2 goda LCHF-recept

Turkisk youghurt
Jordgubbar
Banan (ej LCHF egentligen, men unnade mig lite extra)
Egen müssli (solrosfrön, pumpakärnor, pinjenötter, linfrön & kokosflingor)
Torskfilé eller laxfilé
Grädde
Cremé Fraiché
Konserverade tomater + såsen
Charlottenlök
Purjolök
Citronpeppar

Koka fisken för sig. Smält lite smör i kastrullen och tillsätt den finhackade löken.
Låt småputtra tills löken blivit mjuk & börjar få lite färg.
Tillsätt grädde, cremé fraiché och tomater + såsen, låt koka ihop.
Lägg sedan i fiskbitarna och låt sjuda i några minuter.

Avsluta med en klick cremé fraiché och lite persilja/dill som dekorering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0