Har verkligen massor planer i helgen, helt sjukt..

° Övernattning/mys hos Samra imorgon med Lina.
° Adis på lördag.
° Kanske bio på lördagkväll med Samra & Lina.
° Dokumentera innebandymatch på söndag med Amanda.
° Kalas för farmor efter matchen på söndag.
° Kvällsmys med Amanda efter kalaset på söndag.

Nej nu ska jag kila in på toan, sminket ska av.. ska även raka benen!
Får se hur min blogg uppdatering kommer se ut i helgen nu när jag har så fullt upp. Men jag ska verkligen försöka att hinna slänga upp en inlägg då och då.

Puss

I got it right here

Jag fryser, massor.. och jag är sugen på något mumsigt och onyttigt för en gång skull. Har varit riktigt duktig med sånt där på senaste tiden annars tycker jag. Hm.. tror jag ska slänga ihop en silviakaka faktistk! Åå, det vattnas i munnen!

Talk to you later

Puss

'


There is another night

Hemma från skolan, slutligen. Slutade strax efter tolv men stannade till fyra. Drog en lunch på stan med Samra och Pernilla under tiden vi väntade på att den s.k. "kunskapsverkstaden" skulle sätta igång (mellan två & fyra) dock drog vi inte dit förän vid tre. Gick sedan till resecentrum i denna kylan.. återigen i converse (!!!) dock snöade det inte nu så det funkade hyffsat bra ändå, inte riktigt lika krisigt läge som igår alltså.

Åh, ta mig till dne 13 december nu! Thailand

Facelook, facebook


A million questions

BRR.. fryser fötterna av mig! Fick gå från skolan till busshållsplatsen (lyckligtvis hade bussarna börjat gå igen efter att ha varit inställda under förmiddagen) i converse och höstjacka och det är INTE okej! Det må bara vara ca 500 meter men i snöstorm och slask kan det kännas som flera mil. Fick även där stå och vänta i ca 10 minuter.. stackars mig. Att gå i converse var nog inte riktigt så bra, förvånar mig inte om jag är sjuk när jag vaknar upp imorgonbitti. Usch. Måste hitta/köpa ett par boots, har ju inte hittat några jag vill ha eller som passar för den delen, antar att jag få ta första bästa, bara inte conversen åker på igen i detta väderlag...

Nu ska jag värma vidare mig under filten framför brasan.

Puss

8 november 2010 - adis burazer.

I don't remember you

Efter att ha publicerat en ny design, ätit en väldigt mumsig pizza samt läst ut sin engelska bok så har man äntligen hittat till sängen. Försöker nu varva ner med lite skön musik innan jag stänger mina ögonlock. Ska drömma mig bort, kanske så långt bort så jag hamnar i Thailand.. längtar något enormt just nu. Drygt en månad kvar bara och den månaden lär nog rusa iväg som de senaste har gjort. Känns som det inte var alls längesen skolan startade upp! Aja, i Thailand ska jag njuta galet och jag ska solasolasola, brun pepparkaka ska jag vara när jag kommer hem och antagligen lär håret vara solblekt också.. fräcsh lagom till skolstarten i januari. Wonderful.
.
Godnatt, puss!

'


I close my eyes, you walk in

Hemma från skolan, slutade dock 9.20 men som vanligt stannar jag kvar till 11.30 bussen. Dock stannade jag kvar längre än så idag, blev ända till 15.30 faktiskt. Lunchade thai med samra och sen tillbaka till skolan för att socialisera med sina vänner. Har ändå inget bättre att fördriva min tid med här hemma, skulle vara att läsa ut min engelska bok men om det är något bättre vet jag inte. Men det är helt klart mer värt det.. får väl sitta ikväll med den.

Talk to you later!
Puss

In the rose garden

Inne efter en uppiggande promenad i stenhammar med amanda på ca en timme. Har dock knappt någon känsel i tårna just nu! Så tänkte värma dom under täcket nu samtidigt som jag ska försöka läsa klart de 10 kapitel som återstår i min engelska bok. Har prov på tisdag och är inte riktigt klar med boken nämligen. Men har dagen imorn på mig också, så det ska nog gå ihop oavsett.

Har kommit på att det var ett tag sen jag lyssnade på Jonas Brothers samt Nick Jonas så därför har jag nu skruvat upp volymen åt Nicks ljuva stämma. Lugna och goa låtar, suveränt en söndagskväll som denna. Avslutar med Maria Mena på det lite senare skulle jag tro.

Vi hörs

Puss

'



You and your beautiful soul

Klockan är över två och jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen! Jag har lyckats få i mig lite frukost iallafall så det är ett steg i rätt riktning. Nästa steg är att orka ta sig till duschen och slänga på sig allt smink/kläder. Middag klockan fyra och vid fem kommer Lina hit och spenderar natten med mig. Blir antagligen en tur ner till stan frammåt kvällen också, vi får väl se vad som händer.

Vi hörs när vi hörs!

Puss

You stoled my heart


Different faces & places

Kom precis hem från stan med en ny säng. Känns rätt så gött kan jag meddela, så äger nu en 1.20 säng! Täknte ta tag i pluggandet nu och sedan hoppas jag att mamma orkar dra en tur i stan med ellen och mig också. Behöver köpa mig ett par höst/vinter boots samt en ny mascara. Sen skadar det ju aldrig att kika efter annat heller, mums. Får se hur det blir med det, måste iallafall ta tag i alla skolarbeten nu..

Puss

One, two, too many times!

Nu tar jag bussen in till stan med min syster och träffar upp farmor & farfar för att sedan luncha thai! Ska därefter möta upp samra och få mitt busskort, sen blir det att ta sig hem snabbt och fixa för senare kommer det en sötis hit. Ska även försöka hinna med att ta en promenix i stenhammar med amanda senare.

Vi hörs när vi hörs!

Puss


You're so hypnotizing!

Har precis kollat på Sex and The City 2 i mitt ny möblerade rum. Filmen var bra, det var den, men lite lång faktiskt. Men den var verkligen inte dålig! Över till rummet så blev det helt okej faktiskt. Känns lite större än innan, men bara lite.. nu finns det iallafall mer sittplats och det var ju prio ett som sagt. Ska försöka få pappa att åka och köpa sängen på fredag förmiddag så är ju allt på sin plats sen.

Nu ska jag chilla vidare framför datorn ett tag innan jag drar mig mot sängen för en natt fylld av skönhetssömn. Har en del planer imorgon och då vill man ju inte vara allt för trött precis.

Puss

'


Tonight we're going hard!

Hemma från Jung nu, har även hunnit med en snabb tur inne i stan också sen jag kom hem. Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen blir det till att röja upp i rummet. Tänkte försöka möblera om lite redan ikväll inför min nya säng. Vi får väl se hur resultatet kommer att bli, någolunda bra hoppas jag iallafall! Mitt prio ett är att få in mer sittplatser, typ.. vill även få det lite mysigare.

Ska nu skruva upp volymen och bara ta det riktigt lugnt tänke jag. Vi hörs kanske senare.

Puss

To a paradise city!


Don't look back, just go!

Ligger i sängen hos Lina i Jung och försöker vakna till, blir snart en frukostmacka skulle jag tro och efter det ännu mer dator? Kvällen igår spenderades tillsammans med amanda också men hon tog en väldigt tidig buss hem i morses så nu är det bara två sötfior kvar i huset.. och en katt.

Nej nu kurrar magen dags för frukost.

Puss


RSS 2.0