Svalnäs hela fredagen!

Låg på Svalnäs med världens bästa pojkvän idag, solen stekte och vattnet svalkade. Kvällen spenderade jag på jobbet, mindre kul!


Liseberg

Tillbringade dagen på Liseberg i torsdags, mycket trevligt och mycket kul kan jag lova er!! Dock väldigt mycket folk så det blev en del långa köer! Men det hör ju till, eller?!


Efter ett par dagar fulla av jobb..

Efter ett par dagar fulla av jobb har jag nu en dag ledigt som jag passar på att njuta av i solen. 26 grader är inget man bara rycker på axlarna för!! Färsk frukt och iskallt vatten gör ju dessutom dagen fullbordad. Får inte glömma att grillen tänds om någon timme heller! MUMS


Nya matvanor, igen

Nej nu är det dags att skärpa sig igen. Gick ju så bra i våras ni vet när Det var LCHF som gällde för mig. Tog sedan ett uppehåll nu över sommaren men känner att nu får jag allt ta tag i vanorna igen. Den här gången blir det inte LCHF. Ska alltid starta dagen med detta som ses på bilden, ett stort glas shake & vatten. Sedan är chips, godis, läsk och annan skräpmat helt utesluten. Wish me luck!


Jeffrey Campbell

Jag funderar över en grej, nu när jag väl har pengar kanske jag ska unna mig ett par sådana här sjukt snygga skor. Det svåra är ju bara att alla dessa fyra modeller är lika snygga. Kan inte bestämma mig. Sedan är ju detta lite mer festliga skor, kanske inte riktigt några jag kommer använda till vardags. Det betyder att jag kanske först måste börja gå ut lite oftare? Hm.. allt detta funderande över ett par skor. Vilken modell tycker ni bäst om?

Avenyn

Lunchpaus på avenyn. Snart går vi på ännu mer shopping.


10 månader

Igår var det den 17:e Juli vilket betydde att jag och Johannes har varit officiellt tillsammans i 10 månader. Detta kände vi för att fira till lite extra med en tvårätters på Milano. Supermysigt!


Har varit ute i det fina vädret...

Har varit ute i det fina vädret och finstädat Johannes Saab hela dagen. Polering, dammsugning, tvätt och dammning! Alltid lika kul att greja när man får resultat, eller hur!?


Då testar vi på nytt..

Kom hem från en veckas semester på Öland igår, har haft en underbar vecka med mina närmsta trots det ostadiga vädret. Sen så kom jag och tänka på min blogg igår under den långa bilresan hem. "Nu när jag har gått ur skolan, tagit körkort och fått i ordning på min vardag kanske jag ska börja blogga lite igen?" Och det är precis vad jag tänker göra! Har hört att mobilappen kan bugga lite emellan åt men jag ska göra mitt bästa för att blogga så ofta som möjligt. 
 
Jag hoppas ni vill fortsätta läsa min blogg och att jag inte tappat allt för många läsare under detta uppehåll på snart två månader?! Jag har i alla fall haft en fantastisk tid full av vänner, student, festande, jobb och semester. Vi har till och med fått en ny familjemedlem, hunden Nelly. 
 
 

RSS 2.0