Fullspäckad torsdag

Sitter i skolan, började tolv så passade på att köra lite i stan med pappa innan. Nu har jag precis öppnat upp illustratior för att fortsätta på min illustration jag påbörjade igårkväll. Än så länge ser det bra ut, hoppas resultatet blir som det ska bara! Efter skolan ska jag träffa upp mamma för att gå till skomakaren med min skinnjacka som jag märkte hade gått sönder igår!!!!! Hoppas verkligen inte det blir för dyrt eller tar allt för lång tid. Kvällen räddas iallafall av Amanda, blir en mysig pluggkväll hemma hos henne och den avslutas framför Unforgetable. Ciao!

Så sjukt snyggt!!

Ååh vad jag vill bära ett par sånna här i sommar till en snygg topp! Speciellt de blå/lila i mitten fångade min uppmärksamhet. Shortsen hittar ni här.

Nu börjar vi bocka av..

Tog cykeln till skolan vid halv tio tillsammans med Amanda och har faktiskt utnytjat skoltiden väldigt effektivt idag. Skrev ett helt arbete, som nu är inskickat på bedömning. Kändes oerhört bra! Jag som har så himla mycket just nu runt mig måste börja bocka av och det är precis vad jag gjort nu. Det var en textanalys på novellen "Det skvallrande hjärtat" som blev gjord nu. När jag ändå var igång så började jag på nästa svenska uppgift också som verkligen är skitkul, vi ska skriva så detaljerat och romantiskt som möjligt om vår favoritplats. ♥

Om ca 50 minuter ska jag ha min första dubbla körlektion. Har bara haft enkla lektioner innan men tänkte försöka uttnytja tiden lite mer nu. Får hoppas det går som det ska!

Påsken är på väg


Lite designhjälp

Jag har fått två frågor ang. bloggdesign som jag nu snabbt tänkte svara på. Alltid kul att kunna hjälpa till!

Hur gör man så headern blir lika stor som inläggen & menyn som på din blogg?
- Gå till #wrapper (precis som bilden ovan visar) och titta vad din width står på. Gå sedan till #header lite längre ner i stilmallen och skriv in samma tal på width där. Voila, du ska nu ha en header som är lika bred som din wrapper.

Wrapper = inläggen (content) & menyn (side) tillsammans!

Hur får man bort det vita runt headern?
- Gå till #header och se till att alla margin & padding står på 0px. Eller ändra headerns bakgrundsfärg till samma färg du har på din bloggbakgrund.

Hoppas detta var till hjälp!

Måndagsbarn

Vaknade upp hos Johannes tidigt i morses, åkte med honom in till stan när han började jobba, gick hem och la mig i ett par timmar till, vaknade och tog en dusch innan denna goda frukost slank ner i magen på mig. Nu sitter jag i skolan och ska ha historia på en timme och därefter blir det centrum med mamma.

Snyggt från Gina Tricot


Gårdagens myskväll

Blev en supergod tacos vilket nästan ledde oss till matkoma.. satt nog i över en timme och bara åt & tjatade. Det är lite av vår grej, att snacka! Sedan blev det mys på rummet med choklad & nötter. Amanda skaffade även twitter, kul! Cyklade hemmåt runt halv ett tiden och somnade en timme där efter, alltså vid tre. Eftersom vi övergick vi till sommartid inatt!

Mot Amanda

Nu hoppar jag strax upp på cykeln för att bege mig till Amanda. En mysig kväll väntas bestående av tacos, prat och lite tv/film. Var mycket längesen vi hade egentid så det passar perfekt nu! Jag hoppas ni får en rolig lördagskväll. Vi hörs, ciao!

LCHF glass på ingång

Jag & Daisy tycker om att det är fint väder ute och att det är påsklov om en vecka!! Har dock lite arbeten som behövs göras men min skoltrötthet har kommit ikapp mig nu. Inte bra med tanke på att det faktiskt är ett par månader kvar innan studenten är här. Jag får inte tappa allt för mycket nu, än är det ju inte över. Nu ska jag äta lite LCHF glass med mamma, finns att köpa på ICA numera.. ska bli spännande att se hur detta kommer smaka. ♥

Shopping i överby

Blev ingen vit klänning igår, istället blev det dessa två vita som nu är favoriter. Fick även ett par svarta jeans och ett snyggt grönt nagellack av mamma. Så letandet av klänning fortsätter samtidigt som hoppet om att hitta en jag verkligen kommer tycka om börjar försvinna. Var så himla arg igår!! Och jag saknar Johannes, vilket bara gör saken värre.. Om en timme ca åker jag, mamma & Ellen ner till idrottenshus för att se på IBK herr. Vi hörs senare, puss!

Den vita klänningen

Har i någon månad nu skickat efter klänning efter klänning för att hitta den perfekta till studenten. Men idag om ett par timmar ska jag (övningsköra) till Trollhättan för att förhoppningsvis hitta den. Ska även kika efter ett par snygga skor. Kvällen ska jag spendera med min mamma, syster och troligtvis farmor & farfar. Johannes ska nämligen åka iväg till Halmstad över helgen och ha kul med sina kompisar. Inte okej att bara lämna mig här helt ensam.. Som tur är så räddar Amanda min morgonkväll iallafall!

Studentmössan

Äntligen har mössan kommit och med det är man ännu ett steg närmare studenten. Här näst står studentkryssningen på tur, åker buss från Lidköping tillsammans med alla andra studenter från stan. Färjan åker sedan från Karlkrona vid 20.00 på lördagskvällen. Men har blandade känslor inför den här kryssningen, kommer vara jättenervös men jag siktar på att få ett grymt kul minne för livet ihop med Amanda, Elin & Pernilla samt resten av folket från klassen. Perfekt firande då jag fyller 19 dagen innan!

Powerwalk

Inviger mina nya snygga träningskläder med en rask promenad nu. Ska försöka få in det som en rutin att gå en runda helst varje dag. Så nu är det dags att snöra på sig skorna. Vi hörs lite senare!

Pretty Little Liars säsong 2

Igår kikade jag på det sista avsnittet på Pretty Little Liars säsong 2 och fick därmed reda på vem -A var. Så spännande!! Nu är det bara att vänta på att säsong 3 kommer ut i sommar, för än är det inte över...

Sommarfint


Nybakade frallor


Helgen som gått

Har firat ett halvår tillsammans med Johannes, övningskört med honom och myst en massa. I lördags gjorde jag även ett val att äta pasta, fullt medveten om rubbningen i dieten. Lite daimglass har även slinkit ner men inte ångrar jag detta inte. Nu tar vi nya tag och jag ska fr.o.m. imorn börja gå raska promenader, regelbundet. Mamma har köpt ett riktigt snyggt löparkit till mig. Tumme upp!

Ett halvår ♥


Kvällsmat

Turkisk youghurt med solrosfrön & trädgårdsbär, Oopsie med philadelphiaost & gurka samt en kopp forrest fruit te.

2 önskningar från H&M

Den vita & svarta bikinin är ett måste i sommar! Har en likadan fast aprikos men det är ju alltid bra med en extra eller två. Hoppas verkligen att dessa gör min aprikosa sällskap inom en snar framtid... när jag fått lite mer pengar på kontot kanske.

Vårstädning

Hello peeps! Har precis varit ute och vårstädat på altanen med mamma, vi gjorde även ett röj i kattgården så nu gottar sig alla tre där ute i solen & värmen. Nu har jag tänkt att göra mig något att äta, lutar åt thaimat. MUMS! Senare blir det en skön promenad med Amanda.

Melodifestivalen & lördagsmys

Har haft en jätterolig helg men även mysig. Startade med utgång och 100dagars firande tillsammans med vänner & klass. Fortsatte natten och lördagen tillsammans med massa mys & Johannes. Framåt kvällen åkte vi ihop med Amanda till Grästorp för att äta gott samt heja fram Loreen som var så sjukt bäst!!! Gårdagen spenderade jag & Johannes till största delen i sängen. Vi myste bl.a. framför Titanic, tog en powernap eller två samt en liten promenix. Nu är det ny vecka och den inleds med två goa studiedagar!!!

Några bilder sen i fredags


Utgång, 100 dagars!

Då var det dags för mig att dra ut, väldigt länge sedan nu! Hoppas att det blir kul. Köpte en ny svart kort plus idag som jag tänkt bära. Även nya örhängen. Nytt är alltid kul! Strax kilar jag till Amanda och sedan drar vi vidare in till stan för att förfesta med klassen och efter det blir det att tillsammans gå till Stadt! Biljetter och allt är ordnat, perfekt. Och efter festandet hämtar min Johannes upp mig. Nu skålar vi (snart)!

Så dålig dag!

Den här dagen har varit allmänt kass på flera olika sätt och av flera olika anledningar. Avskydde den, längsta, segaste och jobbigaste dagen på väldigt länge. Det enda positiva var att mamma köpte en ny BH till mig. Nu längtar jag tills jag får dra täcket över mig och bara sova!! Yay för engelska nationella imorgon också, jag är så pepp alltså..

90210

Eftersom jag hittar varken länkar till Pretty Little Liars eller Gossip Girl som fungerar så blev det att jag klickade mig in på den här serien. Den sägs vara bra, dock är avsnitten rätt långa. Men bra tidsfördriv på långa håltimmar t.ex.

Äntligen är den min


Den här läckra jackan från Kenzas föregående kollektion är nu min. Älskar den blommiga fodringen och den sköna kvalitén. Lär användas flitigt nu i vår! Om ett par timmar beger jag mig ner till stan för informationsmöte ang. mitt sommarjobb. Ännu ett år kommer jag befinna mig på Skogshyddan. Där efter väntas bandy med Amanda. Peace out!

Helguppdatering

I'm back, efter ett par dagars uppehåll. Har fixat och trixat med designen eftersom jag aldrig blir riktigt nöjd. Har även tillbringat dagarna med min fina pojkvän. Helgen bestod av god mat, fotboll och massor av mys. Nästa helg kommer spenderas ute för första gången på väldigt länge!! Det är 100dagars firande på stadt med klassen. Lördagen spenderas troligen i Grästorp med mina vänner & Johannes. Vi hörs imorn. Sleep tight.

RSS 2.0