Dagens sommarfavoriter



På span efter en skinnjacka


Hej mina fina! Kom precis hem från att ha varit inne i stan med Amanda i ett par timmar. Det var först skolans bandylag som mötte Vetlanda i arenan och efter det tog vi en titt i centrum. Tråkigt nog blev det förlust i matchen. Men en toppensak är att jag hittade ett par snygga skinnjackor i butikerna som jag ska titta vidare på nu på onsdag tror jag, när jag har lite mer pengar på kortet. Hoppas jag hittar nån som faller mig i smak för den här våren ger jag mig inte, jag ska ha en skinnjacka. (eller en skitsnygg grön som jag hittade på MQ, hehe.. dock rätt dyr!!)

PUSS

Vecko revyn i min hand


Dags att slå sig ner med lite skönläsning såhär efter lite innebandy. Ikväll kommer farmor & farfar hit och gör mig och familjen sällskap framför melodifestivalen. Men nu VR!

Lördag den 25 feb.


Alldeles strax kommer Johannes som har jobbat över sen klockan sex i morses. Inte okej att bara lämna mig sådär i sängen. Iallafall så är han snart här igen och då ska vi laga något att äta. Sen åker han iväg på något med fotbollen i eftermiddag och då sticker jag troligtivs ner till Idrottenshus en sväng för att titta på lite innebandy. Planerna var att hitta på nåt med mina vänner ikväll men det verkar inte som det blir nåt med det. Vad ska ni göra idag för något då? Själv blir det nog melodifestivalen med mina föräldrar skulle jag tro. Och sedan mys med pojkvännen.

Söta favoriter!



Våren är här!

Äntligen sken solen och vägarna var hyffsat torra, jag älskar den här känslan! Nu hoppas jag verkligen att våren är här för att stanna. Har precis suttit ute i solen med Amanda en liten stund och strax traskar jag iväg mot norra för att ha dagens sista lektion. Så skönt med korta dagar, mitt schema är bäst!

Illustrationer

Jag har verkligen fått smak för det här med illustrationer alltså. Dessa två har jag illustrerat nu de två senaste dagarna. En på min vän Amanda & en på min syster Evelina.

Bättre bild på nya frisyren



Tisdag den 21 feb.


Efter en lång dag i skolan fylld av betygsnack & redovisningar så har jag nu kommit hem. Ska alldeles strax ställa mig och göra pasta carbonara till mig och min syster Evelina. Sen får jag se vad jag hittar på, har ingenting planerat för kvällen.. så himla skönt. Imorgon däremot fyller Evelina 14 år + att Johannes kommer hit & stannar över natten ♥

Illustration 2



Farfar 75 år

Igår var närmaste släkten på pappas sida på Lundsbrunns kurort och firade farfars födelsadag som är idag. Det var tvårätters buffé plus en förrättsbuffé. Efteråt var det en liten tårtbuffé innan vi åkte hem till famor & farfar för att fira vidare där med presenter och fruktsallad, glass, godis & bullar. Nu undrar ni säkert hur jag tog mig igenom den här dagen full av godheter när jag går på diet?! Maten var nästan helt enligt LCHF, jag hoppade bara över potatisar och annat onödigt. Att jag åt en liten flis moussetårta, en halv bulle och lite fruktsallad var ett val jag gjorde. Ett val som inte ska kallas för fusk. Dieten är något jag har valt att följa själv och valen jag gör är också något som jag gör själv. Därför gjorde jag valet att äta lite sött igår på kalaset. Nu kör jag hårt igen!

5 månader med Johannes

Visst ser det mysigt ut? Hemmagjorda hamburgare formade till hjärtan och mina hjärtformade Oopsiebröd +++ Såhär gör vi när vi myser till det på vår månadsdag. Mätt & belåten är det nu dags att krypa upp i soffan bredvid den finaste killen på denna jord/smsnörden. ♥

God mat & pretty little liars


Sitter och väntar på Johannes nu som slutade för drygt 30 minuter sen. Trodde dagen skulle gå som en evighet men faktum är att jag har fixat och trixat så tiden har nästan sprungit iväg. Åt för en liten stund sen god mat som min älskling fixade igårkväll & självklart var det enligt LCHF. Kollade även på episod 20 av PLL, såå bra!! Vi hörs kanske senare ikväll, annars önskar jag er en fortsatt toppen fredag!

Godmorgon världen

Vaknade upp till den här fina vyn som syns från Johannes fönster. Visst är det rätt vackert? Tänk då hur det kan se ut på sommaren..
Har precis fått i mig en Oopsie med ägg på och har även städat upp i hans rum, då blir han förhoppningsvis glad när han kommer hem från jobbet i eftermiddag. Strax ska jag klä på mig och fräscha upp mig lite för idag firar vi 5 månader. ♥

Nyklippt & nyslingad

Då var ett par slitna cm avklipta från håret och genast känns det fräschare, snyggare och tjockare. Ifyllningen utav botten gjorde även så att håret i helhet känns ljusare. I like! Tog en sväng in på H&M efteråt och fick med mig en mascara för endast 99:- Sen var det min tur att inta platsen bakom ratten för att övningsköra till Kvänum, där jag befinner mig just nu. Ska spendera ett par dagar här tillsammans med Johannes då hans familj är bortrest. Blir mysiga middagar, slapp i soffan och mycket skratt.. får vi hoppas på åtminstone! Nu har pojken min tänt brasan, dags att kila ner och mysa lite. Puss!

Hårförändring


Nu åker jag alldeles strax ner till stan för att bli blondare och lite korthårigare. Kanske inte riktigt såhär kort, men åh så snyggt det är. Anledningen till varför jag ska klippa av en bit är för att jag vill börja om med ett friskt och tjockt hår! ++ till kortare/friskare/tjockare hår och stort - till slitet/"långt"/torrt hår.

Nybakade Oopsies


Ingridienser: Ägg, philadelphiaost, bakpulver & salt

Kände för att vara litte extra gullig när jag gjorde mitt bröd förut och formade ett par till hjärtan. Ska till Johannes imorgon och stannar där tills på Söndag då hans familj är uppe i Stockholm dessa dagar. På fredag har vi vår 5månaders dag och då ska allt hjärtbröden göra nytta. Vad ska ni hitta på i helgen då? Sista dagarna på lovet? Min sista dag ska jag spendera med min familj, kusinfamilj och farmor & farfar. Vi ska ut och äta gott och sedan fira vidare hemma. Farfar fyller nämligen 75 år nästa vecka. Nu ska jag kika vidare på sista minuterna av Glee.

Contessa & Calvino har flyttat ut


Igår, på alla ♥ dag flyttade syskonparet till sina nya hem. Pojken fick stanna i Lidköping medan flickan hamnade i Vedum. Flytten var ju till Tysons besvikelse, hans två bästa lekkamrater är numera ute ur leken. Men, förhoppningsvis så resulterar detta i att Tyson blir lite mer lugn. Men förstå vilken perfekt alla ♥ dag present, att föräldrarna kommer hem med en liten kissemiss!

Nu över till min gårdag då. Jag spenderade förmiddagen åt att illustrera samt designa om min blogg. Frammåt eftermiddag/kväll kom Johannes hit och jag hade fixat en liten present + chokladmousse till detta. Senare beställde vi thaimat tillsammans med mamma som vi åt framför En prinsessas dagbok. Så mysigt så. Hoppas ni hade en lika fin alla ♥ dag med era älskade.

Illustration 1



Under uppbyggnad

Som ni märker har bloggen fått ett helt nytt utseende. Kände för en förändring.
Finjusteringar kommer att ske. Peace out & happy valentine's day. ♥

Svenssonida @ instagram

Nu har jag gjort ett val. Efter två år på bloggmarknaden har mitt liv slagit sig till ro. Jag går sista året på gymnasiet och har fullt upp med att imponera på lärare med arbeten, prov och projektarbete. Utanför skolan har jag vänner, familj och en pojkvän att lägga ner tid och energi på + att jag tar körlektioner & ska börja med teorin. vad jag har att säga till er är att vi hörs.. någon gång då och då. För er som fortfarande vill veta lika mycket om inte mer om min vardag så följ mig på instagram @ svenssonida där jag uppdaterar dagligen!!

Ni är bäst, följ mig gärna! Love ♥

Körlektion är på ingång!

Turkisk youghurt med solrosfrön & bär, ett ägg & majonäs.

Sitter och äter en sen frukost framför reprisen på På Spåret och laddar lite smått upp för körlektionen jag har sen. Jag och Amanda satte ihop våra så det blir en lång lektion idag. Direkt där efter ska jag ta en titt inne i stan och efter det köra lite med mamma. Imorgon är det Alla ♥ dag, det glömmer ni inte hoppas jag! Puss

Två år på blogg.se


Äntligen sportlov!!

Okej, det har gått rätt fort sen jullovet egentligen men jag har haft så sjukt mycket i skolan det sista! Har haft 4 prov och tre arbeten under 2-3 veckors tid så ska bli väldigt skönt med en veckas ledighet nu. Började lovet med att leta skydd till min iPhone men hepp, då finns det inget som passar till 4S. Blir så sur på sånt! Så nu kan bara resterande av tid av min Fredag bli bra. Johannes hämtar upp mig om drygt en timme, mys i kvänum väntas. Ha en bra helg, vi hörs när vi hörs ♥

Vita skönheten

Åkte som sagt till Skövde efter skolan för att byta abonnemang. Kom hem med nytt abonnemang och ny mobil. Äntligen är min kära 3GS utbytt mot den här skönheten. Jag är kär igen, förlåt Johannes om jag vänsterprasslar lite. ♥ Ska bara hitta ett bra skydd/fodral/skal till den. De jag har nu är lite stora och glider lätt av, icke bra. Min trea får jag förhoppningsvis såld till min vän Daniel. Om inte så blir det väl blocket. Finner jag inget napp där så kommer farmor bli uppgraderad! Allt för mig, nu ska jag sova.. godnatt!

Torsdagsmorgon

Godmorgon på er, Johannes åkte till jobbet strax innan sju i morses och därefter kunde jag icke sova så bra. Lyckades iallafall sova i två timmar till (en timme mindre än planerat) så den där överblivna timmen ägnade jag åt min illustration jag påbörjat. Det är min första på fri hand kan man säga. Vi får väl se hur det blir. Den är långt ifrån klar. Nu sitter jag och smaskar i mig lite turkisk youghurt med hallon & blåbär. Snart ska jag få i mig ett ägg också. Går ända till fyra och direkt där efter åker jag och pappa till Skövde på ett litet ärende. Gäller att fylla på med bränsle då ju. Vi hörs. ♥

En onsdag med pojkvännen

God eftermiddag på er! Har nyligen bäddat sängen och småfixat lite så nu är det bara pojkvännen min som saknas. Men jag kan vara lugn för han kommer hit om en stund och stannar över natten. Perfekt nu när han har jobb i stan. Ikväll blir det Body of Proof, längtar redan! På tal om serier så avverkade jag första episoden på Gossip Girl säsong 5. När ska jag ha tid till teoriplugg?!


Varför inte träna? Blir ju ett mycket bättre resultat, slipper du hålla på med dieter! Eller äta enligt LCHF och träna?
- Svaret på varför jag inte tränar är rätt simpelt. Jag avskyr att träna, har alltid gjort det. Därför har jag valt att äta rätt istället. I vår har jag lovat mig själv att gå till skolan och hem minst 2 gånger i veckan vilket garanterat kommer vara en extra push till att gå ner i vikt. Men just nu är jag inte motiverad till långa promenader. Sen tycker jag om LCHF dieten. Möjligheterna och utvalet är väldigt brett!

R.E.S.P.E.C.T


Shopping hemifrån

Klickade hem detta igårkväll med mamma. Två provisoriska och mycket billiga byxor från H&M samt en vårjacka också från H&M. Eftersom jag håller på att gå ner i vikt känns det lite onödigt att lägga en stor summa på kläder just nu. Så vi får väl se om det passar när det väl kommer på posten. Beiga byxor är ju så snyggt! Ett måste nu i vår tycker jag. Mixa med vitt & svart.. döläckert!

Grattis pappa

"Det var på tiden", tänkte ni antar jag.. Men jag har verkligen inte haft tid åt bloggen de senaste dagarna. Egentligen har jag inte det alls den här veckan heller med tanke på att jag har en hel del i skolan just nu. Jag och Johannes åkte ju iallafall ner till Jönköping i fredags, det var jättekul och vi fick med oss mycket bra saker hem båda två. Helgen har vi ägnat åt att få i ordning på våra rum, blev jättebra. Nu återstår det bara att hänga upp kläder på min klädställning.

Farmor och farfar kom hit strax efter fyra då vi fikade lite och firade pappa som blev 43 år idag. Resten av kvällen borde jag ägna åt att plugga inför provet om Hinduism som är imorgon. Men det är hur mycket som helst och jag kommer aldrig få in alltihop, därför tänker jag nu värva med lite Pretty Little Liars. Puss!

Mot Jönköping!

Väldigt kort skoldag, multimedia en timme och sedan prov i knappt en timme. Det kändes superbra, magkänslan säger iallafall att jag klarade det utan problem! Har nu suttit och planerat lite ang. stadsrundan med Amanda då vi har lite av ansvaret över den. Kommer bli så kul!! Alldeles strax kilar vi ner till matsalen för att få lite mat i magen innan jag blir upphämtad av Johannes. MOT JÖNKÖPING! Ser fram emot vår lilla tripp jättemycket. Bilresa, god mat, shopping och med min älskling som grädde på moset. Ha en go fredag peeps!

Torsdagens outfit


Sanningen skall göra dig fri

Kom till skolan vid tolv tiden, underbart med denna långa sovmorgon varje torsdag! Inledde skoldagen med att kolla på film nere i filmstudion om en känd gammal fotograf, mjukstart. Har nu suttit uppe i studielandskapet i drygt en timme och jobbat på en illustration åt Samra. Har även tänkt lite extra på Johannes då han gör sitt sista pass på Swegon idag. Om ett tag börjar jag traska bort mot norra för att ha dagens sista lektion, multimedia. För övrigt ska jag baka bröd när jag kommer hem. Mamma hittade ett nytt recept i förrgår, gott med lite variation då jag nästan förätit mig på ägg & oopsies till frukost vid det här laget. Vi hörs om några timmar igen, då kommer en dresscode upp! ♥

Shea M / Lookbook

Åå vad jag längtar tills ännu ett par kilon trillar av mig så jag kan shoppa "loss", rensa mina kläder och trivas i vad jag vill.
Detta t.ex. är ju to kill for... nästan iallafall!

Illustration

Den otroligt duktiga tjejen Hanna har satt igång intresset till att illustrera av bilder. Innan avskydde jag programet Illustrator, tyckte det var helt vansinnigt svårt.. vilket jag fortfarande tycker å andra sidan. Men, jag vill bli bättre på det! Detta blir min första illustration, ett självporträtt. Är hästlängder ifrån att bli lika bra som Hanna dock. Men själv är jag nöjd. Lyckades ju iallafall verkställa något på fri hand!

RSS 2.0