Thailand

Åå vad jag saknar detta. Det var exakt ett år sedan nu som jag räknade ner dagarna och längtade mig bort. Nu, ett år senare så är det saknad istället. Mycket hinner hända på ett år. Men en sak som är säker, min kärlek till Thailand är inte rubbad det minsta. ♥ Nu har vi Lucia, jul, födelsedag & nyår i kalla & ruggiga sverige att se fram emot istället..

Duktig tjej

Hej på er, här sitter jag vid köksbordet och har precis gjort klart ännu ett skolarbete. Nu ligger jag bättre till än någonsin skulle jag tippa på. De tre senaste dagarna har jag och min vän Amanda gått igenom hela läroplattformen och bockat av arbete efter arbete. Känns oerhört gött! Som belöning väntar en mumsig kladdkaka som precis åkte in i ugnen, Ellen är bra hon. Vid sex sticker jag iväg till Amanda för att träffa mina vänner. Det blir sällskapsspel och tv-spel!!

Falling into your arms

1. TOPP • H&M • 199:-     2. DENIM JEANS • H&M • 199:-     3.NAGELLACK • H&M • 40:-

4. SKOR • H&M • 199:-     5. 3-PACK RINGAR • H&M • 30:-


For your eyes only

Rise and shine peeps! Jag är uppe innan tuppen idag, klockan ringde redan 6.10 och när den passerat 7.30 sitter jag på bussen mot skolan. Lång dag väntar, 8 - 16!! Direkt därefter så tar jag bussen mot Kvänum för att spendera några timmar hemma hos Johannes. Mys mitt i veckan är alltid en bonus!

Önskelista 2011 nr. 2


Constantly fooling myself

Ny vecka, nya rutiner! Första skoldagen idag efter praktiken = ingen lektion alls. Vår lärare (som vanligt) hade missat att det var lektion och kom ca 30 min för sent. Kändes rätt rejält ovärt att pallra sig upp från sängen för detta. Så nu får jag väl ta vara på dagen istället antar jag. Tänkte börja med att gå ut i köket och göra mig lite frukost/lunch. Ska även uppdatera min önskelista sen.. håll utkik! ♥

1:a advent

Det blev aldrig något pepparkaksbak idag. Istället fick det bli en vanlig seg söndag som jag spenderade till största delen med Johannes. Framåt kvällen kom min fina vän Amanda hit och vi lagade tacos samt pratade igenom en massa som hänt sedan sist. Nu kommer vi ju återgå till våra gamla vanliga rutiner, att umgås varje vardag vilket vi inte gjort nu på ca 7 veckor. Känns bra! Nu ska jag försöka somna, har en lång och skön sovmorgon imorgon vilket jag hoppas kunna ta vara på. Godnatt ♥

Talk that talk


Har lyssnat på Rihannas nysläppta album nu i ett par dagar och än en gång så lyckas hon stort!
Detta är en av favortierna!

Innebandy & lördagsmys

Nu har vi vaknat jag och min prins samt myst lite så här på morgonkvisten. Senare idag klockan 15.15 väntas innebandy i Idrottens Hus, A-hall, här i Lidköping. Det är Ellens lag som spelar. Efter det beger vi oss hemmåt igen för en mysig kväll i soffan. Imorgon är det första Advent, kanske blir det lite pepparkaksbakande?

Kattungar

Har ju glömt att berätta att i tisdags morses så födde Bianca två små söta kissar. Färg är ju såklart fortfarande oklart. Lika så könet. Men de mår bra och de går upp i vikt som de ska. Så lagom till jul har vi två yrväder här + Bianca, Daisy och galningen Tyson. Hör av er vid intresse osv.

Bilderna är på våra tidigare kattungar vi fött upp. Bild på de nya kommer längre fram!

My heart's not so blind

Var är snöööööön?!?

Godmorgon! Nu ska jag alldeles strax sticka iväg till bussen som tar mig till min sista dag på praktiken. Kommer allt sakna det faktiskt. Efter sex veckor vänjer man sig vid miljön och personalen rätt bra alltså. Men å andra sidan saknar jag skolan lite. Men lite vemodigt lär det nog bli idag ändå. Men nu ska jag som sagt snöra på mig kängorna och lämna Johannes i min säng. Blir upphämtad vid tolv då det är dags att luncha thai, mums! Senare, efter att jag slutat åker vi mot Trollhättan. Han ska shoppa! (Jag vill också ha stadig ekonomi och shoppa, snyft) Vi hörs, puss!

We had it to the top

Vaknade upp utan huvudvärk, tog en lång varm dusch och hoppade sedan på bussen ner till praktiken. Vi julskyltade idag jag och min handledare Frida, blev så fint så! Bokade slingtid också, så den 5:e december är det dags att bli av med utväxten. På tal om att bli av med saker. Märkte i morses att jag har en massa utslag/prickar på kroppen.. väldigt knepigt. Frågan är om det är någon allergisk chock eller liknande. Skumt är det iallafall och jag vill gärna bli av med det.

Nu väntas en lugn kväll i soffan med min kära mac tills min kära kille kommer hit och ersätter. ♥

We just go along

Blev att stanna hemma ikväll. Huvudvärken är betydligt bättre från igår och tidigare idag men kan fortfarande känna av den och är en aning seg. Ska försöka bota detta med dessa läckra chokladbollar som står i frysen nu. Senare är det ju Grey's och Body of Proof, kvällen är som räddad. Imorgon blir det dock att pallra sig upp till praktiken. Det är ju trots allt sista veckan! Ska även upp till Kopparsalongen och boka slingtid, utväxten är lite för synlig nu. Ha en mysig kväll! ♥

Someone who can please me


Somebody's gonna miss you

Godmorgon peeps! Vaknade upp av att min huvudvärk fortfarande inte hade släppt. Blev därför at sjukanmäla mig från praktiken idag och dra täcket ända upp över huvudet och försöka somna om. Gick inget vidare. Har iallafall fått i mig frukost och piggnat till en aning nu. Hade ju planer ikväll så hoppas verkligen att huvudet har bättrat till sig lite tills dess. Vad ska ni göra idag då, några planer?

Looking for you babe

NINECITRUS.COM

Godkväll på er! Anledningen till att jag icke uppdaterat bloggen under dagen är för att jag har lidit av en fruktansvärd huvudvärk. Har legat enda sen jag kom hem från praktiken. Lyckades sova i ca 40 minuter också men inte gjorde det saken så mycket bättre. Ska därför inom en kort framtid släcka lampan i mitt fönster och hoppas på en natt full av sömn. Imorgon kväll blir det till att träffa vännerna från grästorp + Amanda. Puss!

When we stand together

Efter en urmysig helg tillsammans med Johannes är det dags att ta sig an V. 47. Kommer inte få träffa min fina kille förrän till helgen igen. För er som undrar varför så är det så att han jobbar två-skift och den här veckan mellan typ 14-22. Får hoppas att inte veckan går allt för segt. Ser iallafall fram emot ännu en lugn och mysig helg. Det är ju även 1:a advent på söndag. Åå vad jag längtar. Ljusstakar, julstjärnor, pepparkakor & julmusik... ♥ Bara snön som fattas kan man tycka! Nu däremot ska jag strax snöra på mig skorna och bege mig ut på vägarna. Lite körning på G. Ciao!

I'm all in with no regrets

1. LÄPPGLANS • H&M • 40:-     2. ARMBAND • H&M • 80:-     3. NAGELLACK • H&M • 40:-
4. KLÄNNING • H&M • 199:-     5. SKOR • H&M • 199:-

Snyggt till nyårsafton eller någon annan lite större tillställning.

I can thank myself

Som jag nämnde tidigare blir det Hasselbackpotatis, fläskfilé, vitlökssås & béarnaisesås samt en god sallad. Senare drar vi fram chips och annat gott för att slå oss ner i soffan framför idol. En riktig mysfredag väntas. Imorgon spelar lillasyster Evelina match vilket jag och Johannes lovat att åka och titta på. Vi ska även byta mitt kära armband till en storlek större. Sen spenderar vi kvällen/natten hemma hos Johannes. Vi hörs på söndag/måndag. ♥

You got the sweetest touch

Rise and shine! Alldeles strax sticker jag iväg till praktiken. På min lunch vid tolv blir jag upphämtad av mor min för att handla gott tills ikväll. Nämligen jag och Johannes som ska fixa middagen och på matsedeln står det Hasselbackpotatis & Fläskfilé med vitlökssås. Mums så gott. Får se hur uppdateringen blir under dagen och helgen. Troligen inte så väldigt uppdaterande iallafall. Hoppas ni får en bra helg allesammans!

Right here inside us

Hej på er, jag är fortfarande vid liv. Bloggen hamnade åt sidan idag pga. att jag har tillbringat den tillsammans med min underbara pojkvän som jag älskar så mycket. Det är nämligen vår månadsdag idag och vi firade lite att vi varit tillsammans i två månader nu. Började med att jag fick en present, gissa vad?!?!?! THOMAS SABO armbandet som jag önskat mig i julklapp. (Se föregående inlägg) Åå vad glad jag blev och paff! Han är den snällaste, helt klart. ♥ Vi åkte sedan in till stan och åt väldigt mysigt och gott på Bakgår'n. Hoppas ni haft en trevlig afton, nu ska jag krypa ner i den nybäddade sängen och sedan inta skönhetssömnen. Puss!

Opened up my eyes

God eftermiddag söta läsare! Här sitter jag och myser i soffan. Önskar att jag gjorde iallafall. Jag varvar ner. Har hållt igång i ett idag känns det som. Praktik, stan, lunch i skolan, praktik, skolan & plåtning, hem. Fotade nämligen till projektet, vill ni veta mer klicka er vidare i sidebaren. Nu däremot ska jag alldeles strax laga mig något smarrigt att äta och sen pyser jag över till Amanda och spenderar några timmar där tillsammans med henne, Daniel, Elin, Johan, Frida och Sofie. ♥

Önskelista 2011 nr. 1

1. THOMAS SABO • SVART STENARMBAND • 340:-     2. THOMAS SABO • BULLIGT HJÄRTA BERLOCK • 390:-
3. THOMAS SABO • APRIL MÅNADSTEN BERLOCK • 290:-     4. THOMAS SABO • SVART HAJTAND • 550:-     5. CANON EF 50MM 1.8 II • 999:-

And I'm still falling

Hemma efter ännu en dag på praktiken. Har precis fått i mig pasta och köttfärssås tillsammans med mamma. Bara vi hemma då mina systrar och pappa är i Göteborg och kollar innebandykläder osv. Ska aldeles strax snöra på mig kängorna och dra på mig vantarna. Lite övningskörande är nämligen på G. Får se vad kvällen sen erbjuder.. troligtivs blir jag soffliggandes under en filt framför Värsta Pojkväns Akademin och en varm brasa på det. Ciao!


Leaving without a sight

Direkt efter att jag kom hem från min sista teorilektion så slog jag mig ner i soffan för att spendera lite tid med min lillastyster Evelina. Det blev mario kart igen. Har precis ätit en mysig kvällsmat bestående av färskt bröd och goda pålägg. Längesen hela familjen var samlad vid bordet såhär en vanlig kväll. Men nu är min helg slut och imorgon väntas praktik, inleder näst sista veckan nu. Saknar plugget en aning faktiskt. Hörs!

Starting in my heart

Får lite frågor då och då ang. hur min statistik ser ut så tänkte dra upp detta nu.

Den växer successivt hela tiden. Den bygger även på hur mycket inlägg jag publicerar dagligen. Fredagar dippar nästan alltid statistiken märkbart. Men det senaste halvåret så har den legat mellan 50-100 unika besökare och 100-300 sidvisningar dagligen. Om man skulle slå ut det så är det väl i snitt ca 65 unika per dag. En siffra som gör mig jättenöjd. Att jag har lyckas utforma en blogg som såppas många intresseras av. Och att se statistiken stiga allt eftersom är verkligen jättekul.
Ni är fantastiska!

At the top of the night

Hoppas ni sovit gott alla fina läsare, för det har inte jag gjort. Brukar alltid sova gott när jag bäddat och städat kvällen innan men icke. Drömde massa konstigt inatt plus att det kom byggarbetare till oss mycket tidigt i morses. Vi har nämligen beställt en garageport som de håller på att sätta in. Detta ledde till att jag vaknat till och från hela morgonen. Men nu är jag iallafall vaken och har precis druckit upp den här sjukt goda drickyoghurten. Bra för matsmälltningen är den också! Har även kollat runt på NEVNARIEN's blogg för lite fototips och annat intressant.

'


Still I'll raise the flag



Every tear's a waterfall


Bild på den mysiga och goda kvällsmaten från i Fredags.

Var ute en hel del i Fredags för att försöka få min huvudvärk att försvinna. Något tedrickande blev det dock inte. Men det gjorde inte så mycket för frammåt kvällen och efter en supergod middag så kände jag mig faktiskt bättre. Så det blev Stadt med mina underbara vänner och pojkvän. Det var ju meningen att vi skulle se Elektropopkungen Oleg men icke. Eller jo, vi såg honom men vi missade uppträdandet. Shit happens. Hade sedan en mysig hemmakväll hemma hos Johannes i lördags och idag var det födelsedagsfirande för min snälla farmor. Vi hann även med lite mario kart innan han åkte hem, sååå kul!!!

I've been crushed


Hej på er, befinner mig just nu hemma hos min underbara kille, som tror han är ascool. Har fortfarande huvudvärk så jag stannade hemma och sov även idag. Äter ipren hela tiden i hopp om att det ska bli bättre. Lite frisk luft och te kanske gör det susen? Kanske lite kvalitetstid med mina fina vänner också? Sent ikväll ska vi nämligen till stadt, så håll tummarna att huvudet är bättre tills då. Kanske slänger upp ett inlägg senare. Annars hörs vi när vi hörs. ♥

Under the streetlights


1. TOPP • H&M • 50:-     2. DENIM JEANS • H&M • 199:-     3. MÖSSA • H&M • 50:-

4. SKOR • H&M • 399:-   5. NAGELLACK • H&M • 40:-     6. EYELINER • H&M • 40:-


Looked in a box only you and me

En liten lätt frukost, activa youghurt med lite cornflakes samt ett glas vatten. En lätt men bra start på dagen. Ännu bättre var att jag vaknade upp bredvid min fina kille. Han har dock lämnat huset nu för att åka och jobba. Till de sämre nu då, vaknade upp med huvudvärk och yrsel så stannade hemma från praktiken. Vi får väl se om det blir bättre under dagen..

Har ni sovit gott annars då?

The ghost of lost lovers

Middagen satt bra i magen, fläskfilé i tomat & gräddsås samt pasta och broccoli. Har även städat huset i utbyte mot pengar för inträdet till Stadt på fredag. Ska strax göra ett lätt röj i mitt egna rum också. Har även beställt studentmössa och studenttröja. Det börjar närma sig, sakta men säkert. Sjukt!

Hoppas ni får en mysig onsdagskväll. Gör som jag och kolla på Greys samt Body of Proof lite senare. Efter det, kommer kära pojkvännen och spenderar natten här. ♥

Santa claus is coming to town

1. CUTIE / SARAH DRESS • NELLY.COM • 299:-     2. CLUB L / DIANE LACE RESS • NELLY.COM • 299:-
3. RARE FASHION / CAPE BACK TIE PLAYSUIT • NELLY.COM • 190:-     4. HALSRING ESTILOA • JFR.SE • 149:-
5. NAILS INC / THE HURLINGHAM NAIL POLISH • NELLY.COM • 105:-     6. CLUB L / BRILJETT LACE DRESS • NELLY.COM • 150:-
7. NELLY SHOES / ANITA • NELLY.COM • 299:-

My heart is freaking out when i held you

Godmorgon! Just nu sitter jag och äter frukost bestående av en activa youghurt och ett glas vatten. Om en liten stund drar jag på mig kängorna och traskar upp mot bussen. Dags för praktik. Inledde min fjärde vecka igår, två återstår efter den här. Tiden har gått snabbt men saknar skolan lite faktiskt. Dock har jag ju börjat besöka den varje lunch nu med Pernilla. Slut på drickyoughurt och macka på stan. Yay!

'


Loosing sense of time and space


Think you had the last laugh

Hello sunshine's. Dock skiner ju inte solen idag och det kan jag verkligen garantera då jag tog mig en rask långpromenad för drygt en timme sedan. Skönt att få sig lite frisk luft samtidigt som man rensar tankarna. Har nämligen beslutat att ta tag i mina vanor fr.o.m. idag. Bättre matvanor och promenera mer regelbundet.

Kan ju även meddela att Johannes är i Göteborg och mönstrar. Det kan alltså bli så att om han kommer in att vi kommer behöva vara ifrån varandra i tre månader efter nyår. Något som verkligen kommer bli en utmaning för oss båda i såfall. Så idag går alla mina tankar till min kille som är där nere och kämpar.

You know the bed feels warmer

Nu sticker jag och Johannes hem till honom för att spendera kvällen, natten och morgondagen där. Med oss har vi filmen Bad Teacher som verkar riktigt bra och som legat långt upp på min "Filmer jag vill se" lista. Att få se den med någon man älskar blir ju bara bonus då. Vi hörs mer imorgon, ha en fin lördag. ♥

'


Thanks to you I got a new thing started

Förlåt för den kassa uppdateringen under gårdagen men hade en del saker för mig och framåt kvällen hade jag varken tid eller lust. Spenderade ett par timmar i stan med mamma på dagen, kollade balklänning och lyckades bestämma mig för en modell som satt jättefint på. Nu är det svåraste kvar, färgen.. Köpte även en fin orkidé till mitt rum. Har börjat plocka bort lite saker i rummet och ersatt med lite nytt. Sånt som behövs ibland. Framåt eftermiddagen kom Johannes hit och spenderade några timmar med mig under tiden som jag fixade i ordning mig inför kvällen. Det blev först thaimat tillsammans med Amanda och sedan lite gott att dricka på The View. Idag är det nya planer som står på spel. Puss!

Footsteps even lighter



Åh så bra! Någon gullig person som bjuder ut mig på bio någon kväll? Kanske min kära pojkvän? Kanske i Göteborg? Lär ju bjuda ut mig själv annars!

Stand a little taller


You know I dream in colour

Godmorgon sömntutor! Vaknade upp vid ca 10.30 i Johannes säng men utan honom bredvid mig. Lite tomt. Hanåkte nämligen iväg till jobbet runt sex. Men nu har jag vaknat till och fixat och trixat så att tiden ska gå lite snabbare. Är nämligen själv här då resterande av hans familj är på Ikea. Men om drygt en timme så kommer min fina kille hem igen då jag ska spendera eftermiddagen med honom. Skriver mer ikväll, puss!

Just in love with you

Nu sticker jag alldeles strax iväg till min fina kille. Det är tänkt att jag ska övningsköra dit nämligen. Aldrig kört en längre sträcka innan så vi hoppas att det går fint. Jag stannar över natten men har datorn med mig så kanske slänger upp ett inlägg imorn. Ni får ha en fortsatt bra tisdag ♥

RSS 2.0