Stealing all my love back

Godmorgon, vet ni vad.. jag sov jättebra inatt! Är så glad nu. Jag drömde inte om personerna heller för den delen. Istället drömde jag om ett gäng 94:or från stan, det var lite märkligt. Men oj så skönt det var att verkligen få sova ut i ro.

Min gårkväll blev helt ändrad faktiskt. Jag fick slita av mig mina rosa flodhäst mjukisar och byta ut dom mot ett par jeans istället. Johan och Robin kom nämligen förbi runt halv tio. Vi åt pizza, kollade på tv och spelade monopol innan vi hämtade upp Amanda vid ett för att dra in till stan/donken.

Nej nu ska jag pallra mig upp ur sängen och inta köket. Senare idag, vid fem ska jag iväg till Grästorp med Amanda. Det är festival där ikväll vilket innebär fest med vännerna. Vi hörs senare, puss!

Kommentarer
Postat av: Elvira

Fin blogg! :) Skulle bli sjukt glad om du kollade in, kommenterade & följde min fotoblogg.



Kraam

2011-08-06 @ 11:42:20
URL: http://elifoto.blogg.se/
Postat av: JOHANNA & LANA

Hallå där!

Nu kör vi igång med veckans blogg igen, och vi skulle tycka det var jättekul om just DU var med! För att tävla, läs mer här: http://johannesoilir.blogg.se/2011/august/var-med-och-tavla-i.html

Kram Johanna & Lana! ♥

2011-08-06 @ 12:07:08
URL: http://johannesoilir.blogg.se/
Postat av: jennifer

Nu har jag frågestund på bloggen vore jätte kul om du ville ställa nån fråga :) kanske även följas på Blog lovin? :)Du har inte någon gång funderat på att blogga hos oss på Finest? du får mycket förmåner och du dubblar dina läsare då vi hjälper dej att lägga upp din blogg på vår startsida när flera tusen bloggare besöker varje dag och även kända profiler.. MVH vi på Finest (http://finest.se/jenniferfast

2011-08-06 @ 12:46:33
URL: http://www.finest.se/jenniferfast

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0