Didn't mean to lay him down

Läste en artikel förut på expressen om den här videon. I början av den skjuter hon ner en mörk man i bakhuvudet mitt i en folksamling och strax där efter sjunger hon "I didn't mean to end his life, I know it wasn't right. I cant eat or sleep at night, cant get it off my mind". I slutet av videon så får man se när hon blir misshandlad av samma mörka man kvällen innan.

Det är nu kaos i USA ang videon och faktumet att Rihanna tycker det är okej att ta livet av våltäcktsmän. Det spektuleras även att hon riktar videon mot sitt ex Chris Brown som även han är en mörk man och misshandlat henne. Rihanna sa till den brittiska tidningen The Sun "You remember it all the time, wheter you like it or not."

Personligen tycker jag att det bara är en massa överreaktioner kring detta. De flesta artister skriver texter om händelser och situationer från deras egna liv. Rihannas råkar bara vara en smula grövre men hon har fortfarande samma rätt att uttrycka sina känslor tycker jag. Som ett ex. på en mildare pik, låten "Gypsy Woman" med Hiary Duff är riktad mot Joel Madden när han dumpade Hilary för att inleda ett förhållande med Nicole Richie.

Kommentarer
Postat av: cherie

så söt du är på headern ! :)

2011-06-02 @ 13:32:55
URL: http://www.cherie.devote.se
Postat av: elin&julia

fin blogg :) allt bra med dej? :)

2011-06-02 @ 14:32:47
URL: http://nikonvscanon.blogg.se/
Postat av: elin&julia

okej det är ju inte bra att du har ont i halsen :(

2011-06-02 @ 14:47:55
URL: http://nikonvscanon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0