'


I will be bulletproof

Det är dags för att börja dra sig mot bussen som sedan leder oss mot en kväll i Rådas skogar.
Dags för nattvandring och vi är peppade till 1000!


Can you imagine, if it was better

Känns rätt bra att veta att man är ledig hela morgondagen pga. en nattvandring på 3 timmar ikväll med start 18.30! Ska dra en riktigt lång sovmorgon samtidigt som jag hoppas på att farmor vill dra en lunch inne i stan. Över till nuet, sitter och väntar på att Fotografisk bild ska sätta igång, ska beskära mitt stilleben samt påbörja processanalysen. Efter detta väntas en psykologilektion som jag inte är alltför pigg på just nu egentligen, hoppas verkligen att kursen blir intressantare än såhär. Tar sedan bussen hem tillsammans med Samra och Lina för att tagga upp inför en väldigt kylig nattvandring (!!!) med varma mackor, oboy och spotify.

Talk to you later!

Den här veckan

Den här veckan har jag massor att plugga på, vilket jag säkert inte kommer göra ändå. Det blir aldrig att jag tar tag i det, men eftersom de mesta ska in denna veckan så måste jag verkligen få det gjort. Sen har jag en del Thailand bilder kvar att redigera som jag måste få klart snarast. Är ledig imorgon och då hade jag tänkt kolla med farmor om hon har lust att ta en thai-lunch! Annars är det inte så mycket som är planerat mer i veckan. Helgen har jag bara lite olika planer om än så länge, pappa fyller t.ex. år och hoppas på att släppa loss lite med tjejerna samtidigt som jag ser fram emot en myskväll!

'


I min handväska

Innehållet i min handväska varierar väldigt mycket beroende på vad jag har för väska och hur ofta jag byter. (Vilket jag gör rätt ofta) Men standard är mobil, plånbok, två olika busskort, nycklar, läppsyl/läppglans, tofs & hårnålar. Ibland slänger jag ner lite extra smink, parfym, vantar, halsduk och/eller en extra tröja. Jag har även köpt mig en liten fickspegel i Thailand som jag dock inte har lagt ner än, men den ska naturligtvis höra hemma där!

Less VS. more


I only play for keeps..

Har nu satt mig till rätta i Linas nya säng tillsammans med en stor skål chips och ett glas cola, dipp till detta också. Bättre lördagskväll just nu är svårt att hitta. Bra musik hörs ur högtalarna och senare drar vi igång filmen High School Musical 3 för lite ögongodis, Zac Efron!

Fotoutställningen var grym, Filip gjorde oss sällskap vilket var trevligt. Men någon sushi blev det aldrig, vi hittade inte restaurangen. Känns ju oerhört bra, när man är lidköpingsbo och allt. Det sluta med att vi hamnade på McDonald's, det var ju... mysigt.

Nu ska vi mysa vidare!

Dagens dresscode nr. 1


This ain't no one man show

Vaknade upp på rätt sida idag, inte för att jag inte brukar det men jag kände att jag var extra pigg och glad idag. Hoppas det håller i sig hela dagen bara! Ska nämligen testa på sushi för första gången i mitt liv tillsammans med Lina. Det ska bli spännande! Efter detta ska vi vidare på en fotoutställning inne i stan vilket också lär bli lite spännande. Sen är Linas mamma väldigt snäll av sig som hämtar upp oss och kör oss tillbaka till Jung där jag ska spendera natten. Mycket på schemat idag alltså, det kommer bli kul!

Nu ska jag äta upp min frukost och sen börja tänka över en outfit.

Mina syskon

Jag har två systrar som heter Ellen och Evelina. Ellen är blond och född i december 1994 vilket betyder att hon är 16 år medans Evelina är född i Februari 1998 så hon fyller snart 13 år och har färgat sitt hår mörkt.

Jag kan inte påstå att jag står mina syskon jättenära, inte så att vi umgås och hittar på grejer tillsammans. Kan hända att jag gör det med Ellen isåfall någon gång, som att dra en runda på stan t.ex. men ålderskillnaden mellan mig och Evelina är nog lite för stor för det (5 år). Ellen går första året på gymnasiet, även hon linjen media och Evelina går i sexan på Stenhammar men ska snart söka till musikklass på Dalängen.

Båda två går i innebandy och har gjort det i ett par år var. Ellen är utespelare och Evelina är målvakt, de är båda riktigt bra på sin position. Detta är en grej som jag faktiskt "hittar på" tillsammans med dom, med andra ord, jag brukar kolla på deras matcher. Om det är hemmamatcher som inte ligger allt för tidigt på dagen vill säga, haha!


Sometimes you gotta look closer

Tänkte ta och tipsa om en väldigt bra hårprodukt från Aussie som jag precis börjat använda! Det är en hårinpackning för skadat, slitet och utsatt hår. Du gör som du gör med vanliga hårinpackningar, i med den i håret efter schampoonering  och låt sitta i 3 minuter då du bara sköljer ur den. Mitt hår var verkligen jätteslitet innan jag började använda mig av Take The Heat och jag märkte skillnad redan efter första användningen. Den ligger runt 100-lappen i pris men det var den absolut värd om du vill slippa gå till frisören som bara kommer kapa din äntligen långa hårlängd!
Bild från Aussie

Shout it from the roof tops

Vaknade upp med huvudvärk så jag valde att stanna hemma och dra täcket över huvudet i ytterligare några timmar. Nästa gång jag vaknade upp så var farmor och farfar på besök och fikat stod framdukat på bordet. Nu ska jag försöka piggna till lite till och sedan ska jag röja upp i rummet mitt. Tänk vad mycket röra "lite" kläder kan göra..

Måste även ta tag i Thailandskorten idag. Vet inte hur länge jag har behövt göra det utan att lyckas. Pappa som har satt en deadline att han vill ha dom insatta och klara i fotoalbumen innan den 6:e Februari. Det börjar brinna i knutarna nu!

Talk to you later!

When all is said and done

En lång utmattande skoldag vilket har ledit till att jag har huvudvärk nu. Fryser även en hel del. Men jag är ändå på rätt bra humör, glad vill säga. Känns oerhört skönt med sovmorgon imorn också måste jag få säga.

Jag ska alldeles strax ta och fixa mig något att äta, känner att magen börjar kurra lite. Inte så konstigt eftersom jag inte ätit sedan 11 idag! Efter jag har fått något i magen ska jag försöka sätta igång med pluggandet, igen. Det är typ 5:e dagen jag ska försöka att göra det, tidigare utan resultat dock. Att det ska vara så svårt...


10 snabbfakta

1. Jag har tandställning (den säger jag dock adjö till om ca 7 veckor)
2. Har inte så stort intresse av att se på tv.
3. Har gått från nästan svart hår till det blonda hår jag har idag på 3 år.
4. Jag har dåligt självförtroende.
5. Älskar när musiken är så hög att man knappt hör vad man tänker (säger)
6. När jag säger bokstaven R låter det som om jag kommer från Skåne.
7. Är väldigt svag för accesoarer som örhängen, ringar, armband m.m.
8. När man väl lärt känna mig är jag knäpp och galen. Bokstavligt talat.
9. Vita Converse är det snyggaste man kan ha på fötterna.
10. Sport är något av det tråkigaste som finns.

I should get what I deserve

Rörlig bild - tre timmar - manusskrivande - TRÖTT! En typisk torsdags förmiddag för min del. Strax väntar en två timmar lång håltimme också, gött men troligen rätt segt. Får väl se vad man fördriver den tiden med, lunch i stan kanske? Inte för att jag har pengar till det egentligen men..

'


I'm not a perfect little girl






Min favoritmusik

Jösses! Jag har väldigt blandad musiksmak.. en bred stil med andra ord. Jag lyssnar väldigt mycket på det senaste som kommer ut på MTV t.ex. och dras kraftigt mot Katy Perry, Kesha, Miley Cyrus, Beyoncé, Rihanna, P!nk, Britney Spears... "flickidolerna" med andra ord. Men jag står för det, jag älskar deras texter och låtar. De flesta av dem iallafall.

Lyssnar även en hel del på FM Static och 3OH!3 för tillfället. Två grupper ni borde kolla upp om ni inte gjort det! Och ett litet tips från mig är att inte bara lyssna på hitten av en artist/band/grupp. Kolla upp resten av deras musik om ni hittar något mer bra.

Länkar tre av mina spotify listor så kan ni kika om ni har lust!

gott & blandat
FM STATIC
3OH!3 – Streets Of Gold

So tell me, do you see me?

Vaknar upp av ett sms från Amanda, ungen är sjuk igen! Fast den här gången kunde jag ta bussen iallafall så morgonen startade dock bra denna gång. Förutom att mitt hår ser bedrövligt ut jämt och ständigt nu för tiden. Förstår mig inte på det längre. Jag som sov i flätor i natt för omväxlingens skull.. Nu ser det ju bara knäppt ut, bokstavligt talat. Måste fixa de slitna hårtopparna och fixa slingor snarast. Känns ju lägligt när man har som sämst ekonomi!


.
Vet inte riktigt varför, men håret ser väldigt ljust ut här!
Vilket det inte är. Här ser det ju typ, vitt ut. Nja.. fejk!

Min bästa vän

Jag har ett par vänner i mitt liv nu som betyder väldigt mycket för mig på väldigt olika sätt. Alla har olika personligheter som verkligen är varandras motsatser vilket är en bra kombination. Men just denna titeln vill jag tillägna min kära vän Amanda Sörensen.

Alla har toppar och dalar i livet och det har även vi haft! Väldigt djupa dalar till väldigt höga toppar må jag säga. Vi lärde känna varandra i början av högstadiet då hon bytte över till min klass och vi fann varandra väldigt bra i mitten av åttan och vi umgicks då en hel del. Sen kom dalen och vi gled ifrån varandra i samband med skolbyte i nian m.m. Men jag är så enormt glad över att vi på något sätt lyckades hitta tillbaka till varandra i slutet av nian/början av gymnasiet! Vår relation stärktes mer och mer samtidigt som dagarna rullade förbi. Hon blev den jag tillbringade största delen av min fritid med och jag fick inte nog, vi hade en period där ett tag då vi snackade i telefonen minst en timme varje dag trots att vi sågs i skolan dagen efter.

Amanda är den enda av mina kompisar som jag tagit med mig till vårat sommarställe på Öland t.ex. Hon är även den enda av mina kompisar som har tagit med mig till något av deras sommarställen. Vi har sedan ett år tillbaka beslutat oss för att bosätta oss i Thailand i ca ett halvår efter studenten ihop. Dessa planer skulle jag inte kunna tänka mig göra med någon annan och jag menar verkligen det. Hon är tjejen som jag kan vara mig själv med. Självklart blir vi irriterade på varandra o.s.v. men det är ingenting som gör mig orolig för våran vänskap. Jag vet att den kommer hålla oavsett små dalar hit och dit!

Nu har hon pojkvän sen typ 8 månader tillbaka så visst vår relation har påverkats pga det. Vi snackar inte alls i telefonen längre som vi gjorde förut och vi umgås inte på samma sätt som då. Men hon är ändå den personen som står mig närmast. Jag önskar dock att vi skulle kunna umgås mer privat och inte bara i skolan. Men har man pojkvän har man, lite svårt för en singeltjej att förstå sig på det där.. ;)

Älskar dig Amanda!


Tell me, are you ready?

Jag är så mätt! Har druckit en shake till frukost, ätit sallad på henrys till lunch och sen hade mamma kyckling klar när jag kom hem från skolan. Ligger helt utslagen i sängen.. är jättetrött sen skolan också. Tisdagar är verkligen ansträngande, usch. Jag hade tänkt ta tag i lite pluggande efter skolan när jag ändå var igång men det blev inte så. Det är en hel drös med uppgifter och inlämningar som bara väntar, får lite smått panik när jag tänker på det.

Känner att jag måste verkligen få något gjort nu iallafall!

Puss

'


Min dag

Började inte jättebra, med stressad morgon och buss-miss m.m. men den blev rätt bra tillslut iallafall! Hände lite små sjuka grejer/sammanträffande som egentligen inte ska kunna hända men bortsett från det så var den ganska normal. Blev klar med min stilleben i fotografisk bild och fick bra credit för den, känns bra!

Fick även med mig Lina hem från skolan så vi tog bussen till Stenhammar och gjorde varma mackor & nudlar. Blev en hel del fjanteri och prat också, vilket vi tjejer är experter på! Vi fick även kläm på det där med individuella val inför år 3, äntligen!! Så nu blir det Webbdesign & Företagsekonomi i första val.

Nu har jag precis ätit lite kvällsmat och fått fart på kalendern här i min kära macbook! Har inte riktigt haft intresse att kolla den förrän idag när jag såg en tjej använda den, det såg smidigt ut. Kanske sköter jag den bättre än min vanliga almanacka som ligger längst in i skåpet? Hm..

Nej, nu säger jag godnatt för idag och drar på filmen "He's just not that into you"
Puss





My head is spinning

Jag förstår verkligen inte på mig min morgon-otur! Händer alltid något.. idag fick jag ett sms av Amanda att hon är sjuk och kan inte komma till skolan. Jag som precis skulle smsa henne att jag inte kan ta den tidiga bussen pga. försovning så hon måste hålla en plats åt mig. Men nu kan jag varken ta den tidiga eller sena för får ingen plats.. därför var jag tvungen att väcka pappa istället, han blev ju måttligt glad!

Dax att kila iväg!
Puss


I can't get away from you

En osminkad och trött Ida ska nu försöka ta tag i pluggandet och sätta sig med sin psykologi uppgift som ska in imorgon. Förstår nästan inte vad det är jag läser så detta vet jag inte hur det kommer sluta. Önska mig gärna lycka till.. för nu sätter jag igång!


Vad är kärlek?

Hm, detta var svårt.. ordet kärlek betyder så sjukt mycket i mina öron! Det första man brukar tänka på är ju kärlek till en partner men den kan lika gärna rikta sig till en kompis, ett föremål, ett djur eller varför inte en händelse? Jag kan bara dela med mig av vad jag tycker är kärlek och det finns faktiskt ett par ord & meningar som jag tycker beskriver ordet kärlek ganska bra.

Kärlek är när man inte kan vara utan sitt föremål/djur/person utan att man känner sig tom. Kärleken blir lite som ett beroende, det som håller livsglädjen uppe på något sätt. Alla har någon eller något som de inte kan leva utan och det är just det som är din kärlek, det du inte kan leva utan. Ordet kär betyder inte alltid att "man svävar på moln" och "det pirrar i magen". Det finns massor av olika betydelser, var inte rädd för ordet kärlek.. det är inte ett så stort ord som många anser det som. Kärlek finns det massor av runt om oss, utan att vi egentligen tänker på det. Försök att tänka efter hur mycket du inte skulle klara dig utan.. det är nog en hel del!

Kärlek är inte alltid positivt heller, du kan älska någon/något som egentligen driver dig till vansinne också. Det är detta som kallas för olyckligt kär o.s.v. men för att komma till den olyckliga kärleken så har det en gång varit bara vanlig kärlek. Att förklara vad kärlek är verkar ganska omöjligt, alla har sina egna uppfattningar beroende på upplevelser och erfarenheter, nu har ni iallafall fått ta del av min uppfattning!

There's glitter on the floor

Godmorgon på er, vaknade upp för ca 30 minuter sen av att jag frös ihjäl.. typ. Har iallafall gjort mig en shake nu och dragit på mig en myströja. Men valde att krypa ner under täcket igen, så där ligger jag nu med min kära macbook till hands. Hoppas inte jag blir fast här alltför länge, kände att jag måste ta tag i pluggandet lite idag för annars kommer jag aldrig hinna bli klar i tid. Har en uppgift som ska in i morn t.ex.

Talk to you later!
Puss

Dagens matsedel


'


Cheers!

Har egentligen ingen tid för att blogga idag så jag slänger bara upp ett supersnabbt inlägg! Vi har en sjukt grym kväll framför oss som vi ska göra det bästa av.. först lite förfest med ett gött tjejgäng och sen vidare mot 18årsfirande! ASBRA helt enkelt!

Ha en bra kväll allihop!
Puss

Mina föräldrar

Heter Håkan & Jenny och de är gifta, jobbar på samma jobb vid namn Bahco och är brunetter båda två. Det är väl vad de har gemensamt kan man säga. Pappa är mer framåt och social, med det menar jag att han bjuder på sig själv och gillar väl uppmärksamhet till en viss del. Han är även rätt driftig och aktiv i olika föreningar m.m. Han är t.ex. tränare för flicklaget i IBK Lidköping. Mamma är väl kanske lite mer "blyg" och gillar inte att få massa uppmärksamhet och att stå i centrum. Hennes motto är väl typ "go with the flow" eller nåt..

De är även ganska "överbeskyddande", vilket kan vara lite jobbigt ibland även om de är det bara för att de är rädda om en. Annars är de väl bra föräldrar antar jag. Älskar er mamma och pappa!

I'm perfectly good at it, yes I'm


'


Sweet dreams are made of this

Hade som sagt en mycket skön skoldag igår och den blev nästan lite bättre när lärarna kommer ner och säger att dom serverar pizza åt mediaprogrammets alla söta guider. Så pizzakalas och mycket skratt stod på kvällsschemat igår! Slänger upp ett par bilder så ni får ta del av detta.




Min första kärlek

Var till en kille som gick i min klass under mellan- och högstadiet. Jag var kär i hemlighet och talade inte om det för någon. För att vara ärlig så döljde jag det riktigt bra, ingen fick någonsin reda på det och ingen anade något. (Ingen vet fortfarande något, förutom tjejerna).

Även om detta var rätt länge sedan så är det fortfarande inget jag vill dela med mig av offentligt. Men varje dag han var sjuk så kändes skoldagarna mycket längre och tråkiga det är en sak som är säker iallafall. Haha!

Snabbt självporträtt

Fyller 18 år den 20 april och bor i ett litet samhälle i Lidköping som heter Stenhammar och har gjort det hela mitt liv tillsammans med min familj som består av pappa, mamma och två små systrar. Vi driver även en uppfödning av katter, rasen Helig Birma. Just nu har vi två goa tjejer som heter Daisy och Bianca. Mer om dem hittar ni på giacominas.se, en hemsida om uppfödningen.

 

Mitt intresse för foto började när jag fick min första system kamera en Sony a 100, våren 2008. Men nu är jag en stolt ägare av en Canon 500D! Min fotoinspiration varierar väldigt mycket den senaste tiden då jag börjat lägga ner mer tid på design i olika former. Jag har redan fått göra ett par bloggdesigner och även fått sätta mina kunskaper på prov ute i allmänheten då jag har fotat samt designat affischer, matchblad, spelarkort/lagfoton m.m. åt IBK Lidköpings Dam A lag och flicklag.

 

Min fritid ägnar jag tillsammans med vänner, fotar, designar, redigerar och spenderar alldeles för mycket tid framför datorn. Musik är också något som alltid har betytt mycket för mig! Jag lyssnar dagligen, på hög volym, jätte hög volym. Jag klarar inte av tystnad och speciellt inte när man är ensam, då ska det dunka och dåna högt! Jag älskar att roa mig med mina vänner och det bästa som finns är när man skrattar och beter sig barnsligt tillsammans.

 

Jag avskyr folk som är dryga och som klassar sig högre än andra, måste även erkänna att jag ser ner/har fördomar om vissa personer. Jag har ingen alle rgi förutom att jag är lite finkänslig mot mjölk vissa dagar/perioder. Pannkakor är något av det värsta man kan äta, är inte så förtjust i popcorn och julmust heller. Har precis lärt mig att tycka om Té men föredrar hellre varm oboy! Just nu går jag på någon sorts diet för att uppnå ett av mina nyårslöften, men bantar absolut inte. Något som jag inte tål är folk som ät-strejkar för att de vill bli smala samt för att de inte är hungriga. Mat är ett måste här i livet! Älskar när folk är på energiskt humör och verkligen visar det, tycker även att inslag av en viss oseriös sida ska våga visas i vardagen.

 

Detta får duga som ett litet snabbt självporträtt!


Mitt liv i 30 steg

Nu tänkte jag köra en sån här liten "Vem är Ida?" på bloggen i 60 dagar framåt, med start ikväll. Hoppas ni får  reda på något intressant att lägga på minnet! Vi startar med text/steg och jag avslutar sedan med 30 dagar av bilder.

 

Dag 01 – Snabbt självporträtt

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Dagens matsedel

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Min favoritmusik

x; font: 13.0px Times; color: #333233;">Dag 09 – 10 snabbfakta

Dag 10 – Mina syskon

Dag 11 – Dagens dresscode nr. 1

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Min dröm

Dag 15 – Dagens dresscode nr. 2

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Dagens dresscode nr. 3

Dag 21 – Den här månaden

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Dagens dresscode nr. 4

Dag 25 – En första..

Dag 26 – Mina ambitioner

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Dagens dresscode nr. 5

Dag 29 – Det här saknar jag

Dag 30 – Vad är vänskap?


I can feel your heartbeat!






Just whip it baby!

Underbart härlig sovmorgon stod på schemat idag, behövde inte ens vakna av alarmet! Tog sedan bussen in till stan vid halv två för att dra till tandregleringen och där väntades riktigt positivt besked, yay! Om drygt 8 veckor är skroten borta.. dit kan jag stå ut!

Efter det traskade jag vidare mot skolan för först ett mattepass och sedan ett långt DLG open pass. Så kom hit nu alla 95:or och kika in mediaprogrammet.. ni lär inte bli besvikna! Vi har party här, yes we have!

Talk to you later!

Look, I'm still around..





I've been watching you..

Har suttit i ett par timmar nu och färdigställt tre stycken olika headers åt min kära vän. Blev riktigt nöjd med resultaten faktiskt! Nästan så jag blev nöjdare med dom än med min egen jag har nu.. jag som redan byter så ofta, velpanna som jag är! Tror iallafall att jag slänger upp exempel på dom här senare.

Ska alldeles strax göra mig något lätt att äta och sen ska jag försöka komma i säng. Har dock sovmorgon imorn då jag inte ska ner till stan förrän vid 13.30, känns enormt skönt! Då är det tandläkaren som först väntar (vore skönt att få bli av med skroten snart) sen en mattelektion och efter det DLG Open mellan 16.00-20.00. Låter sååå bra i mina öron så det är knappt sant!

Puss

'


Don't fight, don't hide, hang in!

Drog en sjukt god thai-lunch tillsammans med Amanda tidigare idag. Gjorde ju inte alls att jag längtade tillbaka ännu mer eller så, nej då! Efter detta gick vi till stadsbiblioteket för att i lugn och ro kunna jobba extra med matte. Känner mig riktigt duktig som går dit efter skoltid och jobbar faktiskt, helt frivilligt. För ämnet vill man ju spy på annara! Aja på tal om detta så ska jag ta tag i lite andra skolarbeten nu tänkte jag, vi hörs!


Don't cry your heart out

Nu är mitt humör på bott, igen..! Psykologin skulle vara inställd idag vilket betydde att nästa lektion skulle börja 9.30, vilket i sin tur betydde att jag skulle ta 9.13 bussen men dum som jag är så tar jag fel på tiden en timme! Var helt säker på att klockan var 9 när jag gick, men icke.. den var 8! Bra start på dagen säger jag bara! Hade kunnat sova en timme till om jag hade varit smart nog!

Just let it shine, on the night..





If you're one of us, then roll with us

Åååh har varit så stressad och irriterad idag! Först spillde jag ut halva min shake imorses i handfatet på toan (för att jag var stressad & inte kunde kontrollera händerna) senare i skolan skulle jag ta ut en påse godis åt robin från mitt skåp och råkar välta ner glaset jag skulle ha till min fotouppgift lektionen efter, givetvis gick det i 1000 bitar.. skolan serverar oätbar mat för typ sjätte dagen i rad så magen är tom ända till klockan 19.30 då mamma lagade mumsig middag. Detta beror på att jag stack till stan direkt efter skolan och tacka får man göra för det för fick med mig 3 tröjor, en jacka, ett par jeans och en BH hem!!

Har suttit med min svenska hela kvällen och har knappt kunnat göra annat. Blir så irriterad när man måste ta skolarbeten före favoritsysslorna på fritiden! Allt som har med skolan att göra får faktiskt hålla sig inom skolans timmar och inte utöver det.. blir på så dåligt humör. (Vilket märks rätt tydligt nu, är dock trött också)

Slänger upp bilder på det ny-inköpta!

Puss godnatt!

'


Hey, don't be such a jerk




You make me wanna say it

Känns bra att jag hjälpt en kompis med hennes bloggdesign idag! Blev rätt bra också, om man jämför med grunderna som blogg.se ger ut.. är ju alltid kul att ändra lite. Imorgon ska bvi fota bilderna som sedan ska läggas in i headern och sen är det lilla projektet klart.

Har spenderat största delen av dagen i min säng med datorn om man bortser från de 30 minuterna då jag stod i duschen! Har ca 1000 bilder från Thailand som jag skulle tagit tag i idag men det blev icke så, började kolla igenom men avbröts lika snabbt.

Det är förövrigt sjukt att jag är så partytaggad som jag är. Det kryper riktigt i fingertopparna. Vill bara ut och ha riktigt kul med mina vänner eftersom det var så länge sen nu! (5 veckor) Jag väntar otåligt tills nästa bästa tillfälle vilket bara måste bli till helgen..

Puss

It's so hard to tell ya

Vaknade för snart en timme sen och vi har nu fixat oss lite frukost. Underbart att ligga kvar och sega under täcket med lite bra musik och en dator till hands. Bara låta de närmsta timmarna rinna iväg sådär. Dock brukar detta resultera i att jag är jätteseg resten av dagen..

När Samra pyser hem till sig sen så ska jag sätta igång med alla bilder från Thailand vilket lär ta ett par timmar! Det är drygt 1000 bilder som ska gås igenom och ca 300 ska väljas ut. (Önska mig lycka till!)

Talk to you later, Puss

'


This will end up on the news

Sitter och äter godis och lyssnar på musik med sällskap av Samra, mysigt och trevligt med tanke på att det är 5 veckor sen vi sågs sist. Hon stannar över natten och imorgon ska jag försöka ta tag i att välja ut samt skicka efter Thailands bilder och förhoppningsvis hinna göra några tal i matten också.

Ha en fortsatt bra lördagskväll!

Puss

You're the brightest of them








'


Try to find a chance

Ååh vad jobbigt! Vaknade tidigt av någon konstig anledning, eller ja.. tidigt och tidigt, har iallafall bara fått mig ca 7 timmars sömn! Kunde verkligen inte somna om, buhu.

Får väl dra mig och fixa lite frukost då antar jag. Har strax genomfört en vecka av mina nya matvanor och det har gått riktigt bra. Hoppas på att det fortsätter i den här takten nu så man kan nå sitt mål till slut.

Puss

Fall for you, over again..

Avslutade en mycket mysig kväll med Amanda & Lina för snart två timmar sedan. Kvällen har bestått av matlagning, (Tacos) och filmmys (Knight and Day) samt enormt mycket skratt och fjanteri, vilket vi är bra på.. Tycker om er väldigt mycket! Filmen tyckte jag dock inte lika mycket om, hade förväntat mig mer.. satt och skratta igenom nästan hela filmen, har inte något bra svar på varför men det var vad jag gjorde iallafall. Älskar i vilket fall som helst Cameron Diaz, tur hon spela huvudroll.. det räddade den från att gå från sådär till urdålig iallafall!

Nog med tjat, är övertrött och vet inte vart jag ska göra av min energi. Som för övrigt töms när som helst. Imorgon ska jag träffa Samra för första gången på 5 veckor. Efterlängtad tjej det där!

Bjuder på tre osminkade "ska snart sova" bilder.
Puss, godnatt!




I'm jumping up and down.

Påbörjade en ny eller en uppdatering rättare sagt, på designen förut men blev avbruten lika snabbt som jag satte igång och sen fanns det ingen fokus kvar.. så det dröjer nog ett tag tills jag ändrar på den. Haha! Ska alldeles strax kila in på toan och göra mig klar för kvällen, älskar att gosa ner mig under täcket med musik och min baby macbook. Ja, ehm jag ska väl börja dra mig ditåt...

Puss Natti!


'


Got a love like woa!

Ändrade planer, Lina lyckade ta sig in till skolan iallafall så fikan kommer bli av! Överlycklig. Min mage kurrar något enormt och mitt huvud börjar värka.. kan klockan ticka på lite snabbare så skulle jag bli väldigt glad. För än en gång så serverades knappt någon mat man fick ett gott intryck av, blä!

Puss

The party's getting hype

Snabb uppdatering av dagens outfit. Har även insett att jag bara har media ämnen på Torsdagar, vilket betyder segt & facebook. Kan inte se fram emot eftermiddagen heller, vilken jag skulle ha tillbringat med Lina över en fika men den ungen är ju hemma..




'


Do you wanna die happy?

Känns sådär kul att maten i skolan samt salladsbordet var urdåligt idag och att jag kommer få gå till fyra utan något i magen. Hm! Det positiva är då att jag tillsammans med Amanda ska laga thaimat senare, får stå ut.. Förstår verkligen inte hur de tänker när man serverar fiskgratäng och sen inga grönsaker som är goda. Jag menar, pizzasallad eller bara ren sallad är inte sådär jättegott att ersätta en lunch med!

Jag är på dåligt humör nu därav så sjukt negativ..

'


You're one of a kind

Klockan är strax innan 23 och jag är redigt trött faktiskt och vad är då anledningen att sitta uppe för? Facebook? Nja, har umgåtts tillräckligt med honom idag.. Nu tänker jag gosa ner mig under täcket och luta huvudet mot en mjuk kudde för att äntligen få sova lite mer än 6 timmar! (Alarm ställt på 8.00) Ibland gillar man sovmorgonar, även om dom krockar med busstiderna..

Natti!!

Come and pick me up

Efter två dagar in på min fjärde termin så känner jag verkligen att jag börjar få ett rätt bra grepp om skolan. Äntligen! Det enda ämnet jag inte ligger i fas i är väl matten och det är B kurs så det är inte helt lätt. Men jag ska allt nå mitt G i det ämnet också. Annars har ju psykologin och även engelska B dragit igång nu och det känns väldigt nytt. Speciellt i psykologin där det är massor av nya människor.. Engelskan är det också nya människor men samma lärare, tack för det!

Vad jag ville ha sagt var att skolan rullar på, samt mina tankar och funderingar. Åh! Blir så trött på att man alltid ska dra slutsatser över allting så snabbt man har chansen.. varför inte luta sig tillbaka och bara se vad som komma ska? (Pratar naturligtvis inte om skolan just nu) Förstår inte varför jag alltid ska göra det jobbigare än vad det är..

Nej nu ska jag luta mig tillbaka och fundera vidare (givetvis)
Puss

'


I been through this too long

Efter en lång skoldag och sedan ett par slappa timmar hemma vid datorn tillsammans med mitt naturgodis tänker jag stänga ögonlocken och drömma mig bort. Någonstans där allt är mycket lättare och inte lika komplicerat. Nog med babbel och dags för att sluta mina läppar... samt ögonlock!

Vi hörs imorn! 
Puss

'


Buy all the hapiness you can

Gjorde du något 2010 som du aldrig gjort förut? Ja, mycket.


Något du aldrig kommer att glömma? Resan till Thailand, alla roliga stunder med mina vänner, Öland med Amanda & Sebastian och många fler minnen!

 

Höll du några av dina nyårslöften? Haha, ja faktiskt! Att jag skulle skärpa mig och försöka få till snygga naglar. Världens tråkigaste nyårslöfte men jag höll det.

 

Dog någon som stod dig nära? Nej.

 

Vilka länder besökte du? Thailand (& Tyskland)

 

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Mer glädje och mindre missförstånd och annat onödigt.

 

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Massor, 31 maj, 11 juni, 22 oktober, 8 november, 13 december, 31 december m.m.

 

Vad var din största framgång 2010? Mina vänner och troligtvis mitt blonda hår, haha!

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag kommer faktiskt inte ihåg.. vad dum jag känner mig!

 

Största misstaget? Att förlita sig på fel personer.

 

Har du skämt ut dig? Absolut, flertal gånger..

 

Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja!


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Dubbelt upp, av olika anledningar dock.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Massvis! Mina vänner, min familj, händelser & roligheter.

 

Vad fick dig att må bra? Mina vänner och musik!

 

Vad spenderade du mest pengar på? Fika, det ligger klart högst upp!

 

Bästa köpet? Oj! Mina ringar tror jag, används nästan dagligen! Samt min iphone & kamera.

 

Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på minnesvärda stunder & levt för stunden.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt på konsekvenser och oroat mig i onödan. Förlitat mig på folk för snabbt. Misstolkat och missförstått och allt slarv i skolan under vårterminen.

 

Hur tillbringade du julen? I Thailand tillsammans med familjen och underbar personal!

 

Favoritprogram på TV? Kollar knappt på tv, endast MTV men det är inget program så jag svarar väl vet inte.

 

Bästa boken du läste i år? Hm, har nog inte läst någon speciellt bra bok i år.

 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Iphone.


Något du önskade dig men inte fick? Nix.

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Inte vad jag kan komma på. Vore isåfall mer sanna personer.


Vilken kändis var du mest sugen på? En av de är Zac Efron.


Vem saknade du? Ingen speciell.


Den bästa nya personen du träffade? Hm, har träffat sjukt mycket nytt folk under 2010! Både bra och dåliga, men de bra överväger. Kan inte peka ut någon speciell dock.


Har du fått några nya vänner? Ja det har jag. Både från sverige och utomlands.


Har du förlorat en vän? Ja. Men frågan är om man då kan kalla det för en vän?


Har en vän gjort något dumt mot dig? Ja, sannerligen.


Har du gjort något dumt mot en vän? Det har nog hänt att jag har.


Hur har din kärlek varit 2010? Bättre, men rätt mycket upp och ner.


Blev du kär i år? Nja, typ.


Har du strulat med någon? Ja.


Har du sagt jag älskar dig till någon? Nej.


Har du haft ett förhållande? Ja.


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010? I like it - Enrique Iglesias, Alejandro - Lady Gaga, Dancing on my own - Robyn, Love the way you lie - Eminem ft. Rihanna och alla Kesha låtar.. dessa är typiska 2010 hits.


Har du hittat någon ny favorit låt? Yes, en hel del. Crazy beautiful life - Kesha, Cheers (Drick to that) - Rihanna, Tonight - Fm Static, Double vision - 3OH!3, Hummingbird Heartbeat - Katy Perry m.m.


Hatar du någon på din skola? Ja, det finns det allt.. ogillar åtminstone.


Har du gjort något framsteg? Om det är syftat på skolan så är svaret ja. Även utanför skolan, Ja..


Hey pretty baby..
















Walk this way, or that..

Tänkte att jag kanske skulle ta och plåta alla mina inköp från Thailand och lägga upp här. Vad tycker ni om det tro? Det är ju trots allt en hel del och det var ju ett tag sen jag uppdaterade kategorin "Ida shoppar"..

Ska försöka hinna med detta idag innan jag pyser iväg till Amanda för en myskväll med henne & Lina.

Puss

Boyz

Tänkte vara lite extra snäll mot en vän och göra lite promoting för honom här på min blogg. Han är född 1988 och kommer från Bangkok, Thailand. Just nu är han med i en sångtävling i Thailand som heter "Mic Idol" vilket är som en mini kopia av "American Idol". Lyckas han ta sig till de sista 13 finalisterna så kommer han att få vara med på ett samlingsalbum. Därefter kommer förhoppningsvis hans skivbolag att tillsammans med honom ge ut hans första egna album.

Jag håller tummarna för Boyz (artistnamn), har varit supporter i snart 2 år vilket jag definitivt kommer att fortsätta med. Ta en titt på klippen nedan om ni är intresserade!




'


We're running for daylights













A life for you

Har inte uppdaterat sen jag kom hem, men jag är iallafall vid livet.. till viss del åtminstone. Är sjukt trött hela tiden, har väl inte riktigt kommit ikapp sen resan antar jag.

Gårdagen spenderade jag först ett par timmar i stan med amanda över en fika och massa "catch up talk" och senare blev jag upphämtad av lina som sov över. Hon är fortfarande kvar här dessutom, pyser om ca en timme gör hon dock och då ska jag skala potatis, där ser man! Familjen Svensson ska nämligen ha julbord ikväll, bara lite försenat sådär.. mumsigt!

P.S Ska slänga upp lite bilder från Thailand så fort jag har tid också hade jag tänkt!

Puss

Too much, so much, very much

Klockan är 15.45 här i Bangkok och jag ligger fortfarande i sängen. Har nog varit med om mitt livs värsta natt, matförgiftad. Mådde skit tidigare idag så har fått stanna på hotellrummet medan de andra har shoppat upp de dista pengarna.. not fear. Mår iallafall bättre nu så ska försöka ge mig ut ikväll (sista kvällen).

Puss

Spread my wings

Då var det mesta packat och klart, frukosten är i magen och vi ska strax säga adjö till personalen också våra s.k. nya vänner vilka vi kommer att sakna något enormt. Det är något med thailändare och deras personligheter.. men mina planer är att bo här i ca ett halvår efter studenten och jag hoppas verkligen dessa drömmar/planer går i uppfyllelse.

Bilder ifrån resan ligger uppe på facebook redan men ska även ladda upp några här när jag är hemma i sverige igen. Vilket blir på Fredag, vi åker nämligen till Bangkok om två timmar för ännu mer shopping.

Puss

RSS 2.0