Every little bit and piece unfit

Har tillbringat hela eftermiddagen nere vid vattnet med Amanda. Sol, bad, musik, skratt och en massa prat fyllde vi timmarna med. Älskar den tjejen så otroligt mycket, är superglad att jag har henne vid min sida. Nu när vi båda har det tufft så behövs vi mer än nånsin för varandra och det känns så bra! Nu har jag iallafall kommit hem och duschat av mig, håret skrek efter en rejäl inpackning vilket det nu har fått. På onsdag nästa vecka har jag fått en ny tid hos min frisör eftersom jag inte blev nöjd med resultatet, vill känna den där känslan av att man är nöjd med något nu.. och speciellt med mitt hår som jag alltid brukar lägga ner mycket tid på. Så nu ska det bli bra på onsdag!

Nu ska jag, pappa och Evelina sticka in till stan och köpa hem mat. Jag väljer självklart thaimat, kan inte tröttna. Åt det nämligen igår med Amanda men det hindrar mig inte från att äta det ikväll igen. MUMS!

Kommentarer
Postat av: emelie

låter bra det :D

2011-08-04 @ 19:45:09
URL: http://thepinkandprettyyy.blogg.se/
Postat av: Malin

- haha. precis :)

KRAM!

2011-08-04 @ 20:02:18
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: frida

Haha hittade en onepiece precis som jag åkte dit för att köpa :)

2011-08-04 @ 21:40:52
URL: http://ffrajda.blogg.se/
Postat av: emma- Photo and a little bit of hope.

thaimat och chinabox är typ det bästa som finns, och att man kan välja så himla olika varje gång gör att man aldrig tröttnar haha

2011-08-05 @ 12:32:34
URL: http://photoyemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0