Love you’re so briliant

Godkväll sötisar, förlåt för att uppdateringen varit ganska kass idag. Vi segade oss riktigt rejält i morses då jag hade en dunkade huvudvärk som höll mig hemma. Senare frammåt ett tiden när vi båda vaknat upp och fixat till oss åkte vi iväg till Överby, Trollhättan igen. Johannes skulle köpa sina efterskickade hörlurar. Blev även lite annat smått och gott samt käk på Max. Kvällen har spenderats hemma hos mig med tacos, farmor & farfar kom på besök också. Vi har även ägnat en hel del tid åt lille Tyson. Nu ska vi lägga oss tillrätta i sängen och starta Sagan om ringen film två, då jag aldrig sett dessa filmer är jag så illa tvungen. Snäll kille. ♥

In the middle of my spotlight

Tyson ♥

Every beautiful thoughts

Sitter just nu i bilen på väg hem från Mullsjö och med oss har vi lilla Tarragon som numera går under namnet Tayson. En riktig liten buse! Så nu gäller det att uppfostra honom till den söta och lugna kissen vi vill att han ska bli. Önska oss lycka till med det, det behövs verkligen!

Nu ska jag hem och slänga mig i soffan framför idol, kanske ta en powernap samt röja undan i rummet. Ska även ta en lång varm dusch då jag känt mig lite halv dan idag. Ont i huvudet i förmiddags och sömnig nu i eftermiddag. Inte får jag vara slö när pojkvännen min kommer på besök.

Frågorna har förövrigt börjat trilla in nu, ni är så bra så. Fortsätt såhär, jättekul ju!

It's by grace we are saved

Nu kilar jag iväg till skolan, schema från 8-16, lång dag med andra ord! Blir hämtad av pappa direkt efter då det bär av mot Mullsjö. Ska hämta hem lilla kissemissen nämligen. Ska bli jättemysigt. Ska försöka slänga upp ett inlägg senare ikväll också om jag inte fastnar i något annat. Johannes kommer nämligen sent inatt också. Puss!

Believe in the things unseen

MUMSIGT! Eftersom jag kände att jag hade varit så duktig idag, har färdigställt nästan tre arbeten samt fotat till det fjärde, så belönade jag mig själv med vårrullar och jordnötsås. Köpte med mig detta hem efter att varit Axvall med mamma, Ellen skulle nämligen till sin pojkvän.

Ikväll ska jag fortsätta jobba på den sista uppgiften, ägna mig åt min egen bloggdesign och sedan ta en lång varm dusch. Imorgon väntas en lång skoldag och sedan bär det av mot Mullsjö för att hämta hem vår nya lilla pojke. ♥

With the lips of an angel

Kom hem från en urmysig kväll för ca en timme sedan. Har sedan dess hunnit tvätta av sminket, kolla läget på face samt krupit ner under täcket. Är verkligen superduper trött och som grädde på moset börjar jag redan kl 8 imorn! Hoppas därför på en djup och bra sömn inatt så jag inte har lika jobbigt att gå upp som imorses. Jag hoppas även ni får en natt fylld av skönhetssömn, det är ni förtjänta.

Glöm inte ställa frågor i min frågestund, vad som helst!!

By the power of crazy love

Godmorgon alla läsare! Hoppas ni sovit gott inatt, själv kände jag att jag verkligen inte fick ut den sömn jag behövde så jag somnade om och försov mig istället. Bra jobbat. Men nu så sitter jag i skolan och har redan avverkat två lektioner. Har dessvärre inte fått mycket gjort p.g.a. att jag och Amanda har suttit och taggat upp oss inför hennes 18års firande. Kommer bli så sjukt grymt kul. Ser fram emot det!

Ikväll sticker vi till Pernilla där vi ska idolmysa ihop med henne och Samra. Det står mellan thaimat och pizza. Jag är i valet och kvalet. Hoppas ni får en lika mysig kväll! ♥

Feel the vibe I can't describe

S*Trollehöjds Terragon ser vi på bilden. Vår lilla nya kille som kommer flytta in hos oss på Torsdag. Smeknamn är på gång! ♥

'


So reaching up

Dagarna i Göteborg med min fina vän Amanda spenderades jättebra på alla tänkbara sätt. Blev en hel del skratt, prat, bussåkande och även shoppande. Bilder på mina inköp kommer så småningom, med andra ord någon gång i veckan.

Just nu sitter jag hemma hos Johannes. Blev hämtad igårkväll och spenderade natten här. Ska även stanna här i natt igen. Dubbelt är aldrig fel. Vi hörs mer imorgon för nu ska jag fatta godispåsen och krypa upp intill min fina kille. Ha en mysig söndagskväll! Puss ♥

You punch my lights out

YAY, idag bär det av mot Göteborg. Strax efter ett går tåget. Det väntas bio, Friends with Benefits, kommer nog bli skitbra. Sen  imorgon blir det en hel dag full av shopping, ser fram emot det något enormt! Ska bli skitgött att rensa ur byrålådorna och lägga in det nya sen. Dock ska man väl inte ha för höga förväntningar. Men skor är ett prio samt massa mysiga höstkläder!

Min uppdatering kommer därför vara på noll i helgen. Kanske hörs på Lördag kväll annars pratar vi mer på Söndag. Ha en toppenhelg! ♥

My heart beats out of time


We'll try to exorcise this place


All the laughter from before

Hej mysisar, nu har jag precis fått i mig en mycket god och mättande vegetarisk pizza. Fick jobba över ca en timme idag på engelskan tillsammans med Samra eftersom vi inte hann göra klart våran radiointervju. Den är fortfarande inte klar. Måste därför offra någon dryg timme på min enormt långa sovmorgon imorgon för att göra klart den. Det suger!

Har inga planer för kvällen, mamma, pappa och Ellen ska tillbringa ca 3-4 timmar nere i idrottenshus. Innebandy, som vanligt. Så jag och min syster får väl mysa och laga mat här hemma själva antar jag. Om inte hon också är tråkig och hakar på. Ska även försöka klippa till mina toppar lite granna också. Men nu ska jag mysa vidare med mina två små söta missar, ni kan allt ana dem på bilderna. ♥

I'll be rising from the ground


Every second is a highlight

Goodmorning sunshines! Stannade hemma på första lektionen idag, sov ut ordentligt och vaknade runt 10.30. Min buss går 12.50 så har haft god tid på mig att vakna till och mysa i soffan. En kanelbulle och ett glas mjölk, ser väl inte alls så fel ut? ...Tänkte väl det! Min hals värkte något enormt imorses, den som mådde så bra igår.. hoppas den inte kommer tillbaka igen bara! Men nu ska jag dock dra på mig jeansen, fixa frillan och pudra kinderna lite. Vi hörs senare, ha det bra så länge! Puss

You stroke me like a guitar

Hemkommen från myskvällen och har precis gjort klart min engelska uppgift som ska vara gjord tills imorn. Känns superskönt! Kvällen började i Pernillas trappuppgång, jättemysigt. Halv sju var vi utanför och knackade på, precis det klockslag som var planerat. Men självklart var tjejerna på väg till donken då. Kul. Men tillslut, ca 20 minuter senare satt vi inne i lilla lägenheten och myste. Vi planerade även att fortsätta ha sånna här tjejkvällar. Socialt och väldigt mysigt må jag säga.

Nu ska jag nog alldeles strax stänga ihop min laptop och falla i sömn. Är sjukt trött och alarmet ringer rätt så tidigt imorgon. Strax efter sex. Buhu. Ni får sova så gott, godnatt! ♥

Rock my world into the sunlight

Äntligen har jag kommit hem och bytt om till mina myskläder efter en lång och enormt seg dag i skolan. Den mesta delen gick åt Wordfeud som verkligen har gjort mig beroende. Ladda ner appen och ni är fast, lovar!

Snart sticker jag ner till stan med Amanda för att köpa med oss thaimat. Sedan drar vi vidare till Pernilla och tillbringar ett par timmar där. Som ni ser på bilden kommer vi mysa sönder. Bokstavligt talat nu. Idol, thaimat, snack och skratt. Hoppas ni får en lika mysig kväll i detta ruskiga väder. PUSS

You spin me out of control

Godmorgon, sitter nu i skolan och har precis varit på religionen som drog ner mitt humör en aning. Hade tydligen läxförhör om judendomen vilket jag inte hade en aning om då jag var sjuk förra veckan. Någon bok har jag inte heller fått. Inte rättvist att man ska behöva "stå sitt kast" som dom uttrycker sig om man råkar vara sjuk. Blir så sur på sånt här.

Efter den här sjukt långa skoldagen ska jag först skriva klart min engelska uppgift innan jag pyser till min vän Pernilla för en myskväll.
Vi hörs när vi hörs ♥

Like glitter's raining on me

Ååh, jag har kommit in i en The Sims period. Älskade verkligen den här spelserien när jag var yngre och nu har min lillasyster Evelina tagit över. Men fick ett sådant ordentligt sug att jag installerade det på min mac igår jag också. Rätt rolig tidsfördrift ändå. Dock går det inte spela för länge i streck, det blir lätt utråkande. Men då och då. Har inte kommit så långt med mitt bygge ännu som ni kan se!

Kan även höra hur min mage skriker efter mat. Sitter bara och väntar på att resten av familjen ska komma hem så pizzabaket kan sättas igång. Egenbakad pizza är allt gott det. Lite för gott nästan!

Like you own me lately

Kom nyss hem från skolan/stan. Kort lektion, endast en timme historia och sedan traksade jag och Amanda iväg mot min blivande praktikplats. Äntligen har jag hittat ett ställe, Arkitektkopia! Vi köpte sedan varsin sallad på Hemköp innan vi tog bussen hem.

Funderar på att åka ut en sväng med mamma eller pappa senare. Har verkligen kommit in i körandet nu och varför stanna upp då? Kul har det blivit också. Yay!

Kom på att jag har glömt berätta att vår ena kissemiss, Bianca, är iväg på dejt. Så förhoppningsvis kommer vi ha små kattungar om ca 9 veckor. Vi pratar även om att skaffa en till katt, en hane. Han är nu 14 veckor och bor i Ulricehamn. Egentligen brukar de vara 12 veckor när de ska levereras alltså är han vår så fort vi får tummen ur. Typ. Så kul!! Inget är helt klart än, men det låter lovande!

'


I'm gonna meet you face to face

Lite sent för att säga godmorgon kanske, men faktum är att jag vaknade för inte så länge sen. Egentligen vaknade jag redan vid tio men lyckades somna om i tre hela timmar till. Galet, då jag inte brukar kunna somna om. Har precis gjort mig lite frukost, dock kröp jag ner i sängen med den igen. Blev så deprimerad och myssugen när jag fick se vädret så kan ju lika gärna ligga i sängen hela dagen. Har ingenting planerat iallafall, så vi får väl se vart dagen tar mig. Om den ens tar mig någonstans..

Puss

These sheets aren't stopping me

Nu väntar jag på att mina kära vänner ska trilla in innanför dörren och tillbringa kvällen här med mig. Det blir thaimat och film. Ska bli superdupergott och mysigt! Hoppas ni också får en mysig kväll med någon eller några ni tycker om. Puss
17 september, Johannes ♥

All I wanna do is stand close

Nu sticker jag till Trollhättan, Överby med Johannes. Han kommer även tillbringa natten här. vi hörs imorn, puss ♥

Nothing to fear but fear itself


Rest your head I'll take you high

Hej sötisar! Kom hem från skolan för en stund sen. Försov mig över en timme i morses, inte bra. Hade på något konstigt vis stängt av larmet i sömnen så Ellen kom in 10 minuter innan bussen gick och sa "Börjar inte du 9?" Flög bokstavligt talat upp ur sängen och sprang in i duschen. Hade 30 minuter på mig innan lektionen började. Tur att mamma ställde upp och körde mig, kom därmed bara fem minuter för sent. Phu!

Hade skolfoto idag också, både enskilt och med klassen. Usch. Sånt där har väl aldrig varit någons starka sida. Man blir ju lika missnöjd varje gång. Vart har våran självkänsla egentligen tagit vägen? Hmm..

Dirty dancing in the moonlight

Tänkte ta och sammanfatta min torsdag lite lätt då jag inte uppdaterat något under dagen. Hade matlagning i ca 3 timmar i morses. Jag och Amanda hade inte skickat in någon inköpslista så vi fick typ improvisera en maträtt som skulle innehålla köttfärs. Hm. Aja, det blev faktiskt bra tillslut iallafall. Hade efter det en håltimme på 3 timmar, spenderade den tiden hemma faktiskt för att sedan åka ner till skolan och medverka på en engelska lektion på knappt en timme. Mycket flängande och farande idag med andra ord.

Tog en tur i stan efter skolan också, hittade ett volympuder på spraytub från Björn Axén. (Har haft detta förr och det är superduperbra) Köpte mig även ett lite finare linne på Gina Tricot. Kul att ha något nytt när man ska ut etc.

Tog även en tur på vägarna idag tillsammans med mamma och Evelina i baksätet. Åkte ända ut till Örslösa och sedan tillbaka över Råda för en snabb fika hos farmor och farfar. Mysigt! Nu ska jag kila ut i köket och göra ett par amerikanska pannkakor var det tänkt. PUSS ♥

You're like a shot of pure gold

Såhär stökigt såg mitt rum ut idag när jag kom hem från skolan. Lägg märke till alla kläder som ligger i enorma högar lite här och var. Sängen orkar jag aldrig bädda på morgonen så den möts jag alltid av när jag kommer hem. Och självklart alltid på dens bästa sida. Obäddad.
Men efter ett litet röj på ungefär exakt 45 minuter så är rummet rent och fräscht. Sängen är t.o.m. nybäddad, underbart. Nu lär jag sova som en prinsessa inatt. Alla kläder är även borta. Vilken känsla!

Just sing along to my stereo


You don't know you're beautiful

Nu pyser jag strax iväg till skolan där det väntar en buss som ska ta min klass till först Skövde och sedan till Kinnekulle, om jag förstått rätt. Det är nämligen fotosafari på G. Antar att vi får olika uppgifter osv. som ska fotas då. Kommer vara borta hela dagen så ingen uppdatering förrän senare ikväll. Ska fota till mitt projekt direkt efter skolan och sedan har Mediaprogrammet en tacokväll som det är tänkt att gå på. Därför hörs vi efter den någon gång, troligtvis. Ha en bra dag hörrni, puss!

This melody was meant for you

Stannade hemma från skolan idag då jag nästan grät av smärta i halsen imorses när klockan ringde. Sov då vidare i ca fem timmar till och vaknade strax innan 12 då jag gick upp och tog hand om mig själv. Bokstavligt talat. Duschade, pedikyr, rakade mig, smörjde in mig med först bus och sedan body lotion, plockade även ögonbrynen. Sedan kom Daniel förbi och gjorde mig lite sällskap i eftermiddag. Det blev thaimat och film.

Jag har även övningskört ikväll faktiskt. Åkte ut med mamma efter att Daniel åkte hem vid åtta. Tränade på lite mörkerkörning bl.a. och det gick jättebra. Hela körningen, hela timmen. Fick t.o.m. köra ända hem, tror nog att vi båda två var stolta över mig. Hihi. Nu ska jag ta mig något lätt att äta innan jag ska krypa till sängs. Puss

In love with a strict machine

Många av er har gett mig en massa komplimanger ang. mitt hår osv. Därför tänkte jag tipsa er om de hårprodukter jag använder mig av.

1. Ett riktigt bra hårmousse som jag alltid brukar fördela längs hårrötterna.
2. Värmeskydd. Har nämnt tidigare att jag brukar slarva med detta och det händer fortfarande att jag kan glömma av det. Men det gör stor skillnad när jag väl har i det.
3. Ett saltvattenspray som gör att man får den där känslan i håret som man får efter ett dopp i havet. Lite strävt typ. Det ger även en viss volym och luktar riktigt gott.
4. Glansdroppar vilket är ett måste där hemma tycker jag! 1-2 droppar räcker gott och väl. Massera in det i hårtopparna eller varför inte först i handflatorna och sedan drar du lätt händerna över hela håret. En riktig höjdare!

Allt utom glansdropparna tar du i håret när det är blött. Sedan fönar du håret för bästa resultat. Lycka till ♥

Turn me up when you feel low

Äntligen har DEV släppt sitt egna album och det är nu tillgängligt på Spotify. Överlycklig. Typ. Klicka på bilden för att komma till albumet.
Bilden här tagen här.

Hear my thoughts in every note

Hej på er! Här sitter jag med en kopp te och försöker få tillbaka mitt hopp om praktikplats. Har tagit kontakt med två olika reklambyråer/webdesign företag i Lidköping men båda två har svarat att de har så oerhört mycket att göra i höst och kan därför inte dela ut praktikplatser. Jag har full förståelse men det är synd på samma gång. Har nu kontaktat den tredje och har två på "lager". Får hoppas på bättre tur nu. Annars får jag väl söka något icke mediarelaterat.. undra var!?

Om någon timme eller två tar jag bussen in till staden. Ska till ungdomsmottagningen en sväng samt till körskolan, kanske. Förhoppningsvis får jag med mig min fina vän Amanda också som just nu behöver mig mer än vanligt. ♥

What makes you beautiful


Baby you light up my world like nobody else ♥

As I touched your face

Hade en jättemysig kväll igår med Amanda, Sofia och Sofie. Det blev hemmagjord thaimat och sedan en mysig kärleksfilm som avslut. Efter det körde mamma mig till Johannes så kom väl dit runt elva tiden. Har som sagt alltid lika kul och mysigt tillsammans med honom. Blev att jag stannade där hela dagen (söndag) därför jag slänger upp ett nattinlägg nu. Mamma hämtade mig runt åtta tiden ikväll då vi åkte raka vägen till stans pizzeria och köpte hem flötig men god kvällsmat. Sen hamnade vi i soffan framför The Social Network tillsammans med Evelina, Ellen och hennes pojkvän. Mysigt.

Nu säger jag godnatt! Min hals värker något otroligt och jag har även gått och blivit snuvig. Yay. Puss

Without falling to your feet

Om en stund kommer det trilla in ett par goa tjejer hemma hos mig och då ska vi ställa oss och göra thaimat. Det blir en mysig hemmakväll hemma hos mig i soffan med andra ord. En bra film, tända ljus och en massa snack! Min onda hals och jobbiga hosta får inte hindra mig från att ha kul, verkligen inte! Får se om jag sticker iväg till Johannes och spenderar natten där, beror på om han känner sig bättre senare.

Nu ska jag ut i köket och göra ett litet röj. Ni får ha en mysig/trevlig lördagskväll. PUSS ♥

I'll make it easy

Vill tacka för en jättekul kväll igår! Var som sagt först på spexet i skolan med Amanda. För er som inte har förstått vad spexet innebar så var det för att välkomna alla ettor. Sedan blev vi upphämtade av Sebastian och det bar av mot Jung till Lina. Filip hakade även på oss och Johannes kom också dit. Jag som egentligen inte hade tänkt att festa till det igår hamnade på Stadt tillsammans med Pernilla, Elin och Frida. Skitkul!

Idag mår dock inte min halsinflammation så bra. Den har varat i en vecka nu och den blir inget bättre. Äter strepsil, alvedon och dricker te hela tiden men inte verkar det göra någon skillnad inte. Buhu!

Put that ass to work


Fade into darkness

Kom precis hem från att ha varit nere i stan en sväng och lunchat med Pernilla och Amanda. Trotsade min inflammerade/uppsvullna hals med andra ord. Vet inte vad det är för fel på den men det gör skitont! Kan inte dricka något annat än te utan att få tårar i ögonen, typ. Tänk då hur det känns att äta, buhu.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen locka håret samt bestämma kläder inför ikväll. Blir först spex i skolan, sen fira Lina lite som fyllde 18 i onsdags och sedan sticker jag, Amanda, Sebastian och Johannes hem till Johannes och umgås en stund. Ha en grym fredagskväll, puss!

'


Next one on my hit list

Hejsan hoppsan, uppdateringen har varit kass och jag har fått tillbaka mina magkrämper! Johannes kom hit igår eftermiddag och åkte hem för mindre än en timme sen. Har varit sjukt mysigt och kul, som vanligt. Vi åt pizza och kollade på Sagan om ringen igårkväll tro det eller ej men den blev godkänd enligt mig. Nu har jag bara de andra två kvar då! Idag blev det slapp i soffan innan vi åkte in till stan för att äta lunch på Rhodos för att sedan åka tillbaka hem och mysa i soffan.

Nu väntas en kväll tillsammans med Amanda. Vi ska se på Robinson Crusoe, kanske äta något gott och jag SKA även se på Sol, Fest och Oroliga Föräldrar. Ska tvinga henne om jag så måste. Verkar ju stört kul!

Everytime our love goes sweet


It burned while I cried

Nu sticker jag iväg först till tandläkaren och sedan vidare till skolan. Där väntas en ca tre timmar lång fotolektion. Får väl se hur jag spenderar den lektionen. Antar att det blir lite redigering osv. Slutar vid 14.40 då jag tänker åka raka vägen hem för att städa i ordning i mitt rum. Johannes kommer nämligen hit idag, mysigt! Därför får jag se hur uppdateringen kommer se ut, ska försöka klämma in ett inlägg till lite senare. Ni får ha det gött tills vi hörs igen. Puss ♥

To stand in your arms


You rose to claim it

Hej sötisar! Jag har nu kommit hem, fått lite mat i magen, tagit av mig alla smycken samt lagt mig till rätta i sängen. Min halsont har fortfarande inte gått över men jag känner mig ändå inte sjuk/hängig bortsett från att jag fryser. Vi får väl se vad som händer, kanske är det en förkylning som spökar lite?

Idag har jag iallafall fotat Amanda till hennes design som sagt. Blev många fina bilder enligt mig men inte enligt henne själv dock. Ska bara finjustera lite granna och sedan ska jag dela med mig av den till er hade jag tänkt. Jag är jättenöjd. Stor skillnad från hennes tidigare design.

Om någon dryg timme så sticker jag förhoppningsvis ut med antingen mamma eller pappa och kör en runda. Har börjat komma in i det här regelbundet nu och jag har även greppat teoriboken. Duktig tjej, hej!

Set fire to the rain

Då var religionen avklarad och nu har jag en 3 timmar lång håltimme framför mig. Känns lagom kul. Dock ska jag och Amanda hålla till i fotostudion en del utav den och fota hennes nya bilder till hennes blogg. Håller ju på att framställa en ny design åt henne nämligen. Bara headern som saknas nu. Som ni kanske redan lagt märke till så har jag skaffat en undersida till min blogg. En undersida i mitt projektsyfte. Ska nämligen föra loggbok för varje grej som har med projektet att göra och detta kommer att ske på den separata undersidan. Klicka dig vidare i menyn.

I got the moves like jagger

Tack så jättemycket Isabella, vad söt du är! Jag ska försöka förklara så lättsamt jag bara kan. ♥

Leta upp dessa kodrader i din stilmall (finns under stycket  #side)

border-right-width: 3px;
border-right-style: solid;
border-right-color: #CCCCCC;

Sedan ändrar du till 0px och fungerar inte det, så ändrar du bara till samma färg som du har på din blogg också.

Lycka till!

I'm high of everything you do

Fick reda på att min enda lektion är inställd idag vilket leder till en extra helgdag, typ. Så underbart! Dock har jag fått sjukt ont i min hals. Antingen har någon rackare smittat mig eller så beror det på att jag promenerade i endast linne igårkväll. Får väl lindra den med en massa grönt te!

Men nu ska jag och min syster göra amerikanska pannkakor. Eftersom hon slutade väldigt tidigt och redan är hemma. Mumsig frukost på ingång. Vi hörs senare, puss!

'


Oh when you call my name

Hej sötisar! Nu har jag en liten lucka för bloggen och er. Tänka sig att jag har så fullt upp hela tiden. Nu lät det som en börda att jag gör grejer hela tiden, helt fel, det är jättekul faktiskt. Har precis varit ute och övningskört med mamma och min syster Ellen. Hon satte sig bakom ratten hon också idag, för första gången. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka iväg lite innan jag drar ut på en långpromenad med Amanda. Senare blir det mys hos henne framför idolstarten.

Kom hem från J vid tre tiden idag. Har haft det jättekul och mysigt! Nu är det även på tiden att ni får reda på vad J står för.. nämligen Johannes. Puss!

Sorry for party rockin'


You make me feel like lalala

Efter att ha tillbringat några timmar hos mormor och morfar där mina göteborgskusiner var så sticker jag nu till J. Där kommer jag att spendera eftermiddagen/kvällen/natten/morgonen. Vi hörs därför mer imorn. Jag önskar er en antingen urmysig lördagskväll eller en grym partykväll, vilket som! Ha det bäst. Puss ♥

Lost here in this moment

Godmorgon på er! Har precis suttit och svarat på en hel drös med kommentarer från er sötisar. Ber om ursäkt för att jag inte hann blogga något igår, jag vill alltid blogga och blir så sur på mig själv när jag inte har tid att sätta mig ner. Daniel var nämligen här hela eftermiddagen igår, tills jag åkte iväg på en mysig personalavslutning med jättegod middag. Efter det blev det Stadt med Pernilla, Elin, Frida, Sofie & Johan. Blev att jag och Pernilla stannade kvar ett bra tag efter att de andra pyste. Hade det jättetrevligt!

Nu återställer jag mig med en kopp te och lite skön musik, efter det blir det nog ett eller fler avsnitt av SATC. Puss!

Look into my eyes and I own you

Runt eftermiddagen igår, lagom innan sista lektionen så kände jag verkligen hur all ork bara försvann ur mig. Var hur nära som helst på att somna mitt under webdesignen men duktig som jag är så klarade jag mig tills jag kom hem. Somnade då till en stund i soffan innan jag drog ut och övningskörde med mamma. Den här gången fick jag faktiskt beröm och inte skäll av henne, haha!

Idag är det fredag och jag slutar vid tolv, då jag sätter mig på cykeln och trampar hemmåt. Tänkte göra ett lätt röj i rummet då innan Daniel kommer och spenderar eftermiddagen med mig. Ikväll är det personalavslutning också. Får väl se om jag hittar på något efteråt eller inte. Än så länge är inte dagen planerad. Har ni några planer då? ♥

Kiss me out lovely handsome


I shook the pretenders

Hejsan mysisar! Just nu befinner jag mig helt ensam i ett grupprum uppe på media. Amanda är iväg och träffar sin pojkvän medan mina andra vänner har lektion. Försöker ta vara på tiden och skriva klart min engelska uppgift som ska vara inlämnad i slutet av dagen. Gick ju sådär att jobba med den igårkväll när J var hemma hos mig haha. Men det var urmysigt och han stannade även över natten. Gratis skjuts till skolan är ju heller aldrig fel, puss på honom! Idag har jag verkligen ingenting på schemat, slutar inte förrän kl 16.00 så vi får se vad kvällen har att erbjuda! Puss ♥

RSS 2.0