Loud and clear above the noise

Kass blogguppdatering p.g.a. så sjukt fullpackad dag! Direkt efter skolan drog jag och bokade slingtid, så på onsdag nästa vecka är utväxten borta. Gick sedan till Hemköp och handlade lite tillbehör till tacos tillsammans med Amanda och därefter gick vi till resecentrum då jag skulle köpa mig mitt fritidskort. Dit kom sen Daniel och hämtade upp oss för att dra hem till mig och laga en god kvällsmat! Så fort mina kära vänner drog hemmåt vid nio tiden så satte jag mig med matten och det känns så bra med den just nu. Det är ju detta kapitlet jag kämpade som en idiot med i höstas och fick IG på IG hela tiden. Jag hoppas verkligen jag klarar provet imorn! Om inte, så känner jag på mig att jag kommer klara det nästa vecka. Känner mig så lättad!

Nu ska jag alldeles strax falla i sömn. Behöver inte åka in till skolan förrän vid 11.10 imorn då jag är klar med kursen! Lämnade in hemsidan förra veckan och ska bara få slutbetyget imorn. Håller tummarna! Nu säger jag godnatt, puss!

Floral shorts as sweet as May

Dålig kvalité, buhu!

Har veckans längsta skoldag framför mig, har redan avklarat psykologiprovet och det kändes riktigt bra. Så skönt! Direkt efter skolan drar jag till resecentrum för att köpa sommarens fritidskort. Inga mer smsbiljetter, yay. Ska även plugga sönder min hjärna med matte i eftermiddag/kväll. Har fortfarande inte bestämt helt om jag ska göra provet imorn eller ej. Men det lutar åt att jag ska göra det. Solen skiner för övrigt och det är hur varmt som helst. Lite sorgligt att jag inte slutar förrän vid fyra och inte lär va hemma förrän vid fem då solen hunnit gömma sig bakom träden.

Nu ska jag trycka huvudet i svenskaboken och försöka plugga in en del om renässansen.
Vi hörs!

'


Let's hit the city of freedom

Hemma, håltimme eller ja.. jag funderar på att inte åka tillbaka då vi ändå bara kommer att arbeta vidare med att plugga inför provet. Känner att jag lika gärna kan göra det hemma i eftermiddag. Ligger just nu i sängen med Lina och äter choklad som vi haft i frysen ett tag, asgott! Tog även fram chipsen som blev över sen i Lördags. Ska försöka boka slingtid imorn, min utväxt har börjat titta fram riktigt ordentligt nu. Ska även trycka min illustration imorn på både ett linne och en påse, visar upp det på bloggen, såklart! Vi hörs kanske senare, puss

Live passionately tonight

Har nu lagt mig till rätta i sängen och varvar ner med Lady Gagas senaste album på repeat. Tog en dusch när jag kom hem vilket jag verkligen behövde, var helt slut efter att ha jobbat i sex timmar. Pga. att det var morsdag så var det full rulle där ute hela tiden! Innan jag drog till jobbet så skickade jag in det sista arbetet i samhällen, kände mig riktigt duktig efter det. Äntligen ett arbete mindre! Nu ska jag fokusera mestadels på matten och försöka göra ett prov på onsdag och går inte det då så blir det omprov nästa onsdag och sedan på fredag igen om det skulle vara så. Så har jag lagt upp det just nu, men vi får se hur det blir. Har även ett psykologiprov som jag måste göra antingen imorn eller på tisdag och jag har verkligen inte övat något.. helt omöjligt att öva in 72 frågor + svar.

Nu ska jag fortsätta att koppla av till Lady Gagas stämma. Alarmet ringer strax efter sex imornbitti.. rena mardrömmen egentligen. Lär inte sova så skönt inatt, Natti!

Somedays I'm a rambler

Vaknade för drygt en timme sen och har nu hunnit vakna till liv lite granna. Iallafall lagom mycket för att strax dra mig ut till köket och göra mig en shake. Ska sedan sätta mig med samhällen innan jag drar iväg och jobbar vid fyra hade jag tänkt mig. Som jag nämnt innan hade jag tre rätt stora skriftliga uppgifter inom samhäll och jag har avverkat två av dem men den sista är så sjukt svår så jag kommer aldrig till skott. Har även hur mycket som helst i de andra ämnena nu innan sommarlovet som jag måste slutställa. Illustrationstryck, 2 svenska uppgifter, psykologiprov, matteprov, idrottsprov och slutligen den sista uppgiften i samhäll!

Igår tillbringades kvällen hemma hos mig, i mitt rum, tillsammans med Lina. Wiktor kom även förbi en sväng. Vi såg på filmen "Women in trouble" och den var verkligen inget bra. Inte värd att se, ett litet tips bara. Eftersom Lina har varit sjuk i en vecka blev det en hel del catch-up talk också som jag brukar kalla det. Nödvändigt tjejer emellan. Nog med babbel, Puss!

The sound that I hear


Navigate me through your body

Godmorgon alla söta morgonmänniskor! Okej, så tidigt är det inte men jag har knappt vaknat till liv ännu. Sov bra fram till morgonkvisten då jag vaknade var och varannan halvtimme kändes det som. Hatar när det blir så! Man känner verkligen hur trött man är men ändå går det inte somna för man är liksom vid medvetandet ändå, hemskt.

Idag är det som sagt klassfotbollen för alla låg-mellanstadie skolor i Lidköping. Som det ser ut nu så ska jag dra ner och se på min systers två sista matcher tillsammans med Lina. Evelina går ju i sexan vilket betyder att det är hennes sista år och då är det ju lite speciellt. Sen får jag se vad som händer senare ikväll. Kanske slänger upp en bild på min outfit sen! Puss

We're all out of time


Shine a light on her

Asgo dag, kortfattat och sammanfattat. Fick skjuts in till stan av pappa vid ett tiden då jag och Amanda hoppade in på Gina Tricot för att köpa oss varsin tröja. Drog sedan till skolan för att avverka mattelektionen och jag kom igång med kapitlet.. känner på mig att det kommer gå lite lättare den här gången, kanske har utvecklat min hjärna lite trots allt under det här halvåret. Kanske inte var mogen nog för ekvationer då? Men nu, nu är jag på hugget och ska få ett G på det här. Screw omprov!

Planerna för kvällen har ändrats till och från hela dagen och veckan om jag får säga så. Det var prat om bio med Johan och dom men det blev inget med det. Hade ingen skjuts hem från Lina ikväll heller så kunde inte ta mig dit heller. Som Daniel säger, it sucks to be me. (Ibland iallafall) Har precis ätit en god kvällsmat med pappa och min syster Evelina samt hennes kompis Emma. Får se hur jag tillbringar resten av dagen.. kom på att det är klassfotboll imorn och det är ju en liten tradition att dra på den, men frågan är om jag ska bryta den imorn eller ej?

'


Nothing is too good for you

Har tillbringat största delen av dagen tillsammans med Daniel. Även Amanda har gjort oss sällskap till och från. Blev att vi drog en pizza inne i stan nu ikväll och dit kom även Wiktor och hälsade på. Började dock få så sjukt ont i huvudet när vi satt där, min syn blev även jättedålig.. var verkligen askonstigt. Nu är dock synen som vanligt men har fortfarande jätteont i huvudet och är även helt slut. Alvedon verkar inte hjälpa, inte att ligga i sängen heller. Därför passar det perfekt att jag inte börjar förrän 13.30 imorn. Ska dock till stan en sväng innan och köpa ett linne som jag kan trycka min illustration på. Men det blir ändå en lång och fet sovmorgon, härligt!

Bjuder förövrigt på min "nattabild", sminkfri, idomin på läpparna och nerbäddad i sängen med sovtröjan. Helt redo för natten eftersom jag kommer somna när som helst.. troligen. Så jag säger puss & godnatt nu!

I close my eyes


'


You feel like a paradise

JAAAA, jag klarade matteprovet! Är så lättad nu, räknade även ut att jag har en del tillfällen kvar på mig att göra det sista provet så det ska gå.. det ska bli ett G i denna kursen, jag är allt värd det efter allt detta slit! Åkte iallafall hem med ett leende på läpparna och har nu fått i mig en toast och ett glas vatten. Njuter av att vara ensam hemma med musiken i bott och det som spelar flitigast är två favoriter från Lady Gagas nya album, Scheibe och Government Hooker. Ikväll drar jag med pappa hem till farmor och farfar då vi ska "visa upp" vår nya bil som äntligen kom idag. Eller vi beställde för drygt ett år sen, en vit hyundai ix35 men produktionen av den hade kört ihop sig i hela Europa tydligen så leveransen på den flyttades fram hela tiden. Vi har därför haft en lånebil tills nu. Men för nån vecka sen bestämde sig pappa och mamma för att ta en annan färg till nån brun nyans istället så det är därför dom inte är hemma just nu, de är iväg och hämtar bilen. Jag som började trivas med lånebilen, haha! Mindre kul är att den här nya är automat vilket betyder att min övningskörande kommer blekna..

In the face of fortune

Anlände precis till skolan efter en skön liten sovmorgon, ska alldeles strax sätta igång med det sista på hemsidan och sedan är jag klar med kursen! Är förövrigt väldigt nervös inför mitt matteprov jag ska ha senare idag. Känner att om jag inte klarar det nu heller så kommer jag verkligen bryta ihop av all stress och ångest. Så om jag får tid över på den här lektionen sätter jag mig nog med matten och repeterar ett tag, ska klara detta nu!

Och vart är allt folk undrar jag också? Vi är tre stycken i salen och vi började för 10 minuter sen! Inte ens läraren har kommit än..

I wish we all could be blind

Lady Gaga - Scheibe

And suddenly you’re all I need

Dålig uppdatering idag pga. att jag inte haft någon lust helt enkelt. Plus att jag har pluggat matte i hela 3 timmar nu i eftermiddag.. gjorde hela kapitlet från början och fick rätt på allt jag gjorde så jag hoppas verkligen inte jag får blackout imorn på provet! Har även ändrat designen som ni ser, och ser ni inte så tryck F5 eller på uppdatera i verktygsfältet. Nu ska jag gå ut i köket och kolla om det finns något att mätta magen med. Har inte fått i mig en smula sen jag och Amanda drog till Läckögrillen vid ett idag, en megastor hamburgare med ett berg av strips gjorde oss fullproppade och det höll tydligen i sig längre än väntat. Imorn har jag som sagt matteprov, men har även en inlämning av min hemsida i multimedian och jag hoppas verkligen på ett betyg som gör mig nöjd! Kursens betyg hänger på hemsidan kan man säga.. nog babbel, godnatt i förtid!

'


No longer your pray

Fick precis reda på en liten kul grej, att jag har vunnit en tävling som jag var med i för någon vecka sen. Man kunde vinna ett tandkräm som även är whitening som heter Brilliant Smile. Så tack Issa Tronnblom för att du drog just mig, haha! Ska bli kul och se om det funkar eller inte, men den ligger på ca 149:- i pris så helt värdelös kan den ju inte vara iallafall. Någon som testat kanske?
Klicka här för att läsa mer om Brilliant Smile, även här ifrån bilden är hämtad.

Hit the highway

Jag och Amanda gjorde klart presentationen på ett swish efter att vi hade haft vårt catch-up talk. Pappa hämtade sen upp mig runt tolv tiden då vi åkte ut för att köra. Körde totalt 2 timmar och det gick riktigt bra. Har kört nästan överallt i Lidköping. Tog mig även ut mot kållandsö och körde runt ett bra tag. Härligt soligt väder och det flöt på bra. Det som känns skönt är att jag känner mig ganska säker samtidigt som allt inte riktigt sitter än. Glömde dock att sätta på mig solglasögonen så nu har jag världens huvudvärk efter att ha fått anstränga ögonen mer än vanligt. Men nu känns det skönt, då har jag avklarat det! Nu har jag matte att se fram emot resten av dagen.. matte & samhäll!

There's a pounding my head

Kom hem illamående och dyngsur från jobbet igår. Det verkligen vräkte nere regn när jag skulle cykla hem! Frusen och blöt som jag var hoppade jag först in i duschen och sen ner i sängen med en gång. Fick inte ens i mig nån mat p.g.a. illamåendet så min mage fullkomligt skrek efter frukost när jag vaknade. Tar bussen till skolan vid nio för en lektion och sedan väntar en 4 timmar lång håltimme vilken jag ska spendera tillsammans med en psykologi presentation. Blä vad tråkigt! Får se om jag hinner ut en sväng med pappa och köra också. Vi hörs senare!

Joy until the morning do us apart

Sticker alldeles strax iväg till jobbet för att avverka 8½ timmar! Förhoppningsvis kommer Daniel och Lina förbi en sväng, över min rast då hoppas jag. Vädret ser ju inte allt för roligt ut just nu så antar att det inte kommer bli så mycket att göra idag heller. Alltid roligare att jobba när det är folk och mycket att göra, timmarna går så mycket snabbare då! Vi får se om jag orkar blogga när jag kommer hem annars hörs vi imorn. Ha en skön söndag!

'


Put your hands up to the sound

Efter en verkligen toppenkväll igår och en härlig dag har jag nu kommit hem och hunnit slänga upp ett par bilder. Har även bytt om till mjukiskläder, glömde ju ombyte men som tur var hade jag med mig två olika outfits för gårkvällen så fick slänga på mig det ena idag. Lördagen spenderades som sagt hemma hos Lina och lite i Kvänum och lite i Vara tillsammans med Lina, Johan, Daniel och Robin. Det blev pizza/kebab, singstar, spel och prat/skratt. Nu skriker min mage på mat och det passar utmärkt då pappa och lillasyster stack in till stan för att köpa pizza. Härligt, ännu mer flötig mat! Ska försöka komma i säng i någolunda bra tid, börjar jobba 13.30 imorn och slutar inte förrän 22.00.. hela dagen med andra ord. Måste plugga matte...

Nonstop when we in the spot


To let my hands do what they want

Sticker alldeles strax iväg, först ska jag övningsköra till farmor och sen kör pappa oss till skolan. Har idrottsteori idag, skönt att slippa den fysiska iallafall.. sedan ska jag göra ett matteprov och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra! Efter skolan har jag jättebråttom, ska hem och duscha och fixa det sista innan jag och mamma drar in till stan och hämtar upp Amanda för att åka vidare till Lina i Jung. Blir nämligen lite fest ikväll vilket kommer bli jättekul, något både jag och dom ser fram emot. Kommer därför inte att uppdatera mer idag. Så jag önskar er en fortsatt bra fredag och ni som ska till kullen får ha det riktigt kul. So long!

There's a spark in between us


'


The nights you've been crying


Idag släptes bomben.. ni vet den som alltid brukar komma i sista minuten! När jag var på min extra mattelektion så frågade min lärare hur jag låg till i matten och jag förklarade hur jag hade lagt upp min planering. Vilket var att försöka hinna klart ett till prov innan lovet och sen göra resten i trean (visste inte hur många jag hade kvar till det) Hon svarar då att jag bara har två kvar och då missar jag kursen med ett prov för man kan tydligen inte skjuta upp det man inte hunnit med till trean. Jag blev jättechockad! Jag menar, jag har verkligen trott att det gick att göra så, läsa upp i trean. Men då har fel budskap nått fram till mig.. kul. Så har nu hela eftermiddagen suttit och pluggat matte, har nog aldrig gjort det så intensivt tidigare!? SKA klara det ena provet på fredag och sen lägga de resterande veckorna på det där sista. Jag ska klara den här kursen.. trodde bara inte att jag skulle få eld i baken i sista minuten såhär. Åh är ledsen nu... därav de ledsna collaget som verkligen inte är redigerat. Buhu!

My mind's on a mission

Langar gammal bild pga. stressig morgon

Stressig morgon, vaknade 30 minuter senare än planerat.. det var precis att jag hann bli klar i tid efter duschen. Övningskörde till Amanda, gick rätt bra! Sen fick pappa dock köra rally till skolan då vi hade väldigt ont om tid.. haha. Sitter nu och väntar på att en kompis ska höra av sig ang. ett par singstar spel.. borde även ta tag i samhällen just nu men skjuter fram det tills ikväll istället. Har ingenting annat på schemat för den här onsdagen.. mer än Off the Map ikväll.. är sugen på kycklingspett nu, ska nog göra det i eftermiddag! Hej så länge!

There's a love for everyone

Efter att ha tillbringat största delen av dagen i soffan lyckades jag åstadkomma en illustration. En illustration som från början bara var ren underhållning visade sig bli en del av mitt tryck vi ska göra nästa vecka i Grafisk Illustrations kursen. Trycket ska göras på en tröja eller en påse och jag hade tänkt att trycka mitt på ett vitt linne. Kanske slänger upp illustrationen senare eller imorn. Trycket får ni inte se förrän det sitter på linnet.

Direkt efter skolan åkte jag och pappa ut och övningskörde i en timme. Det går ju bara bättre och bättre det här. Känner att jag verkligen kommit in i det nu. Snackade med en arbetskompis igår som fixade körkort på bara tre månader typ. Det stärker ju en lite faktiskt! Så jag belönade mig själv med en god "Oreo Bars" när jag kom hem. Den borde ni verkligen testa, sjukt god! Finns på Skogshyddan, dyr.. men åh så god.

Nu ska jag alldeles strax städa i ordning lite i mitt rum och sen tänkte jag kika över min hemsida som vi bygger upp i multimedian nu. Har bara 2 lektioner kvar i kursen och jag har en del kvar att göra. Imorn är alltså näst sista lektionen.. om jag fattat rätt. Så dags att sätta igång! Puss

On the edge of glory

Accessoarerna är från Rock by Sweden & JFR

It's taking me higher of the ground

Stor fet tumme ner på att jag måste till skolan och göra matte nationella redan nu kl 8, vilket lär gå jättefort då jag inte ens är klar med matte B. Jag menar, jag kommer ju få IG oavsett.. Sen att både Lina och Amanda har världens längsta sovmorgon hjälper inte. Lina är helt ledig t.o.m. Jag börjar 14.40 igen med grafisk så det är väl bara att hoppa på cykeln när jag är klar med matten och trampa hemmåt. Nackdelen då är att jag inte lär kunna somna om.. åh denna dagen suger redan. Vi hörs när och om jag är på bättre humör!

It's hard to feel the rush


Stuck in an eternal fall


Give me peace at heart

Kom hem för ungefär 30 minuter sen, kände för att spendera den största delen av håltimmen hemma i soffan. Men började den med en liten runda på stan, fick med mig ett par småsaker hem som jag slänger upp här senare idag. Har en sån hej dundrande mensvärk så jag nästan har gråten nära.. det var väldigt längesen jag hade så här ont och var inte beredd på att få det just idag. Ska ju jobba ikväll också.. inte så kul. Så nu ska jag gå direkt ut till köket och ta mig en ipren och sedan ska jag fixa mig mat. Sjukt god mat, thai mat!!!

Vi hörs, puss!

I'm gonna lift it higher


Headed for the big time

Som belöning efter att ha färdigställt ännu ett samhällsarbete gjorde jag mig två ostmackor med apelsinmarmelad ovanpå samt ett glas med mjölk. En rena rama sockerbomb men som sagt, jag belönar mig lite extra denna söndagskväll. Ska alldeles strax fila ner mina naglar en aning som just nu har blivit både långa och starka, tack vare ett grymt bra nagellack som just är gjort för att stärka naglarna. Kanske kan tipsa om det någon gång här på bloggen! I alla fall, ska sedan dra på ett svart lager tänkte jag. (Märkte nu att båda nagellacken syns i bakgrunden på bilden) Och nu blev jag plötsligt jätte kissenödig också, får väl springa i väg till toaletten och göra mig redo för att inta sängen antar jag. Imorn har jag skola 8-16, en skoldag som innehåller en 4 timmar lång håltimme också.. Ska sedan jobba på kvälllen! Så uppdateringen blir nog liten imorn, men vi hörs så småningom! Godnatt med er!

I like your inner vision

När jag skrev mitt samhällsarbete idag om fattigdom klickade jag in mig på en sida via ett läromedel som stödjer människor som lider av svält. Med bara ett klick kan du hjälpa till att bidra! Ett enkelt sätt att hjälpa till att göra världen till nåt bättre.

You're my golden ratio

Vaknade strax innan elva idag vilket var skönt då mitt alarm slapp väcka mig. Skulle nämligen in till stan vid tolv med familjen. Skulle övningsköra för tredje gången samt åka och kolla på en bil vi troligen ska köpa. Behövs nu när vi får vår automat-bil om några veckor.. behöver ju köra en manuell först och främst. Sen behövs även en extra bil när jag väl har körkort samt då Ellen snart börjar med övningskörandet också. Men nu är jag hemma igen och har precis fått i mig en vaniljbulle, mumsigt!

Föregående inlägg, citat, är en sammanfattning från gårkvällen. Over and out.
Nej nu ska jag ta tag i samhällen, ska nämligen försöka göra klart ännu en av uppgifterna idag och få den inskickad. Vill få så mycket som möjligt gjort när jag har tiden. Så jag kan varva ner de sista veckorna innan lovet istället. Men vi hörs troligtvis senare. Puss

'


Didn't tell you this tonight

Nu sticker jag alldeles strax på klassfest med Lina & Daniel. Vi kanske hörs senare om inte så hörs vi imorn. Ha en grym Lördagskväll allihopa! Puss

Want you to take me higher

Efter att ha plockat upp de värsta (klädhögarna) i rummet och gjort klart och skickat in en av tre samhällsuppgifter belönar jag mig nu med att dra ut i solen en stund. Det ser dock mörkt ut på vissa ställen på himlen, får hoppas att det inte börjar droppa på mig! Senare ska jag fortsätta att städa i ordning rummet och kanske även plocka lite i övriga huset.. liten mini överraskning för mina föräldrar då de är på kattutställning idag och inte kommer hem förrän senare. Nej nu ska jag kila, vi hörs!

One day of my time

Efter en kort skoldag med orientering på idrotten och flitig matteräkning har jag nu kommit hem och ska alldeles strax fixa mig något att fylla min tomma mage med. Kl fyra ska jag stå färdig i köket och redo för sex kommande timmar "fulla" av jobb... gör en tjänst och kom och liva upp stämningen där ute lite granna. Det är trots allt fredag, man vill väl bli lite underhållen iallafall! Vi kanske hörs när jag kommit hem, om inte, ha en mysig fredag!

'


More than just a passing breath

Hela min eftermiddag bestod av massa stress, skratt, hunger, plugg och toast med Lina och Amanda. Har även passat på att övningsköra nu ikväll med mamma, pappa och Ellen. Nu har jag intagit soffan med lite grillad kyckling, tänkte göra familjen sällskap framför kvalet till Eurovision song contest. Sen ska jag sova superskönt inatt, har en lååång sovmorgon att se fram emot. Sticker sedan till jobbet direkt efter skolan imorn så vi får se hur blogguppdateringen blir imorn också. Ha det super tills vi hörs igen! Puss

Ellen & Therese


Find a way to get down now

Hade typ världens stressigaste dag igår, helt allvarligt! Direkt när jag kom hem från skolan satte jag mig med min fotouppgift och det tog längre tid än vad jag trott. Fick ta mig en paus för att slänga i mig mat och sedan åka in till stan för att gå på niornas konsert med Wiktor. När jag kom hem strax efter nio så visade det sig att farmor och farfar var hos oss så det var dags att väga upp sällskapet med uppgiften. Runt tolvtiden var jag äntligen klar och helt slut. Vad jag vill ha sagt med det här är att jag skyller min blogguppdatering på all stress samtidigt som ni fick en sammanfattning av min gårdag.

Nu har jag anlänt till skolan och ska ha en tre timmars fotolektion här näst. Efter skolan idag blir det pluggtime med Lina och Amanda. Ska även försöka övningsköra lite ikväll. Får därmed se hur det uppdateringen blir idag också.

With your essence already gone

Efter en natt med mycket sömn vilket jag verkligen behövde efter ett sjukt stressigt pass på jobbet igår. Sitter nu på multimedian och fick nyss reda på det bara återstår 3 lektionstillfällen och på dessa ska jag hinna klart min hemsida. Dags att sätta igång hårdarbetet nu med andra ord! Vi hörs senare, puss

'


Hear my heart

Slutade ca 3 timmar tidigare än vanligt idag, vilket jag verkligen behövde. Har varit jättetrött hela dagen och som grädde på moset ska jag ju jobba hela kvällen. Får se hur jag fixar detta, men med ett leende på läpparna kan man utåt sett ta sig igenom nästan allt. Har hela veckan planerad och den ser fullpackad ut, med andra ord måste jag le hela veckan för att stå ut..? Nä men jag ska allt se till att komma i säng så fort jag kommit hem ikväll så jag kan sova ikapp några timmar och orka allt jag bokat in. Frågan är bara när jag ska boka in och prioritera plugget, för det gör jag verkligen inte nu på min fritid...

Gotta be my fallen angel


You better get your position

Efter en kväll vid teven och i duschen har jag nu intagit sängen tillsammans med datorn/photoshop. Har en hel del bilder att redigera klart tills imorgon då jag på fotolektionen ska försöka hinna skriva ut alla. Har även en fotouppgift tills på måndag som jag inte är klar med än. 1/3 än så länge är klara.. den ena jobbar jag med just nu med andra ord o ch lär göra de närmsta dagarna också men den tredje ser det mörkt ut för. Imorn kommer uppdateringen vara jättedålig p.g.a. att det är en lång skoldag och sedan sticker jag direkt till jobbet så vi får se om det blir någon över huvudtaget! Ha det gott tills dess!

You don't know me like that


It's your duty

ÄNTLIGEN! För er som tänkte "Åh varför uppdaterar hon inte" så hade det absolut ingenting med mig att göra. Dessa två inlägg nedan publicerade jag egentligen igår men p.g.a. driftproblem så kom de aldrig upp på bloggen. Men nu så verkar det ju fungera, tack och lov.

Började iaf inte förrän vid 14.40 idag med psykologi och jag & amanda satte äntligen igång med arbetet. Bättre sent än aldrig. Vi kom igång rätt bra ändå så vi bestämde oss för att vi stämplar torsdagen till hemmaplugg. Tidigare idag hann jag både göra klart en engelska uppgift, ligga i solen ca en timme och fick även reda på att jag ska jobba imorn 16.30 - 22.00. cash is nice!

Vi hörs senare!

Our story lingers on

Jag märkte nu att mitt förra inlägg jag publicerade för sisådär 9 timmar sen inte kommit upp här än? Vet inte om det bara är för mig det är så ioförsig men om inte så var det en rejäl bugg blogg.se! Riktigt dålig! Kanske publiceras det nu om jag publicerar detta..? Iallafall, för en 30 minuter sen cirka så åkte Amanda, Johan, Daniel, Elin och Robin hem. Det var en kväll full av massa skratt, grillning, kubb, singstar och sällskapsspel. Ligger nu nerkrupen under täcket och ska alldeles strax slå ihop datorn och falla i sömn, skönhetssömn.. vi hörs mer imorn. Godnatt!

Probably made no sense at all

Har tillbringat förmiddagen ute i solen och även framför singstar med Ellen. Vi köpte nämligen singstar till ps3 i förrgår, dock fanns det inte så mycket bra låtar/låtar man kände igen men man lär väl sig de med tiden antar jag. Nu hör jag att min mage kurrar och det är väl inte så konstigt när jag inte ätit något än idag, inte ens frukost har jag fått i mig. Får se till att maten blir klar snart. Sedan ska jag dra på mig lite snyggare kläder än de ovan samt fixa till hår och smink. Ikväll blir det grillning med ett par vänner och det är precis så man ska tillbringa en solig och varm söndag som denna. Puss

More than i dare to think about

UTSEENDE

Vilken ögonfärg har du?: Blå/gröna

Hur lång är du?: 175cm

Vilken hårfärg har du?: Blond

Långt eller kort hår?: Långt

Piercingar?: Bara ett i varsitt öra.

Vilken ögon färg skulle du vilja ha?: Brun

Hur lång skulle du vilja vara?: Trivs med min längd.

Vilken hårfärg skulle du vilja ha?: Vill vara blond men på samma gång är jag sugen på mörkt brunett.

Vill du ha kort eller långt hår?: Långt

Skulle du vilja ha piercing?: Kanske en till i ena örat bara.

Har du lätt för att bli brun?: Inte direkt, just nu har p.g.a. Thailandsresan.

 

SENASTE DU

Åt: Korv med bröd

Drack?: Vatten

Fick sms av?: Lina

Du kysste?: Johan

Senast sa du?: Evelina tyst!

Kramade?: Minns inte, men troligtvis Amanda eller Lina.

Du spydde?: Matförgiftningen i Thailand, januari.

Du skrattade riktigt mycket?: Igår med Amanda.

 

KÄRLEK

Är du singel?: Ja

Ditt längsta förhållande?: Har inte haft något seriöst förhållande.

När någon säger din första kärlek?: Tänker jag på mellan- högstadiet.

Gillar du någon just nu?: Intresserad, ja.

Hur många seriösa förhållanden har du haft?: Inget

Vill du vara singel?: Nja

Vill du gifta dig?: Ja

Vill du ha barn?: Ja

Vad heter din nuvarande Flick/pojkvän?: Har ingen.

 

VÄNSKAP

Den som vet mest om dig?: Amanda och Lina.

En vän som du har känt länge?: Amanda

Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän?: Beror på men det är bra med en stor vänskapskrets.

Någon du saknar att umgås med?: Finns ett par.

Tappat kontaken med någon du saknar?: Nja.

Någon kompis som bor långt ifrån dig?: Olivia, hon bor alldeles för långt bort.

Den du har mest minnen med? Amanda.

Har du någon gång varit vän med någon du tycker om?: Ja.

 

ÖVRIGT

Sport?: Nada.

Galen eller lugn?: Beror helt på umgänget och humöret.

Har du någon gång hört att du sjunger bra?: Nån gång.

Har du hört att du borde bli modell?: Nej.

Något speciellt du alltid har på dig varje dag?: Örhängen och converse.

Vad tänker du på just nu?: Att jag måste försöka sluta tänka så mycker innan jag gör något.


Living inside a past that's dead

Gick upp strax innan åtta idag då det var att vakna upp rätt kvickt för att sedan cykla till jobbet. Började vid nio och jobbade intensivt till kl två. Det var med andra ord en hel med kunder. Beror antagligen på det superfina vädret idag, så varmt och soligt så man blir glad helt enkelt. Eftermiddagen har jag spenderat ganska intensivt också faktiskt. Har nämligen städat mitt rum och bytt lakan i sängen så ser fram emot att krypa ner under täcket senare ikväll. Men innan det ska jag ha fördrivit ett par timmar hemma hos Lina i Jung! Åker om nån dryga timme kanske och är väl hemma runt ett skulle jag tro. Vi kanske hörs senare med nåt enkelt inlägg annars önskar jag er en fortsatt trevlig och solig lördag! Puss

'


Just hit me with the truth

Det första och kanske det sista inlägget idag, sticker nämligen alldeles strax till Skogshyddan och avverkar mitt andra pass. För er som inte vet vad Skogshyddan är för något så är det ett kristet sommarfik även kallad min arbetsplats från och med nu i Maj till Augusti. Men som sagt, alldeles strax ska jag slänga mig på cykeln. Inte mycket vila mellan skolan här inte, kom hem för 30 minuter sen och börjar igen om 30 minuter. Slutar vid tio ikväll så vi får se om vi hörs då! Om inte så önskar jag er en mysig fredagskväll! Puss

'


Love generation


Upptäckte att Aqua, de gamla flickfavoriterna har släppt en ny singel nu 2011. Den var faktiskt mer än okej. Passar ju utmäkt för just festande vilket låten i sig handlar om. Kul när gamla godingar gör comeback med något bra!

You're my lucky star


Lead me into the light

Precis anlänt till skolan och har nu en tre timmar lång fotolektion framför mig. Sitter just nu och smaskar på en Wasa sandwich för att mätta magen, snabbfrukost vare här. Om drygt någon timme så sticker jag ner till fotolabbet med Amanda för att framkalla våra mellanformat. Slutar vid två idag vilket inte alls sitter fel! Insåg också att mitt schema de kommande veckorna inte är enligt original utan innehåller en hel del ändringar osv. vilket verkligen tyder på att skolan/tvåan går mot sitt slut.

Vi hörs senare, hårdjobb väntas!
Puss

You're some kind of fine

Inte någon höjdarbild direkt men det är en sneakpeak, typ. Jag är heller inte direkt nöjd med mitt leende över lag så jag lär fortsätta med mitt "stängd mun" leende. Men jag ska försöka slänga upp en bättre bild imorgon när jag har lite mer tid på mig. Har precis sett på Off The Map och ska alldeles strax förflytta mig till sängen. Dagen har varit full av saker och det har verkligen satt sina spår, är supertrött! Så vi hörs imorn, godnatt!

I know I got you twisted

Kom nyss hem från stan och är äntligen av med tandställningen, känns jättebra! Kanske slänger upp en bild senare för just nu har jag ont om tid. Ska slänga i mig min toast och sedan hoppa in i bilen in till stan. Magen har kurrat hela dagen då jag inte hann äta lunch i skolan. Så det smakade väldigt bra nu må jag säga. Som sagt, jag ska övningsköra sen och därav har jag brottom! Ska även till Skara ikväll med Amanda och Lina för att se på en slutproduktion, kul. Egentligen skulle Johan hängt med också men han kunde inte nu. Någon som vill ha en biljett? Vi hoppas på att det bara är att avboka. Nu måste jag skynda på seg som jag är. Ciao!

You could hear them miles away

Kom precis till skolan och är på toppenhumör, kan bero på att min tandställning åker av vid klockan ett. YAY. Fram tills dess har jag bara en lektion som jag sitter på just nu vilket är multimedia. Måste ta tag i min hemsida nu så jag kommer någon vart. Kom på igår att det inte är alls långt kvar av terminen nu så det gäller att ligga i och hinna klart alla saker som ligger och släpar. Direkt efter att jag kommit hem från tandläkaren tänkte jag dra ut och övningsköra lite med pappa, ännu en grej som jag måste ta tag i. Det går väldigt trögt på den biten! Vi hörs senare, puss

'


I still taste it on my tounge

Tänkte tipsa om mina favorit nagellack som jag använder mig av flitigt. Älskar nagellack och bär det dagligen. Är det inte färg så är det glanslack. Något av det värsta som finns är omålade naglar (på tjejer, såklart) Vet inte varför men tycker det är ofräscht.

Har inte haft tid åt bloggen idag därav den sega uppdateringen. Har spenderat ett antal timmar i skolan där jag avverkade ett svenska prov som var väldigt svårt. Genomförde även tre små redovisningar i grafiska, det gick lite bättre dock. Drog sedan in till stan och lunchade med Amanda på håltimmen, thaimat.. MUMS. Efter skolan åkte jag till banken för att hämta ut mitt ID-kort, äntligen. Sen dess har jag hamnat framför datorn och inte hunnit göra så mycket mer. Får se vad jag hittar på härnäst...

March alone to a different beat


Your touch are so foreign

Har tillbringat de senaste timmarna på denna plats med denna sysselsättningen. Musik, dator, glass och språkhistorian. Har suttit med det där inlärningshäftet hela dagen och verkligen försökt att nöta in all information i mitt huvud. Jag tycker själv att jag har lyckats rätt bra då en stor andel av allt faktiskt har stannat där inne! Inte allt, men en del. Vi får hoppas att det sitter kvar även imorn. Fick brev på posten idag att min legitimation äntligen kommit till banken så imorn blir det till att hämta ut det. Ska även hoppa in på B Young och lämna tillbaka toppen som jag bestämde mig för att inte spara. Annars har jag inte mycket på schemat för morgondagen... Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sedan ska jag krypa ner under täcker och avverka ett The Hills avsnitt eller två. Sov sött!

'


You got me crazy, got me waiting

Nu är rummet städat, brännan är påbättrad, svenskan börjar sakta men säkert sätta sig och jag har fått mat i magen. Vaknade självmant vid halv elva cirka och det var vad jag behövde kände jag. Sover rätt dåligt nu för tiden, måste ändra på det. För övrigt längtar jag något otroligt mycket till onsdag nu då jag efter dryga 2 år äntligen ska få bli av med min tandställning!!! Dock har jag inte något direkt vackert leende oavsett tandställning eller ej, men skitsamma.. att den åker ur ska bli superskönt!

Nej nu ska jag plugga vidare på min svenska, vi hörs kanske senare!

Let me introduce you

Kom hem från jobbet för ca 2 timmar sedan och har nu hunnit varva ner, slagit en signal till amanda och fått mat i magen. Ska alldeles strax krypa ner i sängen med lite chokladmousse & grädde som min söta lillasyster Evelina har fixat åt mig. Stannar hemma från skolan imorgon hade tänkt plugga gärnet inför svenskaprovet som är på tisdag, språkhistoria.. kan ytterst lite i nuläget. Har inte direkt några speciella lektioner imorn heller har jag räknat ut så jag känner att jag prioriterar rätt nu i vilket fall som helst. Men tänkte ställa klockan på lite tidigare ändå för att lägga mig i solen och pressa. Dock bör det ju vara sol så nu hoppas vi på fint väder imorn och inget hagel som idag. Puss godnatt med er!

'


The type of chic that likes to rock the beat

Hade en jättetrevlig gårdag med fina vänner i ett underbart väder! Slänger upp ett par bilder här nedan. Har fortfarande inte orkat upp ur sängen men tänkte alldeles strax tvinga mig upp ut till köket och göra mig en lätt frukost. Klockan fem i eftermiddag sticker jag iväg och avverkar första dagen på jobbet, Skogshyddan. Fram tills dess ska jag ta det lugnt och kolla över språkhistorian då jag har prov på tisdag. So long!










Just hold the smile

Gårdagens (Valborgs) outfit.

RSS 2.0